SACCSIV – blog ortodox

De ce nu mai vrea Occidentul să facă copii

Posted in copii, NOUA ORDINE MONDIALA by Vali on iulie 28, 2020

Sursa: https://evz.ro/de-ce-nu-mai-vrea-occidentul-sa-faca-copii.html

Lipsa copiilor a devenit un fenomen din ce în ce mai răspândit în zona scandinavă, la fel ca în întreaga lume, arată mai multe cercetări sociologice recente.

 

Un studiu realizat de Fundația Rockwool, cu sediul în Danemarca, arată că nivelurile de fertilitate din zona de nord a Europei se află în cădere liberă.

Cuplurile nu doar că au mai puțini copii în medie, dar se înregistrează o creștere netă a persoanelor care nu își doresc să aibă copii deloc.

Peter Fallesen, un cercetător senior din cadrul fundației, afirmă că există mai multe cauze ale acestei crize, în special cea că „în mare măsură, societatea și-a pierdut dorința de a mai avea copii”, dar a recunoscut că există și motive economice.

„Avem mai puțini copii în perioadele de recesiune și se pare că recesiunea creată de criza financiară (din 2008) s-a înrădăcinat într-o anumită măsură”, a spus Fallesen.

Cercetarea sociologică a relevat că femeile născute în decada de până în 1988 este de așteptat să aibă în medie 1,82 de copii, o scădere drastică de la 1,92 copii în medie la femeile născute până în 1978.

Potrivit proiecțiilor realizate de studiu, 21% dintre femeile născute în 1988 este probabil să nu aibă copii până la vârsta de 45 de ani, față de numai 17% la femeile născute cu zece ani mai devreme.

Aceste cifre sunt asemănătoare celor prezentate de Newsweek luna trecută, legate de prăbușirea fertilității în America.

Ultimele cifre din Marea Britanie, date publicității săptămâna trecută, prezintă și ele un peisaj asemănător, cu rate de fertilitate la cele mai scăzute niveluri de la Al Doilea Război Mondial încoace și cu o treime dintre nașterile din țară aparținând unor mame imigrante.

Establishmentul liberal din universitățile lumii, politicienii și o mare parte din presa mainstream salută scăderea ratelor de fertilitate în lumea civilizată drept o „poveste de succes” a așa-numitelor „drepturi reproductive” – avort la cerere și contracepție de masă – și un rezultat al faptului că tot mai multe femei merg la muncă din cauza realităților economice.

Totuși, cercetarea citată arată că, deși 25% dintre femeile născute în anii 1990 riscă să sfârșească fără copii, mai puțin de 5% dintre tinerele femei de azi afirmă că nu vor cu adevărat să aibă copii – ceea ce înseamnă că multe, probabil milioane, vor fi dezamăgite din cauza familiilor pe care le vor avea.

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Angela said, on iulie 28, 2020 at 1:22 pm

    Familia cu multi copii este specifica unei societati traditionale cu un mod de viata firesc, ceea ce nu mai intalnim astazi.

    Pe de alta parte vedem ca si cei care deja au copii nu lupta pentru ca acestia sa traiasca intr-o colectivitate normala ci ei insisi pun umarul la demonizarea lumii.

    Sa fim realisti si sa recunoastem ca deja nu mai sunt conditii ca sa cresti copii. In demonocratia de astazi nu se mai poate vietui firesc si nici comunitati crestine puternice nu s-au format.

    Asa ca lupta asta este cam pierduta iar oamenii care inteleg cum stau lucrurile se vor iepuri mai putin.

    Apreciază

    • Adi said, on iulie 29, 2020 at 3:05 pm

      Sunt de aceeasi parere, e foarte greu sa mai poti creste un copil normal fiindca se pun piedici tot mai mari: vaccinare tot mai greu de ocolit, scoala pervertita, satanizarea accelerata a lumii. Mereu au fost vremuri grele si pericole dar cel putin putea fi crescut un copil cu contiinta curata si frica de Dumnezeu. Acum statul nu mai permite asta.

      Apreciază

  2. Lilas said, on iulie 28, 2020 at 3:47 pm

    DOAMNE Ajutā! Pe scurt: ati uitat de vomunitatile de tigani, de Amish din America, de sectanti de tot felul care au cel putin 6 sau 7 copii (in nod important este in Suceava, Dbraveni unde vezi pe toate strazile si Mall Suceava pe la restaurante in fiecare Zi fsmilii de Adventist si penticostali cu 5 sau 6 sau 7 copii, in Botosani, de asemenea), ati uitat de Nigeria, Brazilia, India, China care fac multi copii. Tarile arabe, Turcia, media este de cel putin 4 copii sau chiar 0 pe familie. In Anglia, media Este de 3 copii, din care unul Este sigur autist sau cu retardard mintal din nastere (problema lor). Deci, daca românii crestini ortodocsi, din colonia slugā UE si NATO, unde statul sprijina facerea de copii, natalitatra e mica, nu inseamna ca nu se fac copii si in alte tari. Mai mult, natalitatea românilor din diaspora Este cu 35% Mai mare ca in Tara mumā ,colonia , România. Da, nordicii au probleme cu natalitatea. Dacā vā uitati pe un atlas geografic cel nai recent, veti vedea tarile cu natalitatea Maxima, si veti avea surprize. Se fac copii, dar nu in România, suficient de multi. Cauzele nefacerii de copii: scaderea nivelului de TRAI, emigrarea populatiei, statul nu se imica cu stimulente materiale grase, lipsa locurilor de muncā, sau sunt foarte prost platite si Mai ales, sunt multe name singure in România, barbatii fug de casatorii, se prefera concubinaje, fara responsabilitate, rata divorturilor e mare. Sunt si familiei bogate, din middle class, dar fac numai 1 sau maxim 2 copii, crescuti in case si apartmente mostenita de la parinti sau impreuna cu bunicii. Sunt multe de spus. Mai las si pe altii så aduca date importante. Se fac copii in tarile exact unde Bill Gates turbeaza da vaccineze pentru a reduce populatia: Brazilia, India, China, Nigeria si alte tari Africans, Bangladesh, Pakistan, unele tari ex-sovietice, Thailanda, Korea de Sud, etc. Sā souna cineva, cā eu nu am timp acum, Este un subiect foarte vast, ce situatie este in SUA, Canada si Rusia cu facerea ce copii, pe categoriu sociale. Politica globalista, vaccinarile si politicā covidului Este impotriva religiei crestine si a facerilor de copii. Este si pericolul vaccinarilior cu cipuri a bebelusilor la nastere. Nu e timp de facut si educat copii multi in familie, dar totusi exista suficiente tari unde se fac copii multi pe familie si in viitorul foarte aproapiat, rasa neagrā si galbena, mai ales, vor domina planeta!

    Apreciază

    • Lilas said, on iulie 28, 2020 at 3:57 pm

      Rectific: statul român NU sprijina facerea de copii in colonia România, slugā umilā UE si NATO. La arabi si la sectantii români si la tigani, pot fi si 10 copii pe familie ..Statul român da cea Mai mica alocatie de copii din Europa si a platit 1.67 miliarde de euro pentru trupe NATO si 800 000 milioane de euro cazare NATO in România, si a „uitat” Lucovidus Orbanus si Wuhannis da mareasca alocatiile la copiii din România. Mai mult, se pregateste mentalul maselor pentru microciparea copiilor si otravirea lor prin vaccinuri! Sā vina Israel sa stea in România. CA românii crestini ortodocsi dorm in papuci si accepta tot shit-ul k*A*atul guvernului corupt de la Bucuresti, slugā ocultei mondiale sataniste anticristice. Sā faci copii in Romania colonia NATO si EU , cu guvern Român anticristic?!! Este o mare responsabilitate, de viata si de moarte, mai ales ca trebuie sā NU iti vaccinezi copiii si sa le dai o educatie crestin ortodoxā, întru HRISTOS, asa cum a spus Sfântul Parinte Justin Pârvu. DOAMNE AJUTĀ!

      Apreciat de 1 persoană

  3. gheorghe said, on iulie 28, 2020 at 3:48 pm

    Nu e vorba de fertilitate ca au potenta si fac sex… desfranare, orgii, perversiuni.
    E vorba de sterilizare mentala prin exacerbarea poftelor si fuga de responsabilitate.
    In primul rand, femeia este prada si primul jucator perdant; crezand ca face ce vrea cu corpul si indoctrinata si de imoralitatea sexuala „se ofera” ca un obiect sexual pentru tranzactii insignifiante sau chiar crezand ca ea il f–e pe barbat si isi dovedeste „forta”…
    Astfel, nu se ajunge la casatorie si aproape in totalitate femeia ramane ferfeniță si fara copii, haina veche buna de aruncat.
    In al doilea rand, femeia fiind prostita cu independenta si cu „facut” cariera „pierde trenul”… umbla din pat in pat pana se termina toti „barbatii buni”; se uita la diplome degeaba ca viata i s-a stricat – sex cu pilule si avorturi „la greu”.
    Pai, daca laptele e gratis, cat de prost sa fii sa cumperi vaca?
    In al treilea rand, daca totusi face vreun copil ala e ZEU! – i se prosterneaza, il habdicapeaza educational prin alintare si fortare sa se antreneze pentru rolul fixat de „supra-om”; majoritatea copiilor crescuti astfel sint terminati psihic si social; crescand alintati si descoperind brusc realtatea care nu iarta – omul are si raspunderi, nu doar drepturi = mofturi satisfacute de parintii „dusi” pe netflix si pe Internet.
    Stiti ca in orasele mari occidentale se proiecteaza zone de blocuri unde se calculeaza 1 copil la 100 de adulti cand dimensioneaza arhitectura si urbanistica specifica?
    In Bucurestiul lui 2017 chiar mai putin: 0,84 la 100…

    București, orașul fără copii
    http://www.activenews.ro/stiri/Bucuresti-orasul-fara-copii-140450

    No Kids? No Problem
    http://vanmag.com/city/no-kids-no-problem/

    San Francisco Asks: Where Have All the Children Gone?

    Boston Has Become a City Without Children
    http://www.bostonmagazine.com/news/article/2016/11/13/boston-children-families/

    … daca mai punem si mesajul cultural-marxist (profesor universitar american din Seattle…): omenirea trebuie voluntar sa dispara … ca sa SALVEZE PLANETA!… activistii, feministele si toti goyimii tampiti de mediul actual pun teoria in practica, … parca vedem mai bine ce nu este in regula „cu noi”.
    –-
    Sa recunoastem ca si barbatii au „partea” lor: lasi, mincinosi, profitori, furi de „viata” caci le folosesc pe femei pierzandu-le tineretea si viitorul (de fapt) … chiar mai rau, dintre ei se „aleg” poponarii – unii motivand ca femeile sint prea dure – rautacioase si nu „merge”…
    … femeia – BARBAT!
    Partea proasta e ca – desi poate sa faca ce face un barbat in multe cazuri,… plecand din rostu sau OBIECTIV si alegand un rol social SUBIECTIV femeia lasa un loc gol IMPOSIBIL de ocupat de un barbat, chiar dace sa mutieaza si-si zice femeie.
    Astfel, intr-adevar, omenirea se indreapta spre disparitie, se sinucide hedonistic si cultural/mental.
    Partea crestina, ca in aceasta directie este atacul marxist, adica jidanesc.
    In tarile musulmane, hinduse, animiste, pagane, … acolo nu exista asa ceva.
    Acolo, stransul rahatului dupa caine nu e practica unui absolvent de facultate, nici expresia fericirii „de cuplu” – asta este acum culmea civilizatiei crestine occidentale!

    Apreciază

  4. Maranatha said, on iulie 28, 2020 at 6:59 pm

    Majoritatea populatie spune asa: o sa treaca si Covid-ul si o sa ne vedem de viata noastra ! Pe bune ? Degeaba s-au chinuit astia, la nivel planetar ?

    https://www.mediafax.ro/tehnologie/elon-musk-inteligenta-artificiala-ii-va-depasi-pe-oameni-in-mai-putin-de-5-ani-19444307

    Foarte interesanta declaratie: deci nu „totul va merge in iad in cinci ani” (normal, va merge doar o mare parte din populatie) iar lucrurile vor ajunge „instabile sau ciudate”.

    Este clar ce este cu „Covrigul” si cu multele vaccinari, despre care ne vorbeste tatucul Bill Gates si altii ca el. Sunteti prea multi, planeta va fi sustenabila fara majoritatea voastra care o polueaza = ruineaza, avem toata tehnologia de acum incolo, care sa lucreze pentru noi (stapanii planetei).

    Efeseni cap 6 vers 12 – Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor*, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor† întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.

    Aceste „căpeteniilor, domniilor, stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii” sunt stapanii planetei, nu Deep State-ul format din oameni muritori, sclavi netrebnici ai ingerilor cazuti.

    O parere, nu va suparati.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  5. marian said, on iulie 28, 2020 at 10:20 pm

    Pentru a face loc musulmanilor si altor păgâni.
    Iertare, dar asta văd!

    Apreciază

  6. Radu Humor said, on iulie 28, 2020 at 11:38 pm

    ”Când vorbim despre comerțul cu sclavi, îi acuzăm doar pe albi. Însă ei au venit în Africa în calitate de cumpărători, iar noi am devenit vânzători. (…) Și africanii au profitat. Nu există cumpărători fără vânzători. Iar noi am fost vânzătorii. Când a fost abolit traficul cu sclavi, africanii au fost împotrivă. Regele Kosoko al Nigeriei era împotrivă. Un rege din Dahomey era și el împotrivă. Este o chestiune de coresponsabilitate. Trebuie condamnați și vânzătorii, în special ei, pentru că aveau legături de afinitate cu cei vânduți. Unii dintre cei vânduți s-au întors acasă, cu nume portugheze, Da-Silva, D’Oliveira… Din păcate, unii dintre ei, veniți în secolul 19, și-au cumpărat sclavi. Africanii au reluat acest comerț după abolirea lui”.

    ”Putem spune oare că noi, negrii, suntem albi ca zăpada în ce privește acest trafic? Ce dată am stabilit noi pentru a celebra abolirea comerțului cu sclavi? Franța are 10 martie; dar noi, în țările africane?”

    ”La fel, cei care au abolit comerțul cu sclavi nu au făcut-o pentru că îi iubeau pe negri. Au făcut-o pentru că, la un moment dat, au constatat că dezvoltarea capitalismului, a mașinismului, reduce nevoia de mână de lucru. O mașină putea face într-o zi ce făcea un sclav în cinci zile. Comerțul cu sclavi nu a fost abolit din filantropie, așa cum mulți se gândesc”, spune Felix Iroko.
    Mai multe la :
    https://www.cotidianul.ro/pentru-a-cumpara-sclavi-si-o-tara-e-nevoie-si-de-vanzatori/?unapproved=392612&moderation-hash=e2c57861c81f5eec12be11e537b8d2f0#comment-392612

    Apreciază

    • gheorghe said, on iulie 29, 2020 at 2:36 pm

      ”Când vorbim despre comerțul cu sclavi, îi acuzăm doar pe albi.
      Însă ei au venit în Africa în calitate de cumpărători, …”
      Eeei, … sa nu ne lasam „aburiti”…
      Nu se refera la cei care duceau africani in coloniile continentale, viitoarea SUA, mai putin de o treime din ce e azi. Cumparatorii nu erau „albi”, ci era West Indies Company din Amsterdam, facuta de cei expulzati din Spania.
      Se refera la jidani.
      Iar jidanii spun ca ei nu sint „white”! – de asta ii si vedem in rebeliunea impotriva civilizatiei crestine a ALBILOR [nu numai] din SUA, ca organizatori, finantatori si atacatori.
      ….
      Acolo, in America de Nord colonizata de englezi au fost dusi cca. 305 mii, din totalul de peste 12,5 miloane de africani ajunsi vii in insule si in cele doua Americi – 2,6%.
      Azi, in SUA sint vreo 50 de milioane de urmasi, s-au inmultit de peste 150 de ori!
      Viata grea, nu-i asa?
      N-a reusit Margaret Sanger – vrajitoarea care a a facut Planet Parenthood – sa implementeze planul de reducere a populatiei negre prin avort… care este cauza reala cea mai mare de moarte a negrilor:
      https://contexts.org/articles/the-unborn-and-the-undead/

      Apreciază

  7. război said, on iulie 29, 2020 at 3:21 pm

    Satana a dus și va duce până la sfârșit un război înverșunat împotriva oamenilor, care au fost creeați după chipul și asemănarea lui Dumnezeu, dar mai ales împotriva femeii. Și în acest război pe mulți i-a amăgit, și mulți au trecut de partea lui.

    Zis-a Domnul Dumnezeu către şarpe:
    „Pentru că ai făcut aceasta, blestemat să fii între toate animalele şi între toate fiarele câmpului; pe pântecele tău să te târăşti şi ţărână să mănânci în toate zilele vieţii tale!
    Duşmănie voi pune între tine şi între femeie, între sămânţa ta şi sămânţa ei; aceasta îţi va zdrobi capul, iar tu îi vei înţepa călcâiul”. Facerea 3, 14, 15

    Apreciază

  8. CornelT said, on iulie 30, 2020 at 5:53 am

    De ce nu mai vrea Occidentul să facă copii?
    Eu cred ca – in principal – din acelasi motiv pentru care animalele ajunse captive in gradini zoologice nu se mai reproduc decit accidental: pierderea libertatii.

    Oamenii bine integrati in societatea occidentala traiesc intre doua salarii, datori la banci toata viata, terorizati de gindul ca, daca ramin fara job mai mult de 3-4 luni, vor pierde casa, masina, nevasta (in Occident, nevasta/concubina nu mai sta cu tine daca nu ai bani sau daca te loveste vreo boala si nu mai poti munci), eventualii copii si, in final, nu vor mai avea nici macar bani de piine daca nu le intra in cont ajutorul financiar de la guvern. Oamenii astia, la fel ca animalele din custile de la zoo, nu sint liberi. Dimpotriva, sint total dependenti de sistem si nu pot sa iasa din el. Prin urmare, instinctiv, evita sa se reproduca.

    „Comunitatile de tigani, de Amish din America, de sectanti de tot felul care au cel putin 6 sau 7 copii” sint, in mare masura (atit cit se poate), paralele cu SISTEMUL (societatea „moderna”, controlata de STAT), izolate, insule de libertate pe care oamenii respectivi, uniti prin limba, religie/credinte si valori au un comportament natural. Si, printre altele, nefiind terorizati de grija zilei de miine si a traiului pe datorie, fac copii.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.