SACCSIV – blog ortodox

Bolnavii în stare critică sunt internați forțat în spitalele de suport pentru pacienții cu COVID-19

Posted in Romania, virus by Vali on iulie 5, 2020

Sursa: https://www.cristoiublog.ro/bolnavii-in-stare-critica-sunt-internati-fortat-in-spitalele-de-suport-pentru-pacientii-cu-covid-19/

Noaptea trecută în Schela Cladovei o femeie a trecut la cele veșnice, după ce s-a simțit rău și a cerut familiei să fie dusă la spital. Avea probleme cu inima și diabet, iar medicii de la spitalul județean din Drobeta-Turnu Severin au decis să o trimită la spitalul municipal Orșova – unitate suport pentru coronavirus.

Cred că este la sine înțeles că în scurt timp această ființă umană a decedat. Urmează să fie îngropată, fără să mai fie dusă la biserică. Sicriul este dus direct la cimitir unde preotul va oficia slujba de înmormântare, la care participă un număr redus de persoane. Desigur că toate acestea se vor desfășura doar cu acordul Direcției de Sănătate Publică și cu respectarea Hotărârii nr. 476 din 16 iunie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Cine nu este jurist de meserie s-ar putea să aibă o problemă să înțeleagă cum este obligat de Guvernul României să-și îngroape morții.

Acum să nu își închipuie careva că inventez vreo teorie a conspirației, deși până la urmă este treaba fiecăruia ce alege să creadă, însă drama de mai sus poate să explice pe scurt modul în care Grupul de Comunicare Strategică raportează zilnic zeci de decese. Că sunt români diagnosticați pe bune cu infecție cu COVID-19, că sunt mulți oameni care au decedat din această cauză, că sunt persoane infectate cu noul coronavirus peste tot în lume și așa mai departe sunt fapte clare, nimeni nu se contrazice pe acest subiect. Dar ceea ce se întâmplă în România depășește teoria conspirației și sfidează logica și bunul simț.

Adică lucrurile sunt cât se poate de evidente: Guvernul PNL, prin Ministerul Sănătății, a pus la cale un mecanism prin care românii aflați în pragul morții, cei cu tot felul de boli,  sunt trimiși să moară în spitalele de suport pentru pacienții cu COVID-19, pentru ca securistul Grup de Comunicare Strategică să aibă ce raporta zi de zi. Iar toate aceste ticăloșii sunt organizate temeinic și cu simț de răspundere doar pentru ca Ludovic Orban și Klaus Iohannis să mențină spaima în populație, pentru ca PNL să câștige alegerile.

Ce oameni de omenie, cât de mult le pasă liberalilor de români de când a apărut pandemia. Până la apariția noului coronavirus românii aveau dreptul să moară de orice boală că nu ne întreba nimeni nimic. Acum dacă epidemia folosește boierilor să-și pună în practică ambițiile de putere și avere, de ce nu ar profita Ludovic Orban și Klaus Iohannis și de moartea noastră?
În țara aceasta, nu mai avem dreptul nici să murim liberi darămite dacă ne încăpățânăm să mai trăim!

În vremea lui Ludovic Orban și Klaus Iohannis, în Schela Cladovei, aproape de Dunăre, a murit noapte trecută o femeie. Statul român, prin reprezentanții săi obedienți și eficienți, a decis că această femeie, mama unor copii, soția unui om, a murit din cauza COVID-19.
Dumnezeu să o ierte!

de

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Cosmin said, on iulie 5, 2020 at 12:14 pm

  Fratilor, am stat mult si m-am gandit: nu exista acest virus!

  Daca ar exista, ar exista si teste specifice. Din moment ce el nu exista, nu exista nici teste dedicate, folosindu-se in loc, teste destinate detectarii cancerului pulmonar (RT-PCR).

  Cu atat mai usor le este autoritatilor, sa falsifice totul: incepand cu sarada testelor si terminand cu musamalizarea probelor incriminatorii: neefectuarea autopsiilor.

  Totul e un teatru. Am sustinut acest lucru inca din februarie, dar nu aveam suficiente probe. Am afirmat bazandu-ma pe intuitie si pe cele declarate de Henry Kissinger in anii 90.

  Concluzionand, oameni buni, sa nu va mai fie frica, nici macar de amenzi. Totul e un baubau gigant din latex. De noi depindem sa-l ciupim ca sa rasufle. Asta o putem face prin viu grai, catre toti apropiatii si cunoscutii.

  Nu a murit nimeni pe aceasta planeta din cauza covid19. NIMENI!

  Doamne ajuta!

  Apreciat de 3 persoane

  • Cosmin said, on iulie 5, 2020 at 12:19 pm

   Completare:

   Am auzit de nenumarate ori exprimarea: „eu nu combat existenta virusului…”

   Dar de ce sa nu o combatem?

   Avem vreo dovada ca exista? Eu nu am vazut-o. Am auzit vorbindu-se doar de niste ramasite de ARN, atat.

   Cei din sistemul medical vandut pot sa insire verzi si uscate, ca deh, ei detin adevarul absolut, sunt specialisti. Dar specialistii care afirma contrariul, dintr-o data sunt paria.

   Apreciat de 1 persoană

   • Marian said, on iulie 6, 2020 at 9:07 am

    Cosmin dar , daca n-ai vazut dumneata dovada existentei virusului , asta inseamna ca nu exista ? Nu stiu daca ai aflat insa , si despre existenta , Lucrarea si INVIEREA lui Iisus Hristos Domn si Mantuitor , pana si despre asta s-au gasit destui care sa se indoiasca de ea ! Chiar crezi ca Iisus n-a existat ? CREZI IN INVIEREA SA ? CREDE IN EL , CREDE IN MANTUIRE SI VEI FI MANTUIT !!!

    Apreciază

   • saccsiv said, on iulie 6, 2020 at 9:13 am

    Marian

    Ce comparatie ai putut face…

    Apreciază

   • Marian said, on iulie 6, 2020 at 9:52 am

    SACCSIV … N-am gasit alta rima !

    Apreciază

 2. plandemie said, on iulie 5, 2020 at 1:55 pm

  @Cosmin, da virusul nu există, dar în România s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat și în alte țări pentru că așa li s-a cerut factorilor politici și mass mediei. Și s-a executat o pandemie mediatică, când de fapt în realitate nici nu a fost declarată oficial conform Ministerului Sănătății. Deci în baza a ce s-au declarat stările de urgență și de alertă care continuă neîntrerupt? Cum de a a fost posibil să se neglijeze bolnavii de alte boi cronice, și să fi lăsați chiar să moară și să existe atâtea paturile goale în spitale special amenajate pentru așa-zișii bolnavi de virus? Cum de a fost posibil să fie declarați ca și bolnavi de virus oameni care au avut alte boli, sau să fie declarați cei decedați de alte boli ca având virusul, și să nu aibă parte nici de o înmormântare creștinească? Cum de a fost posibil să se deconteze câte 10.000 de euro pentru așa-zișii bolnavi de virus pentru tratamente cu paracetamol? Cum de a fost posibil să se interneze forțat în spitale oameni care nu aveau nici un simptom de boală, dar care au ieșit pozitivi la testul PCR, care de fapt nu este conceput pentru detectarea virusurilor, și deci care indiferent ce rezultat dă acesta nu este relevant? Cum de a fost posibil ca să se încalce constituția de atâtea ori și nimeni să nu răspundă pentru asta, ba mai mult, unii oameni politici ajungând să îndemne populația ca să încalce constituția? Cum a fost posibil ca să fie înșelată o țară întreagă fără ca să-și dea seama? A fost posibil din cauza bombardamentului mediatic și politic care a băgat spaima în români, având la bază zero argumente reale. S-a ajuns să trăim în două Românii paralele, a celor înșelați care sunt mulți, și a celor care văd care este realitatea dar sunt puțini. Nu știu ce se poate face în condițiile în care cei ce dețin puterea fac ce vor fără să le fie frică de nimic, iar populația acceptă totul fără să gândească, iar opoziție nu există. Decizia CCR a fost una foarte binevenită, dar cu o floare nu se face primăvară. Ce așteaptă de FAPT populația, să fie luată pe sus și internată într-un lagăr ca să se trezească la realitate? Că deocamdată nu se mai poate face asta ca și înainte e adevărat, dar probabil că se gândesc ei ce legi să aprobe ca să poată s-o facă din nou, de data asta legal.

  Apreciat de 3 persoane

  • Mariana Gheorghiu said, on iulie 5, 2020 at 4:27 pm

   populatia este ff nepasatoare,Dumnezeu ne va judeca pe fiecare in parte,iar pentru acest indiferentism,fiecare va da socoteala.vad in biserica,chiar si acolo unde se fac inca slujbele afara,si barbati si femei cu botnite,saruta Sfanta Evanghelie,si icoanele prin botnita,oare ce credinta mai e aia? Daca in Casa Domnului se intampla astfel de lucruri,acolo unde trebuie sa fie multa credinta,multa nadejde in ajutorul si mila Domnului,ce mai putem cere celor care nu il mai vor pe Dumnezeu? Acum si batranii si tinerii,chiar si copiii au internet pe telefon,nu poate sa mai spuna nimeni: Nu am stiut Doamne,am fost pacalit.Si cu toate astea oamenii se supun acestei oranduiri antihristice,fara pic de regret sau constiinta.Tot ce se intampla la ora actuala ,se datoreaza necredintei si supunerii in mod voit acestor slujitori ai diavolului.Fara acordul tacit al populatiei nu se face nimic,iar ei au stiut dinainte ca pot face ce vor cu populatia .

   Apreciat de 2 persoane

 3. Duhul Căpitanului said, on iulie 5, 2020 at 7:57 pm

  Era un banc:s-a dus cineva la alimentara și, fiind foarte flamand, a ales o conserva de elefant. A tăiat-o cu mare greutate și,…. A constatat că era goala. Nervos și flamand s-a întors la respectiva alimentara și, a întrebat ce se întâmplă… „de elefant, ați spus?! Cred că ați nimerit la gaura…”. Concluzie:din chestia cu covrigul, pardon, covidul, e valabila doar gaura. Mântuire!

  Apreciat de 1 persoană

 4. Marius L. said, on iulie 5, 2020 at 9:36 pm

  Nu stiu cine a formulat urmatorul enunt, dar el suna cam asa:
  „Daca nu aveam presa si televiziune, habar nu aveam de Covid 19. Am fi stat sanatosi ca prostii … ”

  Apreciat de 1 persoană

  • Marian said, on iulie 6, 2020 at 9:57 am

   Marius L. Sa fi sigur ca ai fi aflat de COVID 19 chiar si fara presa si televiziune ! Pe vremea ciumei , scria Boccacio in DECAMERONUL ca , ” oamenii aflau din aer ca-i ciuma iar ei au norocul sa traiasca …inca ” !

   Apreciază

   • costel said, on iulie 6, 2020 at 11:22 pm

    Si mneata, tovarase marian, cum ai aflat de covrig19? Pe linie de partid sau pe alta „linie”?
    Si zbâr de-aici cu „decameronul” tau cu tot!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: