SACCSIV – blog ortodox

Mihnea Hurmuzache, medic primar Boli Infectioase, Iasi: Sunt realmente stupefiat și îngrijorat de câtă ură aduna în ea propusa Lege a carantinării

Posted in Romania, virus by Vali on iulie 14, 2020

Sursa: https://www.cristoiublog.ro/vocea-de-pe-facebook-sunt-realmente-stupefiat-si-ingrijorat-de-cata-ura-aduna-in-ea-propusa-lege-a-carantinarii/

Sunt realmente stupefiat si ingrijorat de cate ura aduna in ea propusa Lege a carantinarii…Ura fata de pacienti,fata de cadrele medicale,fata de parinti si copii,fata de proprietatea personala si cate altele!
Ganditi-va in ce situatie ingrata vom fi pusi noi ,medicii,intre a decide cine trebuie si cine nu trebuie”izolat-internat”!Daca nu o facem si omul pleaca acasa si mai infecteaza pe cineva suntem acuzati de zadarnicirea combaterii bolilor.Daca silim pacientul sa ramana in spital,putem fi dati in judecata.Si pierdem sigur! Cu alte cuvinte suntem transformati in carne de tun,partasi la o “afacere”profund imorala!Vorba celor de la Sindicatul Sanitas,vom fi sclavi si tortionari in acelasi timp!Cat cinism!
Extrem de suspecta graba cu care se doreste pusa in practica o lege extrem de “sensibila” pt noi toti deopotriva! Sper ca Senatul Romaniei,CCR si cine inca mai poate sa nu permita aparitia acesteia in forma monstruoasa propusa!
Colegi medici care aveti ceva de spus,faceti-o ACUM,in ceasul al 12-lea! Nu cred ca ne dorim sa fim partasi la multe abuzuri ce ar decurge din aplicarea formei actuale propuse a Legii Carantinarii! Mihnea Hurmuzache,medic primar Boli Infectioase,Iasi
(Sursa: Pagina Mihnea Hurmuzache)

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Madalina said, on iulie 14, 2020 at 1:13 pm

  „Sunt realmente stupefiat si ingrijorat de cate ura aduna in ea propusa Lege a carantinarii” – ura este una dintre caracteristicile Imparatiei Omului care este o schimonosire pe pamant a Imparatiei lui Dumnezeu din ceruri. Totul este in oglinda: binele devine rau, iubirea devine ura, pacea devine razboi samd. Iar acele vremuri se apropie cu repeziciune pentru ca acest curent demonic / antihristic a ajuns sa fie majoritar in mintile oamenilor.

  Apreciază

 2. Corina said, on iulie 14, 2020 at 1:36 pm

  Asa-i cand faci compromisuri cu satana, pt bani, pozitie sociala si putere, sau frica. Nici una nu reprezinta o justificare valida nicaieri, nici in fata legii umane nici a celei divine. Acum ca vad medicii ca si ei vor ajunge cozi de topor, care oricum vor fi arse mintenas, acum prind glas. Bine si-acum. Dar mai cu fermitate. Plapanzeala asta de atitudine nu ajuta.

  Cine tace e complice: ori la furat, ori la coruptie.

  Din cauza celor care zac in lene, uitare si nepasare biciuieste Dumnezeu poporul roman cu legea asta! Ca sa se trezeasca. Dar ca sa te trezesti din betia alcoolului/ narcoticelor e imperios necesar sa te opresti din a le mai lua. Daca tii ca prostul de bata insa, ai toate sansele sa te ia dracul.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: