SACCSIV – blog ortodox

Presedintele Tanzaniei acuza ca a primit teste de COVID-19 defecte: Au iesit pozitiv o capra si-un fruct

Posted in STIRI, virus by Vali on mai 4, 2020

Sursa: http://www.ziare.com/international/stiri-externe/presedintele-tanzaniei-acuza-ca-a-primit-teste-de-covid-19-defecte-au-iesit-pozitiv-o-capra-si-un-fruct-1609546

Kiturile de teste pentru coronavirus folosite in Tanzania dau rezultate eronate, a afirmat duminica presedintele John Magufuli, el precizand ca au avut rezultat pozitiv esantioane de la o capra si de la un fruct pawpaw, noteaza Reuters.

Magufuli, al carui guvern a atras critici pentru ca nu ofera informatii cu privire la pandemie si care le-a cerut cetatenilor sa se roage pentru disparitia coronavirusului, a spus ca respectivele kituri au „erori tehnice”.

Kiturile de teste au fost importate de Tanzania, a afirmat Magufuli, la un eveniment la Chato.

Presedintele a explicat ca a instruit fortele de securitate sa verifice calitatea kiturilor. Acestea au luat aleatoriu esantioane non-umane, inclusiv de la un fruct pawpaw, de la o capra si o oaie, si le-au trimis la laborator cu etichete cu nume si varste de oameni. Tehnicienii de la laboratorul din Tanzania nu au stiut originea esantioanelor.

Esantioanele de la pawpaw si de la capra au avut rezultat pozitiv la Covid-19, a spus presedintele, adaugand ca asta inseamna ca probabil unii oameni testati pozitiv de fapt nu sunt infectati.

Se intampla ceva. Am spus dinainte ca nu ar trebui sa acceptam ca orice ajutor este cu intentie buna pentru aceasta natiune„, a afirmat Magufuli.

Tanzania a inregistrat pana acum 480 de cazuri de infectare cu coronavirus si 17 decese.

 

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Nectarie Nectarie said, on mai 4, 2020 at 6:40 pm

  Fain

  Apreciază

 2. moonty_man said, on mai 5, 2020 at 1:27 pm

  Cenzura pe youtoube,tot ce ține de 5G,mi-au șters un video,azi:
  Azi,am primit următorul email de la yotoube.Aveam pe canalul meu un video despre 5G vu David Icke,mi l-au șters,aveți idee De Ce?
  Hi Moonty Man,

  As you may know, our Community Guidelines describe which content we allow – and don’t allow – on YouTube. Your video Cu David Icke,despre efectele nocive ale #5G! was flagged to us for review. Upon review, we’ve determined that it violates our guidelines and we’ve removed it from YouTube.

  We know that this might be disappointing, but it’s important to us that YouTube is a safe place for all. If content breaks our rules, we remove it. If you think we’ve made a mistake, you can appeal and we’ll take another look. Keep reading for more details.

  Video content restrictions
  Content that violates YouTube’s Terms of Service or that encourages others to do so is not allowed on YouTube.
  Impact on your account
  This removal has not resulted in a Community Guidelines strike or penalty on your account. However, we still encourage you to review all of your content to make sure it’s in line with our Community Guidelines. Additional violations could result in strikes against your account, or even lead to account termination.
  How you can respond
  If you believe this was a mistake, we’d like to hear from you. To appeal this removal, please submit this form. Our team will thoroughly review your appeal and will contact you again soon.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: