SACCSIV – blog ortodox

Negativi pentru COVID-19 înainte de decolare, pozitivi la aterizarea la Atena

Posted in virus by Vali on iunie 8, 2020

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/cativa-oameni-dintr-un-avion-gasiti-negativi-pentru-covid-19-inainte-de-decolare-iar-la-aterizare-au-fost-confirmati-pozitiv-3026907

Situaţie bizară pentru pasagerii unei curse aeriene. 12 dintre cei 91 pasageri ai unui avion al companiei Qatar care zbura la Atena au fost testaţi negativ cu noul coronavirus înaintea decolării. La aterizare însă, au fost testaţi din nou, rezultatul fiind pozitiv.

După ce o parte dintre pasagerii cursei Doha-Atena au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, autorităţile elene spun că numai 12 au contractat virusul, restul fiind sănătoşi.

Drept urmare, Grecia a suspendat toate zborurile dinspre şi către Qatar, a relatat Mediafax.

“Din această cauză, zborurile dinspre şi spre Qatar sunt suspendate până pe 15 iunie”, au precizat grecii.

Compania aeriană susţine însă că toţi pasagerii cursei erau sănătoşi înainte de îmbarcare, în Doha, atunci când au fost testaţi negativ.

De Cristian Otopeanu

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Testarea COVID-19: Ce înseamnă?

Ţara care interzice purtarea măştilor după ce kiturile de teste au dat rezultate pozitive la o capră şi un fruct pawpaw

 

Tagged with: , ,

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Negativi pentru COVID-19 înainte de decolare, pozitivi la aterizarea la Atena […]

    Apreciază

  2. Lilas said, on iunie 9, 2020 at 12:37 pm

    Dupā pārerea a 2 medici specialisti virusologi (sursa : interviu cu dr.Andrew Kaufman si colega lui dr.Litghtfoot) americani, Covid 19 si nici un fel de virus, de fapt NU existā, pentru ca nu se pot izola in laborator. Virusii sunt fragmente de ADN si ARN mitocondrial din celule, care „traiesc” in celulele tip EXOSOM secretate de celulele sānatoase sau Mai ales, bolnave. Deci nu existā SARS Covid, cu de fapt, exosomii celulari atipici si nemolipsitori secretati de celule organismului, mai ales fluide ( saliva, tuse, lichid celular din pleure la plāmâni, din gonadele sexuale, limfā, etc). În câmpurile electromagnetice de frecventa înaltā tip 60 GHz , tehnologia 5 G, plus câmpul de radiatii de la 11 000 m din exteriorul avionului au perturbat celulele celor 11 asimptomatici si dupā anumite ore de zbor, care se adaugå la sutele de ore de zbor de dinaintea lor aferente calatoriilor cu avionul de ani întregi, asadar, s-au perturbat celulele din plāmâni si s-au secretat exosomii care inglobeaza si ADN virusal, dar care a devenit activ dupā expunerea la radiatii. Rezultā: acele „simptome” gen Covid. Sfatul meu: nu mai calatorit cu avionul! Doamne ajutā!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.