SACCSIV – blog ortodox

Video: Protest urias antiguvernamental la Sofia

Posted in BULGARIA, proteste, VIDEO by saccsiv on iulie 14, 2020
Tagged with: , ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Adi said, on iulie 14, 2020 at 5:00 pm

  S-a votat legea cartilor de identitate electronice: https://evz.ro/se-schimba-cartile-de-identitate-proiecul-a-fost-votat-ce-contin-noile-documente.html

  Nu e clar daca pt cea simpla – fara cip, se vor prelucra totusi datele biometrice (amprente, fizionomie) sau acestea vor fi folosite doar pt cea electronica.
  Pt siguranta, am schimbat luna trecuta cartea de identitate si timp de 10 ani voi putea folosi modelul actual iar pana atunci nu mai planuiesc sa am nevoie.

  Apreciază

 2. Stefan said, on iulie 14, 2020 at 5:16 pm

  Probabil este un protest prin care se cere purtarea în mod corect a măștii. Jandarmeria română știe de ce🤐

  Apreciază

 3. Roman Ion said, on iulie 14, 2020 at 5:16 pm

  Prosti, prosti dar multi….

  Incep sa cred ca in Romania sub Ceausescu, daca ar fi dat liber cu ortodoxia si mancarea si celelalte necesitati de baza, cat de cat, si daca s-ar fi inarmat cu arma atomica precum Korea de Nord, s-ar fi trait mult mai bine si sigur decat in mascarada asta marca George Soros & Rockefeller & Rothschild.

  Apreciat de 1 persoană

  • Nono said, on iulie 14, 2020 at 8:48 pm

   Daca Neculai a li Andruta nu lupta impotriva lui Hristos si nu darama biserici,poate astazi era sfant in calendarul ortodox.Ideologia l-a rapus.

   Apreciază

 4. marian said, on iulie 14, 2020 at 6:53 pm

  La bulgari, ca și la noi, este lupta între unii și alții. La ei, între 2 tabere politice, miza fiind corupția politicienilor, la noi, între a fi cu, sau, fără mască, miza oficială fiind, cum altfel, decât binele social. Îmi vine să râd de ce scriu.
  Referitor la Biserica Sfintei Înțelepciuni confiscată de către evreul erdogan, mă bucur să vă spun că ieri am vizitat Biserica Îngropată din Istria, făcută special mai jos ca să nu supere prin înălțime pe păgânii de la Murfatlar, să nu fie mai înaltă decât moscheile lor păgânești. Au săpat Românii un metru mai adânc în pământ. O mulțime de Eroi români de prin 1942-1943 și 1945 își au crucile la loc de cinste în curtea Bisericii Îngropate.
  Pomenește Doamne numele lor Întru Împărăția Ta!
  Slavă Lui Dumnezeu!

  Apreciază

 5. Madalina said, on iulie 14, 2020 at 6:57 pm

  @Saccsiv

  Reposteaza te rog pictura de la Denver cu Revolutia sub semnul curcubeului care va aduce haosul dorit de oculta.

  Ca sa stie oamenii ce se-ntampla.

  Este important de stiut ca acesta este planul lor. Il prezinta public pentru ca ei cred in razbunarea karmei atunci cand faci rau. Insa daca ai informat din timp oamenii nu se mai pune pentru ca atunci se considera ca ei au acceptat situatia respectiva in cunostinta de cauza.

  Sunt precizari importante. Nu este vorba de vreun determinism ci de planuri / intentii care se vor implini atunci cand va ingadui Dumnezeu conform credintei pe care o avem sau nu in El.

  De vremurile cumplite de la sfarsit omenirea nu va scapa. Sunt clar prezentate in Sf Scriptura asa ca nu exista urma de indoiala in acest sens. Despre ele au vorbit atatia parinti cu viata sfanta. Singura necunoscuta este momentul desfasurarii lor insa dupa cum se misca lumea acum este clar ca acele timpuri sunt foarte aproape.

  De aceea, repet, SINGURA SOLUTIE SALVATOARE in aceasta situatie este INTOARCEREA LA HRISTOS.

  Apreciază

 6. Bianca said, on iulie 14, 2020 at 7:29 pm

  La Bucuresti, in a treia zi de proteste, au marcat asfaltul in Pta Victoriei ca sa se respecte distantarea. Incep sa se organizeze. Cand se va mai coagula miscarea si se vor strange mai multe (de la cateva mii in sus) vor interveni si diversionistii profesionisti. Deocamdata isi fac si ei veacul p’acolo ca sa-i stie lumea din vedere ca sunt din miscare.

  Apreciază

 7. M. Uriel said, on iulie 15, 2020 at 12:37 am

  Serbia: Thousands take part in anti-govt sit-in in front of parliament in Belgrade

  Apreciază

 8. sic semper tyrannis said, on iulie 15, 2020 at 11:56 am

  Nu este revolutie colorata, ci este LUPTA PENTRU LIBERTATE. PENTRU TRADITIILE TARII. PENTRU DEMOCRATIE SI PENTRU OPRIREA MINCIUNII MONDIALE PE CARE VOR SA INSTAUREZE GUVERNUL UNIC SI DECIMAREA OMENIRII, CU EXCEPTIA COPIILOR. EI VOR DOAR COPIII! SI NOI AR TREBUI SA FIM IN STRADA PENTRU LEGISLATIA ABERANTA CE SE INSTITUIE „PAS-CU-PAS” ! Exista clipul si pe you tube vad, aveti posibilitatea sa traduceti. Multumesc pentru articol.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 15, 2020 at 12:55 pm

   sic semper tyrannis

   Tradu tu daca zici ca ai inteles ce zic ei acolo.

   Apreciază

   • sic semper tyrannis said, on iulie 15, 2020 at 1:31 pm

    Eu citesc comment-urile. Clip-ul nu are traducere in engleza, intr-adevar. Dar citind unele comentarii inteleg ca este vorba despre guvern, care si la noi in Romania, asteapta bani de la UE pentru minciuna pandemiei. De altfel circula pe whtsupp un material referitor la o discutie intre doi guvernanti bulgari, care confirma cele aparute in comentariile clip-ului. De aici scandalul de coruptie. Ca si la noi, sunt date legi aberante, pentru a justifica „ingrozitoarea pandemie” care a „cazut” pe popor, precum si numarul de „bolnavi”. Ridicarea drepturilor. Este o minciuna cu doua taisuri. Oamenii fie sunt speriati si accepta pierderea libertatii pentru siguranta, fie se revolta si creeaza anarhie. Rezultatul va fi unul singur daca nu suntem uniti – federalizarea Romaniei sub ue. Daca vizionam videoclip-ul pana la capat, vedem si preoti in multime, care tin slujbe. Ei au iesit in strada pentru LIBERTATE. Ceea ce ar trebui sa facem si noi.

    Exemplu de comentariu: „Martin Carlos
    Martin Carlos
    17 hours ago
    Bulgaria: You are our hope ! I fear that german Citizens once again will prove that they do not have the right for a country they can call their own country. How many times in History will they not stand up against fascism ? How many times more ? ”

    „Stijn Voorhoeve
    Stijn Voorhoeve
    12 hours ago
    Support from Holland, down with the plandemic dictatorship !”

    „Chunky Buster
    Chunky Buster
    23 hours ago
    We need this in the UK,scum government!”

    Am facut engleza si rusa la scoala, acum doar recunosc literele chirilice….ceea ce m-a ajutat cand am traversat Bulgaria in drium spre Grecia prin 2007.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: