SACCSIV – blog ortodox

Procentul infectărilor raportate la numărul testelor: Cea mai importantă cifră a pandemiei, de care Guvernul nu vrea să vorbească

Posted in Romania, virus by Vali on iulie 13, 2020

Sursa: https://procentul.com/procentul-infectarilor-raportate-la-numarul-testelor-cea-mai-importanta-cifra-a-pandemiei-de-care-guvernul-nu-vrea-sa-vorbeasca/

Media lunii Iulie este 4,06%

Ce nu ne spune Guvernul, care impune doar versiunea oficială a datelor, cifrelor și faptelor, e un secret bine păzit: procentul dintre cei pozitivi COVID-19 și cei testați, cea mai importantă cifră a pandemiei, la care nimeni nu se uită și despre care nimeni nu îndrăznește să vorbească.

Medii lunare de la începutul pandemiei au fost: Martie 11,74%, Aprilie 8.15%, Mai 3,05%, Iunie 3,09%, Iulie 4,06%

În timp ce numărul de noi infectări cu coronavirus scade în aproape toate statele lumii, în țara noastră aparent crește, chiar până la recorduri absolute, ar spune unii. Așa să fie? Putem crede Guvernul și media sau ne putem uita la date.

E mai mult decât evident că, raportat la numărul testelor efectuate, numărul celor infectați, ușor oscilant, a coborât puternic față de perioada de vârf a pandemiei, nefiind nicidecum la nivelul „recordului absolut” care ni se vinde. Spre comparație, procentul celor confirmați pozitiv COVID-19 în România este astăzi de 4,78%, aproape de trei ori mai mic față de cât era în aceeași zi din luna aprilie (13,61%) și de 4 ori mai mic decât cel mai mare procent infectări/teste înregistrat în țara noastră, de 18,89% (31 martie)..

Medii lunare: Martie 11,74%, Aprilie 8.15%, Mai 3,05%, Iunie 3,09%, Iulie 4,06%

Rămâne de neînțeles oscilația suspectă a numărului de teste efectuate în România, în condițiile în care puteau fi făcute la capacitate maximă în fiecare zi încă din luna aprilie, după cum e imposibil de explicat și motivul pentru care și presa și autoritățile tac. Fiindcă nu veți găsi vreo analiză sau evoluție a acestor cifre, deși raportul dintre infectări și teste este singurul care poate da o indicație precisă a evoluției epidemiei… Acesta e, de altfel, exact motivul pentru care țări din toată lumea l-au folosit pentru a monitoriza răspândirea virusului și l-au făcut public pentru a-și informa cetățenii că merg spre mai bine. Date despre Australia (0,3%), sau statele din SUA (Wisconsin 6,7%), spre exemplu, sunt disponibile nu doar pe site-urile oficiale ale autorităților, ci și în presă.

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Daniel said, on iulie 13, 2020 at 2:03 pm

    Adevarul doare, ar fi ca si cum.ar recunoaste ca nu e mai.mult decat o gripa. Cum alfel ar.pute sa boteze legile pe care le vor?

    Apreciază

  2. stef said, on iulie 13, 2020 at 2:05 pm

    ORORILE SI ATROCITATILE DIN MINISTERUL LUI TATARU&ARAFAT SUB CONDUCEREA IOHANNIS – ORBAN !
    BOLNAVI LASATI SA PUTREZEASCA DE VII IN EXCREMENTE CU SAPTAMANILE !

    https://www.luju.ro/arafat-ce-zici-de-asta-imagini-socante-avocata-raluca-andreea-popescu-dezvaluie-felul-monstruos-in-care-tatal-sau-a-fost-lasat-sa-putrezeasca-de-viu-prin-spitale-cei-care-n-au-norocul-sa-aiba-covid-sunt-lasati-muribunzi-sa-scape-sistemul-de-ei-pacient-imo

    Apreciază

    • în ce țară trăim? said, on iulie 13, 2020 at 4:36 pm

      Doamne, în ce țară trăim? Ce fel de oameni lucrează în spitalele din România? Chiar dacă ar primi instrucțiuni să facă așa ceva, nu ar trebui să se poarte ca niște neoameni. Spitalele trebuie evitate cu orice preț. Suntem conduși de niște nebuni, care vor să dea o lege nazistă cu care să omoare legal cât mai mulți oameni. Când se vor trezi românii?

      Apreciază

      • Dana said, on iulie 13, 2020 at 10:00 pm

        Sunt posedati asta e explicatia pt purtarea antiumana.

        Apreciază

  3. Ion said, on iulie 13, 2020 at 5:00 pm

    Off
    Rabini pregatesc coroana antihristului, oare din cauza asta virusul poarta aceeasi denumire? Ca a dat startul pt pregatirea incoronarii?
    https://www.breakingisraelnews.com/118801/days-messiah-jacob-esau-complete/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.