SACCSIV – blog ortodox

TERMOSCANAREA: Filmare cu ceea ce intamplat la Kaufland inainte de venirea politistilor ce l-au incatusat pe batran

Posted in politie, VIDEO, virus by saccsiv on mai 21, 2020

Filmarile cu incatusarea probabil ca deja le-ati vizionat:

Video (in ROMANIA!): Opt politisti doborand la pamant un batran ce ar fi refuzat termoscanarea la un hypermarket

Iata si ce s-a petrecut inainte:

Iata si ce a transmis Politia Capitalei, conform articolului VIDEO. Reacția violentă a 3 bucureșteni când paznicul de la supermarket a vrut să le ia temperatura de pe Pro tv:

„La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”

”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • Victor said, on mai 22, 2020 at 12:01 am

      Sunt interesanti fostii lui clienti :

      O. J. Simpson (1995)
      Jeffrey Epstein (2008)
      „Dershowitz a fost membru al echipei de apărare juridică pentru Jeffrey Epstein, care a fost anchetat în urma acuzațiilor că a solicitat în mod repetat sex de la minori. [37]

      Ancheta asupra lui Epstein s-a încheiat cu un acord controversat de neîncepere a urmăririi penale, pe care Dershowitz a ajutat-o să negocieze în numele lui Epstein. [38] La 30 iunie 2008, după ce Epstein s-a declarat vinovat pentru o acuzație de stat (una din două) de procurare a unei fetițe sub vârsta de 18 ani și a fost condamnat la 18 luni de închisoare. [39]”

      Julian Assange (2011)
      Donald Trump (2020)

      https://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Dershowitz

      Apreciază

  1. RomeoB said, on mai 21, 2020 at 5:34 pm

    TERMOSCANAREA ESTE IN ACEST MOMENT ILEGALA ! NU EXISTA LEGE PUBLICATA IN MONITORUL OFICIAL !.

    Antena 3: 17.22: Nu s-a publicat in Monitorul ofoicial decizia cu privire la termoscanare.
    Busoi PNL: Toate aeroporturile din lume fac termoscanare, deci e legal, si in Romania.
    17.24: Raed Arafat: Magazinele care nu fac termoscanare trebuie amendate.

    Apreciază

  2. loga said, on mai 21, 2020 at 5:41 pm

    Pai da programare neuropsihologica – intai temperatura pe urma codul de bare tatuat microspcopic pe frunte sau cipul cu codul de bare din care se evidentiaza o cifra de 3 ori. Si lumea va fi obisnuita ca dupa o simulare. Plus ca actiunea e si de testare – ia sa-i vedem cum reactioneaza , cine se rascoala, in ce fel. Remarc un stil foarte american in toata treaba asta!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Vali said, on mai 21, 2020 at 5:50 pm

    Fac si eu o remarca
    Am acest tip de termometru de la inceputul anilor 2000 si stiu sigur ca temperatura se ia doar pe frunte, intre sprancene, la o distanta de 1 max 1,5 cm, termometrul nu trebuie miscat. In nici un caz pe gat cum fac paznicii in film!
    Deci temperatura nu este masurata corect.
    De fapt nici nu este vorba despre masurarea temperaturii acolo, ci de controlul si dresarea populatiei

    Apreciat de 2 persoane

  4. Vali said, on mai 21, 2020 at 6:02 pm

    Cum se ia temperatura corect, cu un termometru fara contact: pe frunte, la distanta mica, fara a misca aparatul

    Apreciază

    • iulia20m said, on mai 22, 2020 at 1:50 pm

      Ok, dar nu pe frunte!!! Temperatura se poate lua si de aici in colo exact asa cum s-a luat si pana acum!

      Apreciază

  5. gloria said, on mai 21, 2020 at 6:06 pm

    dragilor ! ce act de vitejie la tinerii militeni !!!! dom-le !!!, as vrea sa-i vad la sapa la porumb, cum isi arata vitejia si puterea la scos randurile la tarla si nu in lupta cu 3 (trei ) batranei ! ,,,,,-bunicilor ! taticilor, mamicilor NU mai cumparati de la negustorii corporatisti ,care va umilesc! , sint destule piete, magazine mici, tarabe si bacaniile de la colt cu de toate , care va asteapta cu drag, mai schimbati o vorba -doua cu negustorul , cumparati ce va place si nu sunteti scanati, verificati si triati ! mergeti pe jos , faceti miscare, odihniti-va pe banci la soare sau la umbra, nu mai mergeti cu transportul in comun, pentru o statie-doua ! nu va grabiti ! Doamne ajuta !

    Apreciat de 2 persoane

  6. Cristian Daniel said, on mai 21, 2020 at 6:09 pm

    Victimile trebuie sa depuna plangere penala impotriva militienilor pentru vatamare corporala (exista si cazuri in care ar putea fi vorba chiar de vatamare corporala grava) si alte violente, cu certificat scos de la INML. bineinteles trebuie evitate magazinele cu termoscanare (actiune care nu are nicio sustinere legalsa sau medicala), cu precadere Kaufland…

    Apreciat de 1 persoană

  7. Dana said, on mai 21, 2020 at 6:30 pm

    Greu in tara asta sa ti se respecte drepturile. Nici macar in per. de urgenta nu s-a termoscanat. Au gasit ca in per. de alerta = RELAXARE, se pot restrange oricum libertati, usor din pix… cata stima la adresa cetatenilor! Macar daca termoscan. era concludenta. Ne supun unor rele tratamente de parca nu am fi Oameni ci gaini din ferma luate de o aripa … in video de 3 + 2 politisti!

    Apreciat de 1 persoană

  8. Uncretin said, on mai 21, 2020 at 7:22 pm

    Vai nouă! Celor care nu avem curaj decât să scoatem telefonul și să filmam.
    Vai nouă! Celor ce scuipăm în sân și mulțumim că nu suntem noi, dar mâine putem fi noi.
    Vai nouă! Că suntem bărbați doar cu XY nu și cu sufletul și virtutea.
    Vai nouă! Că ne gândim doar la amenzi și că ne pierdem bunurile.
    Vai nouă! Că acceptăm să facem rău aproapelui nevinovat sub protecția „așa e legea, așa e ordinul”.
    Vai nouă!
    Cât forță a avut bătrânul ala. Și fizică și psihică. Ție Doamne, sufletele noastre!

    Apreciază

  9. gigimutu said, on mai 21, 2020 at 7:34 pm

    bai vela manivela,

    politia romana e varza bai, sa tratezi asa cu violenta un batrin si o femeie, du-va-n p…a mea, Romania stat politienesc.
    Nu pot sa nu remarc atuitudinea de gunoi, da, de gunoi, a paznicilor de la kaufland, care nici macar nu stiu sa vorbeasca politicos cu un posibil client al magazinului, pai bai, daca faceati asa ceva in Ungaria sau in Bulgaria v-ati fi luat-o groasa bai kauflandu pu…liiiii!!!!!!!
    cred ca o sa ma gindesc de 10 ori inainte sa va mai calc pragu kaufland!!!!!!

    Apreciază

  10. gigimutu said, on mai 21, 2020 at 7:36 pm

    A, si inca ceva,

    cind a venit jegul ala de politai tinar care a vorbit primul cu doamna, trebuia sa se prezinte, parca asa spune legea, ”sunt sergent pu…lica frinaru de la sectia x”, nu cum a luat-o el pe femeie, de sus, de parca era ministrul de interne nu alta, bai jegule, unde ai facut scoala de politie, la fara frecventa?

    Apreciază

  11. mircea.v said, on mai 21, 2020 at 9:46 pm

    http://www.ms.ro/2020/05/20/obligativitatea-purtarii-mastii-de-protectie-a-triajului-epidemiologic-si-dezinfectarea-obligatorie-a-mainilor-pentru-prevenirea-contaminarii-cu-virusul-sars-cov-2-pe-durata-starii-de-alerta/

    Nimic despre magazine si clienti. Adica, raed arafat si orban si rafila au vorbit ca sa nu adoarma, adica minciuni nemernice, de la tatal minciunii.
    Dar daca merg intr-o institutie a statului si trebuie sa intru, cine face triajul? Banuiesc ca trebuie facut in conditiile legii, adica de catre un cadru medical, nu?

    –––––––––––––––––––––––––––––

    Comunicate de presa

    Obligativitatea purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS CoV-2 pe durata stării de alertă
    20 mai 2020

    Nelu Tătaru, ministrul Sănătății a aprobat Ordinul Comun MS-MAI privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mainilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS CoV-2 pe durata stării de alertă

    Conform documentului, pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei,

    În funcție de evaluarea riscului efectuat de medicul de medicina muncii al unității sau a medicului de medicină școlară, după caz, pot exista unele excepții, astfel:

    a) ) angajatul este singur în birou sau se află minim 2 m între persoanele din acel birou, cu condiția aerisirii camerei, cel puțin la două ore și se asigură dezinfecția suprafețelor;

    b) persoana suferă de boli care afectează capacitatea de oxigenare;

    c) persoana desfășoară activitați fizice intense și/sau în condiții de muncă solicitante (temperaturi ridicate, umiditate crescuta, etc.);

    d) prezentatorii TV și invitații acestora, cu condiția respectării distanței de 3 metri între persoane;

    e) vorbitorii în public cu condiția respectării distanței de 3 metri

    f) elevii/studenții doar în timpul orelor de curs, dacă se respectă distanțarea corespunzătoare

    g) copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

    Angajatorul sau conducătorul instituției are obligația de a elabora propriile proceduri pe baza evaluării de risc pentru fiecare angajat, în funcție de programul de lucru, specificul activității desfășurate, structura organizatorică, structura incintei.

    Medicii de medicina muncii vor face evaluarea de risc și vor emite recomandări privind necesitatea purtării măștii pentru angajați, iar responsabilul SSM va face instruirea angajaților în ceea ce privește securitatea și sănătatea în muncă.

    Măștile sunt eficiente dacă sunt folosite în combinație cu curățarea frecventă a mâinilor cu soluție pe bază de alcool sau cu apă și săpun. Mai exact, înainte de a utiliza masca, mâinile trebuie igienizate (cu soluție pe bază de alcool sau cu apă și săpun). Masca de protecție trebuie să acopere atât gura cât și nasul și să fie schimbată o dată la 4 ore sau ori de câte ori aceasta s-a umezit sau s-a deteriorat;

    Masca nu se atinge în timpul purtării, iar în cazul atingerii măștii, mâinile trebuie igienizate cu soluție pe bază de alcool sau cu apă și săpun.

    După utilizare, masca se aruncă de îndată într-un spațiu special amenajat, preferabil cu capac, operațiune urmată de igienizarea mâinilor. NU se recomandă reutilizarea măștilor medicale.

    Măștile nemedicale se spală zilnic la o temperatură de 60- 90 C și se calcă cu fier de călcat prevăzut cu abur, la temperatură maximă.

    Pentru copiii cu vârsta de 5 ani sau mai mare este recomandată purtarea măștilor nemedicale (din material textil);

    În cazul apariției febrei/tusei/strănutului, purtarea măștii este recomandată în orice circumstanță (ex: în spațiile deschise, la domiciliu).

    Documentul elaborat de către specialiștii în sănătate publică din cadrul Ministerului Sănătății și Institutului Național de Sănătate Publică prevede și reguli privind triajul persoanelor pentru accesul într-o incintă.

    Astfel, pe durata stării de alertă se instituie obligativitatea instituțiilor și autorităților publice, operatorilor economici și profesioniștilor de a organiza activitatea astfel încât să se asigure la intrarea în sediu efectuarea triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor în condițiile și cu respectarea Instrucțiunilor generale privind măsurile de igienă.

    In acest context, pentru personalul angajat, la accesul în sediul unității/instituției, este obligatoriu triajul epidemiologic și dezinfectarea mâinilor.Triajul nu implică înregistrarea datelor cu caracter personal.

    Triajul epidemiologic constă în:

    a) măsurarea temperaturii prin termometru noncontact (temperatura înregistrată nu trebuie să depășeasca 37,3 C);

    b) observarea semnelor și simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată);

    c) dacă temperatura înregistrată depășește 37,3 C, se recomandă repetarea măsurării temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus.

    d) dacă se constată menținerea unei temperaturi mai mare de 37,3 C sau/și prezența altor simptome respiratorii, persoana este îndrumată către mediul de familie în vederea efectuării unui consult medical:

    – dacă se încadrează în definiția de caz suspect COVID 19, medicul de familie îi va recomanda testarea pentru diagnosticarea infecției cu virusul SARS-CoV-2;

    – dacă nu se încadrează în definiția de caz suspect COVID 19, medicul de familie va stabili diagnosticul.

    Medicul de medicina muncii va avea obligația monitorizării stării de sănătate a angajaților, va face instruirea angajaților în ceea ce privește SSM (Securitatea și Sănătatea în Muncă), dar și evaluarea riscului pentru a decide dacă sunt și alte zone unde nu este obligatorie masca.

    Persoanele cu funcție de conducere din fiecare unitate (șefii de structură) au responsabilitatea de a efectua triajul observațional al angajaților din subordinea directă.

    Pentru alte persoane decât personalul angajat:

    (1) Este permis accesul într-o incintă doar pentru persoanele care au motive justificate.

    (2) În cazul în care este necesară doar predarea unor documente, colete, etc, aceasta se va realiza în afara incintei, direct persoanei căreia îi sunt destinate, cu respectarea măsurilor de prevenire a contaminării cu virusul SARS-CoV-2

    (3) Dacă este necesar accesul în incintă, este obligatoriu triajul epidemiologic și dezinfectarea mâinilor. Triajul nu implică înregistrarea datelor cu caracter personal.

    (4) Triajul epidemiologic constă în:

    a) măsurarea temperaturii prin termometru noncontact (temperatura înregistrată nu trebuie să depășeasca 37,3 C);

    b) observarea semnelor și simptomelor respiratorii (de tipul: tuse frecventă, strănut frecvent, stare generală modificată);

    c) dacă temperatura înregistrată depășește 37,3 C, se recomandă repetarea măsurării temperaturii, după o perioadă de 2-5 minute de repaus;

    d) dacă se constată menținerea unei temperaturi peste 37,3 C sau/și prezența altor simptome respiratorii, persoanei nu i se permite accesul în incintă;

    e) dacă temperatura înregistrată nu depășește 37,3 C și nu prezintă alte simptome respiratorii, se permite accesul în incintă, prin preluarea acestuia de la intrare de către un angajat, cu înregistrarea biroului/camerei/ departamentului unde va merge.

    Măsurile vor fi aplicate imediat după publicarea Ordinului de ministru în Monitorul Oficial.

    Apreciază

  12. RomeoB said, on mai 21, 2020 at 10:08 pm

    Din pacate, cei patru care au refuzat termoscanarea, sau cel putin 2 dintre ei faceau parte din secta MISA, a lui Bivolaru. – Antena 3 de asta seara.
    Bivolaru isi va face publicitate.

    Apreciat de 1 persoană

    • VioletaB said, on mai 21, 2020 at 11:51 pm

      @RomeoB și ce dacă erau din secta lui Bivolaru? Nu e normal si nici acceptabil un comportament atat de brutal ca al acelor „milițieni”, indiferent de cine e tinta. Mai ales că era vorba de un om în vârstă. Parca era un mare hot, violator, infractor etc… F urât ce au făcut nemernicii ăștia. Abuzuri peste abuzuri

      Apreciază

    • RomeoB said, on mai 22, 2020 at 12:17 am

      Unii din cei 4 apartineau #rezist – Mircea Badea.

      Apreciază

      • saccsiv said, on mai 22, 2020 at 12:40 am

        RomeoB

        Asadar, cei ce critica termoscanarea sunt yoghini si/sau #rezist. Asta e ideea?

        Apreciază

    • Marius L. said, on mai 22, 2020 at 8:23 am

      De fapt, ce conteaza, este faptul ca cei patru, sau cati au fost, au expus mai tare aceasta problema a termoscanarii si ca este o masura inadmisibila si jignitoare. Pentru mine este irelevant din ce grupare fac parte, atata timp cat lupta pentru libertatea noastra a tuturor. Bravo lor, au facut ce trebuia sa faca si ceea ce ar trebui sa facem multi dintre noi.

      Interventia politiei a fost sub orice critica, te revolta tratamentul pe care l-au aplicat acelui domn. Cam asa se comporta acesti angajati ai statului, aproape de fiecare data ca niste tirani. Te calca in picioare la propriu. Veghe Patriei stie ce spune.

      Apreciat de 1 persoană

    • Mariana Gheorghiu said, on mai 22, 2020 at 12:27 pm

      Ii cunoasteti personal? poate fac parte din mosad,nu? cat de usor sunt pacaliti romanii…cat de usor sunt manipulati…

      Apreciază

    • stef said, on mai 22, 2020 at 4:38 pm

      Ce legatura are atitudinea demna si EROICA a celor care s-au opus tiraniei cu faptul ca faceau parte din MISA?? Sau Rezist – CU ATAT MAI BINE !! Au reusit sa te imbrobodeasca securisti infecti precum Gadea sau CTP ?? Dumneata Nu vezi ca e ordin dat Televiziunilor pentru a decredibiliza actiunea celor Abuzati ??

      Apreciază

  13. mircea.v said, on mai 21, 2020 at 10:21 pm

    saccsiv,

    am un coment cu ordinul ms si mai

    Apreciază

  14. Ionut said, on mai 21, 2020 at 10:58 pm

    Off topic

    E iar o problema cu Ortodoxinfo. Se incarca pagina principala, dar cand intru pe un articol, da eroare 404.

    Apreciază

  15. acelas said, on mai 22, 2020 at 1:14 am

    BRAVO LOR! S-AU SACRIFICAT PT noi !!!

    Avem nevoie de oameni care-si pun pielea-n bat pt lucruri de acest fel, pentru libertate, demnitate si dreptate. Si astia trebuie sa fim noi, noi toti! Nu mereu „altii”. Adica sa incercam fiecare si in acelasi timp sa fim uniti. Nimic nu se face fara sacrificiu! Bravo lor, Dumnezeu va avea grija de sufletele lor.

    Dar pana atunci, si in afara de asta, pe langa suflete, oamenii sufera material. Daca pana acum cumva nu le-a fost retrasa amenda pt un asemenea caz de abuz vadit, fac apel pt a strange noi un ban cinstit si sa platim amenda oamenilor. Noi, cei pt care ei s-au jerftit. Macar atata lucru sa facem si noi, fricosii de noi. Haideti la treaba. Sa na gandim, de la ei s-a decis kaufland sa scoata peste tot in tara, apoi de la kaufland cred ca toate magazinele din intreaga tara. Bravo lor, un sincer gest, o farama dr curaj. Un pic de simt civic, o minima dorinta de a nu sta cu mainile-n san in fata nedreptatii… . Daca nu suntem uniti, vai de noi ..

    Apreciază

  16. Tux said, on mai 22, 2020 at 2:38 am

    Stie cineva ce s-a intamplat azi cu siturile Justitiarul ( http://www.justitiarul.ro ), Ortodoxinfo ( https://ortodoxinfo.ro/ ) si Lumea justitiei ( https://www.luju.ro )?
    Voua va merg?
    Toate au cazut subit azi. Dintre toate trei numai luju care are protectie la atacuri afiseaza mesajul:

    Error 1020 Ray ID: 597002bc29ee3f87 • 2020-05-21 17:27:52 UTC
    Access denied
    What happened?

    This website is using a security service to protect itself from online attacks.

    Celelalte 2 sunt moarte complet.
    Banuiala mea e ca, ofticati ca nu mai au „lege” sa le blocheze, securistii plavanului le-au atacat DDoS

    Apreciat de 1 persoană

    • saccsiv said, on mai 22, 2020 at 10:13 am

      Tux

      Lumea Justitiei pot s-o vad.
      Celelalte doua nu.

      Apreciază

    • stef said, on mai 22, 2020 at 4:50 pm

      Si acum la ora 17 e la fel – E clar ca au declansat atacuri informatice , mai ales ca e domeniu cu „.RO” controlat de mafia securista…

      Apreciază

  17. paul said, on mai 22, 2020 at 4:50 am

    Comunicat: KauflAnd nu va mai folosi termoscanarea Deci, se poate!

    Apreciază

  18. gloria said, on mai 22, 2020 at 8:24 am

    dragilor! nici nu a aparut bine acest filmulet, si gata, gata repejor au aparut aparatorii dughenei corporatiste , mai rapizi in a trage concluzia ca batraneii sunt cei vinovati ! ca au regizat scena respectiva ! ( pai ma intreb si eu ? stand stramb si judecand drept ; daca era regizat !? toti participantii la sceneta ar fi fost instruiti inainte de actiune, de catre regizor ! inclusiv militenii si paznicii cu tomograf , figurantii ! sic ! ) eu ma lipsesc de a-mi face cumparaturile de la sandramalele corporatiste, sa-si vanda marfurile intre ai lor si sa-si bage promotiile si bonusuri-le undeva ! de luat exemplu ;https://eufrosin.wordpress.com/2020/05/19/eufrosin-cu-masca/ si https://actadiurna2016.wordpress.com/2020/05/19/romani-inchideti-aruncati-pe-fereastra-telvizoarele-propagandei-sataniste-careia-butonul-vostru-ii-face-rating-spre-a-minti-minti-minti-pe-banii-vostri-iata-acum-distribuirea-milioanelor-spre-ace/ si ca sa vedeti cine controleaza economia noastra si da ordine, http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=23356 , si in final un citat , care mi-a placut ; „ În privinţa tâmpeniei crase cu care ne confruntăm din ce în ce mai des în vremurile tulburi în care trăim, râsul în hohote este aproape întotdeauna una dintre puţinele arme nu numai de luptă, ci şi de rezistenţă împotriva tâmpiţilor cu care vrând-nevrând interacţionăm ˮ Doamne ajuta !

    Apreciază

  19. iulia20m said, on mai 22, 2020 at 8:54 am

    „Înlocuirea termoscanerului cu un termometru pe care fiecare persoană ar putea să-l aibă la-ndemână, este la fel de legală sau de ilegală ca și termoscanarea. Practic, nu există o lege care să reglementeze clar practica termoscanării sau să interzică termometrul personal. Ar dura câteva minute, înainte de intrarea în magazine sau instituții, dar ar elimina posibilele conflicte.”

    https://jurnalul.antena3.ro/stiri/social/ce-trebuie-sa-stim-despre-termoscanare-845637.html

    Apreciat de 1 persoană

  20. Schiteanul said, on mai 22, 2020 at 10:22 am

    Bucovină floare

    Bucovină, floare românească,
    Peste ochii tăi cei necăjiți,
    Lacrima durerii împlinească
    Rugăciunea ochilor de sfinți.

    Pleacă azi spre cerurile sfinte
    Însoțit de gândul unui neam,
    Suflet cu iubire de părinte,
    Trandafir de plai bucovinean;

    Mic în trup, dar în gândire mare,
    Simplu printre oameni din popor,
    Inima-i fierbinte, iubitoare,
    Lasă, ție, Bucovină, dor!!!

    Flori de mai i-or însoți mormântul,
    Gânduri de smerite rugăciuni
    Vor chema ,din zări albastre, vântul
    Să adune florile cununi.

    A-înviat Hristos! Nădejdea-i mare!
    Ochi-n taină plâng sincer și firesc…
    Lacrima credinței, parfumată floare,
    Unește-n iubire neamul românesc.

    Inaltpreasfințite , plânge Bucovina,
    Clopote răsună, bucium românesc…
    Maică Preacurată mare-ți e grădina
    Florile iubirii în ea înfloresc!

    Bucovină ,floare românească,
    Gândul către tine tuturor ni-i azi,
    Soarele-n lumină să te primenească
    Vântul să doinească prin păduri de brazi!

    Hristos a înviat!
    Poezie dedicată, cu cinstire, Inaltpresfințitului Pimen al Sucevei și Rădăuților, plecat azi spre Împărăția cerurilor .
    Lucica Țigănuș Meleacă- Galați
    20.05.2020

    Apreciat de 1 persoană

  21. mircea.v said, on mai 22, 2020 at 11:00 am

    Principalii vinovati:

    rafila
    arafat
    ms, adica toti medicii care stau in spatele deciziilor

    badigarzi, kaufland mai la coada

    Inca din starea de urgenta, principalele site-uri contra, chiar daca unele nu au fost inchise, au fost obtructionate: se incarcau greu, sau deloc, mergea din a 5-a incercare, sau daca tastai direct tot numele nu mergea, dar daca intrai de pe google, mergea. Asa si zilele astea, cand sistemul e cuprins de panica ca a inceput sa se darame castelul lor de nisip. „A venit apa si l-a luat”.

    Toti care vin cu idei ca cei implicati sant de nu stiu unde sant pe aratura. Nu asta e pr.

    Sistemul, cu regizarea lui, iarasi pe aratrura, adica o manipulare de 2 lei. Si chiar daca e regizat, a fost un test sa se vada cum reactioneaza sistemul. Si s-a vazut. Ce sa-ti zic , „camera profesionala”, „s-a filmat…”.
    Pai altfel cum sa apara public fara toate astea, ca daca era om simplu, o lua pe coaja si nu se stia nimic.

    Da ei cate nu regizeaza? Tone. Da toata treaba asta regizata la nivel mondial???
    Pai se compara???

    regizat, neregizat, s-a vazut cum lucreaza sistemul. iar tupeul lor/sistemului este tupeu dracesc.

    Apreciat de 1 persoană

    • spiridon said, on mai 22, 2020 at 1:09 pm

      https://ioncoja.ro/raed-arafat-actele-la-control/ Un internaut care spune că este profesor universitar desființează cu argumente regula măsurării temperaturii la intrarea în magazine, promovată intens de Raed Arafat și Nelu Tătaru.:

      Apreciat de 1 persoană

    • stef said, on mai 22, 2020 at 5:25 pm

      Gandesti clar – Felicitari !
      As adauga ca acesti oameni au fost ABUZATI din toate punctele de vedere – Puteau sa aiba si zece camere 4K dupa ei ! Ei sunt adevaratii EROI! Fara o minima patura sociala din acest gen de oameni, Planeta era de multa vreme ingropata Tirania Dictaturii Tehnocratice!

      Apreciază

  22. P.M. said, on mai 22, 2020 at 12:27 pm

    Cei ce doresc pot accesa site-ul justițiarul.ro la adresa justițiarul.press

    Apreciat de 1 persoană

  23. Cosmin said, on mai 22, 2020 at 12:46 pm

    Dintr-un articol cu caracter manipulativ al mediei mainstream, se deduce totusi foarte clar ca nu este baza legala pentru termoscanare, avocatul poporului exprimandu-se in limbaj de lemn, dar e foarte clar si concis de dedus:

    „Moderator: Poate fi un subiect de a ataca la CCR această prevedere (decizia autorităților privind termoscanarea la intrarea în magazine, instituții – n.n)?

    Avocatul Poporului: Nu am bază legală pentru acest lucru.

    Moderator: Ați putea sesiza CCR pe problema termoscanării?

    Avocatul Poporului: Atât timp cât ea nu este prin lege sau prin OUG, competențele noastre sunt limitate. Fiind vorba de o hotărâre, orice persoană interesată, care se consideră vătămată, poate să facă acest lucru în instanță.”

    https://republica.ro/avocatul-poporului-despre-termoscanare-am-primit-sesizari-si-din-partea-unor-medici-orice-persoana-care

    Apreciat de 1 persoană

    • Cosmin said, on mai 22, 2020 at 1:00 pm

      Practic e o decizie verbala a autoritatilor si nu ceva scris, o lege sau o ordonanta de urgenta.

      Se testeaza nivelul de dresaj al populatiei.

      Partea buna ca e loc de facut bani. O multinationala actionata in instanta pentru un astfel de comportament, e buna de plata la sume practic fara limita.

      Apreciat de 1 persoană

      • stef said, on mai 22, 2020 at 5:29 pm

        Exact !- se testeaza nivelul de dresaj , reactia la agresiunea psihologica si practici echivalente cu marcarea 666 .

        Apreciază

  24. Aaaaa said, on mai 22, 2020 at 4:11 pm

    In magazinele Lidl din Iasi si probabil din toata tara se poate merge fara grija, au scos portarii cu termoscanere.

    Apreciat de 1 persoană

    • Dana said, on mai 22, 2020 at 11:37 pm

      Tot in Iasi, daca mergi cu mij.de transort in comun, esti termoscanat, la fel daca mergi la primaria sa platesti impozitele esti termoscanat!

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.