SACCSIV – blog ortodox

Vechiul episod “Gripa pisicii”, din serialul de desene animate Familia Simpson, a fost incredibil de profetic

Posted in DESENE ANIMATE, MASS-MEDIA, vaccin, VIGILANT CITIZEN, virus by saccsiv on mai 30, 2020

Vigilant Citizen: The Simpsons’ Clip About a “Cat Flu” Was Incredibly Prophetic

Episodul din desenele animate Familia Simpson despre “Gripa pisicii” a fost incredibil de profetic

26.05.2020

De-a lungul anilor, au existat atât de multe episoade „Familia Simpson a prezis” încât a devenit un meme. În timp ce unele dintre aceste predicții erau destul de ciudate (adică Donald Trump devenind președinte), multe pot fi respinse ca fiind o coincidență pură.  Pentru că, până la urmă, “Camilia Simpson” a difuzat un număr de 202 ore de programare pe parcursul a trei decenii. Așadar, la un moment sau altul, unele dintre lucrurile care se întâmplă în serial vor fi reflectate în viața reală.

Cu toate acestea, de la focarul de coronavirus, unele dintre aceste episoade au pus semne de intrebare majore. De exemplu, într-un episod din 1993, oamenii cer un tratament pentru „gripa Osaka”, care a venit din Asia. Sunt apoi atacati de albine ucigătoare.

În 2020, oamenii cerșesc o vindecare pentru „virusul Wuhan” și sunt îngroziți de viespile ucigase.

Cu toate că acest episode te pune pe ganduri, există încă unul care este mult mai relevant în prezent. Și destul de ciudat, este din ce in ce mai puțin in atentia mass-media. Sunt aproape înclinat să cred că mass-media ignoră intenționat acest subiect, deoarece ridiculizează complet întreaga narațiune.

La începutul episodului din 2010, intitulat – The Fool Mounty – o „conferinta secreta a imperiilor mass-media din America” pare să creeze o „criză falsa”, cu scopul de a „pune americanii înapoi în locul în care aparțin: în camere întunecate, lipiti de televizoarele lor și prea îngroziti pentru a omite reclamele”.  Acea criză falsă este un virus mortal.

Iată clipul:

Există o mulțime de mesaje separate în acest clip de 3 minute, deoarece aproape fiecare scenă a avut o corespondenta în 2020.

Atat de multe coincidențe

Episodul începe cu un elicopter Fox News la o întâlnire secretă care are loc într-o locație simbolică.

                            Întâlnirea are loc în interiorul coroanei Statuii Libertății.

Faptul că elita secretă a mass-media complotează împotriva umanității în interiorul coroanei Statuii Libertății este simbolic, intr-un mod trist. Există și un alt amanunt ciudat: Corona înseamnă coroană. Iar acest episode este despre o criză planificata, generata de un virus.

În interiorul coroanei, reprezentanți ai tuturor canalelor mass-media se adună într-o întâlnire secretă.

Omul care conduce întâlnirea spune:

„Aș dori sa incep aceasta conferinta secreta a imperiilor mass-media americane.  Suntem aici pentru a veni cu următoarea criză falsa care ii va pune pe americani acolo unde aparțin: în camere întunecate, lipiti de televizoarele lor, prea îngroziți ca sa omita reclamele.”

„Obiectiv: crearea unei false crize”. O modalitate perfectă de a rezuma știrile curente de astăzi.

Bărbatul continuă:

„Cred că ar trebui să cream o sperietură de sănătate publică de modă veche”.

O femeie adaugă:

„O boală nouă. Nimeni nu este imun. Este ca vara rechinului, cu excepția ca în loc de rechin, e vara unei epidemii. Și în loc de vară, este tot timpul!”

În 2020, este dificil să auziți aceste conversatii și să nu vă gândiți la COVID-19. Este o boală nouă. Nimeni nu este imun. De asemenea, este „tot timpul”, deoarece sursele media avertizează deja publicul că virusul său este aici pentru a rămâne.  Iată câteva titluri recente:

“Vine vara, dar virusul nu pleaca”. Acest titlu din New York Times pregătește mental oamenii pentru o vară de coronavirus. Titluri similare sunt publicate în întreaga lume.

“Al doilea val: Expertii avertizeaza Europa si SUA sa se pregateasca pentru un nou val Covid-19”. Pe măsură ce numerele de imbolnaviri COVID-19 scad în cea mai mare parte a lumii, mass-media pregateste deja frica pentru un al doilea val.

Revenim la analiza episodului “Familia Simpson”, unde un alt reprezentant media spune:

„Avem standarde, aceasta nu poate fi o boală fabricata. Singurul lucru moral este de a elibera un virus mortal publicului larg.”

Așa că propun „Gripa pisicii”.

                      Știrile încep să-și îndeplinească meseria: să îngrozească populația.

Prezentatorul de stiri Kent Brockman spune:

„Gripa pisicii domestice este aici oameni buni! Centrul pentru dezinformarea bolii prezice, cu un anumit grad de probabilitate, că gripa pisicii domestice s-ar putea răspândi, ipotetic, în următorul model de focar:”

                               O hartă înfricoșătoare arată pisicile răspândite prin S.U.A.

Așadar, Brockman se exprima „Centrul pentru dezinformarea bolilor” – o impunsatura la adresa Centrului de Control si Preventie a Bolilor, care a fost acuzat în trecut de exagerari grosolane precum H1N1. Apoi, Brockman vorbește despre proiecții „ipotetice” cu „un anumit grad de probabilitate”. Aceasta este o glumă pentru ca mass-media să se îndrepte direct către cel mai înfricoșător și mai catastrofal scenariu – chiar dacă probabilitatea este scăzută – avand ca scop frica și panica.

Desigur, ca reprezentanți ai maselor, Familia Simpson se conformează imediat la cele spuse de mass-media.

Gripa pisicii este corespondenta COVID-19. De la începutul focarului, un flux constant de titluri a asociat virusul cu pisicile. Iată câteva exemple recente din diverse surse de știri.

CTV News: “2 pisici din New York devin primele animale de companie din America, testate pozitiv cu Covid-19”.

                                                                 North Shore News.

Canoe News: “Studiu: Pisicile au risc crescut de Covid-19”

Postmedia News.

Vanity Fair: “Feline mari si mici au fost testate pozitiv cu Covid-19”

Apoi, Kent Brockman accentueaza inducerea fricii, enumerând „simptome” ridicole. El spune:

„Locuitorilor din Springfield le este recomandat să rămână la current pentru mai multe informații dacă prezintă oricare dintre următoarele simptome: setae ușoară, foame ocazională, oboseală noaptea”.

Conform majorității surselor, simptomele COVID-19 sunt febră, tuse uscată, oboseală și dureri în gât. Cu alte cuvinte, într-adevăr nu trebuie mult sa ajunga cineva in stare de panica Covid-19

În timp ce Homer se înnebunește de virus, Marge îi spune că a ieșit un vaccin. Așa că se duc sa il faca.

 

O coada lungă pentru vaccinul anti gripa pisicii. Vom asista probabil la scene similare din întreaga lume în viitorul apropiat.

In concluzie

Acest clip din 2010 a fost probabil inspirat de criza H1N1, care s-a dovedit a fi supra încărcată în mare măsură de organizații precum OMS (Organizatia Mondiala a Sanatatii) și CDC (Centrul de Control si Preventie a Bolilor). Cu toate aceste s- a încheiat cu o campanie de vaccinare în masă.

Zece ani mai târziu, acest clip este mai relevant decât oricând. Este vorba despre surse mass-media care complotează pentru a stârni frica, reporterii de presă transformându-se din zi in zi și publicul trecând într-o frenezie.

Un lucru este sigur, carantina COVID-19 a realizat cu succes un lucru:

„Pentru a-I pune pe americani înapoi unde aparțin: în camerele întunecate, lipiti de televizoarele lor, prea îngroziți sa omita reclamele”.

P.S. Criza economică cauzată de COVID-19 a provocat o scădere masivă a veniturilor din publicitate, ceea ce îngreunează rămânerea pe linie a site-urilor independente, precum Vigilant Citizen. Dacă ați apreciat acest articol, vă rugăm să luați în considerare să vă aratati sprijinul printr-o mică donație lunară pe Patreon. Dacă doriți, puteți face o donație o singură dată aici. Suportul dvs. Va ajuta acest site să navigheze în aceste momente dificile, deoarece continuă să ofere informații și analize vitale în mod regulat.  Mulțumesc!

 

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. bedo4756 said, on mai 30, 2020 at 10:22 pm

  Când vorbim despre cărți,filme spectacole și piese de teatru, în nici un caz nu le putem numi profeții. Acestea sunt ori sursă de inspirație și studiu, pentru niște servicii sau agenții întregi, care lucrează pentru pregătirea producerii unor astfel de evenimente , ori sunt comandate de aceste structuri , pentru a”educa” cnososul uman cu eminența producerii unor astfel de lucruri în viața cotidiană mondială.

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 30, 2020 at 10:34 pm

   bedo4756

   Evident ca nu sunt profetii.

   Apreciază

  • ion said, on mai 30, 2020 at 11:08 pm

   iminenta

   Apreciază

  • Andrei said, on mai 31, 2020 at 3:11 pm

   Profetii in adevaratul sens al cuvantului pot face doar cei luminati de Dumnezeu.

   Insa daca suntem atenti putem afla ce intentioneaza sa faca cei care se inchina duhurilor cazute. Ei au grija sa ne informeze printr-o multime de mijloace despre planurile lor din 2 motive:

   a) pentru a ne pregati sufleteste de ceea ce ei isi propun sa faca prin asa-zisa programare predictiva. Prin aceasta ajungem sa cunoastem evenimente planificate in viitor si asa ajungem sa lucram in folosul lor putand deveni fara sa vrem instrumente ale implinirii planului. De exemplu, stiind ca acum urmeaza Revolutia, a doua etapa a programului de distrugere a lumii vechi, multi vor dori sa participe la ea crezand ca au ceva de castigat iar altii se vor resemna crezand ca nu mai este nimic de facut. Si unii si altii ajung ca prin atitudinea lor sa faciliteze ceva ce a fost initial doar in mintea unor oameni demonizati.

   b) papusarii care sunt in umbra evenimentelor de lucrare a tainei faradelegii cred in razbunarea Karmei iar ca sa nu fie considerati vinovati de rautatile pe care le pun la cale aleg sa-i informeze pe oameni inainte astfel ca cei care ajung sa sufere mai tarziu o vor face in deplina cunostinta de cauza pentru ca stiau ce se va petrece dar nu s-au opus. Evident ca in acest caz nu papuasarii sunt vinovati de rele ci oamenii ca le-au acceptat.

   Apreciază

 2. Mirel Gabor said, on mai 31, 2020 at 6:23 pm

  Canalul cel mai vocal, adică a3, partener cnn, a trimis anul trecut, sau a fost chemat se cel puțin 3 ori la ordine în SUA
  Ei sunt cei mai îngroziți de acest virus, ca și cnn ul în state, trompete de răspândire a fricii.

  Apreciază

  • MihaiC said, on mai 31, 2020 at 6:43 pm

   Mass media este aservita in totalitate intereselor globaliste. Chiar nu merita sa-ti pierzi timpul cu ei.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: