SACCSIV – blog ortodox

“Nimeni n-a murit de Coronavirus” – dr. Stoian Alexov, preşedintele Asociaţiei de Patologie din Bulgaria

Posted in BULGARIA, virus by saccsiv on iulie 7, 2020

Global Research: “No One Has Died from the Coronavirus”

“Nimeni n-a murit de Coronavirus”

Revelaţie importantă împărtăşită de Dr Stoian Alexov, preşedintele Asociaţiei de Patologie din Bulgaria(BPA)

De  Rosemary Frei şi Patrick Corbett

Global Research, July 03, 2020

Un reputat patolog european declară că nici el, nici colegii lui din toată Europa n-au găsit vreo dovadă a unei morţi din pricina noului coronavirus pe continent.

Dr. Stoian Alexov a numit Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) o “organizaţie medicală criminală” pentru crearea fricii mondiale şi a haosului şi fără a oferi vreo dovadă obiectivă, verificabilă a unei pandemii.

O altă revelaţie uimitoare a preşedintelui BPA Dr. Alexov este că el crede că acum e “imposibil” să creezi un vaccin împotriva acestui virus.

El a mai dezvăluit că patologii europeni n-au identificat vreun anticorp care să fie specific pentru SARS-CoV-2.

Aceste declaraţii uimitoare ridică semne majore de întrebare despre declaraţiile oficialilor şi a “oamenilor de ştiinţă” privind multele vaccinuri pe care le grăbesc spre testele clinice din întreaga lume.

Ei au dubii şi cu privire la veridicitatea afirmaţiilor despre anticorpii anti-noul-coronavirus (care încep să fie folosiţi tot pentru tratarea pacienţilor).

Anticorpii specifici noului coronavirus se presupun a fi baza pentru kiturile de testare serologică extrem de scumpe care se folosesc în multe ţări (unele au fost declarate inacceptabil de inexacte).

Iar acestea se presupune că sunt cheia pentru certificatele de imunitate râvnite de Bill Gates care sunt pe cale să intre în utilizare la scară mondială — sub formă de COVI-PASS — în 15 ţări incluzând  UK, USA, şi Canada.

Dr. Alexov a făcut aceste observaţii uluitoare într-un video interviu în care se observă consensul participanţilor May 8, 2020, European Society of Pathology (ESP) webinar on COVID-19.

Interviul din 13 mai cu Dr. Alexov a fost luat de Dr. Stoycho Katsarov, preşedintele Centrului pentru protecţia cetăţenilor din Sofia şi un fost ministru adjunct al Sănătăţii din Bulgaria. Filmarea se găseşte pe BPA’s website, care scoate în evidenţă unele dintre afirmaţiile Dr. Alexov.

Am rugat un vorbitor nativ de limbă bulgară cu educaţie ştiinţifică să ne traducă oral interviul în engleză. Apoi noi am transcris traducerea. Filmul e aici iar traducerea e aici.

Printre bombele lansate de Dr. Alexov este şi cea în care liderii webinarului din 8 mai au spus că nu s-au descoperit niciun fel de anticorpi specifici noului coronavirus.

Corpul formează anticorpi specifici pentru patogenii pe care-i întâlneşte. Aceşti anticorpi specifici sunt cunoscuţi ca anticorpi monoclonali şi sunt o unealtă de bază în patologie. Asta se face prin imunohistochimie, care implică etichetarea anticorpilor cu culori şi apoi acoperirea lamelor cu ţesutul de biopsie sau autopsie cu aceaştia. După ce li se dă anticorpilor timp pentru a fuziona cu patogenii lor specifici, patologii pot privi lamele la microscop şi pot vedea locul specific unde anticorpii coloraţi — şi astfel patogenii de care sunt legaţi – sunt localizaţi.

Astfel, în absenţa anticorpilor monoclonali ai noului coronavirus, patologii nu pot verifica dacă SARS-CoV-2 e prezent în corp, sau dacă boala sau moartea atribuită acestuia i se datorează virusului sau altei cauze.

Ar fi uşor să-l respingi pe Dr. Alexov ca un alt adept al ‘teoriei conspiraţiei.’ Până la urmă, pe ăştia îi găseşti peste tot în zilele noastre, răspândind informaţii periculoase despre COVID-19 şi alte chestii.

Dar ţineţi minte că dezvăluitorii stau singuri adesea din cauza vastei majorităţi a oamenilor cărora le e frică să vorbească în public.

În plus, Dr. Alexov are o foarte solidă reputaţie. El este medic de 30 de ani. El este preşedintele BPA, e membru în consiliul de administraţie al ESP şi şeful departamentului de histopatologie al spitalului Oncologic din capitala Bulgariei, Sofia.

Coronavirus 2019 vs. gripă

Mai mult decât atât, mai vine ceva în sprijinul afirmaţiilor Dr. Alexov.

De exemplu, directorul Institutului de Medicină Legală de la Centrul Medical Universitar din Hamburg-Eppendorf în Germania a spus în interviuri că există o lipsă crasă de dovezi solide asupra mortalităţii pentru COVID-19.

“COVID-19 este o boală fatală doar în cazuri excepţionale, dar în cele mai multe cazuri, este o infecţie virală predominant inofensivă,” a declarat Dr. Klaus Püschel pentru un ziar German in Aprilie. Adăugând într-un alt interviu:

În puţine cazuri, am mai descoperit că infecţia cu corona nu are nicio legătură cu rezultatul fatal deoarece alte cauze de deces sunt prezente, de exemplu, o hemoragie cerebrală sau un atac de cord […] [COVID-19 nu este] în mod particular o boală virală periculoasă […] Toate speculaţiile despre decese individuale care n-au fost examinate de experţi, doar alimentează anxietatea.”

De asemeni, una dintre noi (Rosemary) şi un alt ziarist, Amory Devereux, a documentat într-un articol din  9 iunie Off-Guardian  că noul coronavirus nu a îndeplinit postulatele lui Koch.

Aceste postulate sunt paşi ştiinţifici utilizaţi pentru a dovedi dacă un virus există şi are o relaţie de cauză-efect cu o boală specifică. Am arătat că până acum nimeni nu a demonstrat că SARS-CoV-2 cauzează o boală discretă care se potriveşte caracteristicilor tuturor oamenilor care chipurile au murit de COVID-19. Nici măcar nu a fost izolat acest virus, reprodus şi demonstrat că declanşează această boală discretă.

În plus, într-un articol din 27 iunie din Guardian încă doi ziarişti, Torsten Engelbrecht şi Konstantin Demeter, au adăugat la dovezi că “existenţa ARN-ului SARS-CoV-2 se bazează pe credinţă, nu pe fapte.”

Cei doi au mai confirmat că “nu există nicio dovadă ştiinţifică că acele secvenţe de ARN [presupuse a se potrivi cu cele ale noului coronavirus] sunt factorul cauzal a ceea ce numim COVID-19.”

Dr. Alexov a declarat în interviul din 13 mai că:

Principala concluzie [a acelora dintre noi care am participat la webinarul din 8 mai] a fost că autopsiile efectuate în Germania, Italia, Spania, Franţa şi Suedia nu arată că virusul este letal.”

El a adăugat că:

Ceea ce au spus toţi patologii este că nimeni nu a murit de coronavirus. Am să repet asta: nimeni nu a murit de coronavirus.”

Dr. Alexov a mai observat că nu există nicio dovadă din autopsii că cineva presupus a fi fost infectat cu noul coronavirus a murit de vreo reacţie inflamatorie declanşată de virus (prezentat ca pneumonie interstiţială) mai degrabă decât din alte boli cu potenţial mortal.

O altă revelaţie pe subiect este că:

“Trebuie să vedem exact ce va spune legea despre imunizare şi despre vaccinul despre care se tot vorbeşte, pentru că eu sunt sigur că nu este posibil (la momentul actual) să creezi un vaccin împotriva COVID. Nu sunt sigur ce face Bill Gates cu laboratoarele sale – este chiar un vaccin ceea ce produce el, sau altceva?”

Aşa cum am spus mai sus, inabilitatea de a identifica anticorpi monoclonali pentru virus sugerează că nu există nicio bază pentru vaccinuri, teste serologice sau certificate de imunizare ce se tot anunţă în toată lumea cu o viteză şi un cost incredibil. De fapt, nu există vreo dovadă solidă că acest virus există.

Dr. Alexov a mai făcut câteva afirmaţii importante. De exemplu, el a notat că, spre deosebire de gripa sezonieră, SARS-CoV-2 nu a fost demonstrat că ucide tineri:

[În cazul gripei] găsim un virus care poate face un tânăr să moară fără a avea vreo altă boală […] Cu alte cuvinte, infecţia cu coronavirus nu duce la deces. Iar gripa duce la deces.”

(Au fost cazuri de boli severe cum este boala Kawasaki la tineri despre care s-a zis că au infecţia coronavirus. Totuşi, majoritatea lucrărilor publicate despre aceste cazuri sunt foarte scurte şi include doar un caz sau un număr redus de pacienţi. Mult mai plauzbil este că moartea copiilor atribuită lui COVID-19 este de fapt cedarea mai multor organe din cauza cocktailurilor de medicamente şi a ventilaţiei mecanice la care au fost supuşi aceştia.)

Dr. Alexov a afirmat că:

OMS crează un haos mondial, fără a avea fapte in spatele a ceea ce afirmă.”

Printre miriadele de feluri în care OMS crează haos este şi interzicerea aproape a tuturor autopsiilor la cadavrele celor presupuşi a fi murit de COVID-19. Ca  rezultat, publicat de Dr. Alexov, până pe 13 mai doar 3 astfel de autopsii au fost efectuate în Bulgaria.

De asemeni, OMS dictează ca oricine este presupus a fi fost infectat cu noul coronavirus şi moare trebuie să fie declarat mort de COVID-19.

“Asta e chiar stresant pentru noi, şi pentru mine în special, pentru că noi avem protocoale şi proceduri pe care trebuie să le folosim,” i-a sus el lui Dr. Katsarov. “…Iar un alt patolg peste 100 de ani va spune, ‘Hei, patologii ăştia nu ştiau ce  fac [când au spus că, cauza morţii este COVID-19]!’ Deci trebuie să fim foarte stricţi cu diagnosticul, deoarece aceste poate fi confirmat [ori infirmat], sau poate fi re-verificat mai târziu.”

El a dezvăluit că patologii din câteva ţări din Europa, la fel ca şi în China, Australia şi Canada se opun cu putere presiunii de a atribui toate morţile doar lui COVID-19:

Sunt foarte trist că trebuie să urmăm instrucţiunile [de la OMS] fără măcar să ne gândim la ele. Dar în Germania, Franţa, Italia şi Anglia ei încep să se gândească că nu trebuie să urmăm OMS-ul aşa de strict, ci, atunci când scriem cauza morţii, trebuie să avem examene patologice şi ar trebui să urmăm protocolul. [Asta e din cauză că] atunci când facem o afirmaţie, trebuie să putem să o dovedim.”

(El a adăugat că autopsiile ar fi putut ajuta la confirmarea sau infirmarea teoriei conform căreia mulţi oameni presupuşi a fi decedat de COVID-19 în Italia, au fost anterior vaccinaţi cu vaccinul pentru H1N1. Deoarece, aşa cum a notat el, vaccinul suprimă sistemul imunitar al adulţilor şi astfel ar fi putut fi un contribuitor semnificativ la moartea lor, făcându-i mult mai susceptibili la infecţie.)

Dr. Alexov şi dr. Katsarov au căzut de acord că încă un aspect al haosului creat de OMS şi consecinţele lui fatale este că mulţi oameni vor muri probabil mai devreme de boli cum este cancerul dată fiind restricţia de circulaţie, combinată cu golirea spitalelor (anume pentru a face loc celor cu COVID-19), care a oprit cele mai presante tratamente şi proceduri medicale.

Ei au mai observant că aceste boli sunt exacerbate de teama şi haosul din jurul COVID-19.

Noi ştim că stress-ul suprimă în mod semnificativ sistemul imunitar, deci pot pretinde că 200% dintre toate bolile cronice vor fi mai acute şi mai severe, la drept vorbind. Carcinoamele “in situ” în mod specific – peste 50% dintre acestea vor deveni mai invazive […] Deci aş spune că această epidemie nu este atât de virală, ci mai degrabă este o epidemie de frică şi de stres.”

În plus, a mai spus Dr. Alexov, ca un alt rezultat direct nedorit al pandemiei, panica poate face mulţi oameni să-şi piardă încrederea în doctori.

Deoarece, după părerea mea, coronavirusul nu este atât de periculos, şi cum vor avea oamenii încredere în mine ca patolog oncologic, lucrând în multe cazuri tot cu virusuri? Dar nimeni nu vorbeşte despre asta.”

I-am trimis Dr. Alexov câteva întrebări prin email şi iată ce ne-a răspuns:

Le-am scris prin email şi altor 5 doctori colegi ai Dr. Alexov din Societatea Europeană de Patologie pentru a confirma revelaţiile Dr. Alexov. I-am sunat şi pe telefon pe doi dintre ei. Niciunul n-a răpuns.

De ce nu ne-a răspuns Dr. Alexov ori cei cinci colegi ai săi la întrebări?

Ne îndoim că e din necunoaşterea limbii engleze.

Mult mai probabil, e din cauza presiunii puse pe patologi să urmeze directivele OMS şi să nu vorbească în public. (Şi în plus, departamentele de patologie depind de guverne pentru finanţare.)

Totuşi, patologi ca Dr. Alexov şi Püschel par a fi dispuşi să iasă în faţă şi să spună că nimeni n-a murit de infecţia cu noul-coronavirus.

Probabil că asta e din cauză că rezultatele şi reputaţia patologilor se bazează pe dovezi fizice masive mai degrabă decât pe interpretări subiective a testelor, a semnelor şi simptomelor. Şi nu există nicio dovadă concretă că COVID-19 este letal.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. M. Uriel said, on iulie 7, 2020 at 5:49 pm

  Heavily Armed Black Militant Group NFAC Terrorized Guests At Stone Mountain Park In Georgia On July 4th, Demanded Land For ‘New Black Nation’

  Apreciază

  • Alexandru said, on iulie 8, 2020 at 12:40 pm

   Panterele Negre pe de o parte, QAnon-ii pe de alta, Revolutie colorata sa iasa. Revolutia aduce haos, haosul aduce saracie, foamete si razboi, razboiul aduce distrugere nemaintalnita, panica, mizerie, disperare. Si toata lumea se va bucura cand Alesul va veni sa faca pace si sa-i uneasca pe cei putini ramasi sub comanda sa. Mai departe scrie-n Carte.

   Apreciază

 2. Ioan said, on iulie 7, 2020 at 6:36 pm

  Aceasta (asazisulvirus), este cea mai mare înșelătorie inventată de cineva(sub comanda directă a lui michidutza ), de când e omul pe pământ!

  Apreciat de 2 persoane

 3. Ines said, on iulie 8, 2020 at 2:28 am

  Tataru: Ordin fatal: Taie orele de dializa

  https://www.national.ro/recomandari/tataru-ordin-cu-dedicatie-se-taie-orele-de-dializa-689227.html

  Apreciat de 1 persoană

 4. […] Sursa: https://saccsiv.wordpress.com […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: