SACCSIV – blog ortodox

Noua Securitate și copiii

Posted in Romania, SRI by Vali on august 7, 2020

Sursa: https://www.cotidianul.ro/noua-securitate-si-copiii/

O investigație Radio Europa Libera, preocupată de personalul implicat în alegeri și activitatea AEP, a dat peste o cucoană cu o biografie interesantă.

Ingrid Bicu are 33 de ani și reprezintă România ca expert la Institutul Internațional pentru Democrație și Asistență Electorală (International IDEA) – Stockholm. Toate costurile privind cazarea, diurna, salariul și transportul sunt suportate de România prin Autoritatea Electorală Permanentă.
Cariera lui Ingrid Bicu începe însă pe băncile liceului, când are primul contact cu SRI. La 19 ani este angajată de Serviciul Român de Informații, iar la 26 de ani predă ca lector la Academia Națională de Informații. Și-a dat demisia din SRI la 29 de ani pentru a se angaja la Autoritatea Electorală Permanentă. În ultimul an și jumătate, ea a reprezentat România într-un for important privind promovarea democrației la nivel Mondial, organism internațional din care România nu face parte încă”.

Că un acoperit SRI reprezintă România la un organism internațional nu este de mirare. De când avem misiuni, avem și acoperiți între cei trimiși. Și ambasadele altor țări funcționează la fel. În interiorul lor, serviciile se calcă pe piciore și se întrec în dat lecții, cules informații și promovat de contracte. Surpriza vine de la un detaliu. La 19 ani, domnișoara Ingrid Bicu era angajata SRI. O păpușă de fată care, cu greu, ar fi putut număra cumpărătorii dintr-un magazin era angajată a SRI. Adică înainte de a termina liceul, ea era deja omul primului serviciu secret al României. Adică o informatoare, o agentă, o colaboratoare, o sursă sau Dumnezeu mai știe ce posturi mai ocupau fetele drăguțe.

Nu avem date despre începutul colaborării domnișoarei Ingrid cu SRI. Trebuie să fi fost în perioada 2000-2004. Nu-i exclus ca specialista noastră în alegeri să fi fost racolată și din clase ceva mai mici. Trimisă de părinți sau „agățată” de un ofițer. Circulă nenumărate informații de presă despre elevii de liceu racolați de serviciile secrete. Despre studenți, să nu mai vorbim! De reținut că un fel de adolescent aflat la debutul maturității a fost la 19 ani angajat la SRI. Ce a făcut Ingrid Bicu în studenție? Greu de răspuns în amănunt. S-a pregătit pentru o carieră spectaculoasă! De politician român sau de agent român peste hotare.
Merită să revenim la povestea unui student de la IATC, informator al Securității înainte de 1989. Părinții săi fuseseră legionari și pentru asta avea un dosar prost și a fost presat să colaboreze cu „băieții”. După 1990, în perioada Pieței Universității și după, tînărul regizor a fost căutat de fostul său ofițer de legătură. Ce mai face, cum o duce, pe unde merge și ce își dorește. Întrebări banale, după care i s-a recomandat să insereze la Liga Studenților sau în redacția revistei Expres, unde lucram și eu. Om de bună credință și speriat de culisele noului regim, fostul informator a venit la redacția noastră și ne-a spus ce i se întîmplă. El a făcut ce a făcut pentru că nu avea scăpare și voia să termine facultatea, dar să toarne și acum, în vremuri de democrație, asta nu mai înțelege. Într-o asemenea împrejurare, i-am propus să încerce o continuare a colaborării cu fostul său ofițer de legătură și să ne ajute să înregistrăm toate convorbirile între prostovanul de ofițer și tînărul regizor. A fost primul ofițer de securitate înregistrat de ziariști. Discuția a fost preluată și de International Herald Tribune iar ofițerul dat afară (de ochii lumii !) de Virgil Măgureanu. Probabil, a fost mutat undeva mai la umbră și admonestat că a căzut în plasă ca un pește chior.

Ce vreau să spun? Că structurile informative ale fostei Securități s-au refăcut imediat după 1990. Cu denumiri diferite dar cu același comportament și practici. Nu am ajuns la planul de acțiune sau al programul care să descrie selectarea unei noi generații de agenți, încă de pe băncile liceelor sau ale facultăților. Sigur a existat unul și pentru infiltrarea partidelor politice. Nu am nici o îndoială în acest sens. Altceva mă frămîntă și nu găsesc un răspuns! Cît de mari au fost loturile de studenți colaboratori ai Noii Securități trimise la pregătire profesională în străinătate, la marile universități? A auzit cîte ceva despre o asemenea operațiune a SRI, desfășurată încă de pe vremea lui Virgil Măgureanu? Atunci a început trimiterea la studii. Pardon, a început înainte de 1989, cînd Securitatea trimitea la studii și la doctorate tot felul de ”talente” și pe care le recupera și promova în baza unei biografii strălucite. Cei mai mulți sunt deja cunoscuți, mai ales că ocupă deja funcții importante în statul român.

Care este situația după 1990? Cîți au fost selectați și trimiși la studii în străinătate? Pe ce bani și cu ce obligații? Cîți s-au întors și cîți au rămas să fie reactivați cînd este nevoie? Nu știu dacă ați observat că multe talente cu studii la universități celebre au fost promovate pe neașteptate în funcții cheie și că acolo au luat decizii ciudate, care arătau ca un răspuns la niște comenzi.

Cu siguranță că este vorba de noua generație de ofițeri acoperiți, mascați de patalamale obținute la universități străine. Cei mai mulți sunt copii de mahări și generali dar și tineri îngrijorați de șansele lor în viitor și cu găuri mari la caracter și care au ales varianta colaborării cu Noua Securitate. Noua generație de copii selectați de Noua Securitate a luat examenele prin capitalele lumii și s-a întors să conducă România!
Post scriptum:
De câteva luni am primit și eu copia răspunsului dat de CNSAS unuia extrem de interest de viața mea. Și acesta, al treilea sau al patrulea, spune același lucru. Că nu!

de

Tagged with: , , , ,

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. GHEORGHE said, on august 7, 2020 at 9:01 pm

  din pacate sintem SUMA NULA !
  https://mediafax.ro/rd-19483614

  Apreciază

 2. Exacustodian said, on august 7, 2020 at 9:17 pm

  Azi am trecut pe lângă o biserică prin oraș. Slujba avea loc afară. Erau doi preoți și câțiva oameni. Ambii preoți purtau botniță. Citirea evangheliei cu botnița pe gură!! Afară bătea vântul.
  Eu sunt de părere că față de un preot care poartă botniță nu trebuie să facem ascultare. Iar unui arhiereu cu mitra pe cap și botnița pe figură i-aș fi spus:
  Înaltpreaînjosite, nu-mi ţine mie priedici în postura asta! Cu botniţa la gură nu mai ai nici o autoritate. Despre ce vrei să-mi vorbeşti? Despre puterea vindecătoare? Acum în biserica voastră nici Hristos nu mai are putere. Trebuie dezinfectat locul pe unde a trecut trupul şi sângele Lui: adică lingurița de la împărtășanie. Cezarul ți-a poruncit să ne aperi de Hristos să nu cumva să ne infecteze, iar tu îndeplinești umil ordinele. Nu mai cânta: „Deschide-voi gura mea şi se va umplea de Duhul” ci „Închide-voi gura mea şi voi sta cuminte de câte ori îmi spune statul”. În biserica voastră Hristos nu mai face faţă. E mai eficient Bill Gates cu vaccinul lui. Scoate şi crucea de pe toiag şi lasă doar şerpii. Dar presimt că vei găsi explicaţii pentru atitudinea ta: îmi vei spune că orice stăpânire este de la Dumnezeu şi că cine i se împotriveşte lui Dumnezeu i se împotrveşte. Poate că vei introduce în rândul veşimntelor preoţeşti şi botniţa iar în timp ce o pui pe gură vei rosti: „Pune Doamne, strajă gurii mele şi uşă de îngrădire, împrejurul buzelor mele”. Ştiu pe cineva care se folosise de citate din Scriptură cu intenţia de a înşela. Tatăl minciunii îi cita lui Hristos din psalmul 90 când vroia să-L facă să se arunce de la înălţime. Iar cei care răstălmăcesc scriptura sunt eretici. Aşa că hai sictir, cu alte cuvinte: anatema!

  Ierarhii şi preoţii cu botniţa la gură sunt reprezentanţii bisericii biruitoare??!! Se vede cine a biruit!

  Unuia ce-şi spune creştin dar umblă cu ochii holbaţi cu botniţa pe figură şi se tot dă cu gel i-aş spune: „tu eşti dintre ăia care citeşti în evanghelie că Hristos a spus: nu vă temeţi de cei ce ucid trupul”? Tu care ai grijă peste măsură faţă de trup citeşti în acelaşi timp în evanghelie că Hristos a spus: „Nu vă îngrijiţi pentru sufletul vostru ce veţi mânca, nici pentru trupul vostru cu ce vă veţi îmbrăca”? Şi mai ştiai că dacă nu mori de covid mori de cancer? Şi dacă nu mori de cancer mori de osteoporoză? Şi dacă nu mori de osteoporoză mori de altceva şi oricum mori? În evanghelie scrie că „chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma”. Dar probabil nu ai timp să citeşti astea, eşti ocupat să urmăreşti antena 3. Aşa îţi vei petrece viaţa de-acum în colo? Îmbotniţat, cu mănuşi, dacă se poate în costum de cosmonaut, izolat de toţi cei din jur, închis cu şapte lacăte iar când vei fi nevoit să ieşi vei umbla ca un obsedat: nu atinge aia, nu te apropia de mine, nu pune mâna pe ailalta… Dacă îmi vei spune că soluţia e vaccinul, atunci am înţeles. Rezultă că Hristos – doctorul trupurilor şi sufletelor noastre nu mai e capabil de nimic şi vindecarea vine de la un şarlatan – Bill Gates. Şi salvează ce? Trupul. Deci în asta constă filosofia de viaţă a unui creştin: să aibă o grijă exagerată faţă de propriul hoit care va putrezi în mormânt?

  Aşadar concluzie: căutaţi mai întâi ce veţi mânca, ce veţi bea, cu ce vă veţi îmbrăca, cu ce vă veţi dezinfecta, cu ce vă veţi vaccina iar împărăţia lui Dumnezeu vi se va adăuga vouă!

  Apreciat de 4 persoane

 3. Lilas said, on august 8, 2020 at 3:03 am

  Deci si Raluca Turcan e ofiter de sri, scolita in strainatate. Are spate puternic pe evreul mason Stolojan, cum pi*da māsii o fi cununat-o religios un evreu „imun” politic, care joaca poker cu Basescu. Asadar, a luat-o in brate spurcatul de PNL si taica Lucovidus si akum rāspund la comenzile ocultei mondiale, ce vrea CA toti copiii României sa dispara in spitalele mioritice, cu covid, cu trafic de organe umane, cu pedofili si etc. Multi ca Ralukutza noastrā. Si duduia din articol 🤢😄, precis futelnitza vreunui boss de la Sri. Bashka, statul român, paralel sau nu, plateste toate keltuielile la duduile astea , precis le plateste si silicoanele si botoxutzu, sa aiba buzitzele mai tzuguiate pe aparat. Sa ajungā toti in iad! Toti tradatori de tarāvsi cu curvele lor! Mai mult, se iese la 42 de ani la pensie din Sri, cu peste 2000 de euroi pensii plus alea speciale. Toti acesti potentati tradatori de tarā , se cred mari „spioni”, dar nu fac nimic pentru tarā, ci pentru interesul cui le propulseazā. Si bossii din spate sunt cei care furā tara si fraudeazā alegerile de peste 30 de ani. Sunt multi induvizi si multe nume dectrafatoti de tara. Nu incape pagina sa le spunem pe toate. Pācat, copiii României nu au un loc cinstit in loteria aceasta. Mai bine sarac si cu HRISTOS, decât bogat la politikie si sri si tradator de tarā! Se rostogolesc in mormânt eroii Adevarati si tārii, cei ce sunt in mormibte de eroi, îngropati in cimitirele patriei , in temnitele comuniste, de ar vedea ce vremuri trāim noi azi. Acum, lupta cu falsul virus covid, ce aduce bani grei de la UE acestor tradatori de tarā , totul pe spinarea celor care se cred mari ortodocsi, dar nu vin în comuniune cu HRISTOS, nici prin Credintā si nici prin comportament, un procent amarât de 30 % , care au venit la Referendum, dar acum nu ies in stradā sa îsi apere copiii de tāvālugul anticristic mondial. Românii fac grātare la munte si fac plajā la mare, linistiti si „liberi”, invidiosi unii pe altii, lasi si cu o mare doza de aroganta si la unii, chiar prostie. Las’ CA draku’ nu-i atât de negru…. Este foarte negru, chiar, apare cel mare din iad. Cum sā ne mai suporte aDumnezeu?!! Iaka, mai trece o Luna, un an, un Caracal, un trafic de organe, o pedofilie, mor copiii nevinovati , taiati, transati, traficati, umiliti, violati, vânduti, etc. Românii spalati pe creier se uitā la TV , unde oculta satanista elitistā mondiala si slugoii de la sri trag sforile. Ahaaa, ca disperatu’ strig: Unde e HRISTOS?!; Mai vine?!! Vine EL, dar va avea pe cine sa salveze?!! Mai sunt ortodocsi adevarati in Romania, sau doar evrei de la Tel Aviv?!! Si tigani multi. Dragii de ei. Hai sa mai zicem un Doamne Ajutā! Cu asta am mai råmas.., cånd preotii citesc din Evanghelie cu botnitza pe mufā…Totusi, cine ne va salva copiii in România?!! Noi, sau asteptam sfârsitul lumii la TV, ca la biserica ortodoxā cu preotii cu botnitze devine 50 shades of grey…Vor mai reusi românii sa se adune?!! Ce a spus HRISTOS ca si ultimatum pentru toatā specia umanā (acelora fara de cipuri implantate)?!! Credintā, Sperantā si Iubire. DOAMNE ne iartā! Cā dacā nu respectām poruncile TALE, nu mai avem dreptul de a cere ajutorul si mila Domnului…Acuma, sā mā iertati daca v-am tulburat cu vorbele mele „demodate”….Îmi vine în gând, vorba îngerului: cine s-a sfintit, se va sfinti in continuare, iar cine s-a spurcat, asa va mai face în continuare. Este îngāduit de Dumnezeu, pânā la Judecata de Apoi. Eu as alege iar si iar, sā îmi salvez sufletul, adicā singura cale posibilā cātre rai: HRISTOS ! Nu se poate altfel! Dacā un român nu are sādit de mic in el , samânta Adevārata a Ortodoxiei, nu va rezista acestor timpuri! E frunzā în vânt si Domnul nu va trimite ajutor pe îngerii Sāi…

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: