SACCSIV – blog ortodox

Judecatorii Liliana Catalina Alexe, Bogdan Cristea si Melania Bejenar de la Curtea de Apel Bucuresti au eliberat comuna Gornet din judetul Prahova de sub jugul carantinei instituite printr-un ordin al lui Arafat

Posted in carantina, Coronavirus, KLAUS JOHANNIS by saccsiv on august 4, 2020

Ziua de marti, 4 august 2020, merita un loc de cinste in cronologia luptei romanilor impotriva puscariei nationale instituite de catre regimul Iohannis-Orban-Arafat sub pretextul pandemiei de COVID-19. In aceeasi zi, o intreaga comuna a fost eliberata de sub jugul carantinei impus nu printr-o lege (asa cum dicteaza Constitutia si recentele decizii ale CCR), ci printr-un simplu ordin emis de catre seful DSU Raed Arafat (foto), intitulat „Comandantul actiunii”. Pe scurt: Arafat s-a facut de rahat.

Mai exact, judecatorii Liliana Catalina Alexe, Bogdan Cristea si Melania Bejenar de la Curtea de Apel Bucuresti (Sectia a VIII-a contencios administrativ si fiscal) au admis actiunea prin care avocatul Bogdan Dumitru cerea ridicarea carantinei de la nivelul comunei Gornet (judetul Prahova). Succint spus, avocatul a argumentat ca, in ultima instanta, aceasta masura abuziva ii condamna la moarte pe cei peste 450 de localnici si ii supune stigmatului social. Lumea Justitiei v-a prezentat pe larg saptamana trecuta actiunea depusa la CAB de catre Bogdan Dumitru (click aici pentru a citi).

Cititi va rog mai multe la:

https://www.luju.ro/placuta-suedeza-pentru-comandantul-actiunii-umilinta-rasunatoare-pentru-raed-arafat-starostele-puscariei-nationale-covid-19-judecatorii-liliana-catalina-alexe-bogdan-cristea-si-melania-bejenar-de-la-curtea-de-apel-bucuresti-au-eliberat-comuna-gornet-din-j

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. dante said, on august 4, 2020 at 6:17 pm

  Cinste acestor judecatori!!!
  Acest dement, cu privirea pierduta si holbata, cu o mimica a fetei care-i tradeaza mari agitatii sufletesti, pe nume Arahat, va avea la momentul oportun soarta lui Turcanu, de la Pitesti. Niste marionete nenorocite imbatate de iluzia vremelnica a puerii care-si trag seva din strafundurile mindriei demonice, aceste „ustensile” nu sint altceva decit niste suflete demne de iadul in care traiesc.
  Odata si odata adevarul tot se va afla.
  Am o intrebare pentru avocati si judecatori: Daca cineva a luat amenda ca nu a purtat masca in aceasta perioda, iar prin aceasta considerindu-se ca a fost pusa in pericol sanatatea publica, atunci acelui om care nu este de fapt bolnav de Covid nu cumva i se face o mare nedrepate si anume ca va ispasi o pedepsa pentru o fapta pe care nu a comis-o? Iar aceasta amenda este data printr-o lege ( stare de alerta) care de fapt este anticonstitutionala.

  Apreciat de 3 persoane

 2. astridcezara said, on august 4, 2020 at 8:36 pm

  BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!! MAI E O SPERANTA!

  Apreciază

 3. Cosmin said, on august 4, 2020 at 9:33 pm

  Sa speram ca se va ridica tagma judecatoreasca, a procurorilor si avocatilor, sa dea de pamant cu acesti tradatori.

  Doamne ajuta !

  Apreciat de 2 persoane

 4. Liliana said, on august 4, 2020 at 9:36 pm

  Vrednici sunt acești judecători ! Cinste lor!

  Apreciat de 1 persoană

 5. nenimenea said, on august 4, 2020 at 9:55 pm

  Arahat nu e dement,omu e pregătit de ani de zile(de când a ”înființat” smurd-ul cu bani veniți plocon de afară)pt. ceea ce se întîmplă acum și ceea ce o să urmeze.Execută comenzile ”oculților”mondialiști…printre altele,posibil și trafic de organe de la ”morții” de covid,aruncați în groapă fără autopsie…Acest ins,anticreștin,neromân e în stare să ordone împușcarea celor care vor ieși pe strazi în caz de nou lockdown (lege marțială,etc).E protejat de”oculți”,fiind o piesă importantă,zic eu…Dacă,cumva se va face motiune de cenzură și cade guvernul pnl,guvernul următor psd majoritar îl va păstra în funcție…

  Apreciat de 2 persoane

 6. neicaion said, on august 6, 2020 at 8:59 pm

  Intrebarea principală ar fi; dacă arafat a dat un ordin ilegal, de ce nu este tras la răspundere, să plătească el sclavul demonului şi nu tot noi prostimea.

  Apreciază

 7. […] Judecatorii Liliana Catalina Alexe, Bogdan Cristea si Melania Bejenar de la Curtea de Apel Bucuresti… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: