SACCSIV – blog ortodox

Mitropolitul Ambrosie de Kalavrita: prin vaccinul COVID-19 se va introduce pecetea lui antihrist

Mitropolitul Ambrosie (Lenis). Imagine: romfeaMitropolitul Ambrosie de Kalavrita (Biserica Greciei) consideră că noul coronavirus este un plan al forțelor demonice care duce umanitatea la pecetea lui antihrist.

UNIUNEA JURNALISTILOR ORTODOCSI: Mitr. Ambrosie: prin vaccinul COVID-19 se va introduce pecetea lui antihrist

Mitropolitul Ambrosie de Kalavrita (Biserica Greciei) consideră că noul coronavirus este un plan al forțelor demonice care duce umanitatea la pecetea lui antihrist.

La 25 iunie 2020 fostul Mitropolit de Kalavrita și Aigio al Bisericii Ortodoxe Elene Ambrosie (Lenis) a declarat că sub pretextul vaccinului împotriva noului coronavirus omului îi va fi implantat un cip cu pecetea lui antihrist, relatează site-ul „Romfea”.

Potrivit Mitropolitului, „întreaga poveste cu noul coronavirus nu este altceva decât un plan al forțelor demonice care duc umanitatea la acceptarea pecetei lui antihrist, adică a cipului cu numărul 666, care va fi implantat în corpul nostru sub pretextul vaccinului împotriva noului coronavirus”.

Mitropolitul consideră că, folosind multe metode și sloganuri, cei care stau în spatele acestui plan demonic „au încercat să insufle frică și panică”, ceea ce va duce la faptul că „atunci când va fi creat vaccinul, toți cei care se tem de coronavirus se vor grăbi să-l obțină și împreună cu el vor primi și pecetea lui antihrist”.

„Pentru a-și realiza cele puse la cale, au închis bisericile, au interzis dangătul clopotelor, au interzis folosirea difuzoarelor în timpul slujbelor și au reușit să producă panică cu afirmația falsă că Sfânta Împărtășanie transmite viruși”, menționează Mitropolitul Ambrosie.

În această ordine de idei, arhiereul se întreabă: „Este posibil oare ca virusul să fie transmis prin sunetele clopotului? Sau ca virusul să fie transmis de sunetul unui difuzor care se află în afara bisericii și difuzează psalmii sfintelor slujbe? Dacă „da”, de ce atunci nu ne-au dat ordin să oprim radiourile și televizoarele din casele noastre?”.

În plus, arhiereul a amintit de un caz când autoritățile au interzis tradiționala Procesiune religioasă cu Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului și au amendat cu 500 de euro și au luat plăcuțele de înmatriculare de pe o mică mașina agricolă pe care a fost instalată icoana Maicii Domnului”.

Arhiereul a menționat totodată că „deja a doua zi, sâmbătă, celebra cântăreață din Atena Alkistis Protopsalti a cântat pe un camion mare împreună cu întregul său ansamblu pe străzile Atenei”, iar „premierul Kiriakos Mitsotakis, încălcând instrucțiunile generale și ordinele pentru naivul popor grec, și-a părăsit biroul și a ieșit pe stradă pentru a o admira și a o aplauda pe doamna Protopsalti”.

Cu alte cuvinte, subliniază Mitropolitul, „sfânta Procesiune cu icoana Maicii Domnului a fost interzisă, deoarece exista pericolul de transmitere a noului coronavirus, și nu a mai existat un astfel de pericol în timpul concertului doamnei Protopsalti?”.

„Frații mei greci, gândiți-vă bine, cine râde de cine? Cine înșeală poporul grec și cum? Gândiți-vă și dați singur răspunsul!”, îndeamnă ierarhul.

Mitropolitul Ambrosie este sigur că „noul coronavirus este invenția forțelor întunecate ale antihristului”, și aceste forțe „vor impune oamenii să facă vaccinul, cu ajutorul căruia se va implanta 666, adică ne vor însemna cu pecetea lui antihrist”.

Arhiereu continuă: „ne vor lua din mâinile lui Dumnezeu și ne vor da diavolului. Apoi 666 va face legătura cu sistemlul electronic 5G și prin aceste instrumente ale globalizării ne vor conduce gândirea, dorințele … întreaga noastră viață”.

Ca dovadă pentru cele relatate mai sus, mitropolitul a menționat că în 1981 în SUA a fost publicată cartea intitulată „Ochii întunericului”, în care se afirma că „aproximativ în 2020 pe întreaga planetă se va răspândi o boală foarte gravă legată de plămâni, care va afecta plămânii și bronhiile. Și va rezista tuturor metodelor de tratament cunoscute”.

În acest sens, Mitropolitul Ambrosie a făcut apel la creștinii ortodocși „să se trezească din somnul letargic”, deoarece „se pune în aplicare planul guvernului mondial, al ateilor și magilor, de a guverna lumea”.

Anterior UJO a scris că Nikita Mihalkov a vorbit despre ciparea populației sub pretextul vaccinării, iar la 19 mai 2020 Sinodul Bisericii Ortodoxe din Republica Moldova la ședința sa a adoptat o adresare către președinte, șeful parlamentului și premierul țării cu privire la legalitatea posibilei vaccinări obligatorii împotriva SARS-COVID- 19.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Mitropolia Ortodoxa din Republica Moldova: A D R E S A R E catre autoritati privind legalitatea unei eventuale vaccinari obligatorii ca efect al virusului SARS-COVID-19

Alte articole despre Mitropolitul Kalavrita:

Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita a afurisit 3 miniștri din guvernul elen, pentru că au blasfemiat Sf. Împărtășanie

Sinodul Bisericii Ortodoxe a Greciei a anunțat că excomunicarea data de Mitropolitul Ambrozie este inexistentă și fără autoritate

Mitropolitul Ambrozie de Kalavryta: „Decizia Patriarhului ecumenic duce la o schismă”

Curajosul Mitropolit grec Ambrozie de Kalavryta și-a anunțat demisia. În scrisoarea de demisie a mulțumit lui Dumnezeu pentru șansa de a fi persecutat de dragul Său. A fost condamnat la 7 luni de inchisoare pentru “discursuri de ura” impotriva homosexualilor

In materialul de mai sus, nu ni se spun cateva chestiuni esentiale:

Mitropolitul Ambrozie considera ca semnul fiarei 666 va fi sub forma unui cip? Daca da, considera ca va fi in fiola de vaccin (sau in seringa pentru vaccin) si va fi introdus in trupul vaccinatului fara stirea acestuia?

Sau va fi pe langa vaccin, sub forma unui certificat digital (pasaport de imunitate) pe un card sau pe un tatuaj electronic sau intr-un cip implantat? Caz in care, evident, va fi cu stirea vaccinatului.

Care-i legatura dintre un astfel de cip (in prima varianta) sau certificat digital (in cea de a doua) si celebrul avertisment din Apocalipsa?

Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” 

Dupa parerea mea, pecetea lui antihrist nu se va pune fara stirea omului. Caci iata ce putem citi la http://bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=13:

Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.

Iar la http://www.sfantascriptura.com/Biblia_Bucuresti_1688.pdf (Biblia de la 1688) la Capitolul XIII putem citi:

Si face pre toti, pre cei mici si pre cei mari, si pre cei bogati si pre cei saraci, si pre cei volnici si pre cei robi, ca sa le dea lor insemnare preste mana lor cea direapta au peste fruntea lor

De ce aceasta diferenta (sileste sau face) este o tema importanta despre care am mai discutat pe blog si o vom mai face. Deocamdata ceea ce conteaza este ca din ambele variante ale Sfintei Scripturi reiese aceeasi idée: semnul sau insemnarea se va face cu stirea omului, caci altfel omul nu ar mai avea vina.

Ca atare, daca se va folosi totusi vaccinul pentru insemnare, atunci absolut sigur se va face cu instiintarea omului, adica vaccinatului i se va spune ca i se da si un cip implantat, un tatuaj electronic sau un card biometric cu aceasta ocazie. Dar care va fi motivatia pentru care i s-ar da? Un motiv ni-l declara chiar ei, anume, vaccinatul va avea un certificat care sa ateste faptul ca este imunizat si ca atare se poate plimba liber printre semenii sai:

Vigilant Citizen despre ID 2020 (identitate digitala folosind vaccinarea, urias proiect sustinut de ONU, Rockefeller Foundation si Microsoft), coronavirus, Bill Gates si Event 201

N-ai certificatul? Atunci vei fi dus departe de semenii tai, probabil intr-o rezervatie sau lagar sau ceva de genul.

Cu alte cuvinte, in ipoteza aceasta, ei au creat panica de coronavirus pentru a vaccina in masa, dar, de fapt, vaccineaza in masa pentru a da acest certificat.

Dar un astfel de certificat, fie el si digital, nu va intruni conditia principala scrisa in Biblie:

Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” 

Ca atare, acesta trebuie musai sa mai cuprinda doua elemente esentiale: sa fie si buletin de identitate dar si card bancar (intr-o societate fara cash).

Din punct de vedere tehnic, poate sistemul sa le bage pe toate trei la un loc? Evident ca da. O va face totusi, adica va folosi vaccinul pentru un certificat digital care mai apoi sa le includa si pe celelalte doua? Habar n-am. Vom vedea.

Oricum, chiar daca, pana la urma, nu vor folosi vaccinul pentru treaba asta, nu inseamna ca vaccinul trebuie acceptat.

In incheiere, ceva despre 5G:

Din pacate, multi dintre cei anti semnul fiarei n-au priceput nici pana acum de ce are nevoie sistemul de tehnologia asta. Ei bine, este extrem de simplu. Intr-o lume in care totul este legat de internet, evident ca au nevoie de un internet fantastic. Sa ne amintim cum va fi cat de curand:

Documente de toate soiurile doar cu cip

Bani doar pe card

E-guvernare

Internetul obiectelor (si chiar sunt atat de multe obiecte pe Pamant…)

Scoala on-line

Munca de acasa

Etc.

De fapt, un al doilea principal motiv pentru care au creat groaza de coronavirus (sau poate chiar primul) este chiar saltul pe care l-a facut omenirea, cu japca, in virtual…

 

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. R said, on iunie 29, 2020 at 12:53 am

  Criza noastră spirituală și ecleziastică: un interviu cu profesorul Demetrios Tselengides – traducere în engleză

  (Pt. 1/3)

  (Pt. 2/3)

  (Pt. 3/3)

  Apreciază

 2. voicusoft said, on iunie 29, 2020 at 1:38 am

  Semnul Fiarei e clar ca va comunica cu ceva din exterior si va trebui sa fie undeva la suprafata pielii ca sa se poata tranzactiona cu el, fie invizibil, fie nu.

  Mitropolitul Ambrosie mentioneaza cartea „„Ochii întunericului”, în care se afirma că „aproximativ în 2020 pe întreaga planetă se va răspândi o boală foarte gravă legată de plămâni, care va afecta plămânii și bronhiile. Și va rezista tuturor metodelor de tratament cunoscute”.

  Despre carte s-a vorbit in SUA si in vest (probabil si la noi, ca si eu stiu de ea de cateva luni bune) mult prin februarie/martie:

  https://www.foxnews.com/entertainment/dean-koontz-book-predicted-coronavirus

  Si apoi s-a descoperit ca e si aici adevar amestecat cu minciuna (ca si imaginile cu familia simpson si George Floyd, facute de un artist anul asta):

  https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-coronavirus-koontz-book/partly-false-claima-1981-book-predicted-the-coronavirus-2019-outbreak-idUSKCN20M19I
  https://edition.cnn.com/2020/03/13/us/dean-koontz-novel-coronavirus-debunk-trnd/index.html

  Practic, in varianta din 1989 a cartii „Ochii întunericului” se pomeneste de o arma “Wuhan-400” care genereaza o boala cu mortalitate de 100% in 24 de ore, iar povestea cu o epidemie ca o pneumonie in anul 2020 apartine unei carti “End Of Days: Predictions and prophecies about the end of the world” de Sylvia Browne, care cica e „psychic”, adica pe romaneste: medium, vrajitor, vorbitor cu mortii (dracii). Cel mai probabil profetie draceasca.

  Parti din aceste 2 carti: arma Wuhan-400 a editiei 1989 a cartii „Ochii întunericului” si epidemia de pneumonie din 2020 din “End Of Days: Predictions and prophecies about the end of the world” (2 autori diferiti, la distanta de 20 de ani) s-au combinat elemente si s-a creat stirea ce a circulat prin presa in Februarie/Martie si pe care Mitropolitul Ambrosie a preluat-o.

  Ca urmare, nu vorbim de vreo profetie sau vreo vedere cu duhul, ci de preluarea unei stiri senzationaliste de acum 2-3 luni (cu eventuale profetii dracesti incluse in ea) din mass-media de catre IPS Mitropolit.

  Legat de 666, nu cred ca va fi vaccinul insusi, ci poate ceva insotit de vaccin, gen quantum dot.

  Azi am dat peste stirea asta:

  https://www.g4media.ro/romanii-vor-avea-identitate-electronica-in-cativa-ani-seful-autoritatii-pentru-digitalizarea-romaniei-sabin-sarmas-4-pasi-majori-avem-de-facut.html

  Astia ar fi cei 4 pasi:

  – Interoperabilitatea sistemelor informatice din România (care presupune legarea platformelor electronice, practic o interconectivitate a tuturor informațiilor de pe patformele care asigură servicii, private sau de stat)
  – Cloud-ul guvernamental (care va oferi infrastructura necesară pentru toate instituțiile care au obligația să preia și să stocheze informațiile clienților, precum și să le protejeze datele)
  – Identitatea electornică (care le va asigura cetățenilor o identitate validă, verificată, cu semnătură)
  – Punctul unic de contact (platforma unică pe care se vor putea identifica toți cetățenii cu un user și parolă, pentru a putea beneficia de orice tip de serviciu fie de stat sau privat).

  Foare probabil aceasta identitate digitala va fi asimilata noului card national de identitate (cu cip) ceva contine, pe langa amprente si imagine, si o semnatura electronica, iar lumea isi va putea achizitiona aparate de citit cardul cu care sa se logheze cu noul buletin (care va fi de forma unui card) in sistemele administratiei publice pentru inceput.

  In mod clar semnul fiarei va avea legatura, in primul rand, cu identificarea si tranzactionarea.

  Probabil ca vaccinul anti-coronavirus2019 fie realizeaza o parte din pecete (cum zice Par Elipidie), fie are scop de reducere sau de reeducare a populatiei, fie are scop de a vulnerabiliza populatia in a accepta si alte vaccinuri / intruziuni in corpul uman pe viitor.

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on iunie 29, 2020 at 10:55 am

   voicusoft

   In cele doua carti cred ca nu se vorbeste despre cipuri, deci Mitropolitul Ambrozie nu s-a bazat pe ele cand a spus de pecetea lui antihrist.

   Apreciat de 1 persoană

  • Grigore said, on iunie 29, 2020 at 12:29 pm

   Foare probabil aceasta identitate digitala va fi asimilata noului card national de identitate (cu cip) ceva contine, pe langa amprente si imagine, si o semnatura electronica, iar lumea isi va putea achizitiona aparate de citit cardul cu care sa se logheze cu noul buletin (care va fi de forma unui card) in sistemele administratiei publice pentru inceput.

   Nu trebuie sa se achizitioneze nimic. Buletinul sigur va veni cu NFC. Chestia cu contact fizic e desueta, ce mi-e contact, ce mi-e NFC.
   NFC-ul e folosit deja la nivel de administratie. Controlorii de pe mijloacele de transport in comun pun telefonul pe card si vad pe loc daca e validata calatoria. Au o aplicatie Android pe telefon. Si nu e noua.

   Windows ca sistem de operare si-a atins limitele. Viitorul este exclusiv mobil si telefonul a devenit calculator la purtator. Cauta despre Samsung DEX.
   Am remarcat ca oamenii in varsta folosesc mai usor telefonul mobil decat calculatorul. Deci si ei sunt pregatiti pentru identitatea digitala.

   Poti stoca in telefon ce e stocat pe buletinul biometric si nu mai ai nevoie sa porti buletinul la tine.
   Informatia e garantata de criptare si semnatura electronica a statului. Deci plasticul nu are o valoare, pe stat il intereseaza ca tu sa vii sa iti ia amprentele si fizionomia, nu il intereseaza ca te autentifici mereu cu plasticul sau cu telefonul.

   Buletinul inclus pe telefon e foarte important pentru globalizare
   Softul din telefon are campuri unice care vor fi identice in toate tarile. Deci imediat se va face trierea la aeroporturi, hoteluri, etc. Buletinul biometric nu ofera pe loc o identitate digitala. Telefonul da, ca softul ala o sa aiba acces la mail, mic, poze, etc etc. Iar un soft de IA intelege imediat cand cineva vrea sa fraudeze, pentru ca omul nu are istoric pe telefon. Ca pe site-urile de licitatii online.

   Omul sta nonstop cu telefonul la el. Mai mult decat cu portofelul. Unii ar spune ca telefonul poate ramane fara baterie. Da insa se poate face ca un telefon sa ofere informatiile prin NFC si daca nu mai are baterie cu un simplu sticker. In viitor nici stickerul nu va mai fi necesar.
   Sistemul isi doreste informatiile pe telefon. Telefonul e online, poate fi accesat oricand, i se cunoaste pozitia, are avantaje multiple.

   Caderea omului incepe prin biometrie, caci pentru buletinul biometric e nevoie de frunte si mana dreapta. Deci primirea unui astfel de buletin inseamna ca esti aproape cipuit. Aceste buletine biometrice sunt insemnate cu vraji demonice si omul se distanteaza de Dumnezeu. Distantarea de Dumnezeu se intampla si in biserici. Smartphone-ul este o poarta demonica de asemenea. Caci cei ce fac Androidul fac munca demonilor.
   Platile biometrice exista deja, platesti cu amprenta, deblochezi cu fruntea (face recognition). Omul se obisnuieste si aici e marele pericol. Ca daca s-a obisnuit pe nesimtite nu poate sa iasa din sistem peste noapte.
   Dracul pacaleste mereu oamenii cu amanarea. Oamenii cad mereu prada amanarii.

   Dracul are niste cuvinte care se repeta mereu:
   1. OBISNUINTA
   2. AMANARE
   3. PE NESIMTITE

   Apreciat de 2 persoane

 3. acelas said, on iunie 29, 2020 at 2:13 am

  dejucare prin vaccinul in varianta romaneasca?

  vaccin nu intravenos, deci nu in sange, ci niste picaturi nazale sau spray tot nazal.

  https://evz.ro/picaturi-sau-spray-anti-covid-dezvoltate-la-timisoara-cand-va-fi-gata-vaccinul-romanesc.html

  Apreciază

 4. kunta kinte said, on iunie 29, 2020 at 9:12 am

  Este posibil deoarece daca va veni valul 2 atunci criza economica e inevitabila. Se va introduce si moneda unica electronica,libra,( http://www.libra.org) iar tehnologia blockchain va asigura siguranta ei si urmarirea totala. In ianuarie 2021 va si forumul de la Davos si acolo se poate aplica resetarea de care vorbesc toate elitele acum( e.g Charles Schwab). In cazul acesta trebuie ca ” tipul” sa ne fir prezentat. Ar fi trebuit sa aiba in 2021 vreo 30 ani, asa cum a spus acel rabin ca in 1991 a venit mesia( lor). Rabinul acela a vorbit putin ci prrsa dar s- a adeverit cam tot( a prezis ziua sfarsitul primului razboi in Golf)Filmul Omen 4 arata asta. Urmariti canalele lui Anthony Patch.

  Apreciază

  • Ion said, on iunie 29, 2020 at 11:32 pm

   Kunta
   De ce libra si nu ripple.org ? Ripple (xrp) va inlocui incepand cu anul acesta sisteamul actual de procesare a platilor interbancare SWIFT . plus de asta este crypto moneda si este sustinuta la greu de bolsevicii bancari NWO

   Apreciază

 5. MihaiC said, on iunie 29, 2020 at 10:23 am

  @Saccsiv

  Spunand ca: „Dar un astfel de certificat, fie el si digital, nu va intruni conditia principala scrisa in Biblie:

  Ca atare, acesta trebuie musai sa mai cuprinda doua elemente esentiale: sa fie si buletin de identitate dar si card bancar (intr-o societate fara cash).”

  ajungi sa complici foarte mult situatia si sa faci ca termenul de implementare sa para mai indepartat decat in realitate. Dupa cum stau lucrurile acum este simplu sa nu-ti permita intrarea in magazin daca nu dovedesti ca esti „in regula”. Momentan e pe baza de temperatura dar, odata cu introducerea vaccinului, cel mai probabil va fi dovada vaccinarii. Daca aceasta dovada se va numi CORONA sau va avea incorporat acest cuvant care, dupa cum stim, este format din 6 litere iar numarul pe care-l genereaza este 66, avem deja intrunite conditiile din Sf Scriptura (dovada vaccinarii este individuala deci marcheaza identitatea persoanei asa ca nu vad motivul pentru care trebuie sa fie neaparat buletinul).

  Cu siguranta se merge pe eliminarea cash-ului insa daca nu poti intra in magazin / piata / targ decat daca 666 la purtator … intr-o foarte mare masura este deja indeplinita conditia de a nu putea cumpara / vinde conform celor din Sf Scriptura.

  Avand in vedere ca aceste lucruri se vor implementa treptat si pe parcurs vor mai exista portite (cum este cea a vanzarii-cumpararii intre persoane intr-o prima faza), riscul cel mai mare mi se pare indreptatirea oamenilor sa foloseasca in continuare sistemul ceea ce reprezinta, din punctul meu de vedere, o cadere care va aduce dupa sine altele.

  Cu tristete spun ca nu am remarcat un reviriment duhovnicesc in urma incercarilor prin care am trecut pana acum. Poate ca ma insel si interpretez conform propriilor neputinte insa nu vad lumea ca da semne ca a inceput sa constientizeze ca singura salvare este INTOARCEREA LA HRISTOS si sa se miste concret in aceasta directie. Asta-i trista realitate. Ar iesi mai degraba in strada decat sa strige la Dumnezeu (sper sa cada cat mai putini in capcana Revolutiei colorate care a inceput deja insa fara o viata duhovniceasca autentica va fi greu de rezistat ispitei de a „actiona / marturisi” dar in fapt devenind o unealta oarba in mana anarhistilor).

  Simplificarea vietii pentru majoritatea celor din Biserica este doar un vis frumos. Ceva de avut in vedere candva iar nu o actiune concreta de retragere din fata tavalugului si lasarea in purtarea de grija a Domnului. Stiu ca pare nebunie sa renunti la scoala copiilor dar daca esti sincer iti dai seama ca mare lucru nu prea invata si, cu un pic de efort in partea parintilor, ar putea progresa mai frumos in privat. La fel de nebunie pare sa lasi serviciul, casa si tot comfortul orasului pentru un colt uitat de lume dar in curand s-ar putea ca tot ceea ce ti se pare acum ca ai sa valoreze un mare zero iar acel coltisor indepartat sa para rai pe langa iadul ce va fi cuprins curand intreaga lume.

  Nu sunt profet dar cine nu intelege ca suntem deja in ora 25 se inseala amarnic. Lucrurile sunt mult prea evidente ca sa mai poata fi trecute cu vederea. Dumnezeu cu mila!

  Apreciat de 3 persoane

  • saccsiv said, on iunie 29, 2020 at 11:47 am

   MihaiC

   Frate drag, daca inteleg bine, tu consideri ca certificatul digital intruneste conditiile semnului fiarei, deoarece fara el nici in magazin nu mai poti sa intri, ca atare fara el nu poti cumpara sau vinde. Eu insa consider in continuare, dupa cum am scris si in comentariul din articol, ca sunt necesare si celelalte doua componente.
   Din cele ce le-am scris in acel comentariu, nu rezulta insa ca as fi de acord cu acel certificat digital. Este evident ca nu trebuie primit.
   Referitor la finalul postarii tale, ai dreptate. Mult prea multa lume inca doarme…

   Apreciat de 2 persoane

   • MihaiC said, on iunie 29, 2020 at 12:58 pm

    Saccsiv

    Nu intruneste intru totul conditiile pecetei antihristice dar este cam acelasi lucru intr-o proportie de peste 90%. Acceptarea acestor lucruri premergatoare ii netrebniceste pe oameni astfel incat pecetea finala va fi o singura formalitate.

    Tot ce spui referitor la e-guvernare, cipuri, bani virtuali, lume virtuala se va intampla fara indoiala dar uite ca aproape s-a implementat pe nesimtite un sistem aproape similar cu pecetea din Apocalipsa, sa ajungi sa nu poti cumpara / vinde intr-o mare masura fara sa ai la purtator dovada 666. Vazand ca au acceptat asta si nu s-a intamplat nimic oamenii se vor indreptati si mai departe pe calea pierzarii.

    Apreciază

  • Grigore said, on iunie 29, 2020 at 12:43 pm

   Aici sunt de acord cu ce ai scris. Dar tot trebuie discutat despre iesirea din orase. Articole peste articole.
   Pe acest blog exista deja o stufoasa informatie despre draci, semnul fiarei, oculta, politic, etc.
   Oamenii trebuiesc indemnati sa caute sa se intoarca la un trai simplu cu frica de Dumnezeu. Articole saptamanale despre asta cu linkuri spre stufoasa informatie stransa multumita lui Saccsiv.

   Adica zic sa nu renuntam la informare, dar sa fie si indemn. Omul trezit nu e indeajuns, trebuie si indemnat.
   Cum era, tara lucrului bine facut, nu?

   Acum iarasi o sa aruncati cu oale dupa mine ca „du-te tu in pustie”, „fii tu exemplu”, „gata ma destul”… asta e, dar nu o sa ma opresc pana nu o sa vad saptamanal articole despre indemnarea oamenilor sa iasa din orasele mari.

   Apreciază

 6. kappa said, on iunie 29, 2020 at 10:59 am

  @Saccsiv – Exceptionale explicatiile pe care le-ai dat in articol. Iti MULTUMESC!
  @Voicusoft – foarte bune remarcile facute. MULTUMESC!

  Apreciază

 7. octavpelin said, on iunie 29, 2020 at 11:40 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 8. plandemie said, on iunie 29, 2020 at 1:39 pm

  Dacă pandemia ar fi fost reală și ar fi existat un virus ucigaș, atunci ar fi murit foarte multă lume, ceea ce nu s-a întâmplat, numărul deceselor din 2020 fiind similar cu cele ale anilor precedenți. Așadar nu s-a putut crea un virus care să producă dezastru. Ceea ce au produs în schimb a fost groază și panică prin măsuri de forță, și această obligativitate de a sta închis în casă, cu suprimarea libertăților firești cu care se naște fiecare om, situație la care omenii au consimțit fără comentarii. Cred că pandemia a fost lansată oficial numai în momentul în care vaccinul era deja creeat, și gata de a fi multiplicat în numărul dorit de doze, pentru ca să aibă totul sub control. Un vaccin nu se face așa în câteva luni, în grabă, pe genunchi. Este scopul acestui vaccin virusul, care nici nu se știe dacă există cu adevărat, sau introducerea a tot felul de substanțe în corp: nano-particule, substanțe toxice, și altele pe un suport digital, suport care poate sau nu să fie semnul final, dar care poate să îmbolnăvească multă lume și poate să fie baza de legare la internet prin sistemul 5G, sau poate și la un viitor cip care va avea de toate?

  Apreciază

 9. Adevărul said, on iunie 29, 2020 at 5:25 pm

  Vaccinul anti covrig 19 va conține nanoparticule nanocipuri, care vor rezona pe baza tehnologiei 5g cu corpul „victimei” ,iar apoi prin pecetea din vremea antihristului se va forma tandemul nanoparticule/pecetea/5G care că tot unitar vor transforma oamenii in niste zombi cuminți și ascultători pentru noua ordine mondială. Atunci, și gândurile oamenilor vor fi interceptate prin tehnologie și oamenii vor trebui sa fie atenți și la ce gândesc să nu fie împotriva sistemului!
  CINE ARE OCHI SĂ VADĂ și URECHI SĂ AUDĂ!!!

  Apreciază

 10. mircea.v said, on iunie 29, 2020 at 8:44 pm

  Miza nu este „a cumpara sau vinde” (asta e mijlocul principal de santaj), ci controlul din interior – pierderea liberului arbitru.

  Apreciază

  • Florinache said, on iunie 30, 2020 at 8:25 am

   Ba miza este la Apocalipsa cap.14 versetele 9-11, mai ales 11. Deci miza e pierderea sufletului, nu conteaza ca vei fi sau nu zombi sau vei fi sau nu controlat; parerea mea este ca nu vei fi controlat in sensul ca vei face ce nu vrei sa faci intocmai ca o papusa. Asta e o amenintare falsa, fake news. Si de ce s-ar pierde sufletul daca acceptam o peceta? O stampila? Cred ca pur si simplu pentru ca nu facem ascultare de porunca de a nu primi pecetea, este incununarea necredintei. Mai important este versetul 13, rasplata celor care vor refuza.

   Apreciază

 11. Cosmin said, on iunie 30, 2020 at 5:55 am

  In fragmentul extras din Biblia 1688, „Si face pre toti, pre cei mici si pre cei mari, si pre cei bogati si pre cei saraci, si pre cei volnici si pre cei robi, ca sa le dea lor insemnare preste mana lor cea direapta au peste fruntea lor”, expresia „face pre toti”, consider ca reprezinta „ii determina pe toti”, in sensul de a-i influenta sa ia decizia de a-si pune semn pe mana sau pe frunte.

  Noi putem afirma mai popular, ii manipuleaza sa-si puna semn pe mana sau pe frunte.

  In copilarie, cand faceam o boacana in gasca, daca ajungeam sa fim trasi la raspundere, cei din gasca se parau unii pe altii acuzand ca, cutare la facut pe cutare sa faca boacana. Deci, a face pe cutare, e in sensul de a determina, a instiga, a manipula etc.

  Desigur, analizand si exprimarea din cealalta versiune mai recenta „ea ii sileste pe toti”, se poate interpreta nu neaparat in sensul de a-i obliga, ci de a influenta, adica a-l face pe om sa mearga in directia dorita de sistem, tot prin manipulare, inoculand omului in mod inselator, mincinos, ideea ca numai o singura cale evidenta exista de urmat.

  Consider ca pana la momentul celei de A Doua Veniri, regula liberului arbitru trebuie respectata. Omul ca sa se lase insemnat, va trebui sa ia o decizie in cunostinta de cauza, constienta. De aceea cred ca venirea Mantuitorului se va face exact in momentul cand diavolul va decide s-o incalce. Aceea va fi limita.

  Cand diavolul a cerut permisiune lui Dumnezeu sa-l ispiteasca pe Iov, Dumnezeu i-a precizat ca poate sa o faca cu conditia sa nu se atinga de sufletul lui, mai exact de partea ce tine de constiinta.

  De aceea e important sa intelegem ca insemnarea nu se va face cu japca, adica sa te tina patru insi si al cincelea sa te insemneze, ci prin suprimarea sau conditionarea comfortului prin care diavolul l-a amagit pe om in aceste de pe urma vremuri.

  E o parere personala.

  Apreciază

 12. […] Mitropolitul Ambrosie de Kalavrita: prin vaccinul COVID-19 se va introduce pecetea lui antihrist […]

  Apreciază

 13. MI said, on iulie 2, 2020 at 9:29 pm

  A republicat asta pe Ioana.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: