SACCSIV – blog ortodox

(+18) Melodia „ILLUMINATI” de Lil Pump. Sau pana unde a coborât industria muzicală

Posted in Illuminati (ILUMINATII), MUZICA, SIMBOLURI, VIGILANT CITIZEN by saccsiv on mai 25, 2020

Vigilant Citizen: “Illuminati” by Lil Pump: Yeah, This Is What the Music Industry Has Sunken To

„ILLUMINATI” de LIL PUMP: Da, până aici a coborât industria muzicală

În piesa „Illuminati”, Lil Pump și Anuel AA se umflă în pene cu mașinile și fetele lor, după inițierea în organizația „Illuminati”. Vom arunca o privire la simbolisitica ocultă și satanistă din acest videoclip izbitor.

Când site-ul Vigilant Citizen a fost lansat, cu mai bine de zece ani în urmă, videoclipurile muzicale conțineau ceva simbolistică ocultă dar în cea mai mare parte subtilă și ascunsă. Era nevoie de articole lungi și de citate din cărți obscure pentru a explica simbolismul în legătură cu elita ocultă și cu Illuminati. Dând pe repede-înainte, până în anul 2020, cam așa se cântă acum:

„Illuminati (da!)

Illumi, Illumi, Illuminati (da, da!)”

Într-o eră în care elita ocultă își arată tot mai des chipul urât și își pune în aplicare agenda cu multă grabă, industria muzicală a devenit nimic altceva decât un braț de propagandă al elitei. Și, cum muzica rap este extrem de populară printre tineri, se depun eforturi mari pentru a transforma această formă de artă într-o groapă comună a tinerelor rațiuni omorâte.

În anii din urmă am scris articole despre artiști precum Lil Uzi Vert, Trippie Redd și Young Thug – toți rapperi tineri, protagoniști ai unor videoclipuri șocante, proslăvind pe față elita ocultă și gândirea satanică. Oricum, videoclipul „Illuminati” al lui Lil Pump reușește să ridice la un alt nivel sinceritatea mesajului, coborându-se în același timp la un nivel și mai jalnic.

Având un nume atât de sonor precum „Illuminati”, v-ați putea gândi că piesa conține cine știe ce mesaje în plan secundar, vreun comentariu despre industrie sau că ne cere vreo interpretare deșteaptă despre ce vrea cântecul să spună. Ei bine, nu! ”Illuminati” este strict despre Lil Pump și Anuel AA săltând într-una și încercând zadarnic să găsească rima dintre cuvintele „Illuminati” și „Ferrari”… Iar în timp ce auzul ne este chinuit cu prostia asta, văzul ne este bombardat cu toate simbolurile Illuminati imaginabile. Pe scurt, o experiență de amorțire a minții. Deloc surprinzător, toate comentariile de top de pe YouTube desființează pur și simplu acest videoclip

ZZ10 (cu o săptămână în urmă): Ăsta e un ritual satanic, nu un cântec.

Ltz emlg: Cand drogatul de la stația de benzina primește un microfon

Ghetto nerd: Cel mai prost cântec pe care l-am auzit în viața mea

Prabhu Kulkarni: Acest cântec e mai periculos decât coronavirusul

Uncommon Sense: Mai multă propagandă Illuminati din partea marionetelor lor. Chiar sar de parcă ar fi conduși cu ațe.

Ca s-o spunem mai pe șleau: Lil Pump nu e tocmai cel mai intelectual dintre rapperi [n.tr.: Lil Pump, engl., arg. pentru  Little Pump – mica pompă, pompița]. A devenit faimos pentru Gucci Gang – o capodoperă lirică în care circa 72% dintre cuvinte sunt „Gucci Gang”. Asta nu a împiedicat însă videoclipul să adune peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube! Și tot asta l-a propulsat pe Lil Pump în topul Forbes 30 Under 30.

                              Lil Pump prezentat în Topul Forbes 30 Under 30

În Gucci Gang, Lil Pump „răpuiește” despre cum se droghează și cum „și-o t…” cu fetele când e la liceu. În Illuminati, Lil Pump cântă rap despre cum se droghează și cum … cu fetele în timpul unui ritual satanic. Cam așa lucrează industria asta: mai întâi, dă-le copiilor un idol. Adu-i apoi pe calea întunericului.

Illuminati rimează cu Ferrari

Unii critici s-au plâns de faptul că nu înțeleg în acest cântec decât cuvintele „Illuminati” și „Ferrari”. De fapt, este foarte normal să fie așa, pentru că acestea sunt singurele cuvinte pe care trebuie să le înțelegi pentru a prinde șpilul piesei: este vorba de a asocia pe „Illuminati” cu chestii mișto, precum mașinile sport.

Videoclipul, regizat de un veteran al industriei, Spiff TV, pune pe tapet totul. Și începe într-o manieră foarte simbolică.

                                                       Anuel AA zace într-un coșciug.

                      Funeraliile sunt oficiate de un personaj sinistru, purtând glugă și mască.

Apoi, Anuel AA revine la viață și începe să cânte rap. Ne arată semnul coarnelor de diavol, dublat de cel al „ochiului unic, atotvăzător”.

De sute de ani, ritualurile de inițiere în cercurile oculte s-au învârtit în jurul morții și renașterii simbolice a candidatului. În acest caz, artistul este renăscut în pseudo-religia satanică a elitei oculte.

Versurile lui Anuel se concentrează pe o singură idee: renașterea lui satanică îi deschide drumul spre faimă și bogăție.

Y soy un demonio, y yo soy un diablo

Y en los Billboard, yo soy un rey (Rey)

Y yo soy millionario y yo soy intocable.

Traducerea:

Sunt un demon, sunt un diavol

Sunt în Billboard, sunt un rege

Sunt un milionar, nimic nu mă atinge.

În timp ce Anuel cântă aceste cuvinte, vedem pe ecran apariții precum acest cap de Bahomet

          Evident, fiind un pion al Illuminati, Anuel trebuie să facă semnul „ochiului unic”. Des.

Apoi apare în scenă și Lil Pump ca să se laude că și-a vândut sufletul.

          Lil Pump e înconjurat de oameni mascați, în ceea ce pare a fi un ritual de inițiere.

Strofa lui începe cam așa:

Illuminati (Ooh)

Mâine aș putea să mă trezesc și să-mi iau un Bugatti (Bugatti)

Illuminati (Yeah, sheehs)

Mă dau cu un Ferrari si trag pe nas un Oxy (Brr)

Două c**ve gemene sunt în hol (În hol), ooh

Îmi pare rău, c**vo, eu nu spun „îmi pare rău” (uh-uh, yeah)

I-am tras-o c**ei ăleia din UK

Am pus-o pe pastile, acum e ca o retardată

Illuminati pot să înnebunească o c**ă (Să înnebunească)

Nu mai știu care dintre astea e gagică-mea. (uh)

Cu alte cuvinte, Lil Pump spune că Illuminati îi permit să-și cumpere un Bugatti și să conducă un Ferrari în timp ce se droghează cu opioide. El se mândrește cu faptul că a drogat o fată până la punctul în care aceasta are probleme mentale.

Iar în timp ce auzul ne este mângâiat cu aceste giuvaeruri de înțelepciune, vedem asta:

                                                                     Pion Illuminati

Se întâmplă o grămadă de lucruri în fotografie. În primul rând, Lil Pump este înconjurat de flăcările iadului, ilustrând clar unde duc toate astea din punct de vedere spiritual. De asemenea, Lil Pump poartă o jachetă cu imprimeuri de tip felină, folosită de mai sus-menționații Illuminati pentru a identifica sclavele sexuale Beta. Altfel spus, Lil Pump (pompița…) ar putea să fie nițel „pompat” mai încolo de vreun Illuminati bătrân și libidinos. În final, el dansează pe o scară care nu duce nicăieri – un clasic simbol al masonilor.

Artă masonică clasică reprezentând scara lui Iacob, care duce, printre gradele francmasoneriei, către iluminare.

Desigur, pioni ai industriei precum Lil Pump nu urcă nicio scară spre nicio iluminare, de niciun fel. O mult mai potrivită reprezentare ar fi o scară coborând către un subsol murdar și jilav, plin de Epsteini si Weinsteini.

Lil Pump ține în mână un șarpe. Șarpele care a ispitit-o pe Eva să muște din mărul proverbial în Facerea este unul dintre simbolurile preferate ale elitei oculte: Lucifer, aducătorul luminii. Ca o paranteză: șarpele chiar l-a mușcat pe Lil Pump în timpul filmărilor, provocându-i o mică hemoragie. Simbolic…

Videoclipul se termină cu alte imagini izbitoare.

           O fată făcând semnul ochiului unic cu un triunghi de lumină proiectat pe ochi.

Și mai multe chestii cu coarne, ca să fie siguri că ați înțeles că asta v-a fost oferită de elita satanistă.

În concluzie

Cu un titlu precum Illuminati și imagini care sugerează puternic ritualuri satanice, acest videoclip face un pas înainte în normalizarea în ochii tinerilor a imagisticii elitei oculte. Unii ar putea să spună: „O fac intenționat ca să vă păcălească și să vă enerveze.” Ei bine, singurii care sunt cu adevărat enervați de acest videoclip sunt chiar fanii lui Lil Pump. O scurtă privire aruncată asupra dislike-urilor și asupra comentariilor de pe YouTube arată că oamenii pur și simplu urăsc acest cântec și videoclipul lui. Cu toate acestea, Lil Pump trebuia s-o facă. Este un ritual de admitere prin umilire.

Pentru că nu e nimic mișto, deștept sau rebel în acest videoclip. Este doar despre cum Lil Pump si prietenul lui se laudă cum le-au cumpărat lor Illuminati un Ferrari, la fel cum o „fetiță” de companie se laudă cu poșeta nouă pe care i-a cumpărat-o „tăticul” ei. Adică e ok, bravo lor, dar cam știm cu toți ce au trebuit să facă fiecare ca să obțină toate astea. Iar dacă dama de companie poate să-i dea în final papucii amorezului ei și să se ducă la altul, marionetele Illuminati nu pot.

După cum spunea chiar Lil Pump:

„Illuminati pot face o c***ă să înnebunească”

Aveți mare grijă cu Lil Pump pentru că, în cazul de față, c***a sunteți chiar voi.

P.S. Criza economică provocată de COVID-19 a produs o masivă scădere a veniturilor din publicitate, devenind foarte dificil pentru site-uri independente precum Vigilant Citizen să rămână pe linia de plutire. Dacă v-a plăcut acest articol, vă rugăm să ne sprijiniți printr-o mică donație pe Patreon. Dacă preferați, puteți face și o donație unică aici. Ajutorul vostru va ajuta acest site să răzbată prin aceste vremuri grele și să continue să ofere în mod regulat informații și analize vitale. Vă mulțumim!

 

Comentariu saccsiv:

Citiți, vă rog și:

„XO Tour Llif3” – SATANISM PE FAȚĂ în cel mai urmărit videoclip al rapperului LIL UZI VERT

Ochiul Atotvăzător: Originile și semnificația ocultă

Origini și tehnici de control al minții: PROGRAMAREA MONARCH – o continuare a proiectului MK-ULTRA

Video: MILEY CYRUS, un clip “trippy si SCLAVIA MKULTRA …

Video: KATY PERRY si ea papusica illluminati

VIDEO: Ke$ha – marioneta satanistilor dar idol al adolescentilor. ELITELE se folosesc de vedete pentru a promova simboluri. Dar la ce le foloseste?

 

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Releu said, on mai 25, 2020 at 9:22 pm

  Metin Cerchez Libertatea de opinie:
  IN NUMELE CORONAVIRUS OCULTA MONDIALA MASONICA ELIMINA DREPTURILE OMULUI

  Apreciat de 1 persoană

  • mario said, on mai 25, 2020 at 9:50 pm

   acest personaj metin cerchez are mari legaturi cu clanurile mafiote de la malul marii…

   Apreciază

   • Releu said, on mai 25, 2020 at 10:16 pm

    @Mario
    Spune prostii??

    Apreciază

   • Radu Humor said, on mai 26, 2020 at 12:08 am

    Dacă unul beat te trezeşte pe la 2 noaptea să te anunţe că-ţi arde casa ( şi chiar aşa e !), ce faci ?!
    Te întorci pe partea aialaltă zicând : dă-l naibii de beţivan ! ?

    Apreciază

  • Mario said, on mai 26, 2020 at 12:59 am

   Nu, stiu si mafiotii cine conduce lumea dar nu au neaparat si reperele morale corecte…

   Apreciază

 2. Radu Humor said, on mai 25, 2020 at 11:46 pm

  Dar iată până unde coboară şi cei de mult mai sus:
  „Ambasada Chinei în Franţa a afirmat luni că contul său Twitter i-a fost „piratat” după publicarea în numele său a unei caricaturi ironizând SUA, care a declanşat un val de reacţii pe reţelele de socializare înainte de a fi retrasă, potrivit France Presse.

  „Clarificare: Cineva a falsificat contul oficial de Twitter al Ambasadei Chinei publicând un desen intitulat ‘Cine urmează?’. Ambasada ţine să condamne şi se declară în continuare ataşată principiului veridicităţii, obiectivităţii şi raţionalităţii informaţiilor”, a reacţionat ambasada chineză din Paris, potrivit agerpres.ro.

  Desenul incriminat arată Moartea, drapată în culorile steagului american, în faţa unei uşi închise, deasupra căreia apare înscris Hong Kong. „Este ultima dintr-o serie de uşi, toate deschise, fiecare cu un prag însângerat şi purtând numele unei ţări: Irak, Siria, Ucraina, Libia, Venezuela”.

  Pe coasa pe care o ţine Moartea, o pată a fost interpretată a fi steaua lui David de un mare număr de internauţi, care au văzut în aceasta un mesaj antisemit şi complotist despre o presupusă alianţă americano-israeliană pentru a destabiliza Hong Kong.

  Totuşi, unii au subliniat că este vorba despre o deturnare a unei prime caricaturi, care înfăţişa Moartea îmbrăcată în drapelul chinez, cu uşi intitulate: Mongolia Interioară, Xinjiang, Tibet, Hong Kong, Taiwan. Şi aceeaşi mică pată pe coasă.”

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: