SACCSIV – blog ortodox

Exclusiv cristoiuTv. Lumea s-a săturat până-n gât de Covid, nu mai vrea să audă

Posted in Romania, virus by Vali on iulie 9, 2020

Sursa: https://www.cristoiublog.ro/exclusiv-cristoiutv-lumea-s-a-saturat-pana-n-gat-de-covid-nu-mai-vrea-sa-auda/

Oricât ar fi de monstruos un lucru, o nălucire, o angoasă, o anxietate, după un timp ajungi la un sentiment de familiaritate cu ea, cu angoasa, anxietatea, și nu-ți mai este frică, a spus, miercuri seara, avocatul Gheorghe Piperea la cristoiuTv.

El crede că populația nu va mai fi dispusă să accepte noi restricții și crede că asta au observat și autoritățile.
„Ne-am săturat într-un hal fără de hal de Covid. 95 la sută din ce se întâmplă în viața noastră, reală sau virtuală, este despre Covid. Lumea s-a săturat până-n gât de această chestiune și nu mai vrea să audă. Dacă are consilieri buni domnul președinte, a observat această stare de spirit. Care s-a schimbat. Nu mai e aceeași din 14 martie, când toată lumea era foarte speriată. Acum, a prelungi starea de alertă sau a băga o stare de urgență și mai restrictivă nu va mai fi acceptată. În alte țări se iese în stradă. Ieri, când la sârbi s-a anunțat o nouă stare de urgență, lumea s-a dus la televiziunea publică și i-a dat foc. Pe motiv că minte, că manipulează. Au fost zeci de mii de oameni, nu sute, în Belgrad. Eu nu cred că aceste lucruri nu se observă”, a explicat invitatul.

Piperea a vorbit și despre faptul că și în ceea ce privește cauza deceselor există tot mai multe suspiciuni că ar fi fost de Covid-19 și nu cu această boală. El a primit foarte multe documente de la oameni, care confirmă asta și are chiar un caz de malpraxis de care se ocupă ca avocat.

Întreaga emisiune o puteți urmări aici:

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Lilas said, on iulie 9, 2020 at 11:11 am

  Australia a început azi , iar cu restrictiiile, valul lor nr.2. Dacā vā uitati la articol, numarul de cazuri este foarte mic, nesemnificativ. Deci, se urmeazā un program global de lockdown foarte riguros, indiferent de tarā, in fiecare colt de line. Dupā umila mea pārere, asa se va petrece si la noi🤢, cu mult trâmbitatul Val 2 de restrictii, sigur de la toamnā. Plus continuarea prigonirii bisericii ortodoxe în România. Mā gândesc cå vor începe valul 2 de restrictii si de inchiderea oamenilor în case ( în Octombrie), înainte de Sfânta Parascheva, pentru ca lumea sa fie opritā de la închinare, si sigur se va cuprinde si perioada Crāciun plus Boboteaza. Vom trāi si vom vedea. Agenda globalista progreseaza, din nefericire. Oameni in numār de mii sau sute de mii, care ar protesta in mod pasnic în STRADĀ, organizat si constitutional, pentru respectarea drepturilor omului si împotriva sistemului dictatorial anticristic si impotriva vaccinarilor fortate si pentru HRISTOS, nu existā, încā, în România. Atât a mai rāmas: rugaciunea la HRISTOS si iesitul în stradā. Altfel, nu se schimba nimic. Când stai a acasā, nu schimi nimic in bine, Mai ales cu politicā de distantare socialā. Coviy a fost plsnificat sa ucida. Ei, Este mult prea Putin fata de ce au programat elitele mondiale sataniste, dar agenda lor merge înainte. Ei nu se tem de noi. Nu vedeti ca imediat bags #rezist si LGBT in stradā. Noi, oamenii normali si credinciosi la HRISTOS, nu iesim. Eu, personal, si cu familia mea am iesit SINGURII la bisericā, in noaptea de Înviere dintr-un cartier de mii de oameni. Nu am pātit nimic, nici o amendā si nici o politie nu ne-a oprit Sā Luãm Luminā!!! Stramosii nostri au aparat tara cu pretul vietii. Noi, ce facem?!! Stām si ne supunem orbeste. Ce tarā lāsām copiilor nostri?!! Românii sunt lasi, se tem si nu sunt uniti unii cu altii. Doamne ajutā!♥️

  http://f24.my/6fFG

  Apreciază

 2. R said, on iulie 9, 2020 at 12:22 pm

  Mă uit și eu în jurul meu, și văd de exemplu multă lume pe stradă cu masca pusă, deși nu e obligatoriu, iar dacă le atragi atenția sau dacă nu porți tu masca acolo unde e obligatoriu, atunci sar la gâtul tău și te desființează. Avocatul Piperea cred că trăiește într-o lume paralelă, în care sincer mi-ar plăcea să trăiesc și eu …

  Apreciază

 3. Lupino said, on iulie 9, 2020 at 4:51 pm

  https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-adrian-onciu-iohannis-apel-disperat-catre-parlament-dati-mi-puterea-sa-va-bag-in-spital-19416702

  Doar un extras din articol, care nu este rau deloc:

  „Dacă pe 11 aprilie aveam 523 de cazuri pozitive la 3.842 de teste, pe 7 iulie s-au înregistrat 555 de infectări la 13.147 de teste. Concluzia se desprinde de la sine, scăderea fiind semnificativă, de circa 3,5 ori!”

  Apreciat de 1 persoană

  • Cosmin said, on iulie 10, 2020 at 1:27 am

   Daca iei in considerare ca acele 13147 de teste sunt repetate la nesfarsit pe aceleasi persoane in principiu, din spitale, camine de batrani, insttutii, etc, iti dai seama ca defapt realmente nu mai exista cazuri noi.

   Oricum testul RT-PCR nu e concludent si nici dedicat pentru covid19.

   Apreciază

 4. gloria said, on iulie 10, 2020 at 6:44 am

  dragilor ! peste tot in lume sunt prosti ! dar la noi … batem recordul ! cineva spunea ca prostia este inofensiva si sa nu-i luam in seama pe prosti !?! iata acest caz , in care pana si ingerii tac , https://www.activenews.ro/stiri/Pr.-Radu-Preda-dupa-moartea-unui-copil-de-2-ani-plimbat-intre-spitale-De-la-tragedia-unei-familii-ajungi-sa-vezi-tragedia-unei-tari-conduse-de-scelerati-impostori-si-tradatori-162246..

  Apreciază

 5. mda... said, on iulie 10, 2020 at 10:15 am

  In alte stiri : un parasutist a sarit fara parasuta. Parasutistul a murit de COVID.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: