SACCSIV – blog ortodox

Banca Mondială si FMI demascate: ajutor împotriva COVID condiţionat de impunerea restricţiilor extreme şi a stărilor de urgenţă

Posted in BANCA MONDIALA, Coronavirus, FMI, stare de urgenta by saccsiv on iulie 30, 2020

Zero Hedge: World Bank/IMF Exposed: COVID Aid Conditional On Imposing Extreme Lockdowns, Curfews

Banca Mondială/FMI demascate: ajutor împotriva COVID condiţionat de impunerea restricţiilor extreme şi a stărilor de urgenţă

de Tyler Durden

marţi, 28 iulie 2020

Împrumuturi uriaşe sunt acordate naţiunilor suverane de către Banca Mondială, FMI şi ai lor. Dar condiţiile ce vin la pachet cu acestea sunt rareori spuse de guverne cetăţenilor.

Un caz recent în Belarus a dezvăluit condiţiile cerute de aceste agenţii pentru împrumuturile oferite pe fondul COVID-19.  Preşedintele Belarusului a dezvăluit că împrumuturile de ajutor împotriva covid-19 de la Banca Mondială vin la pachet cu anumite condiţii în sensul impunerii unor măsuri de carantină extreme, pe modelul celor din Italia şi chiar cu schimbări în politica economică pe care acesta le-a refuzat catalogându-le ca “inacceptabile”.

Condiţiile adiţionale care nu se aplică părţii financiare sunt inacceptabile pentru Belarus, a spus preşedintele Belarusului- Aleksandr Lukashenko vorbind despre împrumuturile externe în timpul unei întâlniri pentru discutarea măsurilor de sprijin pentru sectorul economic pe partea sistemului bancar, a comunicat Belarusian Telegraph Agency, BelTA.

Aleksandr Lukashenko i-a întrebat pe participanţi cum stau lucrurile cu asistenţa pentru credite externe acordate Belarusului.

“Care sunt cerinţele partenerilor nostri? S-a anunţat că ne pot oferi 940 de milioane de dolari in aşa-numita finanţare rapidă. Cum stau lucrurile aici?” a întrebat şeful statului.

În acelaşi timp, el a subliniat că, condiţiile adiţionale ce nu se aplică părţii financiare sunt inacceptabile pentru ţară.

“Auzim cerinţele, de exemplu, să abordăm modelul din Italia ca răspuns la coronavirus. Nu doresc să văd că situaţia Italiei se repetă în Belarus. Noi avem propria noastră ţară şi propria noastră situaţie,” a spus preşedintele.

Potrivit preşedintelui, Banca Mondială a arătat interes pentru acţiunile de răspuns la coronavirus.

Ei sunt gata să ne finanţeze de zece ori mai mult decât ne-au oferit iniţial ca semn de recunoaştere a luptei noastre eficiente împotriva acestui virus. Banca Mondială a cerut chiar Ministrului Sănătăţii să împărtăşească din experienţa sa. Între timp, FMI-ul continuă să ne ceară măsuri de carantină, izolare, stare de urgenţă. Asta e un  nonsens. Nu vom dansa cum ne cântă alţii,” a spus preşedintele.

Belarus este una dintre puţinele ţări europene care nu au implementat măsuri stricte de carantină. Ei au menţinut deschise chiar şi serviciile neesenţiale. Liga de fotbal din Belarus încă este activă. Singurul pas pe care l-a făcut  Belarus-ul ca restricţie este că vacanţa şcolarilor a fost extinsă.

Lukashenko este de părere că o stare de urgenţă de tip “lockdown”  a fost complet inutilă. Păreri similare au fost exprimate şi de numeroşi oameni de ştiinţă renumiţi. Recent, un doctor indian a demascat narativa oficială privind Coronavirusul. El a subliniat că stresul afectează sănătatea şi a spus că frica nu e necesară deoarece până la urmă oamenii vor dezvolta imunitate  naturală la acest virus. El este unul dintre puţinii care susţine că viaţa trebuie să continue neîntreruptă.

Preşedintele Belarusului nu este primul care a expus presiunea exercitată de agenţiile globale pe fondul crizei coronavirus pentru a-şi implementa agenda.

Mai devreme, într-o dezvăluire şocantă, preşedintele Madagascarului a făcut senzaţie cu declataţia că OMS-ul i-a oferit 20 de milioane de dolari mită pentru a otrăvi tratamentul împotriva COVID-19 numit COVID-19 Organics făcut din Artemisia.

Preşedintele Tanzanian i-a dat afară pe cei de la OMS după ce mostrele luate de la un fruct de Papaya şi de la o capră au ieşit pozitive la COVID-19. La cîteva zile după acţiunea din Tanzania, Burundi a dat de asemeni afară echipa coronavirus de la OMS  din ţară pentru amestecul în treburile interne ale ţării.

A fost de asemeni dezvăluit într-o interceptare a unui raport de intelligence că Bill Gates a oferit 10 milioane de dolari mită pentru un program de vaccinare forţată împotriva Coronavirus în Nigeria. După care, un politician italian a cerut arestarea lui Bill Gates în Parlamentul Italian. Ea a mai  dezvăluit şi agenda lui Bill Gates din India şi din Africa, împreună cu planurile de cipare a rasei umane prin programul digital de identificare ID2020.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

BANCA MONDIALA  a fost creata dupa ratificarea acordurilor din timpul conferintei Bretton Woods din iulie 1944.

La 11 martie 1955 Banca anunta crearea Economic Development Institute cu finantare Rockefeller Foundation (in cadrul careia fundatia finantand si training-ul oficialilor straini).

Cititi va rog mai multe la:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

In 1956 Banca Mondiala creaza International Finance Corporation iar in 1960 International Development Association (IDA), ambele foarte controversate, deoarece au fost folosite pentru ingradirea dezvoltarii economice independente si reale a tarilor din lumea a treia. IDA a jucat si un rol determinant in implementarea „Green Revolution„. Se cuvine a aminti aici ca ROCKEFELLER FOUNDATION a declansat si finantat aceasta “revolutie verde”, constand din reforme in agricultura pe plan mondial, introducandu-se noi tehnologii pentru cresterea productivitatii, hibridizari, modificari genetice. A cooptat in actiune si Bill & Melinda Gates Foundation.

Cititi va rog si:

Personalitati si organizatii : ROCKEFELLER FOUNDATION

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Monetar International)

Coronavirus și schimbarea regimului: lovitura de stat Covid din Burundi

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. COVID19 PCR Tests are Scientifically Meaningless said, on iulie 30, 2020 at 2:41 pm

    https://bpa-pathology.com/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

    Apreciază

  2. Rox said, on iulie 30, 2020 at 3:04 pm

    Nea Tony Fauci, seful CDC-ului american, zica ca ar fi bine sa ne punem si viziere sau ochelari, nu doar masca pe figura. Masca singura nu este suficienta, trebuie sa ne protejam si ochii, ar fi util sa purtam si „goggles”.
    Mai e putin si iesim in costume spatiale si facem pipilica in pampersi, ca sa nu deschidem prohabul la costum si sa intre co-vrigul-19 pe acolo.

    https://www.zerohedge.com/economics/dr-fauci-says-people-should-probably-use-eye-shields-protect-against-covid-19

    Pe coperta The Economist’s “The World in 2019” – era si Omul Vitruvian, cu niste ochelari gen „goggles”, pe figura.
    Iar unul dintre cei patru calareti ai apocalipsei avea o „Corona = coroana” pe cap, stil statuia libertatii de la NY si cu o masca pe figura !!!

    https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-economists-the-world-in-2019-is-full-of-cryptic-messages/

    In analiza Vigilantcitizen, din dec 2018 – se spunea ca: „Why did The Economist add this extremely ominous Biblical figure on its cover? There is no clear explanation.”
    Nu era clara treaba acum doi ani, acum poate o fi mai clara, cu masca pe figura obligatorie aproape peste tot in lume si poate ne forteaza si cu ochelari/viziera .

    O fi o potriveala intamplatoare ?
    La cum le coc dracii din timp, parca as crede ca nu.

    Noaptea este pe sfarsite, vine Domnul Iisus Hristos si ne mantuieste din babilonia asta !!!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Grigore said, on iulie 30, 2020 at 3:11 pm

    Belarusul e tara cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor din lume!!!!
    Lukashenko ar trebui sa se ocupe de alcool ca la ei in tara e o problema grava de ani de zile.

    https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_%C8%9B%C4%83ri_dup%C4%83_consumul_de_alcool

    In tabelul ala popoarele ortodoxe consuma mult alcool si asta mai ingrijorator decat boala asta.
    Romania si Moldova din pacate sunt in fruntea tabelului.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 30, 2020 at 8:40 pm

      Grigore

      Ce hal de comentariu ai putut pune la un asemenea articol…

      Apreciază

      • Grigore said, on iulie 31, 2020 at 11:42 am

        Am citit initial stirea cu fetitele abuzate si d-aia. Dupa ce vezi in ce mocirla se scalda romanii, stirea cu Belarusul e fix ca si cum te-ai plange de topirea calotelor cand aici se violeaza copii. Presedintele alora e un nomenclaturist sadea. Aia din Belarus sunt ca moldovenii de peste Prut, nu stiu cum sa fuga mai repede la munca in vestul Europei.

        Nu cred o iota din ce declara presedintele Belarusului. Si Putin se da cu ortodoxia, dar baga cipurile in rusi pe repede inainte. Balalaul ala declara impotriva FMI ca il avantajeaza politic. Dar nu spune ca tot el a chemat FMI sa se imprumute. Daca ii dadea FMI bani cu dobanda mica le pupa picioarele.
        Niste jigodii toti. Ii intereseaza doar burtile lor.

        Dar treaba cu consumul de alcool sa stii ca nu e intamplatoare. Betivii sunt toxicomani usor de manipulat. Si Romania e in topul ala, ceea ce este extrem de rusinos. Tinand cont ca mai avem un record trist cu avorturile nu e o jignire intamplatoare cand suntem numiti o tara de betivi si curve.
        Poate n-o dadeam p-asta cu Belarusul campionii betivanilor, dar dupa ce am vazut stirea cu fetitele mi s-a luat de Belarus.

        Apreciază

    • LN said, on iulie 31, 2020 at 8:15 am

      Grigore, ai greșit site-ul. Du-te, nene, și comentează la tine pe tarla, la UM Digi 24, la Hotnews…

      Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on iulie 31, 2020 at 4:20 pm

      Consumul de alcool, „fetele”, nomenclaturistu’,…
      Da’ suferi rau de tot!

      Apreciat de 1 persoană

  4. noname 7 said, on iulie 30, 2020 at 3:20 pm

    De maine incepe postul Adormirii Maicii Domnului:
    http://mantuireaorg.blogspot.com/2020/07/intaiul-paraclis-al-maicii-domnului.html

    Apreciază

  5. Roman Ion said, on iulie 30, 2020 at 3:27 pm

    Of of of….

    Rockefeller si Bilutza… evrei obsedati de cipare…

    Mai mai mai….

    Apreciază

  6. dd2d said, on iulie 30, 2020 at 5:45 pm

    Trebuie sa vina valu’ 2 si 3 !!!. Eventual cate 5-6 luni de izolare.
    O sa bage legea vaccinari in timpul asta.
    Apoi restrictionat accesul la mancare si job(daca mai ai). Vrei mancare si job? Te vaccinezi cu doze multiple.
    Nu poti sa te vaccinezi si sa fii contra vaccinari fortate.

    O sa se introduca vaccinarea sezoniera: 1 data la intrare in sezon si o data la iesire. Mai vine vreo ‘epidemie’ , inca 1 data sau de 2 ori. Copii de 2 ori mai mult. Ca aia sunt viitorul.

    Apreciat de 1 persoană

  7. Duhul Căpitanului said, on iulie 30, 2020 at 7:27 pm

    E clar, nu?!

    Apreciază

  8. Marius L. said, on iulie 30, 2020 at 7:58 pm

    off topic
    Dupa 4 ore de frig in vama oamenii intrati in ROMANIA dusi in carantina in diferite hoteluri ca niste animale. Laura Cristina (fcbk)
    #7mai2020

    Stefano Montanari (savant si cercetator) despre coronavirus si despre vaccinuri in general, video din 3 iulie 2020

    Medic (american cred) despre „pandemie”, inregistarea e veche, aprilie 2020; daca 5% dintre medicii de pe planeta ar face asta, am termina cu virusul asta in cateva saptamani, adevarul nu ar putea fi oprit; e prea simplu ce spune si destul de clar; dar cine sa-l auda?

    Apreciază

  9. […] Sursa: saccsiv.wordpress.com Tagsbelarus covid-19 Facebook Twitter VKontakte WhatsApp Viber Share via Email […]

    Apreciază

  10. octavpelin said, on iulie 31, 2020 at 11:28 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  11. […] Banca Mondială si FMI demascate: ajutor împotriva COVID condiţionat de impunerea restricţiilor e… […]

    Apreciază

  12. […] Banca Mondială si FMI demascate: ajutor împotriva COVID condiţionat de impunerea restricţiilor e… […]

    Apreciază

  13. […] Banca Mondială si FMI demascate: ajutor împotriva COVID condiţionat de impunerea restricţiilor e… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.