SACCSIV – blog ortodox

Caricatura zilei: Marioneta…

Posted in CARICATURI, masca de protectie, virus by saccsiv on iulie 9, 2020

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Alexandru TM said, on iulie 9, 2020 at 5:29 pm

  Doamne ajuta,

  Cat de curand va veni vremea protestelor si la noi, pe tema, de #antirestrictii, #anti-hotii, #rezistentii .#anti-coruptii #anti-pensii speciale..etc.

  VA ROG NU MERGETI ,

  ESTE UN TIPAR MONSTRUOS pus in aplicare.

  Acestea nu vor avea de a face , cu demnitatea umana, cu lupta pentru supravietuire , pentru libertate. NU.
  Acestea vor fi FACATURA.

  Rugati-va, si vi se va raspunde daca nu sunteti dumiriti. ,

  NU iesiti , ca sa nu aveti vina de moartea altora mai putin cerebrali.

  Multi desconsidera , scuipa si vorbesc in batjocura de neamul nostru Romanesc, macar acum sa nu dam satisfactie papusarilor si sa dam dovada de luciditate.

  Mantuire

  Apreciat de 3 persoane

 2. Duhul Căpitanului said, on iulie 9, 2020 at 6:39 pm

  Ar fi de râs dacă, n-ar fi de plâns…

  Apreciat de 2 persoane

 3. Covrig said, on iulie 9, 2020 at 8:30 pm

  Dar câți se supun!
  E inimaginabil!
  Zici că te afli pe PLANETA MAIMUȚELOR!

  Apreciază

 4. isa said, on iulie 9, 2020 at 9:51 pm

  Au adoptat legea nazistă a carantinarii in camera deputaților. Referitor la ceea ce a spus Alexandru TM, m-am gândit că e posibil că în țările unde nu se pot declanșa proteste gen BLM se vor inflama spiritele și tensiunile sociale pe motiv de restricții; iată că a început, deocamdată la sârbi. Dar scenariul se poate dezvolta.

  Apreciază

 5. carla said, on iulie 9, 2020 at 11:09 pm

  Pompiliu Diplan, Răzvan Constantinescu

  Apreciază

 6. Cristian Daniel said, on iulie 9, 2020 at 11:34 pm

  Ca iesim noi sau nu iesim, daca ceva s-a creeat special in „laboratoare” si trebuie pus in practica, asa se va intampla. Daca la sarbi se doreste un nou Maidan si inlaturarea lui Vucic asa va fi, daca la noi se doreste inasprirea masurilor (ca tot urla Arafat peste tot ca ar trebui sa stam inchisi in case pana la sfarsitul vietii eventual), atunci se vor folosi protestele ptr a se merge in aceasta directie. Vad ca si la bulgari s-a iesit in strada in sprijinul presedintelui lor, nu inteleg exact de ce…In fine, personal consider ca la noi rezultatul va fi acelasi indiferent daca vor fi sau nu proteste: se va merge treptat spre inasprirea masurilor ptr ca asta vor de fapt guvernantii, eventual revenirea la starea de urgenta (le convine de minune) si impunerea a noi masuri fata de cele din primul val (programul vacanta mare, preluarea copiilor de catre stat daca parintii sunt pozitivi, testarea masiva a romanilor, obligativitate vaccin anticovid, urmand apoi cipuirea fara de care, asa cum spune Sfanta Evanghelie, nimeni nu va putea cumpara sau vinde nimic). Asadar, ca iesim la proteste si ne strigam (pe buna dreptate) revolta fata de ceea ce se intampla (incalcarea libertatilor noastre) sau stam in case si tremuram de frica, cu masca pe fata, ascunsi sub mese, in final va fi la fel…acum depinde de atitudinea fiecaruia. Doar Dumnezeu mai poate ajuta acest popor care practic s-a auto-osandit prin inertia sa, prin ignoranta, prin nepasare fata de legile divine sau incalcarea lor cu buna stiinta, prin tradare de neam si tara si punerea in slujba intereselor straine etc. Deci e nevoie de rugaciune, dar in acelasi timp de o atitudine ferma fata de tot ceea ce va fi. Modelul meu este voievodul Stefan cel Mare si Sfant care, cu o mana de ostasi induhovniciti, tinea pe loc puhoaie de osmanlai. Dumnezeu sa ne lumineze pe toti!

  Apreciază

  • Alexandru TM said, on iulie 10, 2020 at 11:45 am

   Doamne ajuta @Cristian Daniel,

   Multi oameni nu vad situatia cum o vezi tu si sunt foarte usor manipulati , crezand ca singura lor sansa este iesirea in strada. Pentru cei nestiutori scriu.

   Poate unul din cei multi vad ce am scris si se va gandi de 2 ori, cum ca ,ce e programat sa va intampla, insa sa nu fie el cel prin care se intampla . Pt ca acestia multi nu vad, nu percep ca este totul pe un fagas.

   Si atunci scriu pentru ei , sa nu intre la mezat cei ce citesc , poate poate se aprinde un beculet in capul lor,

   Mantuire

   Apreciază

  • Angela said, on iulie 10, 2020 at 1:04 pm

   Atitudine mioritica. Este valabila atunci cand duci oile la abator dar nu si atunci cand este vorba de oameni. Acestia nu sunt singuri sau nu ar trebui sa fie. Cu ei este Dumnezeu si daca Dumnezeu este cu ei cine sa fie impotriva lor? Nu e nimic scris undeva ca, gata, maine se intampla cutare si poimaine cutare. Chiar nu intelegem ca daca ne-am pocai si NE-AM INTOARCE LA HRISTOS astia nu ar mai avea nicio putere. Asta-i baiul de fapt. Asta-i SINGURA solutie.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: