SACCSIV – blog ortodox

Ion Cristoiu: In ce este specialist Raed Arafat? Face turul televiziunilor pentru a justifica decizia lui Klaus Iohannis de a menține starea de alertă și prin asta de a lipsi pe români de dreptul fundamental de a fi liberi

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 10, 2020

Ion Cristoiu:

Cioclul apocaliptic Raed Arafat face turul televiziunilor pentru a justifica decizia lui Klaus Iohannis de a menține starea de alertă și prin asta de a lipsi pe români de dreptul fundamental de a fi liberi. Peste tot Raed Arafat e prezentat cu pompă drept specialist.

Specialist în ce?
După terminarea facultății, Raed Arafat s-a specializat în terapie intensivă. N-a avut timp să fie doctor pur și simplu. S-a apucat de SMURD, o inițiativă lăudabilă din punct de vedere civic, dar care nu ține loc din punct de vedere medical nici măcar de administrarea unui clistir. Din 2007 a fost demnitar al guvernelor succesive, de la cel condus de Călin Popescu Tăriceanu pînă la cel condus de Ludovic Orban. Ca să fii specialist în ceva trebuie să studiezi, să scrii și să publici, dacă nu cărți, măcar notițe de subsol la cărți. Specialiști în Coronavirus sînt doar virusologii, epidemiologii și infecționiștii. Raed Arafat nu s-a afirmat în aceste domenii nici măcar ca amator. Nici vorbă de specialist în Coronavirus ale cărui opinii în privința măsurilor de relaxare să fie luate în seamă de opinia publică.

De ce e prezentat peste tot Raed Arafat drept specialist cînd el e doar un trombon propagandistic al lui Klaus Iohannis? Pentru ca așa zisele sale opinii de specialist să fie pretextul menținerii stării de alertă pînă la alegerile locale. De ce pînă la alegerile locale? Pentru ca electoratul PSD, ușor de ținut în casă atît prin panicarea specifică vîrstei, cînd și prin faptul că pensia vine oricum, că o dă statul, să nu iasă la vot, de frică să nu se infecteze cu Coronavirus.

Cititi va rog mai multe la:

Starea de alertă va fi menținută pînă la alegerile locale

Cititi va rog si:

Razboi Gheorghe Piperea – Raed Arafat pe facebook

Raed Arafat: “Numai prin stabilirea unor amenzi usturătoare va fi populația ‘educată’”

Raed Arafat atenționează: „Vor fi două boli mortale, trebuie o campanie amplă de vaccinare”

Arafat zice că valul de fake news bagă serviciile în alertă! Începe „curățarea” Facebook-ului!

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ion Ciolaru said, on iunie 10, 2020 at 11:55 am

  De ce oare RRomanii nu-si dau seama ca tara e condusa de EVREI, MULSUMANI, TIGANI si alte natii ? Sunt oare chiar asa de tampitzi sau indiferenti? De ce se mai duc la vot sa legifereze TIRANII numiti POLITICIENI?

  Apreciază

  • unu said, on iunie 10, 2020 at 12:50 pm

   „romanii”, in cadrul unei propozitii se scrie cu r mic si cu un singur r. Ca-s condusi de alte natii, este din doua motive:
   1. ca asa este peste tot in lume, toate natiile din lume, sunt conduse de minoritati, cu mici exceptii, dar gandesc ca si alea mici excepti sunt gandite. Spre exemplu Ungaria. Eu cred ca se permite existenta guvernului de dreapta ca sa poata exista un teren fertil unui razboi in zona.
   2. ca aproape 1.000.000 de romani, intreaga elita a tarii, a fost exterminata in lagare si inchisori iar la conducerea statului au acces doar cozile de topor.

   Apreciază

 2. mariusmioc said, on iunie 10, 2020 at 12:03 pm

  Ordin al ministrului sănătății: Se pot declara morți de covid și după 2 teste covid cu rezultat negativ https://mariusmioc.wordpress.com/2020/06/10/ordin-al-ministrului-sanatatii-se-pot-declara-morti-de-covid-si-dupa-2-teste-covid-cu-rezultat-negativ/

  Apreciază

 3. […] Ion Cristoiu: In ce este specialist Raed Arafat? Face turul televiziunilor pentru a justifica decizi… […]

  Apreciază

 4. gigimutu said, on iulie 3, 2020 at 2:33 pm

  e specialist in minciunologie

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: