SACCSIV – blog ortodox

Care pandemie?

Posted in pandemie, virus by saccsiv on iulie 22, 2020

Gheorghe Piperea, facebook:

Ce fake-news-uri condamnabile mai scrie presa main-stream europeană despe pandemie, vedeți în linkul anexat. Poza, la rândul său, e f f răutăcioasă și pune într-o lumină injust nefavorabilă înțeleptele noastre autorități, care nu mai prididesc cu munca cu cartea, legea, pulanul și deconturile astronomice de cheltuieli spitalicești “necesare” războiului cu diabolicul covrig și cu negaționiștii.

Observați, vă rog, rata deceselor de covid în România: 0,008%. Ca să fie epidemie, rata deceselor ar fi trebuit să fie de minim 1%. În România, totalul este de 125 de ori mai mic. Și totuși, avem cea mai dură și aberanta legislație anti-suspecți de infectare din Europa. Și cele mai multe spitale cvasi-închise pentru pacienții non-covid din lume – 80% din capacitate goală, dar plătită din CASS-ul și impozitele noastre integral, ca și când ar lucra la 100%.

http://eu-chronicle.eu/2020/07/which-pandemic/…

 

Tagged with: ,

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Rodica said, on iulie 22, 2020 at 2:49 pm

    PANDEMIE DE ISTERIE, PROSTIE, FRICA, LIPSA DE LOGICA…

    „Multi, multi da’ prosti!”

    Nici elitelor globaliste nu le vine sa creada cat de usor le-a fost!

    Apreciază

  2. Linostudio said, on iulie 22, 2020 at 4:20 pm

    Tactica folosita este explicata foarte bine aici:
    WHO cares what celebrities think? WHO cares, that’s who! Or, more to the point, WHO wants you to care what they think. Join James for this week’s #PropagandaWatch as he peels back the layers on the WHO’s “celebrity influencer” propaganda campaign:
    https://www.corbettreport.com/who-cares-what-celebrities-think-propagandawatch/

    Apreciat de 1 persoană

  3. Guillermo said, on iulie 22, 2020 at 5:05 pm

    Apreciază

    • cazuri noi said, on iulie 22, 2020 at 7:28 pm

      Ceea de se spune în video este că dacă alegi orice număr format din trei cifre la care adaugi cuvintele new cases, și faci o căutare pe google, internetul îți dă informații covid pentru fiecare combinație de numere pe care ți-o imaginezi. Deci există știri covid de pe toată planeta, pentru fiecare din cele 900 de combinații posibile de trei numere. Foooarte ciudat, nu-i așa?

      Apreciază

  4. Un om said, on iulie 22, 2020 at 5:22 pm

    Există o pandemie cauzatoare de morți prin avort: curvia!
    Zeci de milioane de morți doar în România! Deci epidemie!

    Apreciat de 4 persoane

    • isa said, on iulie 23, 2020 at 11:29 am

      Bine zis! Prin parcuri e plin de puștani – cate 2: el și ea – care se înghesuie unul pe altul pe bănci. Iar după cum arată multi dintre ei îmi vine greu sa cred că au ajuns la liceu. Nici nu mai e nevoie de educație sexuală în școli. Obiectivul de depravare al tinerilor fost atins.

      Apreciază

  5. Liliana said, on iulie 22, 2020 at 10:31 pm

    Apreciază

  6. john said, on iulie 22, 2020 at 10:33 pm

    Citeam zilele trecute, pe The Jerusalem Post,o știre cum că turcii au cerut rectificarea frontierei maritime dintre ei și greci,cu 7 mile . Situația escaladează,adtfel

    https://flux24.ro/armata-greaca-in-stare-de-alerta-dupa-ce-turcia-a-inceput-explorarea-zacamintelor-de-gaze-din-marea-egee/

    Apreciază

  7. M. Uriel said, on iulie 22, 2020 at 11:02 pm

    Deci se incepe cu polemica vaccinarii obligatorii in UK.

    Apreciază

  8. Radu Humor said, on iulie 23, 2020 at 12:24 am

    S-a-ntors sasul cu traista plină de la UE:
    Cea mai tare poantă e asta cu „patru zile şi patru nopţi” în care adunătura UE n-au pus geană pe geană ca să împartă ceva miliarde din cotizaţiile strânse de la fiecare din cei peste jumătate de miliard de europeni strânşi , mai cu voie, mai fără voia lor în ţarcul birocratic ce aduce impresionant de mult cu mai vechea Uniune Sovietică ! Mi-i şi imaginez în a doua noapte, spre dimineaţă, dormind claie peste grămadă după atâta efort negociator , al nostru în braţele pantalonilor Merkeloaiei, Macron în poala lui Kurtz, Orban cap în cap cu Duda, slovacul pe ceafa bulgarului şi tot aşa mai departe , în zgomot de sticle şi pahare sparte ( n-am găsit altă rimă) ! Din a treia şi a patra noapte nu cred că-şi mai amintesc nici ei, d’apoi noi li în sfârşit fumul gros ieşind de la fereastra tradiţional deschisă pentru a ieşi fumul de ţigară şi trabucuri, combinat cu inevitabilele gaze, care EON, care MOL, care ENGIEevacuate după atâta dezmăţ (PECO)culinar şi a arăta populimii,cotcodăcind strident, mărgica de 760 miliarde obţinută după o scremere comună istorică şi împărţirea ei frăţească între primele 10 state şi oarecum acceptabilă între celelalte mai ales că-i vorba de o perioadă următoare în care nu se ştie ce va mai urma ( alt covid, sau altceva şi mai naşpa) !

    Apreciază

  9. Ines said, on iulie 23, 2020 at 12:30 am

    China ordona creștinilor sa dea jos toate icoanele cu Hristos din case și sa pună în locul lor portretul conducătorilor tarii și sa se închine lor. Altfel, vor fi pedepsiți.

    http://epochtimes-romania.com/news/china-ordona-crestinilor-sa-dea-jos-toate-icoanele-cu-isus-din-case–303442

    Apreciază

  10. Ines said, on iulie 23, 2020 at 4:08 am

    Medic de terapie intensiva din Italia:Virusul nu mai are puterea sa producă o boala grava. Morții de coronavirus sunt pe liste covid, chiar dacă nu au murit de el, numai pentru faptul ca au murit în spitale covid.

    https://www.antena3.ro/actualitate/medic-ati-adevarul-despre-mortii-de-coronavirus-ei-sunt-pe-listele-de-covid-desi-nu-au-murit-de-577667.html

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.