SACCSIV – blog ortodox

Judecatoarea Lacramioara Axinte despre termoscanare: “Este cea mai grava incalcare a dreptului persoanei la respectarea vietii private”

Posted in virus by saccsiv on mai 18, 2020

Judecatoarea Lacramioara Axinte:

„Hotararea Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta legifereaza abuzul!

Astfel, obligatia impusa institutiilor publice si operatorilor economici, care desfasoara activitati comerciale/lucru cu publicul ce implica accesul persoanelor in interiorul cladirilor, de a efectua triajul epidemiologic, constand in controlul temperaturii tuturor persoanelor si de a nu permite accesul persoanelor a caror temperatura corporala, masurata la intrarea in incinta, depaseste 37,3°C, este cea mai grava incalcare a dreptului persoanei la respectarea vietii private din punctul de vedere al informatiilor referitoare la sanatatea sa, este un tratament degradant, dar si o discriminare pe considerente de temperatura corporala.

Comitetul National pentru Situatii Speciale de Urgenta, incalcand in mod flagrant Constitutia Romaniei, obliga institutiile publice si operatorii economici sa abuzeze cetatenii Romaniei!

Astfel, art. 26 din Constitutia Romaniei prevede ca ‘(1) Autoritatile publice respecta si ocrotesc viata intima, familiala si privata. (2) Persoana fizica are dreptul sa dispuna de ea insasi, daca nu incalca drepturile si libertatile altora, ordinea publica sau bunele moravuri’.

Dreptul la viata intima si privata presupune si respectarea dreptului la informatiile referitoare la sanatatea sa.

De asemenea, art. 22 alin. 2 din Constitutia Romaniei prevede ca ‘Nimeni nu poate fi supus torturii si nici unui fel de pedeapsa sau tratament inuman ori degradant’.

Daca cetateanul roman nu mai are dreptul sa intre in nici un magazin, farmacie, frizerie, brutarie, institutie publica si in nicio alta cladire cu acces public, decat daca se supune unei examinari medicale, efectuata de persoane care nu au calificare profesionala pentru a masura temperatura corporal, aceasta inseamna ca este supus unui tratament degradant, interzis expres de Constitutia Romaniei.

Potrivit art. 16 alin. 1 din Constitutia Romaniei ‘Cetatenii sunt egali in fata legii si autoritatilor publice, fara privilegii si fara discriminari’.

Interzicerea accesului cetateanului roman cu o temperatura corporala de peste 37,3 °C in orice magazin, frizerie, farmacie, brutarie, benzinarie, institutie publica si orice alta cladire cu acces public, reprezinta o discriminare pe criteriul temperaturii corporale, dar si un tratament degradant, umilitor.

Legiferarea acestui abuz impotriva cetatenilor romani nu numai ca este o incalcare a Constitutiei Romaniei, dar nu are nici o legatura cu prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus.

Marea majoritate a celor infectati sunt asimptomatici, adica nu au nici febra, dar nici un alt semn de boala. Pe de alta parte, febra poate fi un simptom al altor multe boli cunoscute de cand lumea,.

Prin urmare, toti cetatenii vor fi supusi unui tratament degradant si discriminatoriu, desi diagnosticul de infectie Covid-19 se pune doar in urma testarii RT- PCR facuta de personal medical, nu prin termometrizare.

Sper ca Parlamentul Romaniei sa nu incuviinteze aceasta grava incalcare a drepturilor cetatenilor romani!”

Cititi va rog mai multe la:

TEMPERATURA LUATA CU JAPCA ESTE UN ABUZ – Autoritatile nu pot conditiona accesul romanilor in magazine si institutii de masurarea temperaturii la intrare. Termoscanarea contravine Conventiei Europene a Drepturilor Omului, Constitutiei si legilor Romaniei: “Orice persoana are dreptul la respectul vietii sale private din punct de vedere al informatiilor referitoare la sanatatea sa”. Judecatoarea Lacramioara Axinte: “Este cea mai grava incalcare a dreptului persoanei la respectarea vietii private”

Cititi va rog si:

Avocati: termoscanarea reprezinta act cu caracter medical ce nu poate fi adus la indeplinire decat de personal specializat medical

Avocat Gheorghe Piperea: Procedura de termoscanare este ilegala

 

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ines said, on mai 18, 2020 at 11:01 pm

    Și cu ce ne ajuta pe noi dacă ni se mai spune o data asta, dacă paznicii nu vor sa înțeleagă argumentele noastre? Trebuie SANCTIONATI la rândul lor, altfel analfabeților ălora nu le va pasa. În comunism, oamenii fără școală erau foarte curtați de regim, tocmai pentru a-și tortura proprii semeni. Măcar câteva reclamații, la protecția consumatorului și tot ar fi ceva, decât nimic. Adică, sa ieși cu coada intre picioare din magazin. Asta e, m-a dat afara, nu mai intru aici și gata…Caut alte magazine. Trebuie mers în alta direcție cu plângerea. Va dați seama ,sa intri în 5 magazine și sa te scaneze toate pe frunte. Te termina psihic. Adică, măcar de te-ar scana unul si apoi sa ți se tipărească ceva, sa duci și în celelalte magazine o dovada, în ziua respectiva. Este deja prea mult sa ți se pună laserul ala în frunte de 5 ori. POȚI FACE ȘI CANCER DE LA ATÂTEA SCANĂRI. Nu faci covid , dar faci cancer. Ceva mai degradant, eu nu am mai vazut. Am înțeles sa purtam măști, sa păstrăm distanta sociala. N-am conformat, desi nu e prea sanstos nici asta. Dar deja E PREA MULT și e INUTIL pentru că temperatura mare poți avea de la măsea sau alte boli necontagioase. Și dacă îți găsesc temperatura mare? Ce fac? Te baga în duba și te duc la spital?

    Apreciază

    • Cristinel said, on mai 19, 2020 at 12:05 pm

      Daca ti-e frica de cancer renunta la mobil.Esti de acord? Nu cred.Arunca si router-ul pe fereastra ca si ala emite radiatii. Daca ai cuptor cu microunde recicleazal ca e periculos.Ce va mai place sa va isterizati aiurea. Nu agreez termoscanarea dar sa spui ca provoaca cancer e prostie dureroasa.Termometre cu scanare exista la vanzare dinainte de asa zisa pandemie. Nepoata mea are unul acasa pentru copilasul ei care e mai nastrusnic si printre alte lucruri nu-i place cu termometrul clasic. Vai saracutul o sa faca cancer.Pfui!!!

      Apreciat de 1 persoană

      • mircea.v said, on mai 19, 2020 at 1:32 pm

        cristinel,

        scuza-ma draga, dar esti dus cu pluta. Citeste articolul de mai sus cu judecatoarea.
        Si daca a spus cineva ca provoaca cancer care e pr? Si daca provoaca la 1 la 10 milionane de ex? Stii tu ca nu provoaca utilizat zi de zi peste tot pe unde mergi?

        Eu cred ca tu dai dovada de o prostie si mai dureroasa

        Apreciat de 1 persoană

      • Cristinel said, on mai 19, 2020 at 6:19 pm

        @ mircea. Daca eu sunt prost tu bubui. Eu am citit articolul,tu ai citit ce am comentat? Am spus ca nu sunt de acord cu termoscanarea la intrarea in magazine. Asta inseamna ca am citit articolul. Si ce daca spune cineva ca provoaca cancer? Adica tu inghiti orice afirmatie al unui neavenit,care nu probeaza afirmatia,nu o dovedeste? La fel î-ti triezi stirile? Cunosti principiul de functionare al acestui tip de termometru? Ai auzit in viata ta de infrarosii? Sa nu mai iesi din casa. Soarele emite radiatii infrarosii. Ai sa faci cancer. Mãi draga. Deci,primul meu comentariu a fost despre afirmatia gratuita ca termoscanerul provoaca cancer.Nimic despre legalitatatea acestuia.Te-ai bagat ca musca si nu ai dovedit nimic.

        Apreciază

      • mircea.v said, on mai 20, 2020 at 1:40 pm

        Cristinel,

        telecomanda si pistolul IR sant ceva, care emit doar intr-un domeniu mic de lungimi de unda, soarele -de ex, emite intr-un spectru mult mai mare. De aici o diferenta importanta.
        Acum, alt argument nu am decat cel de mai jos, si este ceea ce spune dr. Adina Alberts.

        „Și nu pentru că ar fi nocivă tehnologia minim invazivă bazată pe raze infraroșii (exact ca la telecomandă), deși eu nu mi-aș lasă niciodată copilul în bătaia telecomenzii… Mă rog, asta este altă discuție pentru că dacă ți se ia temperatura în acest mod, de 10 ori pe zi, vreo câteva sute de zile la rând, nu mai e chiar un nimic. ”

        Asa cum tu nu poti demonstra 100% ca sculele astea nu provoaca cancer, nici eu nu-ti pot demonstra 100% ca provoaca. Dar, la tine e mai greu, pt ca tu spui la modul absolut cu nu provoaca. Si absolutul in cele lumesti nu prea exista. Eu spun ca este posibil sa provoace, ca poate cineva este extrem de sensibil (din n motive) in domeniul 6-14 micrometri, aprox.; cam pe aici lucreaza pistoalele IR.

        Prostie dureroasa este sa zici „absolut” acolo unde nu poti demonstra absolutul.

        Apreciat de 1 persoană

    • Petier said, on iulie 21, 2020 at 6:21 pm

      Oricum, pe ce bază ștințifică spui că scanerul face cancer, laserul ăla e inofensiv sunt și jucării cu laser cu care se joacă copiii, e periculos pentru ochi dacă te uiți timp îndelungat la el, câte lucruri sunt periculoase, lama de bărberit de ex, că poți să îți tai venele, chibritul, că poți să îți aprinzi casa, gazul, curentul și câte și mai câte, trebuie să ai un coeficient de inteligență foarte scăzut să spui că scanerul ala face cancer, iar telefonul tău din buzunar când stai pe FB nu face nimic

      Apreciază

  2. Dana said, on mai 18, 2020 at 11:13 pm

    Q.E.D. Multumesc Saccsiv, multumesc doamnei judecator Lacramioara Axinte si Luju.ro 🙂 In IASI se termoscaneaza, la piata, supermaket, mij. de transport si la locul de munca!

    Apreciază

    • Daniela margineanu said, on mai 20, 2020 at 3:53 pm

      Mircea nu mise pare corect sa mergi in piata si un putache de gardian sa stea cu termometru in mina sa nu stie nici cum să-l tina. Saptamina trecuta am facut un 37,6 temperatura am facut o infectie la rinichi am probleme nu mi-au dat voie sa intru in piata tise pare coerct.

      Apreciază

  3. Spaceman said, on mai 18, 2020 at 11:50 pm

    Fuge oița, speriată, că se simte vânată… de Predator!

    Apreciază

  4. corina said, on mai 19, 2020 at 12:21 am

    Daca o judecatoare se limiteaza doar la a zice, cum zicem si noi, muritorii de rand, ca vedem cand mergem la cumparaturi, ce asteptari sa mai avem???

    DE CE NU FACE PLANGERE UNDE TREBUIE, DE CE NU SUNT ARESTATI DEREGLATII AIA DE-AU DAT LIBER LA ABUZ??? DE CE??? UNDE SUNT OAMENII DIN JUSTITIE, SUNT TOTI CUMPARATI DE SATANISTI, SUNT ADORMITI, PLECATI DIN TARA, DROGATI CAZUTI PE UNDEVA DE NU SARE NIMENI? NU SE GASESC IN TARA ASTA 10 INSI CU CUNOSTINTE IN DREPT SA FACA PLUTON CARE POATE FI URMAT DE NOI ASTIALALTI?

    Iertare pt majuscule, dar nu mai pot!!! Cat se mai inghite???

    Apreciază

  5. Mint de ingheata apele said, on mai 19, 2020 at 7:24 am

    Mint astia de ingheata apele!
    Cereti-le sa va ia temperatura de pe bratul stang daca sunteti cu maneca scurta.

    Eu ca sa pot intra in magazin le-am cerut sa ia de pe brat, nu de pe frunte. Puteam sa nu mai intru daca vroiam dar am vrut sa vad reactia lor. Si culmea se ia temperatura si de pe brat. Si e la fel. Am testat pe ambele maini, in locuri diferite si e la fel.

    Pistolul ala poate sa ia temperatura si de pe brate si da aceeasi valoare mereu.
    Deci clar scanarea fruntii e un element de obisnuire a maselor cu ideea de scanare a fruntii.

    Apreciat de 2 persoane

    • mircea.v said, on mai 19, 2020 at 4:18 pm

      Si crezi ca ai facut o mare smecherie???

      „Si face pre toti sa-si puna semn pe mana dr sau frunte….”

      Simbolul termoscanarii este acelasi indiferent ca este frunte sau mana dr sau stg sau picior
      adica daca iti bagi cip in mana stg e ok, nu?

      Apreciază

  6. blueyes022001 said, on mai 19, 2020 at 10:24 am

    Da, categoric prin aceasta masură abuzivă ne sunt restrânse drepturile și libertățile garantate de Constituția țării. De ce mai avem o Constituție, dacă oricum nu o respectăm? Sau, de ce nu plătește nimeni pentru asemenea abuzuri? Trăim într-o țară unde oricine la nivel înalt poate face orice fără să fie tras la răspundere?

    Apreciat de 1 persoană

  7. eplatnemiscat said, on mai 19, 2020 at 10:28 am

    Termometrul fara contact, in cazul in care persoana vine din mediu rece sau cald, nu va da o valoare corecta. Persoana trebuie sa stea in mediul in care se afla tremometrul cca. 5 minute, pentru aclimatizare, altfel termometrul va da eroare. Practic, daca cobor din masina incinsa de soare si vreau sa intru in magazin, ginion. La fel, pot avea temperatura, dar daca stau cu aerul conditionat pornit si merg la magazin, la luat temperatura, surpriza, m-am calificat.

    Apreciat de 1 persoană

    • Spaceman said, on mai 19, 2020 at 1:48 pm

      @ eplatnemiscat

      Dacă acum măsurarea temperaturii corporale se face pentru a obișnui oamenii cu ideea de a certifica, de a califica persoanele că pot cumpăra, cum voi putea eu oare să evit ‘semnul fiarei’, în ideea că apuc acele zile, dacă eu nu sunt în stare să evit acum nici măcar un agent de pază cu un amărât de termometru… digital, din ăsta rapid, că dacă s-ar fi folosit termometre cu mercur…

      Apreciat de 1 persoană

    • Ines said, on mai 19, 2020 at 2:18 pm

      @Dana
      Dar este suspect, de prea multe ori!!!
      Atenție, de cate ori te termoscaneaza pe zi- la magazine( dacă te duci la 3 în ziua aia) , la serviciu ( presupun ca o data), în mijloace de transport ( minim de doua ori, sa punem dus și întors minim. Nu mai pun la socoteala dacă mai ai treaba sa mergi și altundeva.) Iese ca de vreo 6 ori pe zi. Ieșenii sunt prea zeloși.
      Repetarea asta este asa este ca sa o învățăm noi, sa ne intre în reflex, încât dacă uita cineva sa ne scaneze pana la urma sa ne ducem noi benevol, sa-i reamintim. Fraților, eu sunt foarte. îngrijorată ca situația asta va tine câteva luni bune asa, și chiar dacă virusul va dispărea, obiceiul asta tot va ramane împământenit, dar poate pentru alte situatii-cum ar fi sa plătim. Mi-e teama ca aceasta metoda va rămâne, chiar și în absenta virusului. De aceea, e bine SA LUPTAM cu toate mijloacele legale, cu , PETITII, AVOCATI ORTODOCSI. Dacă nu, sa știți ca pana aici ne-a fost, lumea se va obișnui prea tare cu asta și GATA ne și putem refugia în munți, ca aici chiar nu mai avem ce face, nu ne mai putem mișca. Școlile deja au anunțat ca din toamna pun termoscanerele. Deci, situația SE VA PERMANENTIZA. Chiar nu înțelegeți, ca nimic nu va mai fi cum a fost?

      Apreciat de 1 persoană

    • tataia said, on mai 19, 2020 at 3:13 pm

      Frate….s-a mai explicat. daca stai in masina incinsa de soare TRANSPIRI! Evident daca nu ai pornit aerul conditionat….ca banuiesc ca la aia te referi. Tu oricum poti da drumul la aerul conditionat dar eu unul personal nu sint adeptul deoarece este o chestie foarte nesanatoasa. Deci daca transpiri vei fi plin de broboane de sudoare pe frunte. Deci cind te duci la scanat temperatura aceasta va fi MAI SCAZUTA! Nicidecum mai ridicata! Ce Doamne iarta-ma oameni buni voi asa vorbiti de parca nu ati sti ce e aia transpiratie si nu ati fi transpirat in viata voastra!
      Din contra….daca stai cu aerul conditionat pornit tu practic stai la frig…corpul tau nu mai transpira, in momentul in care iesi afara la cald pina se adapteaza organismul si incepe sa transpire (Adica sa isi faca datoria, aceea de a se proteja fata de caldura torida) poate exista o perioada de supraincalzire…Deci daca vii de la cald la mai rece tu esti transpirat si nu ai cum sa depasesti limita impusa de astia….daca vii de la frig la cald te supraincalzesti..si ghinion..s-ar putea sa depasesti limita.

      Apreciază

      • ciprian p. said, on mai 19, 2020 at 4:19 pm

        nu mai tot o lungiti pe lângă subiect…transpira nu transpira …etc !
        Lupta e una!: REFUZATI SCANAREA !

        Apreciat de 1 persoană

  8. silviu98 said, on mai 19, 2020 at 12:48 pm

    Asmutiti câini împotriva tuturor😬🤮🤢dar nu vă este rusine judecătorii lui pește să arătați cu degetul când abuzurile au început cu voi la butoane și se continuă 🤢🤮😬🥵de fapt aveți la cine sunt majoritari cei gangavi, da luați-vă de pază dar de cine hotărăște nu 🥵😬🤮🤢doar l-ati votat și se pisa pe voi

    Apreciază

  9. mircea.v said, on mai 19, 2020 at 1:34 pm

    In principal e treaba judecatorilor, avocatilor sa faca ceva pe pr asta.

    Apreciază

  10. Ines said, on mai 19, 2020 at 1:49 pm

    Cristinel
    Nu este deloc același lucru. De cate ori ii ia temperatura nepotului tău? In fiecare zi, de cate 5 ori pe zi, asa cum patim noi, la supermarket? Cancer poți face dacă primești chestiile alea în frunte în mod repetat. Dacă era la mana, era cu totul altceva. În plus, e dreptul nostru la viata privata. Suntem supuși unei agresiuni în mod repetat, iar asta e sâcâitor pentru psihicul nostru. Nu mai spun, ca paznicii aia nu sunt nici medici. Aparatele neomologate… În frunte e un loc foarte sensibil. Mai studiază problema.

    Apreciază

    • Cristinel said, on mai 19, 2020 at 6:33 pm

      Ines. Sunt convins ca si aceasta masura face parte dintre acelea care bagatelizeaza totul,sa ne faca sa acceptam toate porcariile pana la pasul final.Nu accept afirmatia ca termoscanerul provoaca cancer.

      Apreciază

  11. Elena said, on mai 19, 2020 at 2:40 pm

    Verifica cineva caracteristicile acestor aparate si care este efectul lor in situatia in care ai ghinionul ca untr-un interval mic de timp sa suporti mai multe testari? Pe aeroport ajungi rar si se jujtifica uneori masuri suplimentare,
    Eu am o sensibilitate exagerata, alergica, la anumite fregvente ale campurilor electro-magnetice sau la alte emisii.
    In prima zi a starii de alerta, pe data de 15.05.2020, am intrat intr-un magazin doar ca sa intreb de un produs fara a intra in zona cu produse, am fost testata imediat cu un aparat tip pistol si in timp ce doream sa fac unele precizari mi-a spus temperatura si mi-a spus sa intru, am simtit imediat un val in cap apoi in corp, urmat de o stare de relaxare a muschilor, starea generala a ramas buna dar dupa trei, patru minute a inceput sa am senzatia ca s-a retras gingia si ma dureau dintii la radacina, am simtit si ca un muschi de la pulpa nu-si revine din starea de relaxare si ramane lasat in jos. In situatia unei femei insarcinate aceste aparea pot sa-i afecteze sarcina.
    Dupa vreo 10-15 minute am inceput sa-mi revin dar am intrat in alt magazin care eu cred ca avea scanner in usa, am facut un singur pas in magazin am auzit un mic clinchet am inceput sa simt ca mi se contracta narile, se apropie, se lipesc , am plecat imediat, am auzit iar acel clinchet si la plecare, am ramas mai multe ore de aceasta data cu o stare generala foarte proasta.

    Apreciat de 1 persoană

  12. Ines said, on mai 19, 2020 at 3:04 pm

    Mircea
    Citește un articol anterior a lui saccsiv , numit Termoscanarea-Considerații juridice. Acolo spune foarte clar ca printre primele instituții care au fost obligate sa-și pună aceste termoscanerele a fost Tribunalul București. De ce? Ghici! Ca sa aibă la mana lumea juridica, pentru ca si-au imaginat ca vor fi multi cetățeni care nu vor fi de acord cu termoscanarea. I-au mânjit cu bani multi pentru asta ,ca sa tacă în privința ilegalități procedurii, asa cum s-a întâmplat și cu familiile morților, care au fost declarați infestați cu covid.
    Virusul acesta a infectat putina lume, de fapt. L-au găsit doar TAP ISPASITOR pentru CONTROLUL POPULATIEI. Asta e sîngurul scop. Antihristul lucrează intens din culise ca sa apară mai repede, doar sistemul sa fie pus la punct.

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 19, 2020 at 3:31 pm

      Ines

      Ai probe ca au fost manjiti cu bani?

      Apreciază

    • mircea.v said, on mai 19, 2020 at 4:22 pm

      Ines,

      am vazut ce spui tu, dar ideea ramane, si uite ca niste judecatori tot vorbesc. Ei au cuvantul cel mai greu.

      Apreciază

  13. Andrei said, on mai 19, 2020 at 3:06 pm

    Toata prostia asta este facuta cu scopul unor schimbari comportamentale. Sa stie tot bizonul ca la intrarea in magazin este conditionata (nu libera) de indeplinirea anumitor cerinte medicale (acum temperatura, maine altceva iar poimaine vaccinul) pe care ti le citesc de pe frunte (sau, poate, de pe mana dreapta – parca am mai citit undeva despre chestia asta, nu?).

    Cine mai crede ca ceea ce se petrece este doar un test se inseala amarnic. Solutii omenesti nu exista. Lucrarea tainei faradelegii poate fi oprita numai de catre Dumnezeu. Asa ca singura solutie reala este pocainta autentica a fiecaruia dintre noi.

    Apreciază

  14. ciprian p. said, on mai 19, 2020 at 4:16 pm

    „Îmi spune gândul că Antihrist cu acest sistem vrea sa prindă toata lumea si, daca cineva nu este in sistem, nu va putea lucra etc., fie el rosu, fie negru, fie alb, adica toti.

    Va supraveghea astfel printr-un sistem economic care va controla economia mondiala si numai aceia care au primit pecetea cu numarul 666 vor putea avea acces la schimburi comerciale. Dar ce vor pati oamenii care se vor pecetlui!… Mi-a spus un specialist ca prin razele laser se pricinuiesc vatamari. Oamenii care se vor pecetlui vor atrage astfel razele soarelui si vor fi atat de vatamati, incat isi vor manca limbile de durere (Apoc. 16,10).

    Cei care nu se vor pecetlui vor petrece mai bine decat ceilalti, pentru ca Hristos ii va ajuta pe cei ce nu s-au pecetluit. Acesta nu este putin lucru!

    Lucrurile inainteaza in mod programat. In America cainii umbla fiind pecetluiti cu un emitator si, pac!, ii gasesc.

    Asa stiu unde se afla fiecare câine. Câinii care nu au marcaj și sunt fara stapan, ii omoara cu raze laser. Dupa aceea vor incepe sa-i omoare si pe oameni. Au pecetluit tone de pesti si-i urmaresc din satelit în ce mare sunt. Acum iarăși a aparut o boala, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu si, ca sa-l poata face cineva, il vor pecetlui.

    Cati oameni nu sunt deja pecetluiti acolo cu raze laser, unii pe frunte si altii pe mana. Mai tarziu, cel care nu va fi pecetluit cu nr. 666 nu va putea nici vinde, nici cumpara, sau sa ia imprumut sau sa fie numit într-un post.

    Sa vezi, Dumnezeu stie un mod, il stiu si eu. Asadar…, m-a preocupat mult subiectul acesta si mi-a trimis Dumnezeu dupa aceea… o telegrama. Mai, mai, cum ne iconomiseste Dumnezeu !

    Pecetluirea va fi increstare, pe care o vor pune mai intai pe toate produsele si dupa aceea vor impune sa se faca si cu raze laser pe mana sau pe fruntea oamenilor. Acum doi ani i-am spus unui medic din Toronto despre pecetluire si acum, mi-a spus acela, a citit intr-un ziar ca in loc de cartela cer amprentele.

    Ei inainteaza, dar nu putem spune ca va fi asta sau aceea. Unele televizoare trimise in ultimul timp in Grecia au si un aparat care urmaresc pe cei ce privesc la televizor. Peste putin toti cei ce vor avea televizor vor privi la televizor, dar vor fi vazuti si ei.

    Adica vor urmari si vor fi urmariti.

    Li se va controla astfel prin computer toata viata lor; ce spun, ce fac, totul.

    Vezi la ce fel de dictatura s-a gandit diavolul!

    La Bruxelles au o cladire intreaga cu 666, in care-si adapostesc computerul. Acest computer poate controla miliarde de oameni – sunt aproape 6 miliarde toata lumea. Toate le vor fi cunoscute printr-o rasucire de buton.

    Unii europeni s-au impotrivit, deoarece se tem de dictatura mondiala. Noi, ortodocsii, ne impotrivim, pentru ca nu-l vrem pe Antihrist si, fireste, nici dictatura.

    Ne asteapta evenimente, dar nu vor dura mult.

    Pe cat s-a vatamat Ortodoxia prin comunism, pe atat se va vatama si acum.

    Dumnezeu stie ca un anumit lucru va face asa, insa omul il face din lipsa lui de minte. Nu Dumnezeu a dat porunca, ci vede pana unde va ajunge rautatea oamenilor si ca parerea lor nu se va schimba. Nicidecum ca asa a randuit Dumnezeu.

    Etichete:
    Sfântul Paisie Aghioritul

    Apreciat de 1 persoană

  15. Elena said, on mai 19, 2020 at 4:26 pm

    Obligativitatea folosirii mastii in magazine, a distantierii cat si a unor manusi de unica folosinta oferite la inrarea in magazine deci necontaminate, pot fi o masura preventiva impotriva COVID -19, o masura mai buna fata de termoscanare care nu este relevanta si nici preventiva, impotriva celor bolnavi dar care nu prezinta simtome. Un set de 100 manusi transparente costa 2 – 4 lei.

    Apreciază

    • R said, on mai 19, 2020 at 7:01 pm

      Elena, nici mânușile, nici masca, nici termoscanarea nu sunt bune, din același motiv de programare psihico-predictivă de control și manipulare a maselor, asta în cazul în care există un covid în realitate ca să avem de ce să ne ferim. Ți s-a spus că masca te ajută să nu te îmbolnăvești de covid? Și dacă te îmbolnăvești de altceva purtând-o, că ai văzut câte efecte secundare negative are purtarea ei? Nu e mai bine să lăsăm organismul să lupte împotriva virusurilor pe cale naturală, ala cum face cu succes de mii de ani, și să nu ne mai lăsăm manipulați ca niște fraieri?

      Apreciază

  16. florinache said, on mai 19, 2020 at 5:18 pm

    Nu exista solutii omenesti, decat sa stam sa vorbim vorbe, mai bine diseara, acatist la Maica Domnului cu cerere sa dea alternativa crestinilor sa scape si de masca si de termoscanare.
    Judecatorii si avocatii sa faca ce-or stii, noi oamenii obisnuiti nu avem decat solutia de mai sus.

    Apreciază

  17. florinache said, on mai 19, 2020 at 5:27 pm

    Ia uitati ce frumos ii zice sf Pavel sfantului Timotei:

    1 Şi aceasta să ştii că, în zilele din urmă, vor veni vremuri grele;†

    2 Că vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără cucernicie,

    3 Lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, cruzi, neiubitori de bine,

    4 Trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu,

    5 Având înfăţişarea adevăratei credinţe, dar tăgăduind puterea ei. Depărtează-te şi de aceştia.†

    La versetul 5 mi se pare extraordinar, adica crestini care nu mai cred in minuni. Au doar credinta teoretica. Adica, da ma rog lui Dumnezeu, dar….nu face Dumnezeu cu mine minune… Adica sf impartasanie, imbolnaveste, sarutatul icoanelor imbolnaveste, sarutaul sfintelor moaste imbolnaveste. Gresit, complet gresit. Unde este credinta, este si putere.

    Apreciază

  18. EVELIN said, on mai 19, 2020 at 6:02 pm

    Si daca pun astia si la usa BISERICII aceste cititoare de temperatura?!

    Apreciază

  19. ciprian p. said, on mai 19, 2020 at 7:02 pm

    da-i pe prima pagina anuntul al doilea a lu Cătălin cu privire la sanctionarea magazinului si a paznicului pt luarea temperaturii :

    https://www.facebook.com/pg/CatalinBerenghi/posts/

    Apreciază

  20. Dr. Gheorghe Plesea said, on mai 19, 2020 at 11:19 pm

    Acel termometru nu interferează decât cu radiația electromagnetică din spectrul de frecventa cuprins intre 430 THz – 300 GHz pe care corpul uman o emite cu un anumit nivel de energie măsurabil in grade (Kelvin, Celsius, Fahrenheit, Réaumur)….. Aceasta energie (IR) ca si altele se dispersează in univers: Măsurarea nu e mai medicala decât o fotografie sau imaginea de pe retina oricărui animal care privește acel corp (persoana). Neinterferând cu susnumitul corp al celui ce se plânge , nu e un act medical si nu aduce atingere nici parților intime ale acestuia (daca acestea sunt acoperite) DECI NU E UN ACT MEDICAL…..NU TREBUIE SA FII MEDIC CA SA FACI O MĂSURĂTOARE: Nu veți pretinde oare si croitorului care va ia măsurile sa aibă studii medicale ?

    Apreciază

    • cata said, on mai 20, 2020 at 8:43 am

      @Dr. Gheorghe Plesea Mai bine nu te făceai de râs. Dar e bine că ţi-ai afişat şi numele, ca să ştiu să nu intru vreodată în cabinetul tău. După creierul tău arogant, nici EKG-ul nu e un act medical, fiindcă nu face altceva decât să… măsoare, fiindcă nu interferă cu corpul celui ce se plânge. Domnule… doctor, orice acţiune (fie ea şi de măsurare) pentru stabilirea sănătăţii cuiva se numeşte act medical. Dar chestia asta e mult prea complicată ca să poată fi înţeleasă de aroganţi.

      Apreciat de 1 persoană

  21. MI said, on mai 21, 2020 at 12:39 am

    A republicat asta pe Ioana.

    Apreciază

  22. […] Judecatoarea Lacramioara Axinte despre termoscanare: “Este cea mai grava incalcare a dreptului per… […]

    Apreciază

  23. […] Judecatoarea Lacramioara Axinte despre termoscanare: “Este cea mai grava incalcare a dreptului per… […]

    Apreciază

  24. […] Judecatoarea Lacramioara Axinte despre termoscanare: “Este cea mai grava incalcare a dreptului… – saccsiv.wordpress.com 22741 Facebook interactions […]

    Apreciază

  25. […] Judecatoarea Lacramioara Axinte despre termoscanare: “Este cea mai grava incalcare a dreptului per… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.