SACCSIV – blog ortodox

Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor după ce s-a dus într-un focar de infecție cu Coronavirus și s-a îmbrățișat cu persoane infectate

Posted in stare de urgenta, virus by saccsiv on mai 8, 2020

Sursa: https://www.dcnews.ro/viorel-catarama-s-a-ales-cu-dosar-penal–haz-mai-mult-decat-este-necesar_747509.html

Viorel Cataramă s-a ales cu dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor după ce s-a dus într-un focar de infecție cu Coronavirus și s-a îmbrățișat cu persoane infectate. 

Viorel Cataramă a a aflat în direct la România TV că s-a deschis un dosar penal pe numele său. Iată cum a explicat acesta gestul făcut, dar și faptul că este cercetat.

”Eu cred că nu este niciun motiv pentru dosar penal. Se face haz mai mult decât este necesar, dar sigur că nu pot eu să opresc dosarele penale. În orice caz, văd că se confirmă de către Parchet că eu m-am îmbrățișat cu o persoană purtătoare a virusului Covid-19.

Cum a plecat de acasă?

Nu am declarat nimic că plec de acasă. Eu pot să plec de acasă cu mașina, pe jos, cu bicicleta, cu căruța, cu elicopterul, sunt drepturile mele pe care mi le dă legea română. Am avut declarație, dar nu cred că privește pe cineva lucrul acesta. Eu m-am dus acolo ca să mă infectez voluntar, să demonstrez că stăm degeaba acasă și că falimentarea României și încălcarea drepturilor și libertăților fundamentale este o greșeală. Eu vreau să demonstrez că nu voi păți nimic și că politica în România trebuie să fie schimbată.

A pus viața altora în pericol?

Nu pun viața nimănui în pericol, sunt izolat la domiciliu, singur, nu intru în contact cu nicio altă persoană. Vreau să vă spun să nu vă fie frică pentru că sunt o mulțime de alte persoane care mor că nu au acces la sănătate. Mor de alte boli și noi ne ocupăm de alte boli. Am falimentat România”, a declarat Viorel Cataramă.

Ce au anunțat magistrații

”În data de 08.05.2020, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni a înregistrat un dosar penal având ca obiect infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 352 C.p.

În fapt, în data de 08.05.2020, organul de cercetare penală din cadrul S.I.C. – I.P.J. Ialomița s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că – în data de 07.05.2020 – o persoană de sex masculin (V.C.) s-a deplasat în comuna Bărbulești, județul Ialomița și s-a îmbrățișat cu un bărbat bolnav de COVID – 19.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, se arată într-un comunicat de presă emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Divorț de Pandemie: Adina Alberts se desparte de Viorel Cataramă! Motivul e șocant

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. MARIUS said, on mai 8, 2020 at 10:30 pm

    FRATE ! OMUL ASTA ARE DREPTATE ! MILITENII, VIGILENTI PRECUM, OCHIU URDUROS AL LUI HORUS, L-AU GINIT ! GATA ! REPEDE, REPEJOR I-AU PREGATIT DOSARELU SI SE LING PE BOTIC DE PLACERE SI PLESCAIESC DIN LIMBUTA , CUM O SA-L TAVALEASCA , CU ANCHETE SI O SA-L TARASCA PRIN TREBUNALE MAI ABITIR DECAT PI-UN ERETIC PE VREMEA SFINTEI INCHIZITII ! CA SA DEA IZEMPLU LA BOBOR, SA NU MAI INDRAZNEASCA CINEVA SA-I URMEZE ! ABIA IL ASTEPTAU, LA COTITURA, CA LA NOI ASTA E ! CINE NU E IN ACORD CU COVIDOGU, E IMPOTRIVA SISTEMULUI ! IATA , SI AICI CEVA: https://trenduri.blogspot.com/2020/05/taramul-intunecat-si-iesirea-la-lumina.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+TrenduriEconomice+(Trenduri+economice)

    Apreciază

  2. acelas said, on mai 9, 2020 at 12:08 am

    Apreciază

  3. dan said, on mai 9, 2020 at 1:37 am

    Omul asta nu e logic si daca va aduceti aminte era cu homosexualii!

    Apreciază

    • saccsiv said, on mai 9, 2020 at 9:42 am

      dan

      Adica sa pregateasca o teapa?
      Intr-adevar, in 2017 declara:

      „Dacă voi fi ales, PNL va fi de acord cu căsătoriile homosexuale şi va fi de acord cu adopţiile de către aceste familii a copiilor. Fac această declaraţie în baza moralei creştine – piatră de temelie a dreptei – şi pot să justific această afirmaţie. (…) Noi suntem creştini, cartea noastră de căpătâi e Biblia. În Biblie spune că Dumnezeu a făcut pe om şi i-a dat anumite calităţi. Homosexualii au această înclinaţie nu pentru că aşa e cool, ci pentru că aşa sunt ei, aşa simt. Dumnezeu a îngăduit ca aceşti oameni să aibă această înclinaţie, nu este o boală care poate fi tratată, este un dat. Dacă Dumnezeu a îngăduit ca aceşti oameni să existe, cum poate să vină un muritor şi să nu fie de acord cu ce a spus Dumnezeu sau cu ce a făcut Dumnezeu”

      https://adevarul.ro/news/politica/catarama-depunerea-candidaturii-ales-pnl-acord-casatoriile-homosexuale-mic-trump-pnl-1_591af1df5ab6550cb8270afe/index.html

      Apreciază

      • gheorghe said, on mai 9, 2020 at 2:24 pm

        Unde a spus Dumnezeu ca „asa sunt ei”???
        –-
        Sa zica omu’ „my body, my choice”!
        El nu a imprastiat vreo boala ca sa fi zdarnicit ceva.

        Apreciază

      • saccsiv said, on mai 9, 2020 at 5:54 pm

        gheorghe

        Tu stii ce zici si cui zici.

        Apreciază

    • Alexandru said, on mai 9, 2020 at 10:00 am

      N-a spus nimeni ca este un model de vietuire crestina ci ca, asa cum este el, cu toate bubele, si-a asumat un comportament curajos care l-a depasit cu mult pe cel al celor din Biserica. Cler si credincioasi la un loc. E usor sa dai din gura dar, uite, ca faptele necredinciosilor ne rusineaza.

      Stim bine ca daca noi nu vom marturisi Domnul va face pietrele sa vorbeasca. Catarama poate ca este una dintre acele pietre alese de Dumnezeu s-o faca. Si o face bine. Cinste lui si rusine noua.

      Apreciază

      • gheorghe said, on mai 9, 2020 at 2:26 pm

        „Catarama poate ca este una dintre acele pietre alese de Dumnezeu s-o faca.”
        Ce spui tu?
        Fugi de-aici, ca nu e cazul; poate in alt parte…

        Apreciază

  4. gloria said, on mai 9, 2020 at 9:18 am

    dragilor ! e bine de vizionat si luat aminte la ce spune acest medic ( face o analiza pertinenta si bine documentata ! ) d-voastra trageti concluziile, http://fymaaa.blogspot.com/2020/04/andrew-andy-kaufman-un-medic-demonteaza.html

    Apreciază

  5. Dan said, on mai 13, 2020 at 11:24 pm

    Combaterea virusului a fost blocată de Cataramă. Cum? Asta trebuie să demonstreze procurorii. Și ca multe alte cazuri vor face un dosar de mântuială

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.