SACCSIV – blog ortodox

In SUA a inceput mega REVOLUTIA ce-l va precede pe ANTIHRIST?

Stareţul Ignatie de Harbin (Manciuria), un părinte văzător cu duhul, încă din anii `30 spunea:

„Ceea ce a început în Rusia se va încheia în America”.

Cititi va rog mai multe la:

PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”. Parintele Serafim Rose: „Noi traim vremurile din urma, Antihrist este aproape”. Staretul Antonie: „Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma – New York. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora – Los Angeles

Acest final a inceput?

Nu stiu, dar prea seamana. Oricum, trebuie sa fim atenti, dupa cum am fost invatati:

Cuviosul Serafim Rose: DE CE SĂ STUDIEM SEMNELE VREMURILOR?

Asadar, sa analizam oleaca cele ce se petrec actualmente in SUA: revoltele.

E tara care zbiara cel mai des cuvantul libertate, dar care foarte lesne te baga in temnita:

Un sfert din detinutii planetei sunt in … SUA. Cum stau celelalte tari?

E tara in care foarte lesne politia te ucide, indiferent daca esti copil, adult, batran, femeie, barbat, negru sau alb:

SUA (evident…): Un politist intra in curtea unei tinere si o impusca mortal prin geam, pentru ca se juca un joc video

VIDEO: In 2009 un politist doboara la pamant un vanzator de ziare. Dupa 100 de metri, acesta moare. Ofiterului nu i se vor aduce acuzatii penale…

SUA incotro? VIDEO – Ultimele CRIME ALE POLITIEI: Ucis la volan in timp ce i se cereau actele / Ucis dupa ce fusese imobilizat

VIDEO: 500 de americani inocenti ucisi anual de politie?

SUA: Cine te protejeaza de politie? Ucisi nevinovati in propria casa … MILITARIZAREA POLITIEI

VIDEO: Politia americana EXECUTA UN OM FARA ADAPOST

SUA: Parintii au un copil cu probleme psihice. Copilul are o criza. Parintii cheama politia. POLITIA IL UCIDE …

Un tata a vrut sa-i dea fiului de 19 ani o lectie. A fost ultima … POLITIA I-A IMPUSCAT COPILUL …

Video: Un politist al Universitatii a tras intr-un student pana l-a omorat. Evident, in SUA …

VIDEO: Copil de 12 ani OMORAT de politisti deoarece avea un pistol de jucarie

HORROR REAL: Un anonim „informeaza” ca fumezi marijuana. Tu nu fumezi, dar nu conteaza. Protectia copilului decide ca „informatia” este motiv suficient ca sa-ti ia copilul. Tu te opui. Politia te ucide…

Sunt antrenati special sa o faca:

Foto: DHS foloseste la antrenamente TINTE CU ASPECT REAL ilustrand FEMEI INSARCINATE, COPII si BATRANI

Si nu scapa nici cainii:

CRUZIME: Polițiștii americani împușca zilnic intre câteva zeci și câteva sute de câini în casa stăpânilor lor și în prezenta copiilor

De curand, un politist alb l-a ucis pe cetateanul de culoare George Floyd. Iar uneori, cand politisti albi brutalizeaza negri, populatia neagra iese furioasa pe strazi, ca de exemplu in 1992:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Revolta_din_Los_Angeles

Ceea ce se petrece insa acum este fara precedent in istoria SUA, depasind deja, cu mult, vestitele proteste din anii 60: multimea manifesteaza in zeci de mari orase si este din ce in ce mai violenta; Garda Nationala este scoasa pe strazi; in 25 de orase fiind instituita deja starea de asediu. Si deja totul nu mai are legatura doar cu revolta negrilor impotriva abuzurilor politistilor albi.

Iar organele de forta ale statului american parca vor musai sa puna gaz pe foc. Iata, de exemplu, masini ale politiei intrand in manifestanti la New York:

La Minneapolis se trage in cei ce privesc din case pe geam:

Cine sunt protestatarii?

Donald Trump declara sambata ca este vorba despre ANTIFA si stanga radicala.

Autoritatile din Minneapolis vad “suprematia alba”.

Eu cred ca sunt si unii si altii. De fapt, daca la inceput erau negrii, acum sunt de toate.

Cum de s-a ajuns in situatia asta? Evident, s-au bagat in seama papusarii maestrii in revolutii de peste 200 de ani. Si au avut pe ce se baza: o uriasa masa de nemultumiti, de la cei revoltati pe abuzurile de ani de zile ale politiei, pana la cei 30 de milioane de someri produsi de blocarea economiei in numele luptei anti Covid-19, pe zecile de milioane de arestati la domiciliu in numele aceleiasi lupte, pe votantii democrati ce-l urasc pe Trump, pe votantii lui Trump ce-i urasca pe guvernatorii democrati ce i-au bagat in foame, etc., etc., etc.

Ce se urmareste? Daca este vorba despre ultima mega revolutie, se pregateste, evident, instaurarea antihristului.

Cititi va rog si:

Albert Pike (mason grad 33) despre cumplita si sangeroasa revolutie ce-l va precede pe ANTIHRIST

Daca inca nu-i vorba despre ultima mare revolutie, sincer sa fiu, nu stiu ce se pregateste. Voi ce parere aveti?

Oricum ar fi insa, revoltele actuale din SUA tot pe aceeasi papusari ii au la butoane, asa ca vorbim oricum tot despre un pas spre Noua Ordine Mondiala. Ca atare, inchei cu spusele unui vechi cititor al blogului:

Ne va fi foarte usor sa intelegem tot ce ni se intampla daca vom avea in vedere ca ceea ce se petrece este lucrarea tainei faradelegii ce va culmina cu venirea Antihristului. Asadar scopul este daramarea sau, mai bine zis, distrugerea lumii vechi pentru a face loc lumii noi.

 

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on mai 31, 2020 at 9:28 pm

    Ca sa-l dea jos pe Trump, care este in clenci cu OMS-ul, oculta foloseste arma diversiunii. Trump nu a percutat cum a dorit sistemul si acum se incearca debarasarea lui, prin forta sau prin prabusirea in sondaje. Este foarte important ceea ce se intimpla in America fiinda papusarii acolo au sediul si de acolo se dicteaza frecventa planetei.

    Apreciat de 3 persoane

  2. stef said, on mai 31, 2020 at 9:31 pm

    Clip filtrat de YouTube ”

    Apreciază

    • Mihai T said, on mai 31, 2020 at 10:38 pm

      Părerea care mi s-a cristalizat e că turbulențele sunt împinse de la spate de Deep State-ul de acolo. Autoritățile americane aflate sub controlul lui Trump nu escaladează tămbălăul, dar s-ar putea să o facă autoritățile aflate sub controlul celorlalți. De exemplu, primarul din Minneapolis e de la democrați dacă nu mă-nșel. La fel s-ar putea să descoperim și în orașul unde a fost arestat reporterul de la CNN.
      Sunt turbulențe vizibile, dar e mult să spunem că-i revoluție. Cei mai mulți de acolo sunt tineri, cu rucsacuri în spate. Există oameni care capacitează pe ceilalți, folosind megafoane. În general, forțele de ordine au o atitudine defensivă.

      Apreciază

      • Mihai T said, on mai 31, 2020 at 10:40 pm

        Scuze. Ăsta era comment la articolul general, nu la clipurile respective.

        Apreciază

  3. Mario said, on mai 31, 2020 at 9:40 pm

    Cred ca este ultima revolutie impotriva falsei noii ordini pt a veni cea adevarata.
    Trump doar ce a declarat azi gruparea asa zisa anti fascista, defapt comunista pe fata, Antifa inafara legii
    https://mobile.twitter.com/realDonaldTrump/status/1267129644228247552

    Apreciază

  4. mircea.v said, on mai 31, 2020 at 10:57 pm

    Nu as apasa prea tare pe lume veche – lume noua, ca si lumea veche e la fel de monstruoasa daca ne gandim ca la baza democratiei sta o mare pacaleala: omul voteaza si semneaza, alesul doar promite.
    De la Imperiul Bizantin incoace se tot darama lumea si mai veche pt a se inlocui cu cea noua. Adica de la lumea ortodoxa si libera, la lumea fara Dumnezeu si fara libertate/liber arbitru.

    Mai degraba (si mai simplu) as merge pe:

    A 2-a viziune a Staretului Antonie:

    „Antihristul va apărea ca un izbăvitor de neajunsurile sociale, cu toate că anume în acest scop se vor produce ele.”
    .” În ajunul venirii antihristului va fi un haos în viaţa tuturor ţărilor. ”
    „Sensul venirii sale va fi dreptatea absolută”

    Calugar sec 15:
    „Omul va deveni atât de plin de răutate, atât de înjosit ca urmare a întărâtării şi stăpânirii patimilor celor josnice asupra sa, atât de împietrit la inimă, întunecat şi cu totul epuizat de singura grijă de a supravieţui, încât pentru viaţa duhovnicească el nu va avea nici bunăvoinţă, nici loc în inima sa. Nu va mai rămâne nici o călăuză duhovnicească, deoarece şi aceştia vor urma căile lumii. Bisericile lui Dumnezeu vor deveni fie goale, fie duhovniceşte profanate de către păstori nevrednici. La apogeul acestor suferinţe şi al haosului din lume va apărea Antihrist.
    El va veni ca un făcător de pace, un conducător bun şi înţelept, care poate aduce lumea în rânduială.”

    Apreciat de 3 persoane

    • Angela said, on iunie 1, 2020 at 9:38 am

      Putem vorbi de o lume noua in conditiile schimbarilor aduse de IA. Putinii oameni de care mai este nevoie vor deveni cyborgi (nici macar nu este teoria conspiratiei ci simplu determinism tehnologic). Acum se construieste la propriu Imparatia Omului care este o caricaturizare a Imparatiei lui Dumnezeu.

      Ei spun ca este vorba de o noua ordine mondiala dar in fapt lucrurile sunt atat de schimbate (schimonosite dupa chipul demonilor care o conduc) incat putem vorbi despre o noua lume care este satanizata, opusul lumii vechi care l-a avut drept reper pe Hristos.

      Apreciat de 3 persoane

  5. Coprie said, on mai 31, 2020 at 11:25 pm

    „(…)De asemenea, se va arata cu pace si smerenie, ca sa i se inchine toti, fiindca HRANA LUI ANTIHRIST ESTE TULBURAREA OAMENILOR; CĂCI, CÂND SE VOR TULBURA OAMENII, ATUNCI EL SE VA BUCURA. Lumea se va tulbura prin uitarea credintei si lipsa fricii de Dumnezeu. Caci atunci vor stapani in lume desfranarea, preacurvia, sodomia, iubirea de avere, iubirea de bani, pomenirea de rau, zavistia, uciderea de oameni, betia, avortul, stricarea familiei si celelalte greutati.
    TOATE ACESTEA VOR CUPRINDE ÎNTREG PĂMÂNTUL ȘI VOR STĂPÂNI TOATE ORAȘELE ȘI SATELE, pentru ca nu se va gasi atunci alt om vrednic sa imparateasca lumea.(…)” Cuviosul Nil Izvoratorul de mir
    http://www.cuvantul-ortodox.ro/din-profetiile-sfantului-nil-athonitul/

    Cred că de ceva vreme cuvântul pe ordinea de zi este tulburare peste tulburare, ex. tulburare cu știri alarmiste despre virus, tulburare cu ordonanțe militare, tulburare cu vaccinare forțată, pierderea drepturilor, filtre de poliție, restricții la magazine, vești de războaie, inflamarea maselor prin ținerea forțată în case, ș.a. Iar această tulburare nu va face decât să se înmulțească, omul nemaigăsind nici un loc pentru a afla odihnă, căci „TOATE ACESTEA VOR CUPRINDE ÎNTREG PĂMÂNTUL ȘI VOR STĂPÂNI TOATE ORAȘELE ȘI SATELE”. Deci semnul cel mai evident că se apropie necuratul, acesta este: tulburarea. Dar să nu uităm și de celelalte „Caci atunci vor stapani in lume desfranarea, preacurvia, sodomia, iubirea de avere, iubirea de bani, pomenirea de rau, zavistia, uciderea de oameni, betia, avortul, stricarea familiei si celelalte” și „Oamenii din vremea aceea se vor inrai ca niste fiare salbatice, fiind inselati de Antihrist. NU VOR DA RESPECT PĂRINȚILOR ȘI CELOR MAI BĂTRÂNI, IAR DRAGOSTEA VA PIERI. Pastorii crestinilor, arhierei si preoti vor fi oameni cu slava desarta, afara de prea putini, cu totul nerecunoscand calea din dreapta de cea din stanga. Atunci se vor schimba obiceiurile si traditiile crestinilor si ale Bisericii.” ca nu cumva să se afle și în noi unele ca acestea. Iertați!

    Apreciat de 3 persoane

  6. stef said, on mai 31, 2020 at 11:34 pm

    Has the internal revolution as prophesied by Dumitru Duduman started?

    Apreciază

  7. P.M. said, on iunie 1, 2020 at 6:52 am

    Un articol excepțional legat de ceea ce se ìntåmplã acum în America,ìn linkul de mai jos:
    https://www.justitiarul.ro/de-la-george-floyd-la-george-soros-o-facatura-marca-deep-state/

    Apreciază

  8. Minnesota and the Rockefellers said, on iunie 1, 2020 at 7:05 am

    Apreciază

  9. Andrei said, on iunie 1, 2020 at 9:44 am

    Este greu de spus daca din spuma Revolutiei de acum va iesi repede Antihrist. Eu cred ca este un eveniment necesar pentru a arunca definitiv lumea in haos. Astfel se vor plia mult mai bine evenimentele viitoare, foametea si razboaiele, care vor da lovitura de gratie lumii vechi. Nu poti schimba totul peste noapte. Urmeaza niste ani de groaza si, da, dupa aceea ar putea apare si Antihrist. Insa atunci vor fi mult mai putini oameni intr-o lume complet distrusa si lipsita de orice speranta.

    Acum este nevoie de cat mai multa rugaciune pentru ca Dumnezeu sa nu ingaduie planul lor.

    Apreciat de 2 persoane

    • MihaiC said, on iunie 1, 2020 at 11:56 am

      Antihrist va fi Salvatorul din lumea ce tocmai a inceput sa fie aruncata in haos. Va veni mai tarziu cand totul va fi praf si pulbere.

      Revolutia de acum va instaura fnom iar Antihrisst va veni sa instaureze adevarata nom.

      Apreciat de 1 persoană

  10. Spaceman said, on iunie 1, 2020 at 12:50 pm

    ‘Au aranjat asta’: Misterioase grămezi de cărămidă au apărut în orașele unde se desfășoară proteste de amploare

    https://www.zerohedge.com/political/its-setup-mysteriously-staged-bricks-appear-throughout-major-protest-cities

    Misterioase palete de cărămidă au fost filmate în zonele unde se desfășoară ample manifestări de protest din toată țara, ceea ce pare a fi dovezi că grupuri organizate folosesc protestele declanșate de moartea controversată a lui George Floyd pentru a incita la haos și terorism în întreaga SUA.

    De unde au apărut cărămizile? Cine le-a livrat? Există vreo anchetă oficială în derulare?

    Activistă Black Lives Matter (BLM) ‘șocată’ după ce a descoperit niște membri infecți albi ANTIFA săvârșind infracțiuni în numele BLM.

    ‘Vor acuza oamenii de culoare pentru asta’, spune activista, ‘Tu nu ești de culoare!’

    Tineri de culoare primesc bani de la ceea ce pare a fi un membru ANTIFA, pentru a acționa la îndemnurile acestuia.

    În Republica Moldova ‘capul’ organizației ANTIFA a fost Mihail Amerberg – foarte ciudat din moment ce această organizație este cunoscută mai ales pentru antisemitism.

    https://moldova.europalibera.org/a/pentru-ce-mitul-manifestan%C8%9Bilor-antifa-%C3%AEn-rom%C3%A2nia-e-o-minciun%C4%83-dan-alexe-jurnal-de-corespondent/29442772.html

    https://www.defenseromania.ro/antifa-mi-carea-de-extrema-stanga-comunista-indreptata-impotriva-sua_592961.html

    https://www.defenseromania.ro/donald-trump-organiza-ia-antifa-va-fi-declarata-organiza-ie-terorista_603462.html

    Apreciat de 1 persoană

  11. Andrei-Nicolae said, on iunie 1, 2020 at 2:06 pm

    Același articol, dar completat cu informații noi de mare importanță:

    https://samizdatul.wordpress.com/2020/05/31/de-la-george-floyd-la-george-soros-o-facatura-marca-deep-state

    Apreciază

  12. Cosmin said, on iunie 1, 2020 at 6:24 pm

    Probabil ceea ce va voi spune va clarifica ce se petrece in SUA:

    Nu mai retin unde am vazut, documentar sau una din emisiunile lui Radu Morar, la acel Event 201, printre simulari era descrisa sitiuatia in care daca vor apare state, guverne, reprezentanti ai tarilor care nu se vor conforma cu planul de lupta impotriva „pandemiei”, respectivele tari se vor confrunta cu situatii similare Primaverii Arabe.

    Un fel de amenintare cu schimbare de regim.

    Cam asta cred eu ca se petrece in US.

    Apreciază

    • mario said, on iunie 1, 2020 at 9:40 pm

      @cosmin
      Inca nu, protestele de acuma sunt fake doar ca sa dea startul, asa cum a fost si cu pandemia. urmatoarele insa vor fii cele adevarate

      Apreciat de 1 persoană

  13. Catalin said, on iunie 1, 2020 at 9:11 pm

    Extrem de grav: https://www.businessinsider.com/what-is-section-230-internet-law-communications-decency-act-explained-2020-5
    Ce s-ar intampla: daca wordpress de exemplu nu si-ar muta serverele din SUA atunci ar fi responsabili pentru tot ce ar posta detinatorii de bloguri sau comentatorii, daca cineva ar posta ceva calomniator atunci ei ar putea fi dati in judecata pentru calomnie.
    s-o pregati ceva…

    Apreciază

  14. […] In SUA a inceput mega REVOLUTIA ce-l va precede pe ANTIHRIST? […]

    Apreciază

  15. […] In SUA a inceput mega REVOLUTIA ce-l va precede pe ANTIHRIST? […]

    Apreciază

  16. […] In SUA a inceput mega REVOLUTIA ce-l va precede pe ANTIHRIST? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.