SACCSIV – blog ortodox

Video: Conferinta – Profesioniști germani din domeniul medicinei demasca agenda sinistră globalistă din spatele Covid-19

Posted in GERMANIA, VIDEO, virus by saccsiv on iulie 12, 2020

Iata si un rezumat facut de cititoarea R:

Profesioniști germani din domeniul medicinei s-au reunit în beneficiul oamenilor, pentru a demasca agenda sinistră globalistă a CV19!
S-a format un comitet extra-parlamentar de anchetă pentru corona virus, cu specialiști din domeniul medicinii și din alte domenii pentru a studia măsurile de restricție care s-au luat, și dacă suferința produsă oamenilor este proporțională cu situația creată ca răspuns la boala declanșată de covid19.
Se aduc argumente solide împotriva faptului că guvernele țin oamenii în teroare pentru o boală care nu este mai periculoasă decât o gripă obișnuită, impunând restricții aberante și nejustificate, și inducând sentimente de frică și panică constante pentru o boală care este prezentată de autorități în baza unor previziuni exagerate. Se vorbește despre lipsirea oamenilor de drepturi și libertăți fundamentale, de controlul mental și de supravegherea populației din motive medicale, și de faptul că se insistă pe vaccinare în situația în care pentru alte epidemii gen gripa porcină vaccinurile au făcut mai mult rău. Se spune că ar trebui renunțat complet la carantinarea și la purtarea măștilor din moment ce nu mai există vreun pericol real de îmbolnăvire. Se spune că trebuie respectată constituția care garantează libertatea și suveranitatea oamenilor. Se spune că autoritățile au luat măsuri iresponsabile, nepotrivite și neglijente fără a se gândi deloc la consecințele colaterale. Se spune că măsurile luate au afectat populația din punct de vedere psihic, social și economic, și că trebuie luate măsuri împotriva acestei nebunii, și că trebuie luate decizii în legătură cu dezastrul creeat care nici nu poate fi evaluat. Se recomandă ca fiecare persoană să se informeze nu numai din media oficială care prezintă opinia autorităților. Se vorbește despre testele făcute ale căror rezultate au fost manipulate, și că numărul celor decedați a fost folosit pentru intimidarea oamenilor, și că numărul celor îmbolnăviți scăzuse înainte de a se renunța la carantină, și că purtarea obligatorie a măștilor a fost nefondată, ilegală și iresponsabilă din puncte de vedere psihologic și social. Se spune că trebuie luate măsuri ugente ACUM, pentru că oameni suferă ACUM, și că li s-a făcut deja mult rău. Se mai spune că procedurile de resuscitare s-au schimbat, și că nu mai este voie să faci respirație gură la gură, și nici presiune cardiacă, și că mulți oameni vor muri din cauza asta.

Videoclipul este subtitrat în limba engleză. Puteți opri sau da înapoi înregistrarea ori de câte ori e nevoie, pentru a putea citi integral traducerea care se derulează cu rapiditate.

https://www.bitchute.com/video/f4j9VNI6dF3L/

 

Tagged with: , ,

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. PNL=USR=PSD aceeasi mizerie said, on iulie 12, 2020 at 9:58 pm

  Intrebare intrebatoare: de ce declara strainii epidemie in Romania? Noaptea mintii. Conform noii legi OMS poate declara epidemie in Romania. Stiu ei mai bine decat medicii nostri ce se intampla la noi in tara? Nu suntem in stare sa decidem singuri daca suntem sau nu in pericol?

  Inteleg ca trebuie sa acopere mega-frauda de pana acum cand legea din Romania n-a permis declararea epidemiei pe teritoriul tarii (mai putin de 1% afectati) dar asta nu este decat un argument in plus ca sa cedam suveranitatea aiurea.

  De ce au bulgarii de 7 (SAPTE) ori mai putini morti? De ce Belarus care n-a avut nici in clin nici in maneca cu pandemia lu’ peste si n-a luat nici o masura are mult mai putini morti decat Romania?

  OMS s-a contrazis singura de atatea si atatea ori. A actionat cel putin neprofesionist ca sa nu spun criminal si noi ne dam prin lege pe mana lor? Suntem nebuni de legat.

  Daca PSD voteaza asa ceva …

  Apreciat de 1 persoană

  • Veronica said, on iulie 13, 2020 at 12:29 am

   https://www.ärzte-für-aufklärung.de

   Da, intr-adevăr, avem medici de calitate care critica in mod deschis măsurile dictatoriale in ceea ce privește Corona.
   Sunt demonstrații aproape zilnic in Germania dar desigur presa nu relatează. Facebook Instagram și presa corupta au restricționat multe profile online, un exemplu in acest sens este Attila Hildmann un autor, vegan Chef, antreprenor și persoana publica; i s-au închis toate conturile media, i-au fost afacerile boicotate, produsele lui sunt interzise in toată Germania. El organizează proteste in fiecare săptămâna; pe 1.08.3020 toată Germania vine la Berlin, sa speram ca tot mai multe tari vor ieși in strada.

   Apreciază

   • Madalina said, on iulie 13, 2020 at 9:55 am

    F bine. Bagati carbuni. E cazul. Criza nu va fi desavarsita fara anarhie. Un lucru nu pot intelege insa. De ce milioanele de manifestanti de pe 1 august nu protesteaza, fiecare in felul sau, zilnic si de cate ori i se iveste ocazia? In felul acesta se va transmite clar mesajul lor de nemultumire insa nu se va genera haos.

    N-am o problema cu opozitia la masurile aberante ci cu revolta in strada care oricand se poate transforma in orice altceva doresc manipulatorii din spatele maselor dezlantuite.

    Apreciază

  • Alexandru said, on iulie 13, 2020 at 9:59 am

   activenews are agenda politica, normal ca incurajeaza revolta. Ei cred ca asa au o sansa sa iasa in fata (doar l-ati vazut pe Capsali p’acolo – si-a schimbat si poza de fb introducand sigla partidului). Este cea mai mare prostie sa crezi ca astia instrumentalizeaza o mega-criza la nivel global ca sa poata prelua puterea niste forte nationaliste curate si uscate.

   Ce-ti mai place sa te duci dupa fenta!

   Apreciază

   • Paul222 said, on iulie 13, 2020 at 1:41 pm

    E normal sa protestam! Ce e in capul tau? Stam ca prostii si asteptam calaii sa ne taie capetele sau sa ne bage in inchisori? Tu dormi in papuci? Ai vazut in Serbia cum au renuntat la reinstaurarea starii de urgenta dupa ce sarbii s-au rasculat impotriva autoritatilor??? De frica deturnarii protestelor o sa ajungem sa nu mai iesim din casa si sa fim sclavii perfecti ai Noii Ordini!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: