SACCSIV – blog ortodox

Daniel Ghiță s-a DEZLĂNȚUIT: anunță că BOICOTEAZĂ magazinele câtă vreme românii sunt termoscanați: Pun presiune pe GuWerner

Posted in Romania, virus by Vali on mai 23, 2020

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/daniel-ghita-boicot_1467518.html

Luptătorul Daniel Ghița s-a dezlănțuit la adresa guvernului și a magazinelor. Acesta comentează criza generată de coronavirus și spune ceea ce gândesc enorm de mulți români: efectele negative sunt îndreptate strict înspre populație și afacerile românești. Ghița anunță că boicotează magazinele câtă vreme oamenii sunt obligați să poarte măști și să fie termoscanați.

”Mă intreb, de ce oare virusul nu se regăsește ( nu s-a regăsit ) in magazinele multinaționalelor, in aeroport, in IKEA , la benzinării , in uzine și fabrici, care fabrica pentru export, la export de lemn brut, dar e pericol mare sa ne infectam in Biserica si la restaurante?! Nu vedeți? Tot ce este social trebuie sa dispără!

Dacă Merkel are nevoie de mâna de lucru ieftină ( sclavi ) hai in avioane, înghesuiți și hai la munca in Germania, unde oamenii lucrează in condiții inumane, pe bani putini! Virusul doarme! Nu este activ??

Acest virus este extrem de periculos, pentru ca a luat 80% din libertățile și drepturile omului! Un virus care îmbogățește multe partide politice, contracte cu bani publici. Dacă ei instalează dictatura, cine-i mai controlează ? Nimeni! Fac ce vor, mâine nu o sa mai ai voie sa te exprimi public, sa nu deranjam “ virusul”!

Eu nu mai cumpăr nimic, cât timp este aceasta scanare in magazine, cu isterie, arestări ! Nu mai intru și nu mai cumpăr, nimic. Boicot total! Sa vedeți ce vor face multinationalele, dacă își pierd banii : pun presiune pe GuWerner, așa cum o fac de mult timp in România! Nihil Sine Deo.”, e mesajul lui Ghiță.

Autor: Loredana Codruț

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dana said, on mai 23, 2020 at 5:17 pm

    Daca nici impozitele nu s-ar plati din cauza termoscanarii, ar fi o alta presiune adaugata.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Constantin said, on mai 23, 2020 at 6:37 pm

    Opuneti-va fratilor, nu mai intrati acolo unde va este luata temperatura caci fara bani vostri nu vor rezista. Cred ca o vreme vom mai avea alternative, gandesc ca magazinele mici nu-si vor permite sa refuze oamenii.

    Apreciat de 3 persoane

  3. Apa trece, pietrele rămân said, on mai 23, 2020 at 6:42 pm

    Nici eu nu intru în magazinele dotate cu termoscanere.

    Apreciat de 3 persoane

  4. Mihai T said, on mai 23, 2020 at 7:27 pm

    Comentariu al utilizatorului ”Orizont” postat la un articol activenews:
    1 -NU ii intereseaza ce acuratete au acele pistoale sau ce valoare are temperatura cuiva ! – TOTUL este o actiune DE FORTA si intimidare la gatul populatiei – UN DRESAJ !
    2- Vor sa faca o estimare cat mai precisa a procentelor care au demnitate si personalitate si nu accepta statutul de sclav ! – Ei pregatesc deja in laboratoare mai multe linii de REPRESIUNE pentru momentul cand vor primi ordine de la Cabala Satanista de care vorbeste foarte clar Radu Moraru !
    3 – Rares Bogdan ne anunta cum va fi „condamnat” PNL-ul sa guverneze alaturi de USR si sa”reformeze” Romania. – Imagineaza-ti doar ce va fi !
    4 – In timpul asta PSD au capitulat sub greutatea dosarelor sau a angajamentelor si DORM la adapostul Salariilor si Pensiilor !

    Apreciat de 4 persoane

  5. Mihai T said, on mai 23, 2020 at 7:29 pm

    Soluții: Boicot total, demersuri legale, presiune pe autorități, tămbălău, pregătire, rugăciune.

    Apreciat de 4 persoane

  6. Duhul Căpitanului said, on mai 23, 2020 at 8:17 pm

    Bravo șefule! Iată atitudinea unui român sadea. Majoritatea martirilor nu erau mari „prelați”, ci simpli creștini… Sa ne gândim numai la Sfântul și slavitul mare mucenic Gheorghe.. Să-l urmam toți pe acest boxer, doar suntem și noi în „ring”…

    Apreciat de 4 persoane

  7. Cristina said, on mai 24, 2020 at 3:32 am

    Da. De acord!

    Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.