SACCSIV – blog ortodox

Templul Satanic a inventat un ritual satanic ce se va ţine chiar înainte de avort

Posted in avort, ritualuri satanice, satanism by saccsiv on august 14, 2020

Vigilant Citizen: The Satanic Temple Promotes “Satanic Ritual Abortions” To Take Advantage of Religious Liberty Laws

Templul Satanic promovează “avorturile rituale satanice” pentru a profita de legile libertăţii religioase

Templul Satanic a creat o şmecherie pentru a evita cerinţele statului înainte de avort: au inventat un ritual satanic ce se va ţine chiar înainte de avort.

August 12, 2020

Vigilant Citizen

În ultimii ani, Templul Satanic (TST) a lansat diferite campanii exploatând vidul legislativ pentru a susţine cauza lor preferată (cum ar fi avortul) în timp ce lumea devine un pic mai satanică. Şi, de fiecare dată, TST este lăudată de către media pentru “genialitatea sa” uitând  între timp de implicaţiile simbolice profunde ale ispravelor sale.

Ultima ispravă a TST este şi mai simbolică: Transformarea avorturilor în ritualuri satanice care celebrează “liberul arbitru”. Ţelul este de a profita de legea restabilirii libertăţii religioase pentru a eluda diferitele cerinţe cum ar fi perioada de aşteptare, consilierea obligatorie, materialele tipărite sau audio, ascultarea bătăilor inimii fetusului şi îngroparea rămăşiţelor incinerate ale fetusului.

Iată filmul promoţional al TST despre “ritualul de avort”.

TST îşi căptuşeşte campanile cu cuvinte mari cum ar fi “empatie” şi “injustiţie” în timp ce pretinde că nu prea crede în satana. Totuşi, simbolurile conduc lumea. Nu cuvintele. Şi sunt o mulţime de teme simbolice în acest film. Mai întâi, juxtapune simbolul pentagramei răsturnate şi capul lui Baphomet peste organele reproducătoare ale femeii. Cum altfel să simbolizezi sacrificiul ritual al unui copil nenăscut pentru satana? De asemeni, prima parte a filmului se încheie cu cuvintele “Hail Satan”. Această frază spune totul.

Ritualul de avort efectiv este descris pe situl TST:

Pentru avorturi chirurgicale:
Înainte de anestezie sau sedare, priveşte-te în oglindă pentru a-ţi aminti de personificarea ta şi de responsabilitatea faţă de tine. Concentrează-te pe intenţia ta. Respiră adânc şi aşează-te confortabil. Când eşti gata, spune cel de-al treilea Tenet şi cel de-al cincilea Tenet cu voce tare.

Tenetul III: Corpul este inviolabil, supus doar voinţei proprii.
Tenetul V:  Credinţa trebuie să se conformeze înţelegerii ştiinţifice asupra lumii. Trebuie să ai grijă să nu distorsionezi faptele ştiinţifice pentru a se conforma credinţei.

Acum poţi merge la operaţie. După terminarea operaţiei şi finalul efectului anestezic, revino la reflexia ta şi recită-ţi afirmaţia personală.

Afirmaţia personală:
“Pe corpul meu,
sângele meu
Pe voinţa mea s-a făcut.”

Simte cum îndoiala se disipează şi încrederea îţi creşte după ce ai luat o decizie care-ţi afirmă autonomia şi liberul arbitru. Ritualul religios de avort aste acum complet.

Pentru avorturile medicale:
Imediat înainte de a lua medicaţia de oprire a sarcinii, priveşte-te în oglidă pentru a-ţi aminti de personificarea ta şi de responsabilitatea faţă de tine. Concentrează-te pe intenţia ta. Respiră adânc şi aşează-te confortabil. Când eşti gata, spune cel de-al treilea Tenet pentru a iniţia ritualul. După înghiţirea medicamentelor, inspiră adânc şi recită cel de-al cincilea Tenet. După ce ai depăşit embrionul, revino la reflexia ta şi recită-ţi afirmaţia personală. Simte cum îndoiala se disipează şi încrederea îţi creşte după ce ai luat o decizie care care-ţi afirmă autonomia şi liberul arbitru. Ritualul religios de avort aste acum complet.

Pe scurt, această campanie promite avorturi mai rapide şi mai uşoare în schimbul transformării procedurii într-un adevărat ritual satanic. Judecând după faptul că elita ocultă este obsedată de pruncii morţi (şi ce poţi face cu aceştia), îţi poţi da seama de ce ei fac din avort cauza lor preferată.

Ultima dintre multele campanii

The Vigilant Citizen a documentat capaniile TST deoarece, dincolo de scopul lor social şi politic declarat, ei ajung de obicei să-şi atingă un anume scop: normalizarea satanismului în spaţiul public.

În 2015, TST au amplasat o statuie de 2,7 metri înălţime şi 1,5 tone a lui Baphomet în Detroit.

Sceptrul din poala lui Baphomet se vrea o reprezentare a unui falus erect. Combinat cu cei doi copii ce privesc în sus la el, această statuie este o adevărată aluzie la obsesia preferată a elitei oculte.

Dezvelirea statuii a fost precedată de “cel mai mare eveniment satanic din istorie” în care s-a cerut oaspeţilor să semneze un contract prin care “îşi vând sufletul diavolului”. Biletele pentru eveniment s-au vândut între 25 şi 75 de dolari SUA iar veniturile au mers spre susţinerea… dreptului la avort. Ei chiar iubesc avortul.

În 2016, TST a creat un program after-school numit After School Satan. Programul e încă activ în câteva oraşe din SUA incluzând Atlanta, Los Angeles, Salt Lake City, Pensacola, Washington D.C., Tucson, Springfield (MO), Seattle şi Portland.

Chiar şi numai emblema ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru părinţi. Un diavol cu coarne, un ciclop straniu oferind dulciuri copiilor în timp ce face semnul lui Baphomet “Precum în ceruri, aşa şi pe pământ”. Spirala dintr-un ochi este similară cu simbolul folosit pentru a identifica “iubitorii de copii”.

În timpul sărbătorilor din 2018, TST a afişat o sculptură satanică pe clădirea Illinois Statehouse împreună cu scena tradiţională cu naşterea.

Poreclită “Snaketivity”, sculptura ilustra mâna Evei ţinând mărul proverbial din Grădina Raiului înconjurată de un şarpe – despre care se spune că-l reprezintă pe satana.

Deşi fiecare ispravă de PR a celor de la TST are un soi de scop social-politic (care este întotdeauna aplaudat de mass media), organizaţia are un scop suprem: Normalizarea satanismului în spaţiul public. Ultima lor născocire, care îndeamnă femeile să facă un ritual satanic chiar înainte de moartea fetusului propriu, este de departe cea mai deranjantă.

Fără a intra în toată dezbaterea pro-viaţă/pro-alegere, putem măcar să încuviinţăm faptul că avorturile sunt 100% evenimente triste şi nefericite? “Justificat” sau nu, un fetus viu este ucis. A transforma această procedură într-un fel de eveniment  glorios şi împuternicitor precedat fiind de un ritual satanic este pur şi simplu … nebunesc.

P.S. If you appreciated this article, please consider showing your support through a small monthly donation on Patreon. If you prefer, you can also make a one-time donation here.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Emblematic, statuia din Detroit a fost dezvelita de doi homosexuali ce s-au luat apoi in brate si s-au sarutat:

Foto si video: STATUIA LUI BAPHOMET din DETROIT

Cititi va rog si:

Documentar: RADACINILE SATANISTE ale miscarii PRO AVORT

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ilie said, on august 14, 2020 at 7:06 pm

  aha, deci au iesit oficial pe piata publicitara….
  Sa ia aminte clerul cel inalt, sa nu zica ca nu au fost avertizati ca tacerea si lasitatea lor vor fi premiate. Cand erau sectele pe val sinodul a cerut sa fie interzis prozelitismul in loc sa iasa ei la pescuit si sa-si apere turma. Acum nici ei nu mai au voie sa iasa pe strazi si la porti ca sa propovaduiasca credinta in Hristos. Dupa fapta si rasplata.
  Libertatea de credinta a fost folosita de satanisti ca sa cucereasca pas cu pas lumea si sa devina religie oficiala; si va deveni religie oficiala cu siguranta. ei sunt cu banii si cu puterea. iar clerul se pisiceste pe langa ei pt fonduri de restaurari si modernizari….luati tata bani de la dracu, ca va scoate el ochii la momentul ales de el…exact inainte sa dati socoteala cu cat ati inmultit talantii dar voi i-ati imputinat.

  Apreciază

 2. Ionut said, on august 14, 2020 at 8:39 pm

  Niste imbecili. Si mai imbecili sunt cei care iau in seama tampeniile lor. Vorbesc de liberul arbitru si de „fac ce vreau cu corpul meu”, dar nu-si dau seama imbecilii ca asta nu functioneaza, de exemplu, in cazul unor boli incurabile.

  Apreciat de 1 persoană

  • minionita said, on august 15, 2020 at 12:15 pm

   Nu sunt deloc imbecili. Pentru ca prostovanul e indemnat sa creada ca devine propriul stapan si ca satana o sa ii satisfaca dorintele de putere, sex, bani si mai stiu eu ce. Ceea ce nu i se spune si ceea ce nici ei nu vor sa accepte e ca se transforma in sclavii unui stapan care ii uraste si care de multe ori nici macar nu le va da ceea ce promite dar care va lua tot ceea ce i-au oferit ca prostii. Satana nu e fraier sa dea bani si putere oricui. O face doar daca se poate folosi de ala ca sa obtina mai mult. De cele mai multe ori ii ofera fraierului doar iluzii iar fraierul face de unul singur atatea prostii ca se departeaza de Dumnezeu pana se pierde de tot.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: