SACCSIV – blog ortodox

Gheorghe Piperea: Cererea de suspendare și cererea de anulare a hotărârilor privind starea de alertă s-au respins

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 10, 2020

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cosmin said, on august 10, 2020 at 9:14 pm

  Totul e un teatru ieftin, menit sa identifice potentialii oponenti.

  Probabil se fac baze de date cu cei care au trimis memorii avocatului poporului.

  Sper sa nu fie asa..

  Apreciat de 1 persoană

  • cca70 said, on august 10, 2020 at 11:28 pm

   Numai e nimica de facut…Tradarea e totala…toate institutiile sunt ale satanei! Daca Belarusul rezista ma gandesc sa emigrez acolo

   Apreciază

 2. Cosmin said, on august 10, 2020 at 9:47 pm

  Imi vin in minte in permenenta cuvintele Mantuitorului:

  „iar cel ce va răbda până în sfârşit, acela se va mântui.” Matei 10, 16-22

  Apreciază

 3. tudorr said, on august 11, 2020 at 11:47 am

  Doamne ajuta!
  Parerea mea ii ca lupta cu sistemul ii pierduta. Sunt prea puternici aici pe Pamant. Daca ne uitam in trecut, orice si-au propus au realizat. De la revolutii, lovituri de stat, razboaie, totul a decurs dupa planuri bine stabilite. Si, in continuare isi vor indeplini planurile. Intotdeauna a existat o rezistenta care a luptat intru Adevar, cu speranta, dar intotdeauna a fost inabusita. Dar nu au putut sa le cumpere sufletul. Eu sunt pacatos, cad zilnic si incerc sa ma ridic, dar mi-am pierdut speranta ca societatea mai poate fi schimbata. Lupt sa nu imi pierd nadejdea in Dumnezeu si sa raman ortodox. Sa nu cad prada acestor dulcegarii lumesti, fricii si inselarii. Locuiesc in judetul Sibiu si constat ca aceasta parte a tarii a decazut. Nu mai ai cu cine discuta. Parca oamenii nu mai au suflet. Parca nu mai sunt oameni. Parca sunt niste zombii. Inclusiv in familie. Parca un animal pricepe mai bine. Nu mai exista ratiune, toata lumea alearga dupa bunuri materiale, sa aiba, sa fie, sa ajunga. E trist, mi-e mila de oameni si simt o stare de disperare vazand ca dispare comuniunea dintre noi. Nu mai ai cu cine. Nu am gasit un preot in judet care sa apere Ortodoxia. De cate ori am expus problema ecumenismului si a luptei ce se duce impotriva Ortodoxiei, am observat ca preotii fie sunt vicleni si propovaduiesc erezia pe fata, fie se complac in aceasta situatie, constienti ca gresesc, dar disperati si fara nadejde de pocainta. Consider ca lupta care ne-a mai ramas ii cu noi insine. Sa ne pregatim pentru prigoana care o sa vina. Sa ne rugam pentru a rezista in lupta. Sa nu ne pierdem nadejdea. Sa marturisim Ortodoxia cu curaj in fata prigonitorilor. Sa ne rupem cu totul de sistemul asta satanist. Sa incercam sa deschidem ochii semenilor, fara teama, caci sigur mai sunt oameni care ratacesc si au nevoie de un impuls, asa cum am fost si eu,ticalosul. Va rog, rugati-va si pentru mine, Radu pacatosul, caci sunt slab, ca sa nu imi pierd nadejdea, sa nu ma pierd in lumea asta materiala, ca Dumnezeu sa imi de-a putere si curaj sa marturisesc Ortodoxia pana la capat. Va rog, rugati-va pentru mine sa gasesc un duhovnic drept si sa nu mor nespovedit. Poate gresesc cand spun ca lupta cu sistemul e pierduta, ca isi vor duce planurile la capat, dar asta simt si observ din istorie. E doar parerea mea, si rog sa nu fie publicat comentariul daca e smintitor.
  Sfanta Treime sa ne miluiasca, Maica Domnului si toti Sfintii sa ne mantuiasca!

  Apreciat de 1 persoană

 4. despre unii viruși said, on august 11, 2020 at 1:48 pm

  Lucruri foarte ciudate se întâmplă cu acest virus care se pare că e o entitate inteligentă, deși nu are viață proprie, nu a fost izolat, studiat, nu îndeplinește niciuna dintre cele patru reguli ale lui Robert Koch, și pentru a fi detectat se folosește testul lui Kary B. Mullis care nu a fost conceput pentru a descoperi viruși. Probabil că virusul inteligent are un sistem special de măsurare a distanței „sociale”, pentru că devine periculos doar pentru oamenii care stau la 1,49 cm sau mai puțin distanță unii de alții, sau la sub 1.99 cm unii de alții, în funcție de ce decid autoritățile. Dacă distanța „socială” este mai mare de 1.50 cm, respectiv 2.00 cm e cuminte și devine inofensiv. Virusul inteligent știe la care manifestații de stradă să fie activ și să atace, în funcție de ce revendică manifestanții respectivi. La manifestațiile BLM de exemplu virusul a fost cuminte, pentru că mesajul manifestanților era mai important decât pericolul potențial al virusului, neutralizându-l.

  Apreciază

 5. despre unii viruși said, on august 11, 2020 at 2:00 pm

  A, și încă ceva, virusul inteligent nu atacă persoanele care poartă măști, chiar dacă pe ambalajele majorității măștilor care sunt puse în vânzare scrie că nu protejează contra virușilor. Câtă înțelepciune la virusul ăsta. Aferim!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: