SACCSIV – blog ortodox

Video: Lungul betisor introdus foarte adanc in nas pentru testarea Covid-19 DISTRUGE fizic BARIERA HEMATOENCEFALICA (o foarte subtire membrana ce protejeaza creierul)

Posted in VIDEO, virus by saccsiv on iulie 23, 2020

42 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. VioletaB said, on iulie 23, 2020 at 2:14 pm

    Am privit clipul. Și cred că e adevarat ce zice acest om că prin introducerea atat de adâncă a bețișorului prin nas se poate ajunge la bariera hematoencefalica… Oricum știm că nimic din ce se întâmplă cu covidel nu este nici coincidență , nici lasat la voia întâmplării. 😦

    Apreciază

  2. Zina said, on iulie 23, 2020 at 2:17 pm

    Toate testarile se fac cu o astfel de recoltare? Nu exista variante?

    Apreciază

    • Releu said, on iulie 23, 2020 at 5:01 pm

      Asta e cea mai precisa. Asa se spune. Exista varianta sa refuzi sa ti se recolteze probe din nas. Spui ca nu suporti. Sa se multumeasca doar cu cea luata din git.

      Apreciază

      • iulia20m said, on iulie 24, 2020 at 2:34 pm

        Eu stiu tot din spusele lor ca se poate verifica si dand o picatura de sange asa ca la glicemie.

        Apreciază

  3. Stefanescu Vlad Claudiu said, on iulie 23, 2020 at 3:16 pm

    Buna ziua! Sunt Dr. Stefanescu si sunt medic neurolog. Bariera Hemato-encefalica se refera la o interfata fina, ca o „membrana” care se interpune intre cele mai mici vase de sange din creier (capilare) si fiecare neuron, fiecare celula nervoasa in parte. Este alcatuita din prelungirile anumitor celule suport (celulele gliale) care inconjura toate vasele fine de sange (adica totalitatea capilarelor) si toti neuronii (atat corpul, cat si prelungirile lor). Este o structura MICROSCOPICA extrem de vasta ca suprafata. Nu are cum sa fie lezata de betisorul de exsudat. Este imposibil, o comparatie asemanatoare poate fi a strecura un elefant printr-o sita fina. Si nici asa nu este corecta, pentru ca betisorul (in exemplul meu elefantul) nu are cum sa ajunga la bariera (sita). Rolul barierei este de a preveni efuziunea de substante nocive pentru neuroni din sange in lichidul care alcatuieste „mediul inconjurator al neuronului (generic se numeste lichid interstitial, adica lichid dintre celule. Fiecare tesut avand un lichid interstitial cu carcteristoci locale proprii, iar neuronii sunt celule extrem de sensibile si au nevoi metabolice speciale). De aceea intre vasele cele mai mici de sange si neuroni/spatiul interstitial exista o structura extrem de fina. Repet, structura este microscopica, si extinsa la intregul tesut nervos, nu doar la suprafata. Si nu doar la nivelul creierului cat si la nivelul maduvei spinarii. Mai mult, ca tehnica, exsudatul presupune introducerea betisorului paralel cu platoul superior al „planseului bucal” pana intr-o structura numita faringe (portiunea nazala a lui, sau l, stiintific, rhinofaringe). Nicicum in vecinatatea celei mai apropiate structuri nervoase, sa zicem mucoasa nazala (in primul rand, anatomic, situata foarte sus fata de nara si protejata de vreo 3 cornete nazale osoare care impiedica patrunderea unui betisor de exsudat, si in al doilea rand, structurile nervoase sunt receptori speciali si care sunt adaptati sa supravietuiasca fara a fi nevoie de o membrana care sa ii protejeze – deci fara „bariera hemato-encefalica”). In concluzie, este imposibil ca un betisor de exudat sa lezeze aceasta bariera.

    Referinte:
    1. BHE: https://en.m.wikipedia.org/wiki/Blood–brain_barrier

    2. Tehnica exsudat nazal: https://images.app.goo.gl/7DTtP1tJqWkj1Vzv7

    Apreciat de 1 persoană

    • iulia20m said, on iulie 23, 2020 at 7:02 pm

      Iertare, din al doilea link, batul ala nu este introdus nici prin nas nici in gat, imi pare rau, asa vad eu din acele poze.

      Apreciază

      • Stef. V said, on iulie 23, 2020 at 11:17 pm

        Poate nu se vede bine. Este introdus prin nara, iar cavitatea nazala se vede prin transparenta structurilor de suprafata (piele, muschii fetei, oasele fetei), si se vede pana la ce nivel si in ce mod este introdus batul de exsudat.

        Apreciază

      • Elena said, on iulie 24, 2020 at 4:25 pm

        Se vede clar că este introdus prin nas.

        Apreciază

    • R said, on iulie 23, 2020 at 7:14 pm

      @Stefanescu Vlad Claudiu, ce părere aveți despre faptul că dr. Kary Mullis, inventatorul testului RT-PCR, a spus că acest test nu este conceput pentru a detecta infecții cu virusuri sau bacterii? Dacă este așa, atunci ce se măsoară cu acest test, și ce relevanță mai are rezultatul testului, fie pozitiv sau negativ? Oricum se spune că acest test dă erori de 30%, ceea ce este enorm. Atunci de ce se folosește această testare imprecisă, a cărei rezultate are imense implicații sociale și economice?

      Apreciat de 2 persoane

      • Stef. V said, on iulie 23, 2020 at 11:01 pm

        Legat de afirmatiile lui Kary Mullis: https://mobile.reuters.com/article/amp/idUSKBN24420X
        In al doilea rand, metoda PCR este, din cat stiu, cu cea mai mica rata de eroare. A fost considerata metoda de electie pentru ca are rata de eroare de max 4%, fata de testele rapide IgM si IgG care au rata de eroare de 30%.

        Apreciază

      • Marius L. said, on iulie 24, 2020 at 12:16 pm

        Stef V.
        Cum putem sa vorbim despre o rata de eroare de 4% sau oricat ar fi, fara sa stim daca ceea ce testul verifica este virus sau nu? Are capacitate acel ceva (ARN sau ce este) sa se inmulteasca pe o gazda noua, este contagios sau nu? Altfel, orice discutie este fara sens si toate masurile luate in Romania sunt perfect absurde.

        Apreciază

  4. Riko said, on iulie 23, 2020 at 3:20 pm

    Doar daca betisorul treci prin mucosa nazala, os, prin meninge, mai exact prin dura mater prin lichidul cefalorahidian, prin arahnoida si ajunge pana la pia mater, atunci da, freaca pe bariera hematoencefalica.
    Deci nu se poate asa ceva.

    Apreciat de 3 persoane

  5. Stefanescu Vlad Claudiu said, on iulie 23, 2020 at 3:39 pm

    Si in alta ordine de idei cine este cel care prezinta video? Ce pregatire stiintifica are? De unde putem sti care sunt scopurile prezentarii lui, si ca ceea ce prezinta el sunt informatii stiintifice corecte? Rhinofaringele este tapetat cu o mucoasa, urmeaza un strat de tesut conjunctiv, cativa muschi foarte fini, oasele craniului, o pielita de protectie a creierului (macroscopica CARE ARE 3 COMPONENTE: 1. DURA MATER (MAMA DURA SAU FOITA DURA, 2. ARAHNOIDA (STRUCTURA CARE CONTINE UN LICHID SI NISTE FIBRE DE REZISTENTA CA SI CELULELE UNUI BURETE SI IN CELE DIN URMA 3. PIA MATER CARE INVELESTE INTIM SUPRAFATA CREIERULUI SI CARE SE CONTINUA IN PROFUNZIME PANA IN SPATIILE INTERSTITIALE AJUNGAND SA FIE O COMPONENTA A BARIEREI). IARASI PANA A SE AJUNGE LA BARIERA SUNT NENUMARATE STRATURI DE CELULE, IAR NU O SINGURA CELULA CUM PRETINDE PREZENTATORUL.

    Ceea ce am spus, reprezinta si o invitatie la informare temeinica si pe baze stiintifice riguroase, pentru a nu ajunge sa cadem in panica si dezinformare.

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on iulie 23, 2020 at 5:52 pm

      Stefanescu Vlad Claudiu

      De aceea exista rubrica de comentarii.
      Am prezentat o parere, dv. una, altii ce or mai zice si pana la final ne lamurim.

      Apreciat de 1 persoană

      • Stefanescu Vlad Claudiu said, on iulie 23, 2020 at 10:47 pm

        As dori un extras, de pe un site oficial, cat de cat. Nu imi plac „spusele” ci dovezile. Lumea spune multe. Tehnica RT-PCR o stiu ca principiu, nu in detaliu suficient ca sa pot face afirmatii pertinente. Este apanajul colegilor de medicina de laborator. Testarea nu este imprecisa, ci din contra, precisa. Cu interval de eroare nu de 30% ci, ar trebui de maxim 4%.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 24, 2020 at 11:12 am

        Stefanescu Vlad Claudiu

        4% este enorm:

        Un matematician roman atrage atentia asupra SPECIFICITATII TESTULUI COVID-19: pana la 4% dintre cei perfect sanatosi ies fals pozitivi. Asta inseamna ca multi declarati ASIMPTOMATICI pot fi perfect sanatosi. Dar poate insemna si o STARE DE ALERTA PE VECI, caci sunt suficiente cateva mii de teste pe zi pentru a rezulta sute de noi “asimptomatici”
        https://saccsiv.wordpress.com/2020/06/23/un-matematician-roman-atrage-atentia-asupra-specificitatii-testului-covid-19-pana-la-4-dintre-cei-perfect-sanatosi-ies-fals-pozitivi-asta-inseamna-ca-multi-declarati-asimptomatici-pot-fi-perfect-sa/

        Apreciat de 1 persoană

      • Stef. V said, on iulie 23, 2020 at 11:15 pm

        Sigur. Nu impun nimanui nimic; nici puncte de vedere, nici nimic -sa nu fiu inteles gresit, si nu reprezint in comentariu punctul de vedere al institutiei unde lucrez. Am vrut in schimb sa aduc argumente stiintifice, si cu link-uri ca referinte pentru a demonstra tot contextul. Pentru a usura intelegerea unor termeni stiintifici folositi in material si a nu lasa dubii in ceea ce priveste realitatea medicala a afirmatiilor din material.

        Apreciază

    • astridcezara said, on iulie 24, 2020 at 2:08 am

      Domnule doctor Stefanescu,

      1. Cat de relevant este testul faringian/nazal pentru COVID19?
      2.Cat de nociva este purtarea mastii pentru un om sanatos?
      3.De ce se interneaza asimptomaticii?
      In fiecare zi eu ca persoana pot fi atacat de sute de miliarde de bacterii ,virusi…in conditiile in care sistemul imunitar e slabit oricare dintre ele poate fi nociv si ma poate dezechilibra serios..deci de ce m-as teme de Covid 19 si nu si de alte milioane de boli?
      4.In ce masura psihoza comuna poate duce inclusiv la deces?

      Apreciat de 1 persoană

      • Stef. V said, on iulie 30, 2020 at 11:30 pm

        Intr 1. Foarte important. Considerat standard de aur.

        Intr 2: purtata corect schimbata des, si nu masca ffp/kn95 pt mediul „obisnuit” este inofensiva. Cel mult incomoda.

        Intr 3: paerere personala (nu ma ocup cu tratatrea pacientilor covid) – pt protejarea lor si a celor din jurul lor (sa nu dezvolte brusc insuficienta respiratorie acuta si iminenta de stop, si sa nu iasa din carantina si sa infecteze alti oameni.
        Covid 19 este un virus nou, la care nu am fost expusi pana acum. Pt restul entitatilor fie ii primim de-a gata prin laptele matern, fie nu sunt atat de virulente – sunt virusuri „salbatice” (sa nu uitam locul de origine, langa un laborator militar de virusologie, si a faptului ca este in promovata/acceptata ideea ca este un virus sintetic nu salbatic, un virus scapat din laborator.)

        Intr 4. Psihoza comuna fara alte boli psihiatrice subiacente probabil nu duce la deces (suicid). Nu este specializarea mea si nu pot face afirmatii

        Apreciază

  6. Elena said, on iulie 23, 2020 at 3:56 pm

    Sesizaţi organele competente sau Avocatul poporului, ca pe beţişor să fie trasată o linie la 2-3 cm de vârf, care să indice lungimea maximă care poate fi introdusă în nas, pentru a se lua această probă doar din nas, sau să se facă precizări pentru a fi atent pacientul cum este testat.

    Apreciat de 2 persoane

    • Stefanescu Vlad Claudiu said, on iulie 23, 2020 at 10:48 pm

      Ar fi absurd ca o entitate nemedicala sa dispuna masuri ce ies din sfera de competenta.

      Apreciază

  7. Aly Aly said, on iulie 23, 2020 at 3:59 pm

    Cand eram mica si avea cineva sinuzita urata aflam ca spargea puroiul cu fiare prin nas. Atunci nu se mai spargea bariera? Eu cred ca am devenit isterici.
    Pesticidele pot intra prin plamani in sange. Sangele trece prin toate organele. Eu nu zic sa facem testul ,dar tot o tin asa de 10 ani , ca ne omoara astia incat am ajuns sa traiesc numai stres.
    Cunosc o doamna credincioasa care a facut cancer si nu mainca carne de fff multi ani. Daca faci cancer vai nu manca carne . Asa ca…rugaciune,sfantul Maslu si ganduri bune;

    Apreciază

  8. topazturcoaz said, on iulie 23, 2020 at 4:12 pm

    SINGURA SOLUȚIE = TOATĂ LUMEA ÎN STRADĂ!
    Sau, avocații să ne ajute să îi dăm în judecată, să le facem plângeri penale pentru:
    1.Se supun unei organizații supra-statale -OMS – care oricum e mânjită de sânge și are reclamații din partea a o sută și ceva de țări:
    2.Toate ordonanțele au fost i-legale și continuă abuzul prelungirii ascestora fără niciun motiv;
    3. Legea carantinării este o lege DEMENTĂ, NAZISTĂ ,ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII;
    4.Din moment ce valoarea amenzilor a fost returnată, în afară de cei care s-au grăbit să le plătească…așa va fi cu acestea de-acum;
    5.NU EXISTĂ BOTNIȚE CARE SĂ TE PROTEJEZE DE CORONAVIRUS, CU ATÂT MAI MULT DE VIRUȘI…SCRIE PE CUTII,
    6.Pentru a decreta pandemie, aveau nevoie de 800.000 de cazuri, ei nu ajunseseră nici la 70.000;
    7.Pe teritoriul României nu s-a decretat niciodată stare de epidemie – document semnat și parafat de Min.Sănătății.
    8.Arahat – terorist căutat de ani de zile ce trebuie extrădat și nu pus moț să decidă el, cine moare și cine trăiește, amenințănd cu internarea.
    9Înlăturarea din funcție TURNĂTORULUI LA SECURITATE – VELA.

    Apreciat de 2 persoane

  9. florinache said, on iulie 23, 2020 at 4:52 pm

    Eu n-am vazut la noi astfel de recoltare. La noi recoltarea este cu un betisor in nas, dar fara sa fie impins in adancime, doar la suprafata, exudat nazal se cheama.
    Iar exudatul faringial iti baga batul ala in gat, dar prin gura.

    Apreciat de 1 persoană

  10. isa said, on iulie 23, 2020 at 5:35 pm

    Oameni buni! Acest videoclip este exact genul acela de intoxicare menit să pună etichete peiorative asupra celor care îl promovează si sa dea apa la moara potrivnicilor.
    Anatomic este imposibil ceea ce spune tipul ăsta, deoarece creierul este protejat in primul rand de o bariera osoasa. Puteți vedea o figură aici:
    https://anatomie.romedic.ro/nasul-cavitatea-nazala
    Dacă ați fi văzut vreodată cum arată oasele unui cap de găină (fiert in ciorba) și ați fi încercat să-i îndepărtați pielea, ați fi văzut că nu puteți ajunge la creier pt că e înconjurat in primul rand de os. Vă invit să faceți acest experiment! Tot la fel e și la om.
    Tipul din videoclip spune niste tâmpenii enorme.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Ion said, on iulie 23, 2020 at 5:58 pm

    Covrig, o boala atat de mortala incat trebuie sa te testezi ca sa stii daca o ai sau nu.
    Eu zic mai bine sa nu ne testam pt ca nu avem ce castiga din asta, poate doar de pierdut, pierdem din credinta etc

    Apreciat de 1 persoană

  12. Marius L. said, on iulie 23, 2020 at 6:32 pm

    Medic primar ORL Anca Nitulescu, despre vatamari din cauza tehnicii de recoltare Real Time PCR (urmariti de la minutul 23:00 pana la minutul 28:20)

    Apreciază

  13. […] Dr. Stefanescu Vlad Claudiu a explicat intr-un comentariu la Video: Lungul betisor introdus foarte adanc in nas pentru testarea Covid-19 DISTRUGE fizic BARIERA HEMATOENCEFALICA (o foarte subtire membrana ce protejeaza creierul) ca francezul din respectiva inregistrare, greseste. […]

    Apreciază

  14. vlad tepes said, on iulie 24, 2020 at 12:45 am

    Sa va fie clar un lucru: nimic nu a fost lasat la intamplare, de cei care au creat acest Coronavirus si l-au raspandit apoi in intreaga Lume!

    Apreciază

  15. Elena said, on iulie 24, 2020 at 10:48 am

    Având în vedere că refuzul testării se finalizează cu dosar penal, se impune în prealabil verificarea veridicităţii ştirii pentru a nu provoca sminteli.
    Dacă în cazul vaccinurilor, care implică cunoştinţe complexe, unii medici şi-au spus părerea, în situaţia de făţă care implică cunoştinţe de cursuri de anatomie, majoritatea medicilor pot formula un punct de vedere.
    Mie mi se pare stirea prezentată superficial, incorect sau chiar falsă. Se poate constata că majoritatea organelor: ficat, inimă, rinichi, etc (la păsări sau animale) sunt protejate de o membrană vizibilă, deci o memembrană de grosimea unei celule, deci de grosime microscopică, invizibilă, nu poate să protejeze un organ vital. Din cunostinţele din şcoala generală se ştie că urechea este protejată de un timpan de grosime considerabilă, cu siguranţă şi cavitatea nazală continuată cu sinusurile este protejată. O membrană de grosime microscopică poate fi distrusă şi atunci când folosim unele substanţe volatile: alcool (spirt), clor, etc.
    Faţă de cele prezentate se impune consultarea unor medici şi ulterior dacă se impune luarea unor măsuri de protejarea populaţiei.
    Sunt şi cadre medicale care pot folosi incorect unele instrumente şi pot provoca leziuni, în această situaţie trebuie făcută o informare corectă atât a cadrelor medicale cât şi a pacienţilor pentru a nu fi victemele acestora.
    Eu am trecut prin multe situaţii nefericite de erori medicale.

    Apreciază

  16. Elena said, on iulie 24, 2020 at 10:51 am

    am vrut să scriu victimile

    Apreciază

  17. P.M. said, on iulie 26, 2020 at 5:36 am

    Intrebari catre domnul doctor Stefanescu Vlad Claudiu;in articolul din link,gasiti sursele (externe) la cele legate de acest subiect: https://romanortodox.info/adevaratul-scop-al-testelor-pcr-al-recoltarii-probelor-naso-faringiene/
    1 Ce incredere pot avea in medicii romani dupa atatea scandaluri si intamplari nefavorabile lor?exemple:cazul maternitatea Giulesti;cazul Colectiv;cazul Hexifarma
    2 Ce incredere pot avea in medicii romani cand,la accidentul de la Colectiv,unul dintre cei mai periculosi oameni din Romania declara ca nu sunt probleme in spitalele romanesti,iar medicii taceau malc cu toate ca ei stiau situatia dramatica ce se regaseste in spitale?!nu a fost nici un medic (ma insel?) care sa ia atitudine ferma contra impostorului de arahat,sa i dea peste nas,sa i spuna ca minte cu nerusinare iar acei pacienti trebuiesc trimisi peste hotare!!!
    3 Atat timp cat inventatorul testului care este folosit pentru depistarea covrigului sustine ca nu pentru asta a fost creat,de ce medicii romani se incapataneaza sa l foloseasca?care este scopul lui(a testului)? surse: https://www.facebook.com/168212409904943/photos/testul-care-depisteaz%C4%83-covid-19-este-foarte-vulnerabil-in-fata-altor-viru%C8%99i-grip/2993042280755261/
    https://www.amosnews.ro/coronabaubauvirus-un-scurt-rezumat-pe-etape-2020-04-15
    4 Este posibil ca aceste teste sa fie deja infectate? sursa:https://www.justitiarul.ro/cumpara-romanii-virusul-sars-cov-2-pentru-a-se-imbolnavi-de-covid-19/ Nu m ar mira!fiindca sunt bani multi in joc!un test costa minim 350 de lei daca nu ma insel;la mii de teste zilnice,oho,interesul medicilor de a se mentine starea asta de disperare este ,,justificata”;si sa nu mi spuneti ca medicii nu au partea lor,fiindca veti minti cu nerusinare!plus ca este vorba si de zilele de spitalizare decontate de stat;nici o boala din lumea asta nu justifica costul de 24 de mii de lei a unei zile de spitalizare;sursa: https://saccsiv.wordpress.com/page/3/
    5 Recoltarea de probe,testarea,este un act medical?de ce doar cativa medici au luat atitudine contra legii carantinarii care incalca toate drepturile pacientilor de a refuza un act medical?asta imi intareste ideea expusa si la punctul 4 si anume ca ei au beneficii financiare enorme.
    6 De ce Romania este singurul stat in care se interneaza un om sanatos,asa zisul asimptomatic? sursa:https://saccsiv.wordpress.com/2020/07/18/medicul-monica-pop-despre-legea-carantinarii-de-ce-doar-noi-de-pe-tot-pamantul/
    7 Sunteti trimis de sistem pentru a combate o varianta plauzibila legata de aceasta testare ilegala?
    8 De ce medicii iau parte la mascarada asta cu guvidul stiind ca mor oameni din lipsa de asistenta?sunt oameni bolnavi grav ce au nevoie de asistenta la care au dreptul iar cei mai multi medici ii refuza pe motiv de corona;dumneata crezi ca sadismul asta va va duce la bine?credeti ca exista posibilitatea ca acest virus chiar sa se transforme in ceva in care sa va aminteasca de genocidul ce il faceti cu poporul roman?sa va reaminteasca de faptul ca la inceputul asa zisei epidemii spuneati ca nu aveti echipamente de protectie,conditiile necesare pentru a face fata acestui virus iar la scurt timp nu s a mai auzit nimic?sa fie oare miracolul banilor mutenia asta din ultima vreme?ori s a intamplat vreo minune de au venit SISTEMUL cu cele necesare?ma indoiesc…
    9 Cunoasteti faptul ca s a inventat un test simplu de detectare a guvidului?sursa: https://spotmedia.ro/stiri/magazin-si-stiinta/s-a-inventat-testul-care-detecteaza-infectia-cu-coronavirus-in-20-de-minute
    10 Atat timp cat testul cu pricina nu are o demarcatie pana unde poate fi introdus,cine stabileste cat de adanc poate fi el bagat in nas?mergem pe incredere?care incredere,in cine aceasta incredere?in niste medici sensibili la foloase materiale???
    11 Este reala afirmatia ca acest virus se transmite prin saliva,secretii nazale(tuse,stranut),afirmatie sustinuta de specialisti?iar aici nu ma refer la ,,specialistii”alogeni ca arahat,arafila,tataru,astia de au speriat tot neamul!ma refer la acei doctori care chiar sunt doctori!daca da,atunci de ce nu se face un simplu test de saliva?iar ajungem la bariera proctetoare…
    12 Credeti ca este reala afirmatia doamnei doctor din videoul din linkul urmator?https://saccsiv.wordpress.com/2020/07/23/video-dr-anca-nitulescu-despre-gravele-leziuni-provocate-de-bitisor-in-timpul-testarii-rt-pcr/ Eu cred ca da fiindca dumneaei face parte si din acei medici ce au luat atitudine contra vaccinarii obligatorii,un act medical dealtfel!?!dumneata ai luat atitudine domnule doctor Stefanescu Vlad Claudiu contra acestei legi care incalca orice bun simt pana la urma?te regasesti pe aceasta lista?https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Scrisoarea-a-118-medici-din-Romania-catre-deputati-%E2%80%9EVa-solicitam-cu-argumente-medicale-stiintifice-si-etice-sa-respingeti-la-vot-proiectul-de-lege-privind-vaccinarea-obligatorie-a-persoanelor-VIDEO-161214
    daca nu,nu stiu ce cauti sa demontezi o varianta plauzibila…ba da,sunt convins ca stiu:SISTEMUL lucreaza prin oameni…
    13 Una dintre dovezi ca aceasta ,,pandemie” este o mascarada;o mascarada financiara adaug eu:https://www.activenews.ro/stiri/Doi-cunoscuti-medici-incearca-sa-ne-linisteasca-Infectia-cu-coronavirus-se-instaleaza-si-trece-ca-o-raceala-iar-fiecare-dintre-noi-a-avut-o-%E2%80%9Ecel-putin-o-data-160473
    Sunteti de acord cu ea(cu afirmatia)?
    14 Inca o dovada a piesei de teatru la care participa multi dintre medicii fara scrupule:https://www.activenews.ro/stiri/Prof.-dr.-Traian-Mihaescu-pneumolog-din-Iasi-%E2%80%9EBolnavul-se-vindeca-singur-de-coronavirus.-Se-cheltuiesc-multi-bani-pe-tratamente-iluzorii-care-pot-avea-efecte-secundare-grave-162173
    15 Alta dovada: https://www.activenews.ro/stiri-sanatate/Dr.-Didier-Raoult-directorul-unui-institut-din-Marseille-spune-ca-noul-coronavirus-se-poate-trata-cu-un-medicament-foarte-ieftin-disponibil-deja-pe-piata-160584
    16 O dovada privind banii ce se invart la aceasta asa zisa pandemie,o afacere a baietilor destepti cum sunt ei cunoscuti pentru publicul larg: https://saccsiv.wordpress.com/?s=paracetamol
    17 Credeti ca este reala afirmatia din linkul expus?https://saccsiv.wordpress.com/2020/07/26/marturia-incredibila-a-unui-pacient-cu-covid-internat-in-spitalul-din-tg-carbunesti-testele-noastre-le-au-aruncat-si-noua-ne-spun-ca-suntem-pozitivi/
    In final,o intrebare mai ciudata pentru domnul doctor Stefanescu Vlad Claudiu,o curiozitate personala:credeti ca un popor ce asculta de un betiv(LUCOVID orban)se indentifica cu el?a mai fost un ,,conducator”,tot ,,roman”pe numele sau basescu traian care era ascultat de o buna parte dintre romani,un betiv de lux la fel ca si lucovid.

    In ceea ce ma priveste,voi refuza un test PCR cu toate riscurile aferente;cei ce citesc acest mesaj,pot face sau nu la fel,alegerea le apartine;doar ca eu doresc sa isi puna niste intrebari la care trebuie sa gaseasca si niste raspunsuri;asta pentru a alege in deplina cunoastere a riscurilor (si a beneficiilor?) la care se vor expune.
    Domnule Vasile,deoarece este o chestiune de importanta nationala,daca aveti timpul si rabdarea necesare,poate veti alcatui un articol pe tema asta fiindca observ ca romanii se duc la tesari ca oile la taiere!sau cel putin asa sustine presa ,,oficiala”,cum ca sunt mii de teste zilnice.

    Apreciat de 2 persoane

    • Stef. V said, on iulie 31, 2020 at 1:51 am

      Articolul cu care ati inceput contine informatii eronate medical. Nu sunt „trimis al sistemului”. Am primit articolul pe un grup whatsapp si s-a facut multa valva pe seama lui. M-a revoltat informatia prezentata intrucat este complet eronata anatomic.
      1. In medici destul de mare, in sistem, asa si asa. Nu medicii de rand formeaza sistemul, mai degraba unii cad si sunt denaturati de sistem. Si sunt vrednici de plans asemeni inselatilor fara voia lor. Exemplelor dvs va contrapun si medicul de ATI gasit mort in timpul serviciului de prea multe garzi (si pentru care media nu a vuit cum vuieste pentru malpraxis-uri).
      2. Medicii nu sunt revendicativi pentru neajunsurile sistemului pt ca nu au timp si pentru asa ceva. Asta ar insemna adevarat genocid. Sa nu te mai ocupi de pacientul venit cu politrauma sau infarct la garda pentru ca sistemul nu iti da tot ce ai NEVOIE (materiale sanitare, personal suficient, echipamente, etc). Ati vrea sa fiti tratat cu ce se poate gasi la indemana si sa incerc tot ce pot? sau sa ies in strada ca nu am cu ce?
      3. Am mai dat un link in care se arata ca este stire falsa ca inventatorul pcr a spus ca este neutilizabila pt virusuri.
      4. Personal nu cred in teste infectate. Betele sunt din plastic si varful de vata, si cine stie la cat timp dupa productia betelor de exsudat sunt folosite, virusul moare pe suprafete si in absenta celulelor vii pe care sa le infecteze. Nu, medicii nu au partea lor. S-a si vazut cand initial au spus de suplimentele de 2500 lei. Initial au zis ca le dau, apoi ca nu mai dau ca nu s-a declarat stare de pandemie. Daca doriti sa traiti cu pareri preconcepute despre oameni si sa aruncati vina altor oameni lipsiti de scrupule asupra tuturor celorlalti care RESPECTA ZILNIC PACIENTII SANATATEA SI VIATA LOR, este alegerea dumneavoastra, dar este gresita. Tinerii medici absolventi au facultatii pornesc cu salariu mai mic decat infirmierele. Nimeni nu da la medicina pt bani. Ci pt ca are o vocatie, o „chemare”. Statul deconteaza spitalului, nu medicului personal. Medicul de stat are salariu fix, nu influentat de cati pacienti ai sau cat de complexe sunt cazurile.
      5. Recoltarea de teste este act medical. Pentru baneficiile materiale cititi mai sus.
      6. Medicul decide internarea pe baza protocoalelor spitalului, si elaborate de fiecare specialitate in parte. Problema internarii asimptomaticilor nu tine de mine ca neurolog sa explic, ci a medicilor de infectioase si epidemiologi. Pot presupune ca asimptomaticii sunt purtatori contagiosi sau cu efecte pentru ei mici, dar pentru alt om pot fi mai grave. Ei pot respecta sau nu carantina la domiciliu si pot infecta pe altii.
      7. Nu sunt trimis de sistem (m-a amuzat intrebarea asa ca am raspuns de la inceput).
      8. Oricat de prost organizat si dotat, sistemul medical este organizat ierarhic, nu anarhic. Cand judecati, asigurati-va ca aveti toate datele si ca sunteti impartial, nu viciat de convingeri proprii. Va recomand un film „12 angry men”. Sistemul are mai multe unitati in subordine, unele coordonate si finantate direct de la minister, altele de consiliile locale. Unii au tot ce trebuie altii nu. Daca ies medicii de rand in strada, cine se mai ocupa de pacienti? Si pacientii gravi (ma refer la boli acute grave, sau cronice acutizate) au fost primiti in marea majoritate a spitalelor. Inainte de a ii judeca pe colegii speriati ca in lipsa materialelor ar putea sa se infecteze si sa moara, puneti-va in situatia lor. Spitalele mari au primit intotdeauna pacienti. Cele mici si prost dotate au suferit din cauza asta. Dvs ce ati fi facut? Multi colegi tineri nu se mai duc in centrele mici din cauza lipsei conditiilor de munca. Daca ati fi un medic mai batran, in categoria de risc, ce ati face? Nu spun ca este o alegere demna, eu personal nu o aplic si nu o incurajez, dar nici nu o judec. Avem alt Judecator pt fapte.
      9. Nu cunosc. Este foarte posibil sa fie si bun. Dar de la stadiu de idee, pana la validare clinica si productie in masa e cale lunga. Chiar foarte lunga. Atat de lu ga ca se poate termina pandemia pana la productia in masa.
      10. Testul are demarcatie. Peretele posterior al faringelui. Se baga in nas pana la intalnirea unui plan dur, aflat suficient de adanc. Sunt de acord partial cu afirmatiile doamnei dr. Partial pt ca orice procedura medicala are riscuri. Suntem oameni nu roboti. Ca sa nu parasim taramul Ortodoxiei, tot omul este pacatos, daca este asa, atunci Sfintii? Si medicii pot face greseli, oricine. Legat insa de procedura exsudatului in schimb este o procedura simpla, usoara, nedureroasa in majoritatea cazurilor, dar neplacuta pentru ca se stimuleaza reflexul stranutului care trebuie reprimat. Faptul ca se pot comite uneori greseli nu inseamna ca se intampla si frecvent. Daca nu manevrezi corect focul te poti arde, dar nu inseamna ca sa nu mai aprindem aragazul.
      11. Sunt anumite zone unde virusul poate fi intalnit, unde se poate „ascunde” si unde prolfiereaza. Da. Se transmite prin intermediul fluidelor biologice. Nu este suficient test de saliva pentru ca nu acolo se afla virusul, ci in tesuturi. Nu se ajunge nicicum la bariera.
      12. Am semnat destule petitii contra vaccinarii obligatorii. Nu sunt de acord cu vaccinurile care apar prea repede pe piata, in absenta studiilor clare, si si atunci am o doza de scepticism.
      13-16. Nu ma pot exprima despre cat de rau este acest virus. In spitalul meu nu sunt tratati pacienti covid, asa ca nu am experienta. Pt unii poate fi usor pt altii fatal. Nu as vrea in schimb sa aflu pe pielea mea cum este. Dar nici speriat nu sunt. Despre bani…sa nu amestecam medicul de rand, care vrea sa faca ce a invatat mai bine pt pacient, cu baietii destepti care capuseaza sistemul. De obicei toti sunt bagati in politica si stim ca politica este o treaba murdara.
      17. Nu stiu, poate fi, poate fi mass media. Nu vreau sa comentez ce ar face colegii pt ca nu ii cunosc.
      Ultima intrebare este rau off topic. Eu nu am scris comentariile initiale ca parere personala, ci ca o reflexie a unei realitati medicale in ideea ca sa nu se mai pacaleasca tara cu televizorul sau internetul. Sa lamuresc o problema medicala, iar nu sa imi expun convingerile. Deci nici politica nu vreau sa fac pt ca este murdara. Eu sunt revoltat in continuare ca pt anumite cazuri increderea populatiei in medici a scazut, si ca nu este corect ce ati expus, in atatea puncte, ca din cauza unor politruci sa fie corpul medical acuzat. Sa cititi cu mare atentie si agerime. Nu ma pot pronunta corect daca masurile luate pana acum de autoritati (inclusiv arafat, rafila, cercel, etc) sunt bune sau rele. Pt asta avem alte corpuri profesionale abilitate.

      Apreciază

      • Stef. V said, on iulie 31, 2020 at 1:55 am

        Legat de afirmatia ca este rinut ca sa moara, nu cred ca il tine cineva ca sa moara in spital. Este absurd.

        Apreciază

      • laszlokover said, on martie 22, 2021 at 9:55 pm

        11: de ce nu se poarta masca atunci „pe tesuturi”?

        Apreciază

  18. Traian said, on iulie 28, 2020 at 10:37 am

    Testul COVID-19 este extrem de dureros, dupa cum raporteaza toti cei carora li s-a administrat, au raportat pana si site-urile de news oficiale.
    Doare ore in sir si dupa aceea si nu e de mirare fiindca este ciudat de invaziv: un bat lung si gros e infipt in canalul nazal si impins literalmente pana aproape in creier – de parca n-ar putea gasi virusul in locuri mai usor de accesat, cum ar fi gatul si cavitatea nazala.
    Ceva este foarte dubios cu acest test. Mai ales ca prefera sa „testeze” oamenii in varsta si bolnavii cronici.

    O descriere a procedurii de testare cu batul in nas o gasiti urmand linkul:
    https://health.ucdavis.edu/coronavirus/coronavirus-testing.html

    Pe deasupra sute de mii de truse de testare au fost gasite contaminate cu COVID-19, in Europa, SUA si Canada. S-a scris despre si despre asta in presa oficiala.
    Deci si mai dubios: ca si cum cineva ar intentiona sa infecteze masiv populatia

    Apreciat de 3 persoane

    • Stef. V said, on iulie 30, 2020 at 11:35 pm

      Testul covid nu este dureros. Mie mi s-au recoltat vreo 4 teste pe perioada starii de urgenta. Depinde si de anatomia locala

      Apreciază

      • laszlokover said, on martie 22, 2021 at 9:52 pm

        Experientele personale nu sunt relevante. Chiar nu conteaza ce ati patit dvs. Discutia e statistica.

        Apreciază

  19. P.M. said, on august 6, 2020 at 11:15 pm

    @@@Domnule doctor Stefanescu Vlad Claudiu,deoarece a ti avut bunavointa de raspunde intrebarilor,voi continua dialogul cu dvs.;mi ati recomandat un film probabil exceptional;cu toate ca nu obisnuiesc sa vizionez filme artistice,voi face un efort de a ma uita(am cativa ani de cand am vazut ultimul film artistic;la seriale imi mai arunc un ochi,dar la artistice exclus)
    Spuneti ca am idei preconcepute,idei personale;sigur,aveti dreptate,dar aceste conceptii imi sunt formate din ce am citit,din ce citesc,din dramele de zi cu zi ale concetatenilor mei;si nu de ieri de azi,ci de foarte mult timp.
    Prin ceea ce imi spuneti la punctul 1,nu faceti decat sa disculpati medicii;de aici ma duc la punctul 8 pentru a va raspunde la intrebarea:,,daca ies medicii de rand in strada, cine se mai ocupa de pacienti?”asistentii secundari se pot ocupa de pacienti;cand este vorba de sanatatea poporului roman,de viitorul lui,de neajunsurile medicilor,de coruptia managerilor din spitale numiti politic,de achizitiile dubioase de prin tari de mana a saptea,da,trebuie mobilizare toatala:trebuie anuntata o zi,in care TOTI medicii si asistentii principali sa faca un protest nemainalnit;sunt convins ca 1-2 ore de absenta nu ii afecteaza prea mult nici chiar pe bolnavii cronici;nu se va intampla asta niciodata pemtru ca MEDICII fac parte din sistem,ei sunt parte activa a sistemului;iar asta nu o spun numai eu,ci chiar o fosta colega de a dumneavoastra care a fugit probabil departe deoarece nu a (mai)vrut sa mai fie complice la un GENOGID care se intampla de ani de zile,cazul COLECTIV fiind unul din episoadele dramatice ale acestui popor chinuit;articolul in linkul de mai jos
    https://www.justitiarul.ro/medic-roman-despre-masurile-sanitare-abuzive-si-dictatoriale-noi-nu-suntem-victime-ale-sistemului-ci-suntem-sistemul/
    Punctul 2:nu exista NU AU TIMP,ci NU VOR
    Punctul 3:adica ce a aparut pe youtube nu este declaratia inventatorului?nu este dumnealui in acea filmare?nu sustine acest lucru?
    Punctul 4:personal,pentru a fi sigur ca nu ma vor infecta astia cu cine stie ce,nu imi voi face acest tip de test
    Punctul 5:atat timp cat este un act medical,AM DREPTUL de a l refuza,sau de AL ALEGE pe cel care l consider in avantajul meu.
    Punctul 6:va eschivati in a da un raspuns concret;si celelalte tari din lumea asta au epidemiologi,infectiologi(sunt convins ca nu am scris bine,dar intelegeti la ce ma refer)si cu toate astea nu interneaza asimtomatici;de aici rezulta o intrebare pe care o voi nota cu A pentru a mi putea raspunde–binenteles daca aveti bunavointa–,deci A – dacă spitalele ar fi atât de pline de oameni real bolnavi, cine ar mai avea loc și timp pentru a interna asimptomatici / cine ar risca sa interneze copii, gravide și bătrâni eventual fals-pozitivi într-un focar de infecție?
    Punctul 7:va cred;insa cu siguranta faceti parte din sistem
    Punctul 8:nu cunosc protocoalele ce tin de organizare,deci nu va contrazic;la intrebare v am raspuns la inceput
    Punctul 9:mama lui de test,e greu de implementat;dar vaccinurile,cica,din cele peste 200 care sunt in cercetare la nivel mondial,3 deja sunt in stadiul 3 de testare,adica sunt aproape gata:2 in CHINA si 1 in ANGLIA;dar cica RUSIA din Octombrie deja le va da populatiei
    sursa 1 https://saccsiv.wordpress.com/2020/07/29/rusia-sustine-ca-va-aproba-primul-vaccin-anti-covid-19-din-lume-pana-cel-tarziu-pe-10-august-cine-ar-urma-sa-l-primeasca-initial/
    sursa 2 https://ortodoxinfo.ro/2020/08/02/rusia-lui-putin-urmeaza-agenda-lui-bill-gates-in-octombrie-incepe-vaccinarea-in-masa-impotriva-covid/
    Punctul 10 eu raman la concluzia ce a, tras o de ceva vreme,cum ca acest test este foarte dureros;cunosc chiar 2 persoane ce l au facut si care sustin ca este dureros
    Punctul 11 nu ma pricep,nu va contrazic
    Punctul 12 felicitari,inseamna ca aveti coloana vertebrala
    Punctele 13-16 daca este asa grav,de ce totusi se trateaza cu un medicament banal,tratament ce si l ar putea face oricine acasa fara a mai fi nevoie de internari aiurea?!se stie ca exista medicamente care chiar dau rezultate notabile;sursa https://saccsiv.wordpress.com/2020/07/04/cel-mai-mare-pret-pe-paracetamol-zece-mii-de-euro-s-au-decontat-pe-internarea-unui-pacient/
    Iar acum continui cu intrebari,intrebari care sper ca nu va vor speria;intrebari legitime,intrebari care sper ca va vor darama convingerile cum ca aceasta nu este o mascarada,cum ca sistemul este rau dar medicii sunt buni pentru ca ei nu fac parte din sistem:
    Intrebarea B:ce parere aveti de faptul ca prin presa a aparut declaratii ale oamenilor,ale rudelor decedatilor cum ca au fost platiti pentru a fi declarati morti de convid?(eu cunosc personal pe cineva ce a avut contact cu o astfel de persoana)
    Intrebarea C:din ce stiu eu,pentru a afla cauza mortii trebuie facuta AUTOPSIE;cate autopsii s ai facut in TARA ROMANEASCA?va spun eu,ZERO;pe ce criterii se declara cauza mortii?AUTOPSIA nu este standard?mama ei de mascarada!
    Intrebarea D:Cand se cunosc prea putine despre o boala,AUTOPSIA nu ar fi de ajutor pentru a afla lucruri noi?ajungem la ceea ce sustin cei doi doctori(linkul cu articolul este la intrebarea 13 din prima parte)cum ca este o raceala banala
    Intrebarea E:ce parere aveti de declaratiile medicilor din articolul urmator?https://ortodoxinfo.ro/2020/08/02/patologii-din-elvetia-franta-germania-italia-spania-au-ajuns-la-concluzia-ca-nimeni-nu-a-murit-de-coronavirus-ci-cu-coronavirus/
    Intrebarea F:arafila sustine ca purtatul mastilor afara nu isi are rostul;de ce totusi spurcatii astia se incapataneaza sa introduca obigativitatea si in aer liber?acum numai are importanta spusele acestui rus pe nume arafila?conteaza spusele lui doar cand face propaganda pentru a mentine mascarada asta?sursa
    https://www.capital.ro/cand-trebuie-sa-purtam-masca-de-protectie-anuntul-asteptat-de-toti-romanii-alexandru-rafila-noi-dezvaluiri.html
    Intrebarea G:sunteti de acord cu acest medic legat de masca ,,protectoare”?https://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/medic-masca-de-protectie-pe-fata-nu-ajuta-un-pacient-sanatos.html
    Intrebarea H:arafila asta este de incredere?in Martie spunea ceva de masti,acum spune altceva;un om care nu este consecvent in declaratii,trebuie luat in seama?bine,eu,prin intermediul siteurilor alternative,l am dibuit ca este un rus infect ce se da dupa cum bate vantul,dupa cum i se dicteaza;ca si cercel,ca si tataru s.a.
    sursa: https://evz.ro/alexandru-rafila-eu-nu-folosesc-masca-greseala-celor-din-lombardia.html
    Cam atat ca deja i tarziu si maine tres’ajung si la munca.
    A,sa nu uit:eu nu port masca in transportul in comun;iar in magazine in unele da,in unele nu;pe strada se subantelege(chiar daca devine obligatorie)
    Si uitati inca un articol de la fosta colega:https://www.justitiarul.ro/covid-19-legea-carantinarii-obligatorii-si-femeile-gravide/
    Este de urmarit fiindca are ceva de zis;si nu orice,ceva DEOSEBIT:ADEVARUL!

    Apreciat de 1 persoană

  20. P.M. said, on februarie 14, 2021 at 3:08 pm

    Intre timp videoclipul a fost eliminat de pe platforma ,,corecta”Youtube

    Apreciat de 1 persoană

  21. laszlokover said, on martie 22, 2021 at 9:48 pm

    De ce nu se testeaza scuipand pe o vata, daca tot prin saliva si stropi se raspandeste sanchi virusul?

    Apreciază

  22. anonim said, on februarie 12, 2022 at 10:35 am

    planificarea Plandemiei 2017 – Program de ASASINARE în MASĂ al D,.A,.R,.P./A

    Iezuitul italo-american Dr. James Giordano, încadrat în D,.A,.R,.P./A, descrie în cadrul unei ședințe secrete detaliile operațiunilor de asasinare a oamenilor, în special a dizidenților N,.o,.ii O,.rd,.ini Mo,.ndi,.ale:
    -inhalarea de către oameni a nanopartic,.ulelor prin: Ochi, Nas, Gură, Urechi, Piele; și care odată inhalate, vor migra către Creier, de unde la va fi ușor să provoace în mod discreționar Atacuri Vasculare Cerebrale sau Atacuri de Cord!
    -prin mucoasa nazală și orală (acele teste RT-PCR) nanoparticulele lor ajung în fluxul sanguin, și de acolo migrează către Creier;
    -în mod intenționat aceste nanoparticule au scopul de a crea Cheaguri de Sânge la Inimă și la Creier!
    https://t.me/DianaIovanoviciSosoaca/104150

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.