SACCSIV – blog ortodox

Rabin: Al Treilea Razboi Mondial va incepe cu razboiul dintre SUA si China. Noua Ordine Mondială are sediul la Vatican. Mesia va lupta impotriva Noii Ordini Mondiale

BREAKING ISRAEL NEWS: ‘Gog and Magog will Start with a War between America and China’ warns Rabbi

„Gog și Magog vor începe cu un război între America și China”, avertizează un rabin

De  David Sidman 4 mai 2020, 1:33 pm

„Fiul omului, întoarce-ți faţa spre Gog din ţara lui Magog, rege al Meşekului şi al Tubalului; prooroceşte împotriva lui.” Ezekiel 38:2 (The Israel Bible™)

VARNA, BULGARIA – 05 AUG.: Fregata marinei „Yantai” a celei de-a 11-a flotile chineze de escorte navale, urmează să facă pentru prima dată o vizită de bunăvoință la Varna, Bulgaria, pe data de 05 august 2012. Parte a armamentului navelor. (prin amabilitatea: Shutterstock)

Într-un interviu recent, rabinul Daniel Asor a avertizat că „Statele Unite și China vor porni război unul împotriva celuilalt.” El a explicat că acest război a fost prezis de liderul spiritual hasidicsecret (sfânt) – tzaddik, rabinul Yehuda Lefkovitch. Rabinul Lefkovitch a prezis acum mai bine de 20 de ani, înainte ca tensiunile să fie la nivelul de acum, că cel de-al treilea război mondial va începe între China și America. Potrivit rabinului Lefkovitch, acest război va fi războiul biblic al lui Gog și Magog.

„Rusia se va alătura Chinei în război”, a adăugat rabinul Asor. În același timp, el l-a indicat pe rabinul Levi Sa´adia Nachamani care a prezis în urmă cu 20 de ani că Iranul va duce un război împotriva Israelului, și că va primi asistență militară de la Coreea de Nord.

Rabinul Yehuda Michael Lefkovitch (prin amabilitatea: Wikipedia)

Rabinul Asor avertizează că „va fi multă instigare învinovățind Israelul pentru toate problemele lumii”. Motivul se datorează faptului că Liga Arabă va duce și un război de propagandă împotriva Israelului”, a explicat el, și, la un moment dat, vor aduce lumea împotriva Israelului, așa cum scrie în Zaharia.

„când se vor aduna împotriva lui toate neamurile pământului. Şi în ziua aceea voi preface Ierusalimul în piatră de povară pentru toate popoarele. Toţi care o vor ridica vor fi vătămaţi.” (Zaharia 12: 3)

Odată ce războiul dintre America și China va fi declanșat, va fi pusă în aplicare legea marțială care va închide autostrăzile, porturile maritime și toate călătoriile aeriene din SUA, explică el. „Acesta este motivul pentru care este atât de important pentru evreii americani să plece și să vină în Israel”, a subliniat el.

Rabinul Asor, rabinul șef al Institutului Yanar din Ierusalim, explică că acest război va deschide calea pentru ca Noua Ordine Mondială care are sediul la Vatican, să preia inevitabil controlul. El mai susține că „la Vatican, ei se închină lui Lucifer”.

Rabinul Asor a mai spus că Vaticanul crede că fiul lui Lucifer va veni să răscumpere umanitatea. El a adăugat că, deși principala luptă a Israelului va fi cu musulmanii, Moshicah (Mesia) Ben Yosef se va descurca. „Dar războiul final va fi împotriva Noii Ordini Mondiale, care are sediul la Vatican. Acesta va fi ocupat de Moshiach (Mesia) Ben David”, a explicat el.

Rabinul Daniel Asor (prin amabilitatea: screenshot)

Potrivit rabinului Asor, Noua Ordine Mondială va implementa o strategie de împărțire și de cucerire prin care îi va determina pe creștini și pe musulmani să se lupte între ei pe pământul Israelului. Fiecare dintre părți își va dori pământul sfânt pentru ea însăși. În acel moment, Cabala va învinui pe cele două religii pentru crime împotriva umanității. În cele din urmă, „ei vor învinui iudaismul, deoarece este religia din care s-au separat, atât creștinismul cât și islamul.”

În acest moment, potrivit rabinului, Noua Ordine Mondială va încerca să cucerească Israelul și să facă din Ierusalim capitala sa. „Vor controla lumea din Ierusalim timp de nouă luni. Vor face o replică a Vaticanului pe Muntele Sionului. În felul acesta vor putea controla creștinismul, deoarece vor ocupa încăperea Cinei de Taină, precum și Mormântul regelui David”, avertizează el.

Cu toate acestea, Rabinul Asor transmite, de asemenea, un mesaj reconfortant,în care spune tuturor să nu se teamă, deoarece aceasta face parte din planul lui Dumnezeu, și că cel mai sigur loc în care să te afli în acest moment este în Israel, chiar dacă va fi „centrul furtunii”.

 

Comentariu saccsiv:

In materie de profetii, nu trebuie sa ne preocupe decat cele scrise in Sfanta Sfanta Scriptura si cele spuse de Sfintii Parinti. Pentru ca altii (iudaismul, islamismul, tot soiul de eretici, religiile indo-tibetane sau inchinatorii la bete din jungla) nu profetesc.

Totusi, ce spun unii evrei trebuie sa ne intereseze, caci unele dintre spusele lor ar putea fi din categoria semnelor:

Cuviosul Serafim Rose: DE CE SĂ STUDIEM SEMNELE VREMURILOR?

Iar asta deoarece unii dintre evrei pregatesc lucruri iar altii dintre evrei „profetesc” despre aceste lucruri pentru a pregati mentalul maselor.

Rabinul Asor este din categoria celor de mai sus? Sau doar bate si el campii ca sa se afle in treaba? Sau cumva este din randul evreilor ce la final il vor recunoaste pe Iisus Hristos drept Mesia?

Sa incercam o analiza a spuselor sale.

Doua idei principale are textul de mai sus:

 • Al Treilea Razboi Mondial
 • Mesia lupta impotriva Noii Ordini Mondiale

Si cateva idei secundare:

 • Al Treilea Razboi Mondial incepe prin razboiul dintre SUA si China
 • Rusia se va alătura Chinei în război
 • Noua Ordine Mondială are sediul la Vatican
 • Vaticanul crede că fiul lui Lucifer va veni să răscumpere umanitatea
 • Noua Ordine Mondială îi va determina pe creștini și pe musulmani să se lupte între ei pe pământul Israelului
 • Stapanii Noii Ordini Mondiale vor învinui iudaismul, deoarece este religia din care s-au separat, atât creștinismul cât și islamul
 • Stapanii Noii Ordini Mondiale vor controla lumea din Ierusalim timp de nouă luni
 • Mesia va invinge si va ocupa Vaticanul

Analiza:

La final, multi evrei se vor trezi. Iata si ce scrie Sfantul Lavrentie de Cernigov:

Mulţi evrei care au trăit cu adevărat după legea lui Moise, nu vor primi pecetea lui antihrist. Ei vor sta în aşteptare, urmărindu-i toate activităţile lui. Ei ştiu că strămoşii lor nu L-au recunoscut pe Hristos drept Mesia, dar aici va lucra Dumnezeu, căci ochii lor se vor deschide şi ei nu vor primi ştampila lui satana, iar în cel de-al unsprezecelea ceas îl vor recunoaşte pe Iisus Hristos drept Mesia, vor trece la ortodoxie, iar pentru credinţa lor se vor mântui.

Fericitul Teofilact al Bulgariei:

Ilie va veni ca un Inaintemergător al celei de-a Doua Veniri şi-i va aduce la credinţa în Hristos pe toţi evreii care se vor dovedi ascultători, călăuzindu-i, cum ar veni, către moştenirea lor părintească pe cei care căzuseră de la El”.

Cititi va rog mai multe la:

CONVERTIREA EVREILOR in vremea ANTIHRISTULUI – „impietrirea s-a facut lui Israel in parte, pana ce va intra tot numarul neamurilor”

Va fi acest rabin Asor din randul acestor evrei de la final? Bunul Dumnezeu stie iar eu imi doresc ca astfel sa ajunga.

Deocamdata insa, pare a avea o altfel de treaba. Mesia descris de el duce o lupta lumeasca. Ba se bate cu musulmanii, ba se bate cu Vaticanul. De aceea eu cred ca se refera la mesia asteptat de rabini si nu la Iisus Hristos si Parusie:

Mitropolitul Serafim de Pireu: MESIA ASTEPTAT DE RABINI ESTE ANTIHRIST

Atunci cu ce soi de Noua Ordine Mondiala se lupta acesta? Caci stim ca reala Noua Ordine Mondiala tocmai asta face, pregateste terenul inscaunarii antihristului. Cred ca raspunsul la aceasta intrebare il gasiti in articolul ce l-am scris inca de acum 11 ani:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Evident, rabinul nu se ocupa doar sa ne amageasca cu un mesia ce s-ar lupta cu NOM, ci vorbeste si despre evenimente ce sigur se vor petrece, tocmai pentru ca inselarea sa fie cat mai eficienta. De exemplu, aminteste despre Al Treilea Razboi Mondial, despre care ne-au avertizat si Sfintii Parinti:

Ce spun Sfintii Parinti despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL?

Aminteste si despre China, care intr-adevar va avea un rol:

Despre China în profețiile Sfinților Părinți

Despre Rusia, doar ca aici a gresit taberele:

PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST

Si chiar despre faptul ca Americii nu-i va fi deloc bine:

PROFETII DESPRE AMERICA. Staretul Ignatie: „Ceea ce a inceput in Rusia se va incheia in America”. Parintele Serafim Rose: „Noi traim vremurile din urma, Antihrist este aproape”. Staretul Antonie: „Va fi stearsa de pe fata pamantului Sodoma – New York. Nu va ramane fara rasplata nici Gomora – Los Angeles

 

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Radu Humor said, on mai 5, 2020 at 11:24 pm

  Dacă vor începe mai mulţi să facă dezvăluiri, poate că alta ar fi situaţia :

  Apreciat de 4 persoane

  • gheorghe said, on mai 6, 2020 at 1:28 pm

   Mai sa fie – toti sint criminali si apare arhanghelA care stie tot da’ nu-i lasata sa faca…
   ===========
   Mai e un exemplu care denatureaza realitatea:

   „Recent, pe canalul « CBS », am amintit asistenta ce plângea văitându-se: « îngrijesc pacienţii din toată inima, dar nu vreau să risc infectarea propriei mele familii ». În spi­talul respectiv, ea lucra de un an şi jumătate, fiind considerată model de corectitudine şi comportament în materie de tactica diversiunii împiedicării pacienţilor să afle adevărul.”
   Nu „model” – cineva de urmat fiind un exemplu, ci persoana cu cont pe ‘net care pomoveaza o forma de „ceva” care ii aduce bani.
   Individa NU AVEA TREABA CU BOLNAVII.
   si
   „De ce oare, organizatorii pandemiei nu arată ambulanţele Salvării, chipurile suprasolicitate. Ştii de ce? Pentru că aproape toate şomează. Nu fac nimic. Şoferii învaţă şah, şeptică, poker şi alte jocuri de cărţi… Asistentele medicale sunt concediate exact acum, pentru că nu este nevoie de ele.”

   Apreciază

 2. bedo4756 said, on mai 6, 2020 at 12:15 am

  Sfânta Evanghelie după Marcu
  Capitolul 13
  5. Iar Iisus a început să le spună: Vedeţi să nu vă înşele cineva.
  6. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, şi vor amăgi pe mulţi.
  7. Iar când veţi auzi de războaie, şi de zvonuri de războaie, să nu vă tulburaţi, căci trebuie să fie, dar încă nu va fi sfârşitul.
  21. Şi atunci dacă vă va zice cineva: Iată, aci este Hristos, sau iată acolo, să nu credeţi.
  22. Se vor scula hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor face semne şi minuni, ca să ducă în rătăcire, de se poate, pe cei aleşi.
  23. Dar voi luaţi seama. Iată dinainte v-am spus vouă toate.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Radu Humor said, on mai 6, 2020 at 12:30 am

  La evreii din Israel le ţâţâie tuhăsul de frica a ce va urma şi majoritatea vor să plece de acolo şi să revină în ţările de unde au plecat ! De aici şi ăncercarea de a-i opri prin fraze ca asta cu cel mai sigur loc din lume e Israelul !
  P.S. Ştie cineva câte sute de mii de ha. de teren arabil au cumpărat în România diferiţi iralieni, olandezi, belgieni, spanioli şi alţii, dar în fond toţi evrei ?! Sau câte cartiere rezidenţiale sunt pregătite pentru ei în marile oraşe în vederea repatrierii unui număr de 500.000 de evrei, conform unor date ale prof. Ion Coja !

  Apreciat de 1 persoană

 4. Ioana said, on mai 6, 2020 at 3:40 am

  „Mulţi vorbeau despre acest avantaj – de a sta acasă, ca într-o vacanţă, de a te întoarce în bibliotecă, să te apuci să citeşti. A durat o săptămână, două, trei, dar, încet-încet, totul se transformă progresiv într-un non-sens de talie cosmică. Nu sunt deprimat, dar dintr-o dată s-au adunat mai multe întrebări fără răspuns decât m-aş fi aşteptat”.

  Neîncrezător că spre finalul anului este posibil ca lucrurile să dea semne de revenire, Puiu a adăugat: „Mi-e teamă că ne îndreptăm către o formă de totalitarism pe care nu îndrăznim să îl denumim”.

  „Când vom ajunge să ne gândim o să ne gândim din puşcărie la asta. Întotdeauna ajungem să privim lucrurile rele retrospectiv. Atunci când ele se întâmplă, alegem să ne întoarcem privirea de la ele şi să ne spunem «Hai că nu e chiar aşa de rău, totuşi» sau vorba aia românească pe care o auzim la petreceri, la câte un pahar, auzeam şi pe vremea lui Ceauşescu asta – la mine, în familie, tata spunea – «Când ne-o fi mai rău, ca acum să ne fie». Şi ne-a fost tot mai rău către finalul anilor 1980. Şi tot vorba aia funcţiona, dar era în mod evident din ce în ce mai rău. Nu le amestec aşa uşor, dar am memorie bună şi cam ştiu cu ce semănau anii 1980. Nu pot să fac altceva decât să îmi doresc şi să le doresc politicienilor să primească gândul bun şi înţelepciunea necesară pentru a nu ne condamna pe toţi la o moarte lentă, în disperare şi foamete”.

  Despre adoptarea de măsuri cu privire la sprijinirea sectorului cinematografic el a spus: „Cred că nici nu se poate discuta despre aşa ceva, câtă vreme la orizont se profilează o criză economică majoră. Cred că nu se poate vorbi despre cinema, teatru, literatură şi artă atunci când istoria se rostogoleşte către abisul ăsta al sărăciei şi al suferinţei cauzate de criza economică mai mult decât evidentă”.

  https://www.news.ro/cultura-media/interviu-cristi-puiu-mi-e-teama-ca-ne-indreptam-catre-un-totalitarism-pe-care-nu-indraznim-sa-il-denumim-azi-e-limpede-ca-cel-care-detine-informatia-detine-puterea-1922403005002020051119351920?fbclid=IwAR0H6q6Yh29I-bqJ59WM_3baCONjHjFTr0kMAKIEMF1ySJYz8TFLkii3XoY

  Apreciază

 5. Ioana said, on mai 6, 2020 at 3:43 am

  Regizorul Cristi Puiu a votat DA la referendumul pentru familie

  INTERVIU – Cristi Puiu: Mi-e teamă că ne îndreptăm către un totalitarism pe care nu îndrăznim să îl denumim. Azi e limpede că cel care deţine informaţia deţine puterea
  https://adevarul.ro/cultura/arte/regizorul-cristi-puiu-vota-cadrul-referendumului-familie-ne-vom-pierde-totul-libertatea-renuntam-libertatea-expresie-1_5bb8dfa6df52022f753c4898/index.html

  Apreciază

 6. Cosmin said, on mai 6, 2020 at 9:33 am

  Iar au suspendat OrtodoxInfo.

  Apreciază

 7. Daniel said, on mai 6, 2020 at 9:37 am

  E vrajeala ce zic perciunatii.
  NWO vrea si isi doreste sa-l puna pe antihristul lor ca guvernator mondial.
  Restul e vrajeala menita sa produca false posibile rezultate.

  Apreciat de 1 persoană

  • saccsiv said, on mai 6, 2020 at 10:23 am

   Daniel

   Daca definim corect NOM, asa e. Doar ca majoritatea o definesc incorect. Ai citit articolul despre NOM – fNOM?

   Apreciază

 8. P.M. said, on mai 6, 2020 at 1:08 pm

  @@@Radu Humor,acel domn din videoclip este unul din initiatorii acestui demers nemaintalnit in societatea romaneasca la acest nivel https://romaniansearchglobal.wordpress.com/2020/04/13/plangere-penala-publica-impotriva-lui-iohannis-orban-vela-arafat-ciolacu-hellvig-si-altii-pentru-inalta-tradare/#respond
  Pentru cei ce sunt curiosi sa vada despre ce este vorba,las si un link catre un articol de presa in care sunt sintetizate toate actiunile lor https://razboiulinformational.ro/site/2020/04/genocid-ro-despre-suspendarea-unor-situri-in-timpul-pandemiei-in-romania/
  Aici este si adresa lui de facebook pentru cei care au cont https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=245569803229361&id=100033290302168&refid=52&__tn__=-R
  Datele de contact le veti gasi atat in plangerea penala cat si in articolul de presa pentru cei care vor sa actioneze sau sa se intereseze de actiunea lor
  Aici este noul blog a lor https://genocidro.wordpress.com/
  Las si linkul catre aceasta minutata organizatie ce lupta pentru poporul roman
  https://dreptate.org.ro/?s=umbrele

  Apreciat de 1 persoană

 9. kunta kinte said, on mai 6, 2020 at 4:08 pm

  Posibil. Doar ” ei” au fost si in spatele celor doua maribrazboaie care au fost

  Apreciat de 1 persoană

 10. […] Rabin: Al Treilea Razboi Mondial va incepe cu razboiul dintre SUA si China. Noua Ordine Mondială ar… […]

  Apreciat de 1 persoană

 11. […] Rabin: Al Treilea Razboi Mondial va incepe cu razboiul dintre SUA si China. Noua Ordine Mondială ar… […]

  Apreciază

 12. […] Rabin: Al Treilea Razboi Mondial va incepe cu razboiul dintre SUA si China. Noua Ordine Mondială ar… […]

  Apreciază

 13. […] Rabin: Al Treilea Razboi Mondial va incepe cu razboiul dintre SUA si China. Noua Ordine Mondială ar… […]

  Apreciază

 14. […] Rabin: Al Treilea Razboi Mondial va incepe cu razboiul dintre SUA si China. Noua Ordine Mondială ar… […]

  Apreciază

 15. Gog și Magog – Multiversuri! said, on martie 10, 2022 at 8:01 am

  […] Imagine: Mai multe națiuni europene au răspuns invaziei Ucrainei de către Rusia prin mărirea bugetelor pentru apărare. Cererile pentru o armată multinațională unită a Uniunii Europene sunt și mai îngrijorătoare deoarece sunt o fază finală înainte de războiul Gog și Magog. […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: