SACCSIV – blog ortodox

Tom Jefferson: Covid-19 n-a venit de nicaieri, ci se afla printre noi demult, in canalizari, iar acum ceva l-a inflamat / Parerea mea: Inseamna ca de Covid-19 nu te poti ascunde in orase, indiferent de carantine, izolari si internari fortate

Posted in Tom Jefferon, virus by saccsiv on iulie 7, 2020

Stiri pe surse: LOVITURĂ DE TEATRU: Covid-19 nu ar provini din China, anunță Universitatea Oxford

Noul coronavirus SARS-Cov-2, care provoacă boala covid-19, ar fi rămas ”adormit” în întreaga lume o perioadă îndelungată şi ar fi apărut atunci când condiţiile i-au fost favorabile dezvoltării, potrivit unuia dintre principalii cercetători de la Universitatea Oxford.

Astfel, acest nou coronavirus nu ar proveni din China, presupune Tom Jefferson.

Cercetătorul consideră că există tot mai multe probe care ar arăta că virusul se afla ”peste tot” înainte să apară în China, în decembrie.

”Poate că avem de-a face cu un virus care a rămas mult timp adormit în întreaga lume şi care a apărut atunci când condiţiile de mediu au fost propice creşterii sale”, declară cercetătorul pentru The Telegraph.

Urme de covid-19 au fost găsite în Spania, Italia sau Brazilia cu mult înainte de descoperirea virusului în China.

Recent, virusologi spanioli au anunţat că au găsit urme de virus în eşantioane de ape uzate colectate la Barcelona în martie 2019 – cu nouă luni înainte de descoperirea acestuia la Wuhan şi cu aproape un an înainte să lovească Europa.

Potrivit unor oameni de ştiinţă, el ar fi rămas ”sub radar pentru că era sezonul gripei şi nu-l căuta nimeni”.

Eşantoane de la Torino şi Milano, recoltate la jumătatea lui decembrie, au arătat de asemenea rezultate pozitive, iar experţi au găsit urme în Brazilia, la Florianopolis în noiembrie.

Profesorul Jefferson îndeamnă la o anchetă cu privire la motivul pentru care virusul pare să se răspândească în medii ca fabricile alimentare şi de procesare a cărnii.

Acest lucru ar putea să conducă la descoperirea unor noi căi de transmitere – sistemele de scurgere sau toalete comune.

În interviu acordat cotidianului britanic The Telegraph, Tom Jefferson face o paralelă cu gripa spaniolă care, în 1918, a ucis 30% din populaţia Samoa de Vest, în contextul în care aceasta nu avea niciun contact cu lumea exterioară.

”Acest lucru se explică prin faptul că agenţii patogeni ai virusului nu vin de nicăieri şi nu se duc nicăieri. Ei se află aici mereu, iar ceva îi inflamează”, dă el asigurări.

Omul de ştiinţă evocă o cantitate de virus care se află în apele uzate şi o cantitate tot mai mare a transmiterii fecale a acestor ape uzate.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si ce spunea in 2009:

Articolul zilei (10.11.2009): Un excelent interviu in Der Spiegel cu epidemiologul TOM JEFFERSON despre GRIPA PORCINA si VACCINURI

Revenind la recenta declaratie a cercetatorului Tom Jefferson, daca e real, inseamna ca de Covid-19 nu te poti ascunde in orase, indiferent de carantine, izolari si internari fortate.

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Magda said, on iulie 7, 2020 at 10:50 am

  Unii spun ca nici acum n-a fost izolat virusul ca sa stim exact cine este el iar altii ca l-au identificat in epoca de piatra. Ar fi bine sa stim ca nu stim nimic. Dar de ce nu stim?

  Apreciază

 2. Macarie said, on iulie 7, 2020 at 11:43 am

  Covid 19, Antihrist are 19 ani.

  Apreciază

  • Ioan said, on iulie 7, 2020 at 3:22 pm

   De ce totul se rezumă la Antihrist și nu la Hristos ?
   Sigur, trebuie să fim informati intr o oare ce măsură să nu fim vătămați dar extremele nu sunt in duh ortodox.
   Oricum va veni acela, Dumnezeu sa ne păzească !…. Doar că nici măcar iluminații nu stiu cine este, acesta creste in ascuns iar când îi va sosi vremea, se va ridica și o să se facă cunoscut prin evenimente de notorietate…

   Apreciază

 3. GHEORGHE said, on iulie 7, 2020 at 12:28 pm

  Cine mai da un banut gaurit pe ce spun ACUM acesti TRINTORI – CRIMINALI (RESPONSABILI DE RAUL GENERALIZAT si chiar INITIATORII LUI de macar doua sute ani sub soare! ) ai speciei bipede?
  Mi-ar fi scirba de mine sa mai pronunt o vorba acum cind omenirea s-a dus de ripa sub privirile lor OARBE si TICALOS tintite. Dar ei isi manifesta in continuare jobul fundamental, adica CRIMA cu premeditare.
  OAMENI DE STIINTA ?! Poate CRIMINALII fundamentali ai speciei .
  PROSTIMEA zis ELITELE lumii SI ILUMINATII si MASONII doar au CERUT si PRETINS INSTRUMENTELE crimei organizate . DE INVENTAT SI PROIECTAT le-au facut asazisii OAMENI DE STIINTA sustinuti de PREMIILE NOBEL de orice tip(cercetare, literatura, politica, economie).CORECT de afirmat este, OAMENI de rahat nu de STIINTA!
  STIINTA inseamna INOBILAREA SPECIEI, nu INDOBITOCIREA SI SATANIZAREA EI prin OAMENII de” stiinta „ai mapamondului. Cum sa pui problema inventarii HRANEI OTRIVITE ca om? Si de aici RESTUL!
  BLEAH.

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on iulie 7, 2020 at 2:59 pm

   GHEORGHE

   Sa citesti, totusi, ce spunea Tom Jefferson acum 11 ani. La link-ul ce l-am pus la final.

   Apreciază

 4. Spaceman said, on iulie 7, 2020 at 4:58 pm

  Cercetătorul presupune, consideră că… poate că… ar putea să… ‘Omul de știință evocă o cantitate de virus care se află în apele uzate și o cantitate tot mai mare a transmiterii fecale a acestor ape uzate’.

  Cercetători, specialiști, ca Tom Jefferson, Anthony Fauci, Musta Virgil Filaret, Imbri Emilian Ioan și alții ca ei – mari ghicitori în kkt!!

  Noul coronavirus SARS-Cov-2, care provoacă boala covid-19, că e din natură, de la lilieci, dintr-un laborator, din kkt de oriunde – TREBUIE să existe!

  Altfel s-a dus pe apa sâmbetei pandemia, plandemia, riscul sanitar, prudența sanitară și măsurile de combatere. Testele alea, prin care oamenii sunt declarați bolnavi, sunt pozitive la ce!?

  Adio catalizator pentru digitalizare, interese politice, bonusuri, stimulente și sporuri pentru personalul medical!

  https://www.avocatnet.ro/articol_55209/Cum-beneficiaz%C4%83-personalul-medical-de-sporul-salarial-de-pan%C4%83-la-30-pentru-coronavirus.html

  ‘De Covid-19 nu te poți ascunde în orașe…’ Dar eu nu mă ascund, mi se rupe de covid19!

  Nu sunt un păcălici, înțeleg noțiunile de risc epidemic și prudență sanitară, respect regulile impuse de combatere nu pentru mine ci pentru cei din jurul meu.

  Pentru mine – Sfântul și Dreptul Iov îmi este de exemplu.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 7, 2020 at 5:36 pm

   Spaceman

   Din absolut orice text daca omiti cuvinte esentiale, pot rezulta idei dracesti.
   Am scris asa:
   „daca e real, inseamna ca de Covid-19 nu te poti ascunde in orase, indiferent de carantine, izolari si internari fortate.”
   Poate Tom Jefferson greseste, insa eu nu l-as pune in aceeasi galeata cu Fauci:

   Articolul zilei (10.11.2009): Un excelent interviu in Der Spiegel cu epidemiologul TOM JEFFERSON despre GRIPA PORCINA si VACCINURI
   https://saccsiv.wordpress.com/2009/11/10/articolul-zilei-10-11-2009-un-excelent-interviu-in-der-spiegel-cu-epidemiologul-tom-jefferson-despre-gripa-porcina-si-vaccinuri/

   Apreciază

  • Spaceman said, on iulie 8, 2020 at 12:29 pm

   Rafila Alexandru, Popovici Emilian Damian, Streinu-Cercel Adrian – alți mari ghicitori în kkt!

   Lui Streinu-Cercel i-a bufnit kktu în ochi și l-au înlăturat.

   Eu NU CRED, nici în ruptul capului, în existența acestui virus SARS-Cov-2 și nici în boala covid-19!

   Cum spuneam, eu respect regulile de prudență sanitară, atunci când este cazul, pentru cei din jurul meu, poate că alții cred în covid-19 și nu vreau să-i stresez.

   Când spun cuiva că nu cred în SARS-Cov-2 și nici în boala covid-19, sunt poftit să mă controlez la cap sau să mă duc prin spitale să văd bolnavii și cadrele medicale epuizate (de joc și voie bună). Cum să mă duc prin spitale, că nu mă primește fără test de covid iar eu un astfel de test nu-mi fac nici mort! Pentru că aceste teste alimentează cu ‘bolnavi’ circul acesta cu ursuleți polari. Și oricum, de unde aș ști eu de ce afecțiuni suferă cu adevărat pacienții!

   În România, rata ‘infectărilor’ cu covid-19, de fapt teste cu rezultat pozitiv, din totalul cazurilor raportate la numărul total de teste de covid efectuate, este de aproximativ 3,8 la sută. De exemplu, astăzi, din informațiile oficiale au fost raportate un total de 29620 cazuri pozitive la un total de 783337 teste de covid efectuate, adică 3,78 la sută teste cu rezultat pozitiv. Eu cred că orice om normal la cap și-a dat seama până acum că cifrele din statisticile covid sunt manipulate politic.

   Dacă, totuși, cineva este forțat de împrejurări să-și facă test de covid, eu îi spun să nu-și facă doar unul singur ci minimum trei, să trimită probe în aceeași zi la trei laboratoare diferite. Chiar dacă îl costă niște bani în plus, e un caz de forță majoră, dacă face doar un singur test riscă să dea rezultat fals pozitiv și să fie internat la covizi, să nu poată fi tratat pentru afecțiunile reale pe care le are plus anchetă epidemiologică.

   Apreciază

 5. GHEORGHE said, on iulie 7, 2020 at 7:45 pm

  @SACCSIV
  Ce binguie ORICARE OM DE STIINTA de 30 ani este fix FRECTIE LA UN PICIOR DE LEM si mai ales crima cu premeditare.
  OAMENII DE „STIINTA” sint ADEVARATII VINOVATI de raul din SOCIETATEA UMANA.
  Asa zisa INTELIGHENTIA ROMANEASCA se face si ea, SINGURA VINOVATA de raul generalizat al natiei romane.
  Si asta incepind cu anul 1848 cel putin.
  Ti se da STIINTA STIINTELOR mura-n gura , adica ORTODOXIE pe piine prin nascare, si tu, „INTELIGHENTUL lui peste prajit” , roman de kkt ce esti vesnic, iti curg mucii pe masa satanistului ocidental care oricum nu da mucii pe tine de O VESNICIE pina azi si peste o vesnicie, care e PAPISTAS din TRUFIE de la 1054 ???!
  Cine sa te respecte !?
  Au obligatia SA TACA VESNIC in fata PLANETEI asa zisii oameni de stiinta, ORICARE !Si daca vorbesc sa se astepte sa fie PERSIFLATI!
  PRE O MERITA!
  N – au scuza de RAUL IMPLEMENTAT din/prin TICALOSIA LOR pe TERA.
  Ei merg in cosmos dupa PIEI DE CLOSCA pe miliardele omenirii NEMINCATE in timp ce AFRICA MOARE DE
  SETE la propriu !?
  Iar exemplele pot continua cu miliardele….
  Deci….. si daca a vorbit acest T. J. tot degeaba….este .Pentru ca Face parte din categoria PROSCRISILOR, fara drept la vorbitor !
  ORICUM acum fiecare ins de pe tera este condus DIRECT ORI DE DUHUL SFINT ori de MAMONA…..
  SCURSURILE, slugile blegi, deci intermediarii SATANEI care sint si asazisii de OAMENI de stiinta national/international aceiasi mizerie , PROSCRISII SPECIEI… nu au ce sa spuna CELOR CONDUSI DE DUHUL SFINT de acum si pin-n veac !
  Mai rai ca dracii !Nu mai pot sa aiba credibilitate.
  Cu adevarat PITECANTROPI DARWINISTI fara EXCEPTIE !

  P. S.
  Sigur ca va apreciez ENORM efortul de a aduce in primplanul paginii diversele opinii ale DIVERSILOR vocali !
  Multumesc din suflet !

  Apreciat de 1 persoană

 6. gloria said, on iulie 8, 2020 at 10:32 am

  -dragilor ! dupa cum se vede si se aude prin lume am ajuns la concluzia ca fiecare dintre noi sa-si poarte de grija mai ,,cu talent * cum se zice, asa ca ATENTIE ! la ce mancati, la ce beti, ( nu doar sa umpleti burta cu mancarurii sintetice care arata apetisant si bauturi tip shampon ! ) la cum dormiti cat si unde ! la ce imbracati ! la ce respirati ! la aerul conditionat ! la apa racita , tratata simpla sau colorata si indulcita ! la atmosfera de la servici ! ( pentru cine are job ), la barfe, la statul cu orele sau noptile la tv sau pe net ! la vorbitul la telefon, la statul la soare sau la umbra , cu alte cuvinte la stilul de viata modern, tehnologizat ! pentru ca nimeni altcineva, decat propria noastra persoana , cu Voia Lui Dumnezeu , ne putem purta de grija cu adevarat, ! asa ca , inainte de toate fiecare trebuie sa facem o schimbare in viata noastra ! asta pentru a nu suporta apoi ( pentru unele comoditati, ca sa nu zic lene, vicii si unele tabieturi ! ), consecintele faptelor noastre si sa ajungem la mana si mila sistemului, care zice …ca ne poarta de grija ! sic ! vorba ceea …Da Doamne romanului mintea de pe urma !

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: