SACCSIV – blog ortodox

ONU cere ca viitorul vaccin împotriva COVID-19 să fie un bun public global

Posted in Marea Britanie, virus by Vali on iunie 5, 2020

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/onu-cere-ca-viitorul-vaccin-impotriva-covid-19-sa-fie-un-bun-public-global_1472002.html

Un viitor vaccin împotriva noului coronavirus trebuie considerat un „bun public global” accesibil tuturor, a declarat joi secretarul general al ONU, António Guterres, la deschiderea unui summit virtual internaţional organizat pentru a strânge fonduri pentru Alianţa Globală pentru Vaccinuri şi Imunizare (GAVI), relatează AFP.

„Un vaccin împotriva COVID-19 trebuie privit ca un bun public global, un vaccin pentru oameni”, a declarat el într-o înregistrare video, menţionând că mai mulţi lideri mondiali au lansat un apel în acest sens, scrie agerpres.ro.

António Guterres a subliniat că, odată cu criza noului coronavirus, campaniile de vaccinare au fost întrerupte: „Douăzeci de milioane de copii” nu sunt vaccinaţi complet şi „unul din cinci copii” nu este vaccinat deloc.

„Să găsim un mod sigur de a continua vaccinarea” în pofida pandemiei, a afirmat el, „iar atunci când va fi disponibil un vaccin împotriva COVID-19, să ne asigurăm că toată lumea are acces la el”.

În cadrul acestui summit virtual care reuneşte peste 50 de ţări şi peste 35 de şefi de stat şi de guvern, GAVI speră să strângă 7,4 miliarde de dolari pentru a continua campaniile globale de vaccinare împotriva rujeolei, poliomielitei şi febrei tifoide, perturbate în mare parte de epidemia de COVID-19.

În cadrul summitului urmează să fie lansate de asemenea apeluri la finanţare pentru achiziţionarea şi producerea unui posibil viitor vaccin împotriva COVID-19, precum şi de sprijin pentru distribuirea sa în ţările în curs de dezvoltare.

Pentru vaccinul împotriva COVID-19, obiectivul Alianţei este să strângă două miliarde de dolari.

Premierul britanic Boris Johnson, gazda acestui summit virtual, a făcut apel la o „nouă eră a cooperării mondiale” în domeniul sănătăţii.

„Sper că acest summit va fi momentul în care lumea se va aduna pentru a uni umanitatea în lupta împotriva bolilor”, a declarat Boris Johnson, a cărui ţară este a doua cea mai afectată de noul coronavirus, cu aproape 40.000 de morţi.

Marea Britanie este cel mai important contributor la GAVI, cu 1,65 miliarde de lire sterline (1,85 miliarde de euro) promise pentru următorii cinci ani.

Autor: Cristi Șelaru

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. luigilucretiu said, on iunie 5, 2020 at 12:49 pm

  Pre Filled COVID 19 Vaccine Syringes To Have RFID Chip

  Apreciază

 2. Ion Ciolaru said, on iunie 5, 2020 at 12:51 pm

  Speram sa asiste persoane din diferite tari, din diferite clase sociale, alese la „intamplare” la „vaccinarea” distinsilor deputati, senatori, presedinti, regi si regine, crai si zane, evrei zionisti, bildenberisti, trilaterali, CFR-isti si altii…. Bineinteles se vor alege la „intamplare” si aduse din alte tari vaccinurile pe care fiecare dintre „distinsii” cultisti si le vor injecta…. Si bineinteles ca trebuie dat omului la mana document prin care sa ateste faptul ca vaccinul nu e un virus ce se activeaza in timp si nici pecetea 666 – sub forma de nanocip, etc.

  Prima familie pe care vreau sa o vad microcipata – pardon, vaccinata – sa fie familia Gates. Vaccinul sa fie ales pentru fiecare individ in parte de la diferite companii din Rusia, China, Iran, Venezuela, Korea de Nord, etc. Sunt sigur ca si ei stiu sa „produca” un vaccin impotriva acestui „virus” atat de „periculos”.

  Bineinteles ca asta nu va fi posibil.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: