SACCSIV – blog ortodox

Mișcarea Black Lives Matter – Șase piloți de Formula 1 au refuzat să îngenuncheze la Marele Premiu al Austriei

Posted in STIRI by Vali on iulie 6, 2020

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/foto-miscarea-black-lives-metters-ase-piloti-de-formula-1-au-refuzat-sa-ingenuncheze-la-marele-premiu-al-austriei_1482057.html

Piloţii de Formula 1 s-au adunat pe linia de start a Marelui Premiu al Austriei, prima etapă a Campionatului Mondial care are loc, duminică, în Austria, la Spielberg, pentru a-şi arăta angajamentul în favoarea luptei împotriva rasismului potrivit news.ro.

Purtând tricouri nege cu mesajul „End Racism (n.r. – Sfârşit rasismului)”, şase piloţi, Charles Leclerc, Max Verstappen, Carlos Sainz, Danil Kvyat, Antonio Giovinazzi şi Kimi Raikkonen, au rămas în picioare şi 14 au încenuncheat, în semn de sprijin pentru mişcarea Black Lives Matters.

Hamilton a purtat un tricou negru, inscripţionat cu Black Lives Metters.

„Sunt foarte angajat în favoarea egalităţii şi luptei împotriva rasismului. Dar cred că fiecare are dreptul de a se exprima la un moment dat şi într-un mod care i se potriveşte. Nu voi îngenunchea astăzi, dar respect şi susţin alegerile personale pe care fiecare pilot le face #WeRaceAsOne #EndRacism”, a explicat Verstappen.

„Cred că ceea ce contează sunt faptele şi comportamentele în viaţa noastră de zi cu zi, mai degrabă decât gesturi formale care ar putea fi considerate controversate în unele ţări. Nu voi îngenunchiea, dar acest lucru nu înseamnă deloc că sunt mai puţin angajat decât alţii în lupta împotriva rasismului”, a spus la rândul lui, Leclerc.

CM de Formula 1 trebuia să înceapă la 15 martie, dar startul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Autor: George Traicu

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Marian said, on iulie 6, 2020 at 10:11 am

  Asi vrea sa-i vad p’astia care se afisheaza cu BLM , cam ce figuri vor face atunci cand BLM sau altii , le vor cere si contributii banesti : TAXE BLM !

  Apreciază

 2. ion said, on iulie 6, 2020 at 10:47 am

  Asociatia de patologie din Bulgaria: NIMENI NU A MURIT DE COVRIG!

  https://www.globalresearch.ca/no-one-has-died-coronavirus/5717668

  Apreciază

 3. Hans said, on iulie 6, 2020 at 1:16 pm

  Un obscur grup de artiști va lansa în această toamnă un film care întruchipează pe deplin valorile protestatarilor pentru drepturile populației de culoare din S.U.A., dar nu numai. Filmul prezintă un tânăr alb și rasist (evident) care este transportat într-un univers alternativ unde negrii sunt la putere, iar albii sunt sclavii lor. Filmul este foarte brutal, albii fiind bătuți și linșați, iar femeile lor violate de negrii. Ca să vă faceți o idee despre lumea tolerantă pe care chipurile o doresc hoardele ieșite pe străzi zilele acestea este suficient să ne uităm la trailerul filmului, plin de lozinci de genul „Ne-ați violat femeile, acum le violăm noi pe ale voastre!”.

  Filmul poartă titlul de „Cracka”, termen peiorativ folosit de negri pentru a se referi la albi. Desigur, dacă ai încerca să faci un film intitulat Negroteiul sau Cioara ai fi tras pe rugul corectitudinii politice în secunda doi. Dar, în noua lume promovată de neo-marxiștii aflați în spatele actualelor proteste, a-ți bate joc de albi este perfect acceptabil, ba chiar încurajat.

  Este vorba în mod evident de un film de campanie electorală, această mizerie urmând a ieși pe piață în toamnă, în ajunul alegerilor prezidențiale din S.U.A. De altfel, în trailerul filmului apare un afiș electoral „Trump 2020”, ca să fie foarte clar că nu este chiar așa o ficțiune. Eroul alb al filmului este în mod evident un naționalist alb și suporter al președintelui Trump care își primește pedeapsa bine-meritată, ajunge să trăiască ca sclav la niște negri! Finanțatorii acestui produs de propagandă nu sunt cunoscuți, dar este lesne de ghicit că banii vin de la democrații lor și de la tăticul lor, George Soros, unul dintre personajele sinistre care susțin toate nebuniile din ultima vreme de la transgenderi până la acești negri care umblă pe străzi să dărâme statuile celor care au făurit America.

  A fost o vreme când puteai să crezi într-o mișcare a negrilor care cer să fie respectați în societate, dar epoca aceea a apus, acum vorbim despre răzbunare. Ochi pentru ochi și viol pentru viol! Care este mesajul care va ajunge la alegătorul american de pe urma acestei mizerii? Poate se speră că unii albi se vor rușina cumva de trecutul lor, de care nici măcar nu se fac vinovați, dar de progresiști din ăștia spălați pe creier e deja plină America. Cert este că mulți suporteri ai președintelui Trump vor fi oripilați și deloc mai înclinați spre toleranță față de negrii care amenință pe față să-i violeze fata! Cum va fi receptat filmul de negrii? O lume în care ei sunt stăpâni, sunt bogați și au sclavi albi? Parcă nu sună rău de loc pentru ei! Parcă merită să ieşi să iasă negrii în stradă pentru așa un univers.

  Cineva vrea cu tot dinadinsul să ardă America din temelii![1]

  Apreciază

  • Macarena said, on iulie 6, 2020 at 11:03 pm

   „….o vor manca pe curva, iar carnea curvei o vor arde de tot in foc” aprox asa zice in Revelatie.Sa fie amerlocia aceea?!

   Apreciază

   • Adevărul said, on iulie 8, 2020 at 11:05 am

    Nu.
    E vorba de Roma(Vatican)!

    Apreciază

 4. Ioan C. said, on iulie 6, 2020 at 3:37 pm

  Domane ajută,

  Prezentăm mai jos edițiile online ale Noului Testament, inclusiv toate versiunile ortodoxe, cu excepția celor diponibile deja online:
  https://cititorul.home.blog/2020/07/06/cristian-maris-editii-noul-testament-internet-exclusiv/

  Apreciază

 5. Alexandru said, on iulie 6, 2020 at 10:26 pm

  @Saccsiv

  Noroc ca p’aci nu sunt negri ca sa te scalpeze ca le-ai schilodit lozinca scriind metters in loc de matters

  Apreciază

 6. timisorean1 said, on iulie 7, 2020 at 12:32 am

  Bolsevicul de hamilton a mai spus referindu-se la cei 6, ca „tacerea te face complice”! Adica ceva de genul „cine nu-i cu noi, e impotriva noastra”!

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 7, 2020 at 7:59 am

   timisorean1

   Era trecut de miezul noptii cand l-ai postat, frate. Mai dorm si eu. Acum l-am vazut, acum l-am scos de la moderare.

   Apreciază

 7. timisorean1 said, on iulie 7, 2020 at 5:10 pm

  🙂 Disparuse cu totul si de aia ti-am scris. Cand e la moderare, e vizibil(pt mine), imi apare impreuna cu mesajul ca asteapta moderare. Cine stie ce-o fi fost, ceva la platforma, nu conteaza, merci oricum 😉

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: