SACCSIV – blog ortodox

STUDIU BOMBĂ Bolnavii de coronavirus asimptomatici NU sunt contagioșii: mii de oameni au fost internați și carantinați DEGEABA

Posted in Romania, virus by Vali on iunie 2, 2020

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/studiu-bomba-bolnavii-de-coronavirus-asimptomatici-nu-sunt-contagiosii-mii-de-oameni-au-fost-internati-si-carantinati-degeaba_1470626.html

Mii de români infectați cu coronavirus au fost internați în spitale deși nu aveau niciun simptom. Alte câteva sute de mii au fost oligate să stea în carantină , iar autoritățile au prezentat măsurile ca fiind unele care au salvat vieți. Însă, autoritățile din România sunt contrazise de specialiști. Un studiu recent arată că o persoană infectată, dar care nu are simptome, nu transmite virusul mai departe. Din 455 de persoane câte au intrat în contact cu un pacient infectat, dar asimptomatic, niciuna nu a luat boala, arată studiul, conform Mediafax.

Opt cercetători chinezi au făcut primul şi cel mai amplu studiu legat de cât de contagioase sunt persoanele care au infecţia COVID-19, dar nu au simptome ale bolii.

Ei pus o persoană testată pozitiv pentru noul coronavirus, dar asimptomatică, să stea lângă alte 455 de persoane, dintre care 25% cu afecţiuni cardiovasculare. Specialiştii i-au supravegheat atent timp de 5 zile.

După aceea, cele 455 de persoane au fost izolate şi monitorizate cu atenţie. Dintre acestea, doar opt au avut semnele unei infecţii respiratorii, dar niciuna nu a luat virusul SARS-COV-2. Certifică asta testarea PCR, analizele de sânge şi examinarea pulmonară prin tomografie.

Aceste noi date vor schimba cu siguranţă modul în care oamenii se vor raporta la acest virus în viitorul apropiat.

„În momentul în care există un contact prelungit aşa cum se întâmplă în familie sau la locul de muncă, rămâne un risc de a transmite, dar, la nivel de populaţie, atunci când mergem la terase, sau la supermarket, sau în altă parte riscul ca un asimptomatic să transmită este practic foarte, foarte mic, ceea schimbă mult datele problemei pentru că asta înseamnă că, dacă o persoană este asimptomatică şi ne întâlnim cu ea, avem un risc mic de a ne îmbolnăvi, lucru care este diferit faţă de ceea ce ştiam până acum”, explică medicul infecţionist Adrian Marinescu.

Acest studiu ar putea schimba și modul în care se fac internările, iar oamenii se vor gândi dacă le va mai fi teamă când ies din casă.

„Acest studiu ar putea schimba trei elemente în plan practic: persoanele diagnosticate dar asimptomatice cu atât mai mult ar putea să stea acasă, să nu mai fie internate. În al doilea rând nu ar trebui să ne fie teamă în momentul în care ieşim din casă şi venim în contact cu alte persoane, să ne gândim că cei din jur, chiar dacă nu au simptome pot să transmit, riscul e categoric mai mic, în al treilea rând: singurul studiu din România vorbeşte de un procent de 2%, ceea ce înseamnă că 360.000 de români au trecut prin boală. Dacă ne gândim că maximum 20.000 sunt diagnosticaţi, asta înseamnă că, în rest, cei mai mulţi au avut forme asimptomatice. Studiul de faţă cumva ne linişteşte şi ne putem gândi că persoana simptomatică are un risc mic de a ne transmite în momentul în care ne întâlnim cu diverse ocazii”, mai spune Dr. Marinescu.

Studiul cercetătorilor chinezi este indexat de prestigioasa National Library of Medicine şi a fost trimis deja experţilor OMS pentru o reacţie din partea acestora.

Autor: Loredana Codruț

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. R said, on iunie 2, 2020 at 12:03 pm

  Deja ne-au obișnuit cu ideea, condiționare adică, cum că „virusul” vine în valuri, 1,2 ,3 …. și câte or mai fi nevoie pentru ca oamenii, cât mai mulți, să fie convinși că vaccinul e singura soluție. Este o programare mentală.

  Virușii au fost „descoperiți” după inventarea microscopului electronic. Nu sunt organisme vii, și nu se transmit de la om la om zic unii medici, și nu există în literatura de specialitate nici un studiu prin care să se fi dovedit izolarea și purificarea vreunui virus. Deci cum se dovedește că virușii există? Dar totuși viitorii medici sunt învățați despre existența virușilor, transmiterea lor și neapărata imunizare a organismului prin vaccinuri. Pe ce bază științifică?

  Unii medici spun că se confundă acești „viruși” cu exosomii. Exosomii sunt vezicule extracelulare legate de membrana celulară. Conform Dr. Andew Kaufman testul PCR care se face pentru covid nu identifică decât prezența acestor exosomi, care de fapt luptă pentru protejarea celulară atunci când organismul uman este atacat din exterior de: substanțe toxice din alimente, stres puternic, teamă îngrijorare, boli grave cum ar fi cancerul, răni, radiațiile electromagnetice, astm, și alte boli. Practic organismul, așa cum l-a făcut Dumnezeu are un sistem de apărare puternic, în așa fel încât să poată să lupte cu acești factori de agresiune pentru a se însănătoși, fără a fi nevoie de intervenția otrăvurilor din vaccinuri, despre care se spune că vor avea și rolul de a modifica genetic organismul uman, și de a introduce un dispozitiv de urmărire electronic ca un tatuaj, deci un fel de pecete.

  Adevărul începe să iasă treptat la lumină, și tot mai mulți medici spun că cei care au murit au avut de fapt tot felul de alte boli grave, și că în marea lor majoritate erau oameni în vârstă cu un organism slăbit. Așadar din cauza faptului că testul PCR nu identifică existența vreunui virus, cine poate spune că oamenii, vindecați sau decedați au avut vreodată vreun virus? Testul RT-PCR nu identifică prezența COVID-19, ci mai degrabă a exosomilor atât de necesari în apărarea organismului de boli. Acest test nu face altceva decât să confirme prezența ARN-ului din exosomi. Astfel, MULȚI oameni apar ”infectați” dar nu cu COVID-19 , ci exosomi care apar în mod natural. Așa-zisul COVID-19 este de fapt prezența exosomilor care luptă pentru protejarea celulei.

  Că s-au petrecut lucruri ciudate, este și faptul că autopsiile celor decedați sunt interzise, pentru a nu se afla cauza reală a decesului. Multe spitale desemnate să se ocupe de cazurile de coronavirus sunt goale, și mărturii de pe internet spun că rudele unor pacienți morți primesc bani pentru ca să fie de acord se treacă pe certificatele de deces și faptul că au avut și coronavirus. Mărturii de pe internet spun că spitalele primesc bani mulți pentru a declara un bolnav de orice boală ca având și coronavirus, și primesc de trei ori mai mulți bani pentru a declara pe cei decedați că ar fi avut și coronavirus pe lângă diagnosticul lor real. Statistici din multe țări ale celor decedați în primele luni ale lui 2020 arată că procentul celor morți în această perioadă este asemănător, și uneori chiar mai mic decât numărul celor decedați în aceeași perioadă a anului din anii precedenți.

  Așadar pandemia în realitate este numai la televizor și în deciziile factorilor politici. Realitatea medicală de pe teren nu diferă de cea a altor ani.

  Mai grav este că au fost lăsați de izbeliște fără a primi niciun ajutor medical mulți oameni care aveau cu adevărat diferite boli, și care au fost trimiși acasă de anumite spitale care fuseseră pregătite să se ocupe numai de bolnavii de coronavirus, și care au rămas goale.

  Doctorul în medicină James Hildreth, Președinte și CEO al Meharry Medical College din Nashville, Tennessee, cercetător în domeniul infecțiilor cu HIV (SIDA) și fost profesor al John Hopkins University, Baltimore, Maryland a declarat că acest virus arată exact ca un exosom!
  Tot mai mulți doctori din toată lumea au început administrarea de clorochină și vitamina C cu rezultate foarte bune în cazul „virusurilor”.
  Așadar infecțiile respiratorii sunt cauzate de agenți toxici de naturi diferite: substanțe toxice, stres, infecții, radiație electromagnetică, și care provoacă gripe sau pneumonii sezoniere oamenilor din întreaga lume.

  Iată aici un dialog interesant dintre doi medici Sofia Smallstorm și Andrew Kaufman despre viruși:

  Apreciat de 1 persoană

 2. Elena said, on iunie 2, 2020 at 4:08 pm

  În județul X au fost sute de pacienți asimptomatici internați în spitale și care, conform reglementărilor, au fost ținuți în această situație până când analizele duceau la două rezultate consecutive negative. Unii dintre aceștia pacienți s-au și plâns, în mod public, că aceste internări ciudate îi îmbolnăvesc de alte boli și au și efecte negative psihologice, dat fiind contrastul dintre condițiile de izolare de la domiciliu și cele considerate „inumane” din Spitalul Județean X (nefiind toalete în fiecare cameră, erau obligați să-și facă nevoile în saloane, în saci de plastic; au stat cu săptămânile în aceeași pijama etc)….

  …stresul testelor, stresul reinfectarii pentru ca se amesteca pacienții noi cu cei vechi, stresul izolării (din 15mp ai salonului scădem mobilierul si raman 2mp pt 3 pacienți liberi pt „plimbari”), stresul condițiilor de curățenie precară, stresul despărțirii de familie, stres stres stres… Nu va doresc sa ajungeți aici, dar va provoc sa va închipuiți ca sunteti in locul nostru… Cine sau pe cine va interesa sănătatea noastră mintală? Nu inteleg de ce e nevoie sa stam in spital daca suntem asimtomatici, consumăm resurse care pot fi folosite in alte cazuri grave, se solicită sistemul sanitar si asa slăbit, recuperarea este mult mai grea, riscul reinfectarii creste proporțional cu nr de zile de spitalizare, se poate sta in izolare acasa daca sunt conditii. SE POATE DAR NU SE VREA…
  Au avut o tentativă cu ord 622 din 14.04.2020 care a fost publicat in monitorul oficial, dar a doua zi a fost retras chiar de cei care l-au dat Ce sa mai înțelegi? Ar trebui sa „traga” cu urechea la tarile vecine, sa se inspire de la cei mai „mari ” daca nu sunt in stare sa gestioneze situatia. Pana atunci noi care stam in PUSCARIA-SPITAL din X(si nu numai) va rugam sa luati initiativa pt ca nu se știe când veți fi în locul nostru…” – asta a postat pe net, în această dimineaţă, o pacientă….

  …„Suntem internaţi de vreo 10 zile şi eu şi soţia mea. Amândoi avem primele teste pozitive şi amaândoi suntem asimptomatici. Noi avem condiţii de carantină totală acasă la noi, unde am fi doar noi doi, şi, fără să vreau să supăr pe cineva, cu siguranţă am fi mai puţin expuşi riscurilor din spital: reinfectare cu Covid sau infectare cu alte bacterii existente aici. Sunt în acest spital – dar situaţia e valabilă pentru toată ţara – pacienţi care stau internaţi şi de o lună. Asimptomatici. Şi cred că şansele lor de negativare sunt foarte mici în condiţiile în care intră în contact cu alţi pacienţi infectaţi sau chiar cu cadre medicale care pot fi infectate. Şi chiar dacă un angajat al spitalului nu este infectat, purtând acelaşi combinezon cu care merge de la un pacient la altul, te poţi gândi la orice.
  De ce suntem ţinuţi internaţi dacă suntem asimptomatici? În Vest se merge masiv pe carantină la domiciliu!
  Este şi inuman să stăm în aceleaşi haine de atâtea zile, să nu avem condiţiile pe care le avem acasă, incomparabil mai bune, şi cred că ar face bine şi sistemului sanitar să aibă o presiune mai mică şi să se poată concentra pe cazurile cu adevărat grave”, a declarat pacientul respectiv…
  Concluzie: revenirea la Ordinul respectiv (care permite tratarea şi carantina la domiciliu pentru pacienţii asimptomatici), logica dar şi practica din Franta, Italia, Germania (ca să dăm doar câteca exemple) arată că aşa ar fi normal. Cu atât mai mult cu cât în ţară (dar şi la X) avem chiar cazuri de oameni care au murit după ce au luat COVIDul din Spital.

  Apreciază

 3. nenimenea said, on iunie 2, 2020 at 4:27 pm

  Așa cum am mai zis,toți cei care au impus cu forța aceste măsuri aberante la maxim așazis anticovid trebuie arestați și judecați pt.terorism de stat și tentativă de genocid contra poporului romăn!!cât mai repede!

  Apreciază

 4. […] STUDIU BOMBĂ Bolnavii de coronavirus asimptomatici NU sunt contagioșii: mii de oameni au fost inte… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: