SACCSIV – blog ortodox

Victor Ciutacu aruncă bomba zilei: Cine e în spatele lui Raed Arafat. Dezvăluirea făcută de jurnalist

Posted in Romania, virus by Vali on iulie 10, 2020

Sursa: https://www.capital.ro/victor-ciutacu-arunca-bomba-zilei-cine-e-in-spatele-lui-raed-arafat-dezvaluirea-facuta-de-jurnalist.html

Jurnalistul Victor Ciutacu a sugerat că în spatele lui Raed Arafat se află oameni din serviciile secrete: „Tu ești tratat cordial, că ai spate solid de la băieții cu ochi albaștri”.

„Doctore, când a zis Prună o chestie asemănătoare, a luat țara foc. Ție ți se tolerează. Tu ești tratat cordial, cu înțelegere Că ești băiat bun, că ai parteneriate media puternice și bine consolidate, că ai servit pe toată lumea, că ai spate solid de la băieții cu ochi albaștri.

Dar vreau să te asigur ferm că tu ești ultimul care să decidă până unde se întinde libertatea mea. Și că, dacă își faci iluzii că nu e așa, o să ai o uriașă surpriză; neplăcută…”, a scris Victor Ciutacu.

Arafat: Are şi libertatea individuală limitele ei

Raed Arafat, şeful DSU, a declarat la DIGI 24 că boala se răspândeşte încă, în condiţiile în care numărul de cazuri a crescut cu peste 30%, iar libertatea individuală are limitele ei, explicând că sunt mulţi asimptomatici sau simptomatici care nu respectă regulile din izolare. Arafat a adăugat că e nevoie de o legislație clară pe carantină, izolare, luarea deciziilor.

„Toţi apreciem libertăţile noastre şi libertăţile care ne oferă o democraţie, dar este o limită. Această limită este când dreptul meu deja afectează drepturile celorlalţi din jurul meu şi, fără voia lor şi fără chiar cunoştinţă, pentru că e pot să treacă pe lângă tine, tu eşti un asimptomatic care nu vrea să stea în autoizolare, pleacă din spital, nimeni nu poate să te urmărească, sau eşti simptomatic, strănuţi, tuşeşti, dar te simţi bine. Există şi această formă. Te duci acasă la familia ta. Tu spui că te izolezi, eşti cu familia, strănuţi, tuşeşti, după care familia ta merge şi lucrează, merge la lucru, copilul merge şi se joacă cu copiii vecinilor şi aşa mai departe. Această boală se răspândeşte. Aici deja nu mai putem vorbi de libertate individuală. Există totuşi libertatea populaţiei şi a oamenilor care nu vor să se infecteze”, a spus Arafat la DIGI 24.

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. isa said, on iulie 10, 2020 at 11:52 am

  Interesant. Israelienii folosesc niste huse speciale la telefoane, pt a bloca urmărirea:
  https://m.jpost.com/israel-news/israelis-use-special-phone-case-to-avoid-shin-bets-coronavirus-tracking-634452

  Apreciază

 2. gheorghe said, on iulie 10, 2020 at 12:07 pm

  Cine nu vrea sa se infecteze sa stea acasa.
  Ca la ploaie – nu vrei sa te uzi, nu iesi din casa… sau iti iei TU umbrela!
  Nu ma obligi pe mine sa iti port de grija bacteriilor.
  Avem o zicala: cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia!
  Si inca una: oaia care nu-si duce lana… o mananca lupul!
  ….
  Oricum nimeni nu scapa – e infectie bacteriana prezenta peste tot si doar costumul de scafandru, cosmonaut sau moartea impiedica imprastierea.
  Masca are pori de 1000 de ori mai mari decat aerosolii care poarta bacteria – improriu numita virus; de aia se si contrazic cu privire la tot ce „tine” de atacul agentului Wuhan.
  La cate bacterii avem in noi si nu sint cunoscute, asta chiar ca nu e mare scofala.
  –-
  Sa facem un calcu simplificat:
  Presupunem 20.000.000 de romani cu speranta de viata 75 de ani.
  Presupunem ca in 75 de ani, numarul total ramane acelasi: 20.000.000 – cu mortii si nascutii din acest interval.
  Inseamna ca in 75 de ani se „innoiesc” toti cei 20.000.000, adica mor toti si se nasc tot atatia (chiar mai multi, ca mor si in accidente).
  Inseamna 20.000.000/75 ani/365 de zile = 730,59 morti PE ZI. … 730.
  Cati mor cu diagnosticul inventat de covid?
  Media zilnica de sa acceptam 4 luni incoace este: nr total/120 = 1834/120 = 15.28 … 15
  Cat reprezinta asa-zisii morti de covid?
  15/730 = 2,05%.
  Si astia – FALS inregistrati!
  Pentru ce sint maltratati ceilalti, cei care traiesc?
  … nu am acum datele cu cauze de moarte de late categorii care… au scazut.
  Cu covidu mor per total mai putini… asta reiese din statistica dar se pretinde ca este pericol public!

  Apreciat de 2 persoane

  • Anamaria Mark said, on iulie 11, 2020 at 10:12 am

   Cu numere sau fara, din „comentariul” lui arafat reiese ca sunt multi infectati si sansa mare de a te contamina cu un virus care de abia se manifesta: stranut de la frig, de la alergia la chimicalele din mancare, de la praf si acum de la corona bullshit. Extraordinar! De ce panica pentru un strănut? Gripa sezoniera te face sa te simti cu mult mai rau. Si mancarea „contaminata” cu E-uri la fel. Oare chiar asa îngrămădiți suntem ca natie incat aceste minciuni copilărești pot fi înghițite ?

   Apreciază

 3. Traian said, on iulie 10, 2020 at 12:24 pm

  EXPLOZIV: PRIMUL POLITICIAN ROMAN ASOCIAT CU OCULTA MONDIALA QANON

  O informație aproape nebăgată în seamă, lansată azi pe Facebook, ar putea avea un potențial mult mai mare decît s-ar crede: primul lider politic autohton care bate palma cu organizația ocultă Qanon, unul dintre pilonii momentului în materie de teorii conspiraționiste și a cărei activitate produce un număr tot mai mare de adepți pe întreaga planetă.

  https://inpolitics.ro/exploziv-primul-politician-roman-asociat-cu-oculta-mondiala-qanon_18446011.html

  Apreciază

 4. gheorghe said, on iulie 10, 2020 at 12:28 pm

  M-am referit la proportia morti de covid/total morti = aprox. 2% si nu la infectari, nic la total populatie
  Daca raportam la populatie… nici macar 1 la 10.000. (95 din 1.000.000), asa – la gramada cu diagnostic fictiv de covid!
  Sau – mai relevant, in aceeasi perioada au murit cca 87.000 = 120 zile x media zilnica de 730
  Ce fel de balanta este … 1.834 din 87.000 – MORTI?
  De ce trebuie sa sufere ceilalti … 18 (?) milioane?
  Adica pui la cazne 10.000 de oameni pentru 1 om care nu rezista, moare?
  Nici un razboi, nici o catastrofa nu a avut asa procentaj de „desfiintare”!
  … doar POTOPUL!

  PS: daca era boala noua, ar fi suplimentat numarul total al mortilor – verificati: nu a vrescut, dimpotriva…

  Apreciat de 1 persoană

 5. LN said, on iulie 10, 2020 at 12:41 pm

  În spatele tuturor spurcaților care „iau deciziile” se află ticăloasa securitate (SRI; SIE, SPP, STS etc șamd). Iar în spatele securității, securitățile superioare (Mossad, CIA, MI6, BND etc șamd). Evident, și aceia au stăpânii lor – și tot așa, până la vârful piramidei „iluminate”.

  Apreciază

 6. Traian said, on iulie 10, 2020 at 12:43 pm

  Lista NEAGRĂ a lui Raed Arafat: Mersul la Biserică e mai periculos decât mersul la PĂCĂNELE, spune șeful DSU

  https://www.activenews.ro/stiri/Lista-NEAGRA-a-lui-Raed-Arafat-Mersul-la-Biserica-e-mai-periculos-decat-mersul-la-PACANELE-spune-seful-DSU-162247

  Apreciază

  • Anamaria Mark said, on iulie 11, 2020 at 10:18 am

   Evident ca mersul la biserică e periculos pentru arafat el fiind musulman. El nu realizeaza ca România este o tara creștină (încă) in care nu te decapiteaza nimeni pentru practicarea oricărei religii, de altfel.

   Apreciază

 7. Alexandru said, on iulie 10, 2020 at 1:14 pm

  Are dreptate Arafat. Cred ca este bine sa mergem pe mana lui si folosind acelasi principiu sa izolam fortat toti bolnavii care pot transmite boala pe care o au cu toate ca sunt aparent sanatosi. Nu inteleg ce mai cauta bolnavii de sida liberi pe strazi ori cei hepatita C si atatia altii cu alte boli.

  Apreciat de 3 persoane

  • izolare asimptomatică said, on iulie 10, 2020 at 2:36 pm

   Pe care bolnavi de care boală vrei tu să fie izolați cu forța? Știi că e o vorbă care spune că ce ție nu-ți place, altuia nu face. Dacă mâine te testează și îți spun că ești un infectat asimptomatic, deși tu te simți mai bine ca niciodată, și te umflă cu forța și te închid cu cheia pe dinafară într-o celulă de spital, fără a putea să comunici cu nimeni din exterior, și te țin în izolare forțată așa vreo două-trei luni cu paracetamol, mâncare mizerabilă și igienă precară o să te bucuri, nu-i așa, și o să ți se pară OK, pentru că așa spune noua lege care deja a fost votată de Camera Deputaților. După tine ar trebui să nu mai ieșim din casă la primul strănut, și să transformăm țara într-o uriașă pușcărie. Ești bine?

   Apreciază

   • Anamaria Mark said, on iulie 11, 2020 at 10:24 am

    Alexandru vorbea ironic. Deci mesajul lui trebuue citit chiar invers. Insa arafat si sleahta de satanisti needucati chiar asta iti va face. Te va lua si iri va viola viata fara motiv. Motivul fiind unul imiginar, in funtie de fantezia lor pe moment. Se pare ca torționarii comuniști sunt la putere acum. Cine i-a votat?

    Apreciază

  • Constantin said, on iulie 10, 2020 at 3:15 pm

   Ba nu! Nu are dreptate dl.Raed Arafat! Pentru ca nu stie inca ce-i mai bine si cum sa-si informeze si sa protejeze cetatenii acestei tari de coronavirus! Nu poti obliga si sili pe nimieni sa faca ce nu vrea! Daca este scris sa ne imbolnavim si sa murim,ne imbolnavim si murim si gata incercand sa-si protejeze fiecare cum pot evita imbolnavirea cu virusul COVID-19! Mersul la Biserica nu este periculos pentru ca acolo este vindecare,nu molipsire si imbolnavire! Dumnezeu are grija de fiecare care vin la Biserica pentru slujba,rugaciune,ajutor,etc….. Cum zicea Mantuitorul nostru IISUS HRISTOS:,, Căutaţi mai întâi împărăţia Lui. Şi toate acestea se vor adăuga vouă.( Luca 12, 13-15 şi 22-31)

   Apreciază

  • carla said, on iulie 10, 2020 at 10:18 pm

   Alexandru, nu te îngrijora, această lege a carantinării nu se referă doar la COVID. Ea le dă autorităților dreptul de a dispune de tine, de familia și bunurile tale cum doresc.
   Eu spun că sunt generoși. Pe aviare și porcine le-au eutanasiat, să nu ”zădărnicească…răspândirea…” Nici ele nu s-au putut apăra.
   Iertare pentru ironie.

   Apreciat de 1 persoană

 8. Duhul Căpitanului said, on iulie 10, 2020 at 6:35 pm

  Cred ca Arahat este stranepotul lui Baiazid sau al altui sultan bătut de bravii noștri voievozi:Mircea, Ștefan, etc. și i s-a lăsat cu limba de moarte să se răzbune pe noi.. Intrebare:oare Mircea, Ștefan, nu mai au nici un stranepot?!

  Apreciat de 2 persoane

  • isa said, on iulie 10, 2020 at 7:30 pm

   Sau sa fie arahat un fidel cotizant al hezbolah? Acoperit mosad, desigur

   Apreciază

  • Anamaria Mark said, on iulie 11, 2020 at 12:15 pm

   Asa e. Am comentat la articolul despre declarația lui arafat cum ca mersul la biserica este periculos. Asta e valabil doar pentru creștinii din țările musulmane. El nu spune nimic despre mersul la moschee sau sinagoga.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: