SACCSIV – blog ortodox

VACCINUL AstraZeneca impotriva COVID-19, finanțat de Bill Gates, este singurul PROTEJAT GUVERNAMENTAL de mai multe tari în cazul EECTELOR SECUNDARE

Posted in vaccin, virus by Vali on august 1, 2020

Sursa: https://ro.sputnik.md/health/20200731/31129935/Teoria-Conspiraiei-alimentat-oficial-vaccin-COVID-19-PROTEJAT-guvernamental-.html

Vaccinul AstraZeneca pentru COVID-19 este cel finanțat inițial de controversatul Bill Gates – iar protecția guvernamentală este, deocamdată, acordată NUMAI vaccinului respectiv.

Este vorba de răspundere în cazul efectelor secundare ale vaccinului – iar în condițiile în care mai multe state au făcut comenzi uriașe iar o întreagă campanie se derulează pentru achiziția acestui vaccin – se pune întrebarea cine plătește pentru orice cerere de daune în caz de efecte secundare?

Acesta a fost un punct dificil în negocierile de aprovizionare, în condițiile în care 25 de companii își testează potențialele vaccinuri pe oameni și se pregătesc să imunizeze sute de milioane de oameni odată ce produsele sunt aprobate.

Ei bine, singura care beneficiază deocamdată de protecție din partea mai multor guverne este AstraZeneca!

”Aceasta este o situație unică în care, ca companie, pur și simplu nu ne putem asuma riscul dacă în … patru ani, vaccinul prezintă efecte secundare”, a declarat pentru Reuters, Ruud Dobber, membru conducerea Astra.

Dobber a adăugat că, ”în contractele pe care le avem, solicităm despăgubiri. Pentru majoritatea țărilor, este acceptabil să-și asume acest risc, deoarece este în interesul lor național”.

Reuters precizează că Ruud Dobber nu a numit țările cu care a încheiat acorduri de protejare în cazul efectelor secundare.

Pe de altă parte, oficialii UE au declarat săptămâna aceasta pentru Reuters că răspunderea pentru produse ”a fost printre punctele controversate din eforturile europene de a asigura oferte de aprovizionare pentru potențialele vaccinuri COVID-19 de la Pfizer, Sanofi și Johnson & Johnson”.

Dar, arată agenția, SUA au deja o lege care exclude reclamații pentru delicte vizând  produsele care ajută la controlul crizelor de sănătate publică – într-o lege privind pregătirea publică și pregătirea pentru situații de urgență din 2005 – Legea ”PREP”.

AstraZeneca, cea mai mare firmă din Marea Britanie și al doilea cel mai mare producător de medicamente din UK, s-a angajat să furnizeze un număr de peste 2 miliarde de doze ”fără profit” în acorduri cu Statele Unite, Marea Britanie și țările europene, dar și cu alte națiuni și organizații.

Ori, ofertele Astra diferă de ale celorlalte companii rivale pentru că și-au asigurat sprijinul guvernului pentru eforturile de producție și dezvoltare – în timp ce concurenții precum GlaxoSmithKline caută să negocieze un preț pentru un produs finit, care depinde de aprobare.

Pentru a-și susține afirmația că renunță la profituri în urma finanțării de 1,2 miliarde de dolari din Statele Unite, AstraZeneca a acordat chiar guvernului acces la conturile financiare, declară Ruud Dobber.

”Sunt repere foarte clare înainte de a plăti. Pentru că am făcut promisiunea de a produce vaccinul fără niciun profit, auditorii administrației din SUA vor avea acces gratuit la documentele noastre contabile ”, a declarat oficialul AstraZeneca.

Reamintim un alt element care alimentează teoria conspirației – vaccinul AstraZeneca este cel finanțat inițial de controversatul Bill Gates. Deci, protecția guvernamentală este, deocamdată, acordată NUMAI vaccinului respectiv.

Nu se știe dacă și România a făcut acest gest – dar este de presupus că DA, din moment ce, reamintim, România a încheiat un precontract pentru achiziția acestui vaccin. Mai mult, acum  se fac presiuni pentru a se ”securiza” această cantitate – evident, în sensul de plăti în avans vaccinul care NU este încă testat final! (vezi articolul alăturat, cu mai multe detalii).

Vaccinul va fi achiziționat ”dacă se va dovedi eficient”, a declarat în iunie dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS. Ei, se pare că se dorește să fie plătit înainte să se probeze clar eficiența.

Precizăm că NU susținem teoriile conspirației – AstraZeneca este o companie extrem de serioasă, iar la cercetări participă și universitatea Oxford – dar nu putem să nu remarcăm că date precum cele prezentate vor fi interpretate și vor alimenta speculațiile.

de Dragoș Dumitriu

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Eduard said, on august 1, 2020 at 9:39 am

  Daca iti cumperi un telefon si se strica, compania care produce telefonul este obligata prin lege sa ti-l inlocuiasca.

  Daca iei sanmonela de la restaurant, pe langa amenzile pe care le vor plati ii poti da in judecata pentru problemele create.

  Daca te operezi si doctorul greseste ceva il poti da in judecata pentru malpraxis.

  Daca te vaccinezi si mori nu pateste nimeni nimic.

  Super!

  Apreciat de 1 persoană

 2. vlad tepes said, on august 1, 2020 at 10:32 am

  Nu ma voi vaccina de Covid 19 cu nici un vaccin, si nici familia mea! Preferam sa ne imunizam natural si sa ne incredintam sufletele in mainile lui Hristos-Dumnezeu, singurul care ne decide soarta si numarul zilelor! Orice vaccin al zilelor noastre este plin de otravuri, gene dracesti, iar unele dintre ele, contin si nanotehnologie, adica antepecetea Diavolului! Fiecare este liber sa aleaga si deci, „fiecare pasare pe limba ei piere”!

  Apreciază

  • MihaiC said, on august 1, 2020 at 3:25 pm

   dar daca nu vei putea merge pe strada, intra in magazin sau lucra la serviciu il vei face? intreb pt un prieten 🙂

   ceva imi spune ca nu-ti vor sparge usa de la casa si sa te vaccineze cu forta insa daca te vor prinde a doua oara pe strada nevaccinat o vei incurca grav. intr-o asemenea situatie iti spun ca se vor vaccina 99,9% dintre oameni.

   Apreciază

   • Un om said, on august 1, 2020 at 4:32 pm

    La cum stă treaba cu Turcia, mai exact conflictele cu Grecia și noua moschee de la Istanbul, cred că Dumnezeu va îngădui un război, iar astfel profețiile se vor îndeplini! Iar dacă se va întreba cineva de ce, alternativa ar fi mult mai rea: vaccinarea (probabil cu cip) a aproape tuturor oamenilor! Păpușarii vor război cu seringa!

    Apreciază

   • ovidiu said, on august 1, 2020 at 4:57 pm

    Cu credinta in EL ,NU VEI CASTIGA POATE LUMEA TRECATOARE ,DAR 1000 IN SUTA ,VESNICIA O AI ASIGURATA!ovidiu

    Apreciază

   • vlad tepes said, on august 1, 2020 at 9:39 pm

    Martirii din inchisori ai anilor ’50, oare cum au procedat? Nu s-au dezis deloc de Hristos si de Cuvantul Lui si au „incurcat-o grav”, dar la sfarsitul vietii au dobandit Imparatia! Intotdeauna cei ce sunt sau vor fi cu Hristos, la un moment dat vor patimi pt credinta lor, astfel ca, fiecare dintre noi are libertatea de a alege intre Lumea supusa Diavolului sau Hristos!

    Apreciază

 3. Eduard said, on august 1, 2020 at 11:30 am

  Am gasit un clip interesant, nu stiu daca l-ai mai postat, in caz ca nu cred ca e de interes si desi vechi, de actualitate:

  BIDEN: WERE I A JEW I’D BE A ZIONIST

  Apreciat de 1 persoană

 4. dante said, on august 1, 2020 at 12:35 pm

  Omenirea a innebunit de tot si a ajuns sa se spuna binelui rau si raului bine. Spunea avva Antonie urmatoarele: ” Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca, si cind vor vedea pe altcineva ca nu innebuneste, se vor scula asupra lui, zicindu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor „.
  Aceste vorbe sint de o profunzime si de o actualitate fantastica, si am ajuns sa le gust din plin in viata de zi cu zi. Simplu fapt ca nu am purtat botnita de loc pina in acest moment m-a facut sa fiu izloat, etichetat si privit dubios de lumea inconjuratoare, iar vaccinurile care vor veni, plus sumedenia de restrictii ” stiintifice” vor fi acceptate in proportie covirsitoare de omul modern.
  Omenirea se afla lin turma pe toboganul iadului.

  Apreciază

 5. X said, on august 1, 2020 at 2:15 pm

  Rusia vrea sa inceapa vaccinarea in masa „anti-covid”?!
  http://stiri.tvr.ro/rusia-intentioneaza-sa-initieze-in-octombrie-vaccinarea-impotriva-covid-19_866970.html

  Apreciază

 6. Ion Ciolaru said, on august 1, 2020 at 2:20 pm

  Biluta e SATANIC OBSEDAD de MICROCIPAREA (pardon, ‘vaccinarea’ sau otravirea) MARII CIREDE DE PROSTI.

  Eu sunt absolut OBSEDAT sa fac fix invers de ce zice el, Rockfeller, OMS & gashca.

  Apreciază

 7. gheorghe said, on august 1, 2020 at 3:08 pm

  In cazul vaccinarii, [si atunci] cand spui „este o companie extrem de serioasă” trebuie inteles ca e vorba de bani, … muuulti…, nu e vorba de sanatate.
  –-
  Inca nu a vazut cineva vreun virus: ipoteza „piticului rau” care distruge un gigant de mii de milarde de ori mai mare = corpul unui om este o tampenie devenita religie, ca si bing bangul , multiversurile si zeita mama…

  Apreciază

 8. Despre realitatea iadului - Gheronda Efrem Filotheitul said, on august 1, 2020 at 3:20 pm

  Subtitrare în limba română:

  Apreciază

 9. Administrarea Sfintei Împărtășanii și ispita puținei credințe said, on august 1, 2020 at 4:03 pm

  O discuție cu/ Prof. Demetrios Tselengides:

  Apreciază

 10. Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac said, on august 1, 2020 at 4:36 pm

  cu voi isi poate construi dracul linistit imparatia, infatuati cu pretenti de intelectuali, cand de fapt sunteti ceva ce arata a oameni. in timpul gripei spaniole cica au murit cu precadere doar aia vaccinati, cam in aceasi perioada sa lansat transmisia Radio prin Europa.

  Pute locul dupa voi la cat de ingramaditi mintali sunteti. Pistolul „genetic” care produce campuri magnetice pentru a accelera dezvoltarea bacterilor https://www.youtube.com/watch?v=XVsczdqDIqQ

  Apreciat de 1 persoană

 11. Radu Humor said, on august 1, 2020 at 6:08 pm

  Doar Bill Gates a afirmat într-un interviu că noul vaccin ar putea avea reacţii adverse la cel mult 7(şapte) milioane de indivizi, aşa că de ce să pşătească el nişte despăgubiri ?
  CENZURĂ MONDIALĂ! Facebook, Twitter, YouTube au șters un videcolip devenit viral cu medici care promovau tratamentul cu hidroxiclorochina. Reacția lui Trump
  Ce a deranjat atât de mult cenzorii de la Facebook și YouTube? Faptul că America Frontline Doctors susține că „nu este nevoie de măști” pentru a preveni răspândirea COVID-19. În plus, grupul afirmă că acele studii care pretind că hidroxiclorochina este ineficientă pentru tratarea noului coronavirus sunt „fake science” și sunt sponsorizate de către „companii farmaceutice false”.

  Unul dintre medici spune în timpul conferinței de presă că „hidroxiclorochina, zincul și Zithromaxul” sunt un leac pentru coronavirus, iar măștile nu sunt necesare.”

  Păi cum să nu fie necesare dacă s-au comandat numai la noi milioane de măşti cu parandărătul asigurat ?!
  Şi apoi ce satisfacţie mai mare decât să-i vezi pe români puşi nu numai cu botul pe labe, dar şi în nişte botniţe mizerabile pe care unii săracii sunt nevoiţi s-o folosească de la începutul comediei şi până la sfârşit , care poate fi de mai muilte feluri ?!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: