SACCSIV – blog ortodox

TESTAREA IN MASA este folosita de guverne pentru o URIASA BANCA DE DATE cu ADN-urile noastre? Adevărul despre kitul de testare PCR de la inventator și de la alți experți

Posted in ADN, virus by saccsiv on iulie 25, 2020

Coronavirus: The Truth about PCR Test Kit from the Inventor and Other Experts

Coronavirus: Adevărul despre kitul de testare PCR de la inventator și de la alți experți

de James Herer

Omul de știință care a inventat kitul de testare PCR (Polimerase Chain Reaction) a fost Kary B. Mullis. Această tehnologie este cea care se folosește astăzi pentru a testa așa-numitul coronavirus, despre care se spune că este cauza unei boli pe care autoritățile sanitare precum Organizațiile Mondiale pentru Sănătate (OMS) le-au definit vag sau inconsistent. Mullis este printre numeroșii oameni de știință care pun la îndoială narațiunea despre ipoteza HIV-SIDA. Mullis nu a crezut în ceea ce știința oficială, finanțată de elita globalistă susține că retrovirusul HIV provoacă boala SIDA. El a fost un membru important al „Grupului pentru reevaluarea ipotezei HIV-SIDA, o organizație de protest formată din 500 de membri, care a militat pentru reexaminarea cauzei SIDA”. Potrivit interviului său din Spin din 1992, „PCR ne-a făcut să vedem mai ușor că anumite persoane sunt infectate cu HIV, și că la unele dintre aceste persoane au apărut simptome de SIDA. Dar asta nici măcar nu începe să răspundă la întrebarea „HIV provoacă boala?”

Ce este PCR?

„La începutul anilor 1990, PCR a intrat în uz general, iar Kary Mullis a primit în 1993 premiul Nobel pentru acesta. PCR, pur și simplu, este o metodă de ciclicitate termică, folosită pentru a face miliarde de copii ale unui eșantion ADN specific, făcându-l suficient de mare pentru a fi studiat. PCR este o tehnică indispensabilă, cu o mare varietate de aplicații, inclusiv în  cercetare biomedicală și în criminalistică”.

Potrivit lui Mullis însuși, PCR nu poate fi în totalitate și nu ar trebui niciodată utilizat ca instrument în „diagnosticul bolilor infecțioase”. Acesta este principalul motiv pentru care Mullis nu a fost de acord cu oamenii de știință care se află în spatele ipotezei HIV-SIDA. El a sfidat ideea principală potrivit căreia „mecanismele cauzatoare de boli ale HIV sunt pur și simplu prea „misterioase” pentru a le înțelege. Potrivit acestuia, „Misterul acelui virus blestemat a fost generat de cele 2 miliarde de dolari care s-au cheltuit anual pentru el. Poți să iei de asemenea oricare alt virus și să cheltuiești 2 miliarde de dolari, și să creezi și câteva mistere grozave despre el”. El a mai adăugat că „Ființele umane sunt pline de retroviruși. Nu știm dacă este vorba despre sute, sau mii, sau sute de mii. Abia recent am început să îi căutăm. Dar niciodată aceștia nu au omorât pe nimeni. Oamenii au supraviețuit întotdeauna retrovirusurilor.”

În ceea ce privește actuala criză a coronavirusului, despre care unii cred că este fabricată și concepută în mod înșelător, această situație a fenomenului HIV-SIDA pe care Kary Mullis o critică fățiș, nu este nici pe departe diferită. Cu toate acestea, reacția autorităților de astăzi la nivel mondial este mai severă, în același timp tragică și absurdă, întrucât acestea instituie politici și protocoale care încalcă în mod evident drepturile constituționale ale cetățenilor, în timp ce distrug economia, făcând viața mizerabilă și mai dificilă pentru oamenii obișnuiți, la care au reacționat și s-au plâns chiar și mai mulți ofițeri de poliție de exemplu, de peste tot din SUA.

Pentru a afla mai multe despre motivul pentru care această criză se bazează în mod ridicol pe o „știința” defectuoasă, să ascultăm ce spun alți experți despre testarea coronavirusului.

Potrivit lui Jason Hommel, un scriitor prolific și un cercetător și, de asemenea, autorul articolului foarte important referitor la testarea coronavirusului intitulat „Oamenii de știință spun că kiturile de testare COVID19 Nu Funcționează, sunt Inutile și dau Rezultate Imposibile”:

„PCR ia practic un eșantion de celule și amplifică orice ADN pentru a căuta „secvențe virale”, adică de exemplu bucăți de ADN non-uman care par să se potrivească cu părți ale unui genom viral cunoscut. Problema este că testul se știe că nu funcționează. Folosește „amplificarea”, ceea ce înseamnă să ia o cantitate foarte foarte mică de ADN și o crește exponențial până când poate fi analizată. Evident, orice contaminare minusculă din eșantion va fi, de asemenea, amplificată, ceea ce duce la descoperirea unor eventuale erori grosolane. În plus, se caută doar secvențe virale parțiale, nu genomuri întregi, astfel încât identificarea unui singur agent patogen este aproape imposibilă, chiar dacă ignori celelalte probleme. Ideea că aceste kituri pot izola un virus specific precum COVID-19 este o prostie.”

Între timp, potrivit Celia Farber, autoarea „Episoadelor adverse grave: o istorie necenzurată a SIDA” și un cercetător a cărui activitate despre socialism, industria farmaceutică, manipularea mass-media și, mai ales, subiectul HIV-SIDA, a făcut-o să obțină un premiu pentru jurnalism de investigație. De asemenea, este redactorul The Truth Barrier, un site web de investigație și literatură, și co-gazdă „The Whistleblower Newsroom” cu Kristina Borjesson la PRN:

„Unul dintre nenumăratele mistere și confuzii din jurul acestei întregi Situații Corona a fost apariția unor oameni faimoși, de la Tom Hanks și soția sa, la Sophie Trudeau, la Prințul Charles anunțând că s-au „testat pozitiv” pentru COVID-19, și că s-au auto-izolat. În toate aceste cazuri de oameni celebri, și puternici, simptomele au fost fie inexistente, fie ușoare. De ce au făcut atâta caz despre situația asta, ne putem întreba? În special, Famila Regală a părut să contrazică obiceiul specific al discreției în acest caz. Deci ce înseamnă asta? Au dat un semnal că, dacă este ceva, COVID-19 nu este chiar atât de mortal. Că virusul poate fi prezent fără a provoca boala. Că factorii gazdă contează. Și faptul că a fi „pozitiv” pentru COVID-19 nu este nici o condamnare la moarte de tip PR, și nici o condamnare la moarte reală. Poate în limbajul lor elitist și ezoteric, înseamnă un fel de prestigiu sau jurământ pentru Virus ca Zeitate Păgână. Cine știe? În cazul Trudeau, Sophie a fost testată pozitiv, și a avut simptome, în timp ce soțul ei Justin, prim-ministrul, nu s-a îmbolnăvit niciodată și nu a fost niciodată testat. (Nu a vrut să pară privilegiat; nu toată lumea poate fi testată în Canada, trebuie să aveți simptome.)”

Pe de altă parte, dintr-un articol al Celiei Farber, David Crowe, „un cercetător canadian cu diplomă în biologie și matematică și gazdă a podcastului „Mitul infecțios”, de asemenea, președintele think-tank-ului Rethinking SIDA, a explicat de asemenea în mod clar problemele cu testarea coronavirusului bazat pe PCR, „dezvăluind o lume de o complexitate de neimaginat, dar și de șmecherie”:

„Primul lucru de știut este că testul nu este binar. De fapt, nu cred că există teste pentru boli infecțioase pozitive sau negative. Ceea ce se face este că se ia un fel de secvență continuă, și se spune în mod arbitrar că acest punct este diferența dintre pozitiv și negativ. ”

El a continuat:
PCR este într-adevăr o tehnică de fabricație. Începi cu o moleculă. Începi cu o cantitate mică de ADN, și pe fiecare ciclu, cantitatea se dublează, ceea ce nu pare atât de mult, dar dacă dublezi de 30 de ori, obții de aproximativ un miliard de ori mai mult material decât cel cu care ai început. Deci, ca tehnică de fabricație, este minunată. Ceea ce fac ei, este că atașează o moleculă fluorescentă la ARN pe măsură ce îl produc. Trimiți o lumină de o lungime de undă, și primești un răspuns, primești lumină trimisă înapoi la o lungime de undă diferită. Așadar, se măsoară cantitatea de lumină care se întoarce, și care reprezintă cât ADN există. Folosesc cuvântul ADN. Există un pas în testul RT-PCR, în care ARN-ul este convertit în ADN. Deci, testul PCR nu utilizează de fapt ARN viral. Utilizează ADN, dar este ca ARN-ul similar. În mod logic este același lucru, dar poate fi confuz. Cum ar fi de ce vorbesc brusc despre ADN? Practic, există un anumit număr de cicluri.”

În ceea ce privește concepția lui Kary Mullis pentru PCR, acesta a spus:

„Sunt trist că nu este aici pentru a-și apăra tehnica de fabricație. Kary nu a inventat un test. A inventat o tehnică de producție foarte puternică, care este abuzată. Care sunt cele mai bune aplicații pentru PCR? Nu diagnosticele medicale. Știa asta și mereu spunea asta. ”

El a spus în continuare:

„Nu cred că ei înțeleg ce fac; Cred că (procedeul) este scăpat de sub control. Nu știu cum să pună capăt acestui lucru. Asta cred că s-a întâmplat: au construit o mecanism pandemic de-a lungul mai multor ani și, după cum știți, a existat un exercițiu al pandemiei nu cu mult timp înainte de a începe acest lucru.”

Între timp, tot din interviul realizat de Celia Farber, dr. David Rasnick, biochimist, producător de proteze și fost fondator al unui laborator EM (microscop electronic) numit Viral Forensics, a declarat:

„Trebuie să aveți o cantitate foarte mare din partea oricărui organism pentru ca să provoace simptome. Cantități enorme din acesta. Nu se începe cu testarea; se începe cu ascultarea plămânilor. Sunt sceptic că un test PCR este exact. Este un instrument minunat de cercetare științifică. Este un instrument oribil pentru medicina clinică. 30% din celulele infectate sunt omorâte înainte de a exista simptomele. Când apar simptomele… celulele moarte sunt cele care generează simptomele”

Întrebat de Farber care sunt sfaturile sale pentru persoanele care doresc să fie testate pentru COVID-19, el a răspuns:

Eu spun să nu îl facă, atunci când oamenii mă întreabă. Nicio persoană sănătoasă nu trebuie testată. Nu are nici o relevanță, dar îți poate distruge viața, îți poate face rău. De fiecare dată când cineva ia un tampon, o probă de țesut din ADN-ul său intră într-o bază de date guvernamentală. Este pentru a fi urmăriți. Nu caută doar virusul. Vă rugăm să puneți asta în articolul dvs.

El a adăugat:

„PCR pentru diagnosticare este o mare problemă. Când trebuie să-l amplificați de un număr atât de mare de ori, va genera cantități masive de falsuri pozitive. Din nou, sunt sceptic că un test PCR este adevărat. ”

Pentru a înțelege mai multe despre PCR, vă sugerăm să citiți mai multe în articolul Celiei Farber aici:

https://uncoverdc.com/2020/04/07/was-the-covid-19-test-meant-to-detect-a-virus

Mai multe referințe:

https://revealingfraud.com/2020/03/health/test-kits-do-not-work/

https://occamsrazorterrorevents.weebly.com/blog/coronavirus-hoax-jan-2020

Featured image: https://dranshublog.com/the-story-of-kary-mullis-and-the-invention-of-pcr/

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Un matematician roman atrage atentia asupra SPECIFICITATII TESTULUI COVID-19: pana la 4% dintre cei perfect sanatosi ies fals pozitivi. Asta inseamna ca multi declarati ASIMPTOMATICI pot fi perfect sanatosi. Dar poate insemna si o STARE DE ALERTA PE VECI, caci sunt suficiente cateva mii de teste pe zi pentru a rezulta sute de noi “asimptomatici”

Testarea COVID-19: Ce înseamnă?

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vlad tepes said, on iulie 25, 2020 at 8:46 pm

  Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii de „cei” care au creat si apoi au raspandit acest Coronavirus!

  Apreciază

 2. M. Uriel said, on iulie 26, 2020 at 12:27 am

  EU banks to take on Visa, Mastercard with new payments system

  https://uk.reuters.com/article/us-eu-banks-payments/eu-banks-to-take-on-visa-mastercard-with-new-payments-system-idUKKBN243284

  Apreciază

 3. M. Uriel said, on iulie 26, 2020 at 12:31 am

  Deci plandemia este al treilea razboi mondial care afecteaza toata lumea?

  COVID-19 added new Dimension to Ongoing ‘Undeclared Third World War’

  https://moderndiplomacy.eu/2020/04/29/covid-19-added-new-dimension-to-ongoing-undeclared-third-world-war/

  Apreciază

 4. kunta kinte said, on iulie 26, 2020 at 12:35 am

  Cred ca si SIDA a fost o mare abureala. Magic Johnson are boala de peste 20 ani si nu a murit. In anii ’80 dupa ce a explodat ” bulaneala” a aparut ..hocus pocus si maladia asta. ” Aia” faceau orgii de citeva zile si nopti nonstop, droguri,alcool, ” fistinguri” si SISTEMUL IMUNITAR CEDA, apoi mureau de la o raceala sau orice microb. Sa nu mai spun de avertismentul dat de Dumnezeu ,care este ignorat in continuare. Daca vor testarea turmei ,va urma vaccinarea in masa..
  PS: ati scris despre ” brOnetul” care a devenit piranda si candideaza la urmatoarele ” Halegeri”?. Primul ” transformator” in politichia ” dumb_ovitzeana”..

  Apreciază

 5. M. Uriel said, on iulie 26, 2020 at 2:28 am

  Marionetele lucreaza din zori: COVI-PASS (ENGAGEMENTS FOR 80M DIGITAL PASSES GLOBALLY)

  COVI-PASS™ is arguably the world’s most secure digital health wallet, built to verify and authenticate health credentials. COVI-PASS™ is compliant with global data and privacy standards. COVI-PASS™ gives everybody the ability and peace of mind to return to work, travel and normal life.

  https://covipass.com/

  Apreciază

 6. Zeus Ludus said, on iulie 26, 2020 at 8:00 am

  A republicat asta pe Zeus Ludus.

  Apreciază

 7. Constantin said, on iulie 26, 2020 at 11:37 am

  „Nu caută doar virusul.” Exact, cred ca cauta pe cineva anume sau pe unii din oameni.

  Apreciat de 1 persoană

 8. […] TESTAREA IN MASA este folosita de guvernepentru o URIASA BANCA DE DATE cu ADN-urile noastre? Adevăr… […]

  Apreciază

 9. […] TESTAREA IN MASA este folosita de guvernepentru o URIASA BANCA DE DATE cu ADN-urile noastre? Adevăr… […]

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: