SACCSIV – blog ortodox

Foto: Civili americani inarmati au iesit pe strazi pentru a-si apara casele si afacerile de anarhisti si vandali

Posted in ANARHISM, ARMA, FOTO, SUA by saccsiv on iunie 4, 2020

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mario said, on iunie 4, 2020 at 2:28 pm

    Astia arata mai mult a puscariasi sau mercenari… Nu intreaba niciun crainic de tembelizor ce s a intamplat cu toti puscariasii ce au fost eliberati din cauza covid?

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 4, 2020 at 2:37 pm

      Mario

      „Sigur” puscariasii s-au inarmat pana in dinti si merg pe strazi impotriva Antifa.
      Unde vezi tu frate, puscariasi?

      Apreciază

      • Mario said, on iunie 4, 2020 at 3:45 pm

        Am stat 2 luni in america, rednecksii cu arme nu arata asa, cei din poze sunt plini de tatuaje cu capete de morti par ca fac parte din ceva gang-uri. Unde scrie ca sunt impotriva antifa? Mai mult de atat majoritatea protestatarilor din sua sunt negrii atatati de antifa ce reprezinta evreimea comunista.
        Cel mai probabil sunt mercenari preluati si din fostii puscariasi, inarmati de mafie sa le apere afacerile. Vorbesc strict de pozele din articol.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 4, 2020 at 6:16 pm

        Mario

        Daca nu-ti place de ei, uita-te atunci la video ce l-am pus aici la comentarii.

        Apreciază

      • VioletaB said, on iunie 4, 2020 at 5:05 pm

        Nici cetățeni obișnuiți nu par, ce e drept, fata de ce înțelegem noi prin cetățean, in societatea romaneasca. vreun intelectual ceva, vreun taran sau om simplu. Mai degrabă i-aș vedea ca fiind parte dintr-o bandă de motocicliști, patroni de baruri etc.

        Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 4, 2020 at 6:05 pm

        Apreciat de 1 persoană

      • Andrei-Nicolae said, on iunie 4, 2020 at 6:24 pm

        Exact cetățeni obișnuiți sunt, așa arată americanii obișnuiți în marea lor majoritate, asta e cultura lor. Cei mai mulți dintre aceștia sunt oameni realizați și respectați în comunitatea lor, stâlpi ai societății, patrioți, oameni foarte morali, săritori și milostivi. Iar cei mai mulți dintre ei sunt și creștini practicanți (care nu au descoperit – încă – ortodoxia, dar printre dânșii sunt care au descoperit), foarte mulți dintre ei fiind oricând gata să-și dea viața sau să-și pună in pericol comfortul și statutul social pentru aproapele, libertate sau credință (ceea ce n-aș putea spune despre cei mai mulți dintre noi – am văzut ce se s-a întâmplat la toate protestele anti-vacinare obligatorie, anti-cip, nu mai spun anti-abuzurile generate de plandemie – cam câți „creștini” – desigur, oameni de bine, nu pușcăriași ca ăștia – au participat).

        „Toată lumea îi judecă pe acești copii, se feresc pe stradă de ei din pricina frizurii ciudate, din cauza hainelor colorate și rupte, din cauza cerceilor, din cauza tatuajelor, le strigă că sunt sataniști și drogați. (…)
        Eu atât vă spun vouă: DIN RÂNDURILE LOR SE VOR RIDICA VIITORI MUCENICI AI LUI HRISTOS!” – Cuviosul Serafim Rose

        Apreciază

    • tataia said, on iunie 4, 2020 at 4:16 pm

      Pai da…ca la noi in haznaua socialista numita Europa cetatenii nu au dreptul sa isi apere singuri proprietatile cu arma in mina….trebuie sa ne bizium pe minunata politie pentru asta….Si de aceea cind cineva mai vede cite un american de aripa dreapta, de moda veche, conservator, republican pina in maduva oaselor zice ca asa ceva nu exista. Exact ca si cu girafa….Acest animal nu exista. Aceia nu sint puscariasi. Sint doar cetateni onesti care sint obisnuiti sa se apre singuri! Cam tatuati….probabil de aia ti-a trecut tie prin cap ca sint puscariasi…dar acu’ asa e moda in SUA….peste 50% din populatie (femei si barbati) au cel putin un tatuaj.

      Apreciază

      • Angelica B. said, on iunie 4, 2020 at 11:09 pm

        Nu ne putem plânge, au început şi românii se se tatueze cantitativ. Şi mai era o modă la români, încă de pe vremea lui Ceauşescu: mulţi dintre bărbaţi erau „obligaţi” (mai în glumă, mai în serios), în timpul stagiului militar, să-şi facă un mic tatuaj pe mână, aşa încât au ajuns mulţi dintre ei să poarte acea inimă străpunsă de o săgeată sau o sirenă.

        Apreciază

    • Aristide said, on iunie 4, 2020 at 6:04 pm

      Mario si Violeta B. mai iesiti si voi din case, fara nici o jignire. Aproape toti prietenii mei arata asa si sunt muncitori obisnuiti, marinari, constructori, electricieni, soferi etc.
      Eu sunt electronist industrial fara tatuaje si alte fetisisme dar daca m-ati vedea m-ati incadra direct nazist.
      Hai sa fim seriosi, judecati dupa aspect?
      Ideea buna e ca s-au trezit oamenii obisnuiti si ies sa-si apere interesele. Cred ca intentia revoltelor a fost sa-l demonizeze pe Trump, culmea e ca a iesit pe dos.
      Acum se vede cat de mult a prins nenorocirea aia de comunism, si grav e ca a infectat scolile, in special in universitati.
      Cred ca o evaluare in Europa ar arata de sute de ori mai rau. Astia in vest sunt comunisti pe fata si foarte spalati pe cap. Asta e.

      Apreciază

    • kunta kinte said, on iunie 4, 2020 at 6:28 pm

      @ mario
      Se pare ca tu esti vreun hipster sau vreunul ” din ala lpensat si posetutza „.Ai intilnit vreodata vreun american parriot ?

      Apreciază

      • contracurent said, on iunie 4, 2020 at 10:38 pm

        acel mario crede ca daca a fost 2 luni in SUA , acum stie tot ce misca acolo….nu m-as baza pe parerea lui

        Apreciază

  2. Un om said, on iunie 4, 2020 at 3:03 pm

    Tocmai de aceea trebuie să avem cetățeni înarmați! Astfel ne putem feri de tiranie!
    Problema este că în România este exact pe dos! Oamenii nu au voie să aibă arme!

    Apreciază

    • tataia said, on iunie 4, 2020 at 4:20 pm

      Toata Europa este o hazna socialista in care viata infractorului si integritatea sa corporala sint mai importante decit averea cetateanului cinstit care a muncit din greu pentru bunurile sale. Intr-o societate corecta, de dreapta proprietatea cetateanului onest, cinstit muncitor este mai importanta decit viata celui care indrazneste sa atenteze la ceva ce nu-i apartine.

      Apreciază

      • saccsiv said, on iunie 4, 2020 at 6:20 pm

        tataia

        Mai importanta decat o viata de om nu poate fi vreo proprietate a altui om.

        Apreciază

      • tataia said, on mai 7, 2022 at 3:15 am

        @saccsiv Viata unui om are valoare atita timp cit nu incalca legile moralitatii umane. In momentul in care incepi sa furi valoarea vietii tale incepe sa tinda catre zero. Si nu trebuie sa dau exemple dinn SUA sau de prin alte parti. Este suficient sa te gindesti la Vlad Tepes. Bine le facea!

        Apreciază

  3. Cosmin said, on iunie 4, 2020 at 3:32 pm

    Cata diferenta: la noi daca vrei sa intri in Kaufland si nu te lasi scanat sar 8 politisti pe tine. Sa nu mai vorbim ce se poate intampla daca iei la tine un pistol de airsoft.

    La americani, ies inarmati pana in dinti, cu armament de razboi, pentru ca au primit ordin de la conducatorul suprem sa o faca.

    E adevarat, circumstantele difera.

    Mi-ar place ca si in Romania, sa existe un stagiu militar obligatoriu, macar de 3-4 luni, iar oamenii sa-si poata cumpara arme la liber, evident mai putin cei inregistrati ca fiind cu probleme psihice.

    Dar pe masura ce trece timpul si vad ce se petrece cu Romania de 30 de ani incoace si cu precadere in ultimele 4-5 luni, inteleg tot mai bine de ce am avut interzis la arme.

    Imi place ca pe majoritatea dintre ei, se vede ca au facut ceva miscare la viata lor. Ce inseamana sa se puna accent major pe condtia fizica, inca din scoala.

    Apreciază

    • kunta kinte said, on iunie 4, 2020 at 6:32 pm

      @ cosmin
      In US nu este armata obligatorie. Americanii adevarati poarta arme pt asi apara familia, viata , nu ptr a omori oameni nevinovati. Multi ,pacaliti de vrajeala stangistilor, nu inteleg asta

      Apreciază

    • tataia said, on iunie 4, 2020 at 6:43 pm

      Acela nu e armament de razboi, sint arme destinate civililor cu foc semiautomat dar incapabile de foc automat si cu incarcatoare de capacitate redusa fata de varianta militara.

      „Mi-ar place ca si in Romania, sa existe un stagiu militar obligatoriu, macar de 3-4 luni, iar oamenii sa-si poata cumpara arme la liber, evident mai putin cei inregistrati ca fiind cu probleme psihice.”

      Ehe…vise taica, vise. Mai usor obtinem emigrarea in SUA decit astfel de legi in tara la noi. Oamenii liberi au arme. Sclavii nu. Pe vremea lui ceasca nu era voie sa ai un video. A cazut regimul si ai avut voie. Multi nu si-au mai luat ca le vedeau deja ca fiind depasite. „:Le trecuse vremea”. Apoi au aparut altfel de aparaturi si lumea s-a imbulzit la ele. Au crezut ca daca iti cumperi DVD, blu-ray, laptop, tableta, smartfon, LCD asta inseamna libertate. Adevarata libertate ar fi insemnat ca lumea sa se mute in masa de la bloc la casa si sa isi cumpere arme. Ceea ce nu s-a intimplat niciodata. La urma urmei in perioada interbelica legislatia privind regimul armelor si munitiilor in Romania era identica cu cea din SUA. A cazut oare cu adevarat comunismul in 89? Se pare ca nu din moment ce nu s-a revenit la legile dinainte de instaurarea sa.

      Apreciază

  4. tataia said, on iunie 5, 2020 at 12:04 am

    Fratilor (si surorilor) care ati afirmat ca tipii din acele poze arata ca niste puscariasi sau mercenari…Pe bune acuma, nu va suparati pe mine dar se vede ca nu v-ati scos niciodata nasul din satul vostru. Nici macar nu este nevoie sa mergi in SUA (eu nu am fost…cel mai departe in viata mea am ajuns in UK) ci este suficient sa te uiti macar la TV la oricare din show-urile gen relaity tv care se dau pe DIscovery, Hystory, National geografic etc. Oricare show va place voua fie Gas monkey, fie trenuri in Alaska, fie licitatiile de boxe, fie cautatorii de aur..etc. Si daca v-ati fi uitat ati fi vazut ca asa arata marea majoritate a americanior de rind. Se vede ca sint oameni care s-au ingrasat din cauza de fast food iar apoi au mers la sala sa dea jos. Asta este cultura americanilor. Apoi tatuajele….marea majoritate sint tatuati…dar daca ati fi mers si intr-un mare centru comercial (mall) din Romania, nu din alta parte, in vremurile bune cind inca erau deschise ati fi vazut ca si la noi aproape jumatate din tineret sint tatuati…chiar si fetele…deci nu sintem nici noi departe.

    Ok..noi stim ca tatuajele nu sint bune, dar a judeca un om strict dupa acest aspect imi pare superficialitate. Imi pare rau cind vad ca americanii sint cel mai detestat popor din lume (in foarte mare parte pe nedrept) caci cei mai multi oameni din afara SUA nu inteleg si nici macar nu cunosc cultura americana si nici nu sint interesati sa o cunoasca. dar se grabesc cu judecatile. Pai daca mai exista in lumea asta un popor patriot si care apreciaza valorile traditionale (familia traditionala, credinta crestina, opozitia fata de LGBT, dreptul de a-ti apara familia si averea de unul singur cu arma in mina, opozitia fata de imixtiunea statului in viata privata a individului, dreptul de a circula liber cu masina proprietate personala, etc) acela este poporul american, nicidecum cel rus.

    Apreciază

  5. […] Foto: Civili americani inarmati au iesit pe strazi pentru a-si apara casele si afacerile de anarhist… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.