SACCSIV – blog ortodox

Video: Georgia – Slujba Învierii Domnului. Credinciosi in biserica

Posted in GEORGIA, Sfintele Pasti, virus by saccsiv on aprilie 19, 2020

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. rr said, on aprilie 19, 2020 at 7:51 pm

  Adrian Streinu Cercel, despre voluntarii ce urmau sa aduca Pastile:

  „Ne jucăm cu focul. E vorba despre niște persoane neverificate care se plimbă pe la porțile oamenilor. E ca și cum scot pe unul din carantină și i-aș da drumul pe stradă. N-au voie să se plimbe din poartă în poartă, trebuie să stea acasă, să-și vadă de treaba lor. Nu știi dacă acel lucru pe care ți-l înmânează este contaminat sau nu. Înțeleg că este gest simbolic, hai să luăm de la catolici exemplu. Au stat frumos acasă, nu s-a întâmplat nimic.”

  „Ne mai trebuie 2 luni de sacrificiu și ieșim basma curată. Acest Paște ne va schimba viața în adevăratul sens al cuvântului. Poate e momentul să ne vină mintea la cap. Nu avem de ce să ne vedem cu persoane străine, care nu au ce să caute în fața casei noastre. E atât de simplu. Dacă vor asculta oamenii, vor lua lumină cu adevărat, ne vom deștepta. Virusul ăsta e foarte parșiv.”

  „Medicul a mai spus că 6 generații din familia lui au fost preoți.

  «Eu sunt cel care am rupt tradiția! Dacă eu spun să stați acasă, stați acasă», a concluzionat managerul Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș.”

  Sursa: https://observatornews.ro/eveniment/streinu-cercel-voluntari-pasti-lumina-356240.html

  Asadar „Ne mai trebuie 2 luni de sacrificiu și ieșim basma curată” ? Sau ne mai trebuie doua luni de sacrificiu si economia tarii va cadea pana la nivelul stabilit ? Iar panica va ajunge si ea la nivelul stabilit pentru a fi acceptata vaccinarea obligatorie sau formarea de cozi la vaccinare voluntara, si restrangerea libertatilor ?

  Apreciază

 2. Radu Humor said, on aprilie 19, 2020 at 11:22 pm

  Cimitirele din Râmnicu Vâlcea au fost luminate, în Noaptea de Înviere, precum Las Vegas, transmite Mediafax.

  18.000 de candele au fost aprinse.

  Primarul oraşului, Mircia Gutău, a cumpărat din banii lui lumânările, iar acestea au fost aprinse de angajaţii cimitirelor. Potrivit ordonanţelor militare, accesul în cimitire este permis doar pentru oficiarea slujbelor de înmormântare, iar numărul participanţilor este de maximum opt persoane.

  „Am făcut noi un efort pentru ei şi am pus noi lumină pentru ei”, a spus un angajat al cimitirului pentru agenția de presă.

  Primarul oraşului Râmnicu Vâlcea spune că a vrut să-i ajute pe oameni să respecte o tradiţie veche de sute de ani.

  „Cred că e şi un semn de respect pentru înaintaşii noştri pentru că, dacă nu ne respectăm înaintaşii, nu avem niciun viitor”, a explicat Mircia Gutău.

  Poliţia verifică acum dacă gestul primarului a încălcat legea.”

  Mda ! Un gest salutar, o palmă în locul unde cineva ar fi trebuit să aibă obraz, dar nu găseşti decât o faţă de masă pătată de la atâtea bunătăţi ce se servesc la masa puterii actuale !
  Şi cum să nu se pună măcar problema amendării lui, căci cu arestarea se pare că s-a terminat !?
  Cât mai sunt asemenea oameni pe care unele comunităţi au norocul să-i aibă în fruntea lor, încă nu-i nimic pierdut : la cealaltă pandemie, care ni se pregăteşte minuţios ( ce-aţi crezut, că-i gata ?! )vom avea mai mulţi Gutăi şi tot pe-atâtea Vâlcele, la următoarea şi mai mulţi şi tot aşa, până N-OM mai avea în fruntea României klauşi şi ludovici,isăreşti şi câţulici ( poate vreunul la vreun numismat celebru) !

  Apreciază

 3. George M. said, on aprilie 20, 2020 at 12:51 am

  Fratilor, Ziua e aproape… ia uitati ce a descoperit aceasta femeie:

  Apreciază

 4. felix said, on aprilie 20, 2020 at 9:55 am

  Hristos a inviat ! https://roncea.ro/2020/04/20/video-inedit-cum-au-sarbatorit-invierea-in-bucuresti-cativa-golani-de-ai-lui-iliescu-si-huligani-de-ai-lui-ceausescu-inarmati-cu-lumanari-hristos-a-inviat-in-2020-si-in-1990-in-piata-universi/ lumea noastra renunta la valorile morale, la libertate, la credinta , la Adevar ! pentru un locsor caldicel, intre patru pereti si un televizor- adevarata cutie cu maimuțe ! si se lasa usor amagiti de falsii profeti ai lui virusache : acest videoclip din 2012 de la olimpiada https://youtu.be/kAPMUEe21_A , (iertata sa-mi fie parerea, dar la noi la romani se spune ca , o minune poate tine ; 3 clipe, 3 minute, 3 ore, 3 zile ,3 saptamani, 3 luni, 3 ani sau maxim 30 ani cum s-a dovedit astazi ! ) !

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: