SACCSIV – blog ortodox

Global Research: Mobilizare NATO pentru … „luptă împotriva coronavirusului”

Posted in NATO, virus by saccsiv on aprilie 18, 2020

Global Research: NATO in Arms to ”Fight Coronavirus”

Mobilizare NATO pentru … „luptă împotriva coronavirusului”

De Manlio Dinucci

Cei treizeci de miniștri de externe ai țărilor membre NATO s-au întâlnit pe 2 Aprilie într-o videoconferință, însărcinându-l pe generalul american Tod Wolters, comandantul Forțelor Aliate din Europa, „să coordoneze sprijinul militar necesar în lupta împotriva coronavirusului”.

El este același general care a declarat in Senatul SUA pe 25 februarie că „forțele nucleare sprijină fiecare operațiune militară americană din Europa” dar și că este „un susținător al unei politici flexibile privind primul atac” cu arme nucleare, adică al unui atac-surpriză (Dr. Strangelove se îngrijește de sănătatea noastră, Il Manifesto, 24 martie – ital.).

Generalul Wolters este Comandantul Suprem al forțelor NATO și șef al Comandamentului American din Europa. Ca atare, este parte din lanțul de comandă de la Pentagon, care are prioritate absolută. Regulile lui stricte sunt confirmate de un recent episod: comandantul portavionului Roosevelt, Brett Crozier, a fost înlăturat de la comandă pentru că a violat secretul militar prin solicitarea cu insistență pentru ajutor, confruntându-se cu răspândirea coronavirusului la bordul portavionului.

Pentru „combaterea crizei coronaviruslui”, generalul Wolters are „culoare rapide pentru zborurile militare prin spațiul aerian din Europa”, asta în timp ce zborurile civile aproape că au dispărut.

„Culoarele rapide” sunt de asemenea folosite de către bombardierele strategice B2-Spirit pentru atacuri nucleare: în data de 20 martie, ele au decolat de la Fairford din Anglia, împreună cu avioane F-16 norvegiene, și au traversat continentul arctic către teritoriile rusești. „În acest fel,”– explică generalul Basham, comandantul adjunct al US Air Force din Europa – „putem răspunde rapid și eficient amenințărilor din regiune, demonstrând că suntem hotărâți să ne aducem puterea de foc oriunde in lume”.

CITIȚI și: Doctorul Strangelove are grijă de sănătatea noastră

În timp ce NATO este foarte hotărât „în lupta împotriva coronavirusului” în Europa, doi aliați europeni de frunte, Franța și Marea Britanie, și-au trimis navele de război în Caraibe.

Nava de asalt amfibiu Dixmude a ridicat ancora pe 3 aprilie, plecând din Toulon în Guyana Franceză pentru ceea ce Președintele Macron a numit „o operațiune militară fără precedent”, numită „Rezistența”, în cadrul „războiului contra coronavirusului”.

Dixmude poate îndeplini funcția secundară de navă-spital cu 69 de paturi și 7 de terapie intensivă. Rolul principal al acestei nave mari – 200 metri lungime și o punte de aterizare de 5.000 m2 – este de asalt amfibiu: după apropierea de coastele inamice, atacă  cu zeci de elicoptere și vehicule terestre de transport trupe dar și cu vehicule blindate.

Cam aceleași caracteristici dar la scară ceva mai mică le are nava britanică RFA Argus, care a pornit pe 2 aprilie către Guyana Britanică.

Cele două vase de război europene vor ocupa poziții în aceleași ape caraibiene în apropierea Venezuelei, acolo unde va ajunge și flota de război – dotată cu cele mai moderne vase de război de coastă (construite de compania italiană Leonardo pentru US Navy) și mii de pușcași marini – trimisă de Președintele Trump în mod oficial pentru a opri traficul de droguri.

Scopul este de a-l detrona pe Nicolas Maduro, președintele Venezuelei – ales perfect legal dar pe al cărui cap SUA au instituit o recompensă de 15 milioane USD – și de a instaura un guvern care va aduce țara în sfera de influență a SUA. Nu este exclus ca un incident să fie provocat ca pretext pentru a invada Venezuela. Criza coronavirusului creează condiții favorabile în plan internațional pentru asemenea operațiuni, care ar fi prezentate drept „umanitare”.

Acest articol a fost publicat inițial în limba italiană în Il Manifesto. Tradus în limba engleză de Jean Toschi Marazzani Visconti.

Manlio Dinucci este un scriitor și analist geopolitic premiat și este cercetător asociat al Centrului de Cercetări despre Globalizare (CRG).

 

Tagged with: ,

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. marian said, on aprilie 18, 2020 at 1:31 am

  This is Google’s cache of https://genocid.ro/. It is a snapshot of the page as it appeared on
  PLÂNGERE PENALĂ și DENUNȚ PUBLIC 
  Cenzurat!
  ACTUALIZARE 14.04.2020: Datorită sprijinului primit de la juriști am reformulat adresarea plângerii, invocând atât dreptul la plângere penală cât și denunțul penal în baza articolelor 289, 290 din CODUL DE PROCEDURĂ PENALĂ. Vă rugăm citiți cu atenție cele ce urmează!
  Pentru ajutor în completarea și trimiterea plângerii penale sunați la nr. 0763.993.415 – George Popescu.
  Pentru detalii organizatorice sunați la nr. 0747.971.453 – Dragoș Marc.

  Anumite instituții au cerut corectarea unui viciu de procedură.
  Pentru a fi luate în considerare plângerile trimise prin email, trebuiesc semnate electronic, fapt care, în absența semnăturii electronice, a dus la cererea din partea organelor de a se retrimite cu semnătură electronică. (aici vă rugăm să vedeți „Invocarea Forței Majore și a bunei credințe” din noile noastre formulări)
  Spunem „anumite instituții”, deoarece alte instituții au trecut peste acest „cârlig” procedural, știind că dreptatea nu trebuie obstrucționată atunci când este evidentă și prin justiție se poate opri criminalitatea și mai ales cea în formă continuată.
  Cu toate acestea plângerile respective au fost înregistrate și/sau date spre competentă soluționare, urmând a fi retrimise către instituții cu semnătura electronică, prin poștă cu semnătură olografă, iar acolo unde este posibil prin predare personală.
  Se mai poate trimite cu ultima pagină scoasă la imprimantă și semnată olograf, apoi scanată -ori foto pagină completă și lizibil cu telefonul și trimisă ca atare prin email alături de celelate pagini, unele instituții iau în considerare această formă de atestare a identității, dar depinde de interesul în a se face dreptate.

  Datorită acestor actualizări, cei care am trimis deja plângerea penală prin email, vom trimite o completare însoțită de noul formular din 14.04.2020,
  iar cei care trimiteți de la acest moment folosiți doar formularul editabil pe care îl puteți descărca de aici PLÂNGERE PENALĂ și DENUNȚ PUBLIC – Formular 14.04.2020 (completați datele personale și salvați în PDF, apoi o atașați la email) 

  Formatul de email pentru cei care trimiteți prima dată.
  SUBIECT: În atenția …………………. – Plângere Penală de importanță pentru securitatea națională
  și adăugați în textul email-ului:

  „În baza decretării STĂRII DE URGENȚĂ, din data de 16.04.2020, în conformitate cu art. 1351 alin. (2) din Codul Civil invoc Forța Majoră pe perioada instituirii stării de urgență și/sau a prelungirii acesteia, motiv pentru care nu pot obține o semnătură electronică, dar consider că în baza articolului 14, alin. (1) (2) din Codul Civil întrunesc forma legală a bunei credințe și
  aveți obligația legală și morală să dați curs plângerii mele, acuzațiile din denunț fiind de importanță pentru securitatea națională, fapt care indică o necesitate a cercetării lor cu celeritate și punerea dosarului la dispoziția instanțelor de judecată.”

  Vă anexez plângerea penală și denunțul public în format pdf, având în total 7 pagini, cu rugămintea de a îmi trimite numărul de înregistrare al plângeri și ulterior numărul de dosar pe această adresă de email sau alternativ la adresa de email ……………………(alta dacă este cazul)  iar dacă întâmpinați greutăți de comunicare pot fi contactat la numerele de telefon ……………………………precum și la adresa de corespondență: strada ………………………., numărul ….., localitatea ……………….., județul ………………………..

  – Atât pentru cei care trimit prima dată plângerea.
  ———————————–
  Cei care am trimis deja plângerea penală vom trimite o completare (ca și text în email) însoțită de formularul editabil (completați datele personale și salvați în PDF) pe care îl puteți descărca de aici PLÂNGERE PENALĂ și DENUNȚ PUBLIC – Formular 14.04.2020
  Completare care este formulată așa:

  În atenția …………………. (se indică procurorul către care s-a trimis, exemplu: În atenția Doamnei Procuror general, al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție )

  Subsemnatul ……………………………………………., CNP …………………………….., domiciliat în strada …………………………………….., numărul ….., localitatea ……………………………, județul ……………………………, în temeiul art. 81, alin. 1 , lit. b din Codul de Procedură Penală, si art. 289, 290 din Codul de Procedură Penală , formulez prezenta completare la plângerea penală trimisă în data de……………., către …….  (instituția, exemplu: Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție) în format electronic de la adresa de email………….. (sau prin poștă unde este cazul etc.) având numărul de înregistrare………………………..(dacă ați primit, dacă nu, omiteți) având următoarele precizări și completări:

  Precizez că-mi mențin Plângerea Penală mai sus menționată și o retrimit în atașament cu completări și fără anulări.Completările fac trimitere la articolul 290 din Codul de Procedură Penală, fapt omis din plângerea inițială și prin care solicităm dreptul legal ca plângerea penală să fie privită în drept și ca DENUNȚ PENAL.În baza decretării STĂRII DE URGENȚĂ, din data de 16.04.2020, în conformitate cu art. 1351 alin. (2) din Codul Civil invoc Forța Majoră pe perioada instituirii stării de urgență și/sau a prelungirii acesteia, motiv pentru care nu pot obține o semnătură electronică, dar consider că în baza articolului 14, alin. (1) (2) din Codul Civil întrunesc forma legală a bunei credințe și
  aveți obligația legală și morală să dați curs plângerii mele, acuzațiile din denunț fiind de importanță pentru securitatea națională, fapt care indică o necesitate a cercetării lor cu celeritate și punerea dosarului la dispoziția instanțelor de judecată.Vă anexez plângerea penală și denunțul public în format pdf, având în total 7 pagini, cu rugămintea de a îmi trimite numărul de înregistrare al plângeri și ulterior numărul de dosar pe această adresă de email sau alternativ la adresa de email ……………………(alta dacă este cazul)  iar dacă întâmpinați greutăți de comunicare pot fi contactat la numerele de telefon ……………………………precum și la adresa de corespondență: strada ………………………., numărul ….., localitatea ……………….., județul ………………………..

  PLÂNGERE PENALĂ (materialul original din 08.04.2020, se completează cu noul material din data de 14.04.2020)

  Având în vedere acțiunile concertate împotriva poporului român din ultimii 30 de ani și cu precădere din data de 02.02.2020, am formulat și trimis către instituțiile abilitate ale Statului Român o plângere penală cu următoarele capete principale de acuzare:
  1. Trădare
  2. Înaltă Trădare
  3. Infracțiuni contra Securității Naționale
  4. Infracțiuni contra umanității
  5. Genocid

  Împotriva pârâților: 
  domnului Klaus Werner Iohannis – președintele României, domnului Ludovic Orban – prim ministru al Guvernului României, domnului Ion-Marcel Vela – ministru al Afacerilor Interne, domnului Raed Arafat – secretar de stat în MAI/șef al DSU, domnului Victor Costache – fost ministru al Sănătății, domnului Bogdan Despescu – secretar de stat MAI, domnului Ion-Marcel Ciolacu – președinte al Camerei Deputaților din România, domnului Titus Corlățean – președinte al Senatului României, domnului Nelu Tătaru – ministrul Sănătății,  domnului Eduard Raul Hellvig – director al Serviciului Român de Informații, domnului Nicolae Ciucă – ministru al Apărării Naționale,
  precum și  împotriva tuturor colaboratorilor lor legali care au executat sau au permis ilegalitățile și infracțiunile pe care le invoc aici.

  Această PLÂNGERE PENALĂ, a fost trimisă deja de către Dragoș Marc și George Popescu, fiind în curs de trimitere și de către alți cetățeni, lucru pe care îl puteți face și voi având formularea mai jos, trebuind să completați doar datele personale, data și numele în josul paginilor, bineînțeles putând modifica și adapta după caz.

  Pentru ajutor în completarea și trimiterea plângerii penale sunați la nr. 0763.993.415 – George Popescu.
  Pentru detalii organizatorice sunați la nr. 0747.971.453 – Dragoș Marc.

  Adresele de email la care noi am trimis sunt:

  Parchetul general al României (adresare – Doamnă Procuror general, al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție)
  sesizare@mpublic.roParchetul militar al României (adresare – Domnule Procuror general militar, al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel)
  pm_apel@mpublic.roDirecția Națională Anticorupție (adresare – Domnule Procuror șef direcție, al DNA)
  anticoruptie@pna.roDIICOT (adresare – Doamnă Procuror șef direcție, a DIICOT)
  diicot@mpublic.ro

  Sub dovezile de trimitere, aveți plângerea și după aceasta mai multe detalii despre acțiunile noastre pentru poporul român.

  Dovadă trimitere:

   

  Descarcă formular .doc de aici Plângere Penală Publică 

  sau copy/paste textul următor

  Alegeți către cine trimiteți (folosiți o singură adresare pe fiecare trimitere):

  Doamnă Procuror general, al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție
  sesizare@mpublic.roDomnule Procuror general militar, al Parchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel
  pm_apel@mpublic.roDomnule Procuror șef direcție, al DNA
  anticoruptie@pna.roDoamnă Procuror șef direcție, a DIICOT)
  diicot@mpublic.ro

      Subsemnatul …………………………., CNP ……………………, domiciliat în strada …………………………………….., numărul …….., localitatea …………, județul ……………., în calitate de persoană vătămată, prin prezenta formulez

  PLÂNGERE PENALĂ

   împotriva

  domnului Klaus Werner Iohannis – președintele României, domnului Ludovic Orban – prim ministru al Guvernului României, domnului Ion-Marcel Vela – ministru al Afacerilor Interne, domnului Raed Arafat – secretar de stat în MAI/șef al DSU, domnului Victor Costache – fost ministru al Sănătății, domnului Bogdan Despescu – secretar de stat MAI, domnului Ion-Marcel Ciolacu – președinte al Camerei Deputaților din România, domnului Titus Corlățean – președinte al Senatului României, domnului Nelu Tătaru – ministrul Sănătății,  domnului Eduard Raul Hellvig – director al Serviciului Român de Informații, domnului Nicolae Ciucă – ministru al Apărării Naționale,

  precum și  împotriva tuturor colaboratorilor lor legali care au executat sau au permis ilegalitățile și infracțiunile pe care le invoc aici.

  În fapt, arăt ca, începând cu data de 02.02.2020 atât eu cât și aparținătorii și persoanele din familia mea, am fost supuși direct și indirect de către numiții indicați mai sus la următoarele abuzuri și ilegalități ce fac obiectul unor infracțiuni prevăzute de Codul Penal:

  presiuni fizice/psihice, condiții de viață/existență precare, persecuții și încălcarea drepturilor și obligațiilor mele legale garantate de către Constituția României, de legile statului român, precum și de Convenția Internațională a Drepturilor Omului.

  Astfel,

  Începând cu data de 02.02.2020, prin Hotărârile Grupului de suport tehnico-știintific condus de către Raed Arafat (aprobate de CNSSU) și odată cu emiterea Decretului nr. 195 din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României, de către președintele României, adoptat de către Parlamentul României la data de 19.03.2020, ACT JURIDIC emis în afara prevederilor constituționale prin lipsa unei LEGI ORGANICE care să reglementeze REGIMUL STĂRII DE ASEDIU respectiv al STĂRII DE URGENȚĂ (Constituția României – Articolul 73 -paragraf 3 -litera (g),

  Baza „legală” fiind ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 1 din 21 ianuarie 1999, care nu este lege organică, chiar dacă a fost „aprobată” prin LEGEA nr. 453 din 1 noiembrie 2004, Constituția României legiferând clar la Articolul 73 -paragraf 3 -litera (g): „Prin lege organică se reglementează: regimul stării de asediu şi al stării de urgenţă;” fără nici un dubiu că regimul precizat nu se consimte prin aprobarea unei OUG ci doar prin LEGE ORGANICĂ.

  MAI MULT DECRETUL nr. 195 din 16 martie 2020 prevede la Articolul 2 restrângerea exercițiului următoarelor drepturi:

  a) libera circulație;b)dreptul la viață intimă, familială și privată;c)inviolabilitatea domiciliului;d)dreptul la învățătură;e)libertatea întrunirilor;f)dreptul de proprietate privată;g)dreptul la grevă;h)libertatea economică. , aceste măsuri fiind indicate a fi aplicate „gradual” prinORDONANȚĂ MILITARĂ de cătreministrul afacerilor interne  și prin ordin al secretarului de stat, de către șeful Departamentului pentru Situații de Urgență,

  Numai că ministrul afacerilor interne nu este cadru militar în funcție militară și nici Ministerul Afacerilor Interne nu mai este instituție militară conform ORDONANŢEI DE URGENŢĂ nr. 179 din 6 decembrie 2002

  În plus și în mod atroce, s-au emis deja un număr de 7 ORDONANȚE MILITARE care au„dispus” măsuri coercitive asupra cetățenilor în totală disproporționalitate cu evenimentele unei „pandemii”, declarate de către Organizația Mondială a Sănătății (organism care poate recomanda, dar nu și impune) „pandemie” care la nivel de România a „produs” primele decese aproape simultan cu anunțarea primei Ordonațe Militare.

  În urma acestor acte samavolnice și lipsite de legalitate, atât eu cât și aparținătorii șipersoanele din familia mea,

  am suferit/suferim traume psihice în mod repetat (ZILNIC și de câteva ori pe zi, prin intermediul declarațiilor publice făcute în mass-media și ale documentelor semnate sau încuviințate de către pârâți),ni se încalcă dreptul la libertatea religioasă prin interzicerea de a participa la slujbe înbisericile creștin ortodoxe,am ajuns să avem condiții de trai precare (alimentație, neplata utilităților, imposibilitatea de a ne asigura medicația necesară)suferim psihic și ne temem pentru integritatea fizică, fiindu-ne încălcate în totalitate, drepturile civile și drepturile omului din Convenția Internațională a Drepturilor Omului (datorită Articolului 2 din Decret și puse în practică prin Ordonanțele Militare 1-7, precum și datorită suspendării Convenţiei Europeane a Drepturilor Omului, deși răspunsul CEDO a fost clar: „Suspendarea CEDO se face doar atunci când se planuiește implementarea de măsuri care nu sunt permise de Convenție”, a spus Daniel Holtgen, purtător de cuvânt al Consiliului Europei)am fost puși în incapacitatea de a ne putea asigura un nivel de trai decent, îngrijirea sănătății, dezvoltarea economică și financiară personală, achitarea îndatoririlor familiale și sociale, totul datorită măsurilor luate prin ORDONANȚELE MILITARE,ne temem pentru integritatea noastră fizică până la punerea în pericol a vieții, având în vedere că testarea pentru Covid-19 nu este sigură, făcându-se în afara unui cadru legal care să ne poată apăra de abuzuri și poate fi folosită pentru a ne pune în „carantină” fără a se face publică locația și fără garantarea comunicării cu exteriorul sau apărători legali, așa cum se practică deja,ne temem din cauza faptului că aplicarea acestui DECRET crează un PRECEDENT PERICULOS ÎN CEEA CE PRIVEȘTE SIGURANȚA NAȚIONALĂ prin faptul ca domnul Ministru Vela, nefiind o AUTORITATE MILITARA a emis totuși ORDONANȚE MILITARE depașindu-și ATRIBUȚIILE CARE REVIN MINISTRULUI DE INTERNE, MINISTERUL AFACERILOR INTERNE NEFIIND O AUTORITATE MILITARĂ.ne simțim puși în pericol și în fața unor abuzuri fără precedent, atât timp cât ministrul Vela emite și i se permite să emită (de către parlament și guvern, chiar dacă se încalcă legea) ORDONANȚE MILITARE, titulatură juridică care este descrisă de către domnulConf. univ. dr. Nicolae Ploeșteanu, profesor de drept și fost  șef al Serviciului Drept internațional, Drept european și Drepturile omului din cadrul Direcției Generale Juridice (2006-2009)  în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, ca fiind inexistentă din punct de vedere juridic: „În primul rând Ordonanța Militară este un act de implementare a legii, dar aflat în afara cadrului constituțional din România! Cum s-a putut întâmpla acest lucru?Denumind Ordonanță Militară poți să chemi armata să intervină în orice acțiuni!
  Juridic vorbind însă, nu există un act juridic care să aibă această denumire, anume Ordonanță Militară! Pot aduce multe critici acestei denumiri instituite printr-un OUG al Guvernului, deși Constituția României la articolul 73 obligă Parlamentul să reglementeze această situație!”       9.    datorită faptelor descrise și a unor indicii din declarațiile oficiale care denotă colaborarea cu forțe străine în detrimentul interesului securității naționale, suntem îndreptățiți a afirma și susține că asistăm și suntem supuși la acte foarte grave de Înaltă Trădare, Trădare, Genocid, Infracțiuni contra umanității și Atentat la Securitatea Națională încercându-se să fim împiedicați să participăm legal la apărarea țării și la menținerea securității naționale, conform drepturilor și obligațiilor legale prevăzute prin Constituția României (republicată,  prin Legea de revizuire a Constituţiei României nr. 429/2003) laArt. 55 – Apărarea ţării

  (1)Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România.
  și
  prin Legea nr. 51 din 29 iulie 1991 (republicată în MOF la data de 18 martie 2014) privindsecuritatea națională a României la
  Articolul 2 –
  (2) Cetățenii români, ca expresie a fidelității lor față de țară, au îndatorirea morală de a contribui la realizarea securității naționale.
  Prin Decretul 195 din 16 martie 2020 și Ordonanțele Militare 1,2 și 3 emise și semnate de către ministrul de interne
  deoarece actele „juridice” emise și menționate în prezenta plângere penală încalcă Constituția României, legile Statului Român și Convenția Internațională a Drepturilor Omului.

  ni s-a încălcat dreptul la informare prin cenzurarea presei, ni s-au ascuns informații și ni s-a impus difuzarea exclusiv a datelor emise doar de cei numiți mai sus.se fac sau urmează a se face testări pentru „depistarea” Covid-19 cu teste neomologateși care au o probabilitate mare de a nu da rezultate corecte, conform opiniilor specialiștilor epidemiologi.se urmărește testarea vaccinurilor pe populația României și impunerea vaccinării obligatorii, acestea fiind atentate la securitatea națională și asupra dreptului persoanelor de a dispune de ele însăși.se face o așa zisă „dezinfectare” la nivel public cu substanțe iritante și toxice din grupele 1,2 și 4, sub denumirea de „HALAMID R”, CARE CONȚINE Tosylchloramide sodium SUBSTANȚĂ FOLOSITĂ ÎN UZUL VETERINAR și care poate ucide instantaneu sau provoacă boli mortale. (SUBSTANȚE PERICULOASE | Lege 59/2016)se execută în mod criminal izolarea totală a unor localități și punerea în pericol a localnicilor sub aspectul cel puțin al abuzului în serviciu în formă continuată cu indicii clare de genocid.scoaterea românilor din țară pentru munca în interesul altor state, state care sunt parte a acestei „pandemii”, astfel indicându-se infracțiunile de trădare, înaltă trădare și genocid.prin impunerea „statului în casă” se privează întreaga populație de dreptul la libera circulație sub această formă nejustificată de arest general la domiciliu.pe fondul acestor acte de genocid, se montează antene și rețele de tip 5G care conform studiilor internaționale pot duce la îmbolnăviri, dar mai mult la controlul populației în mod individual și făr de scăpare. Această tehnologie este folosită în domeniul militar cu scopul de anihalare a inamicului.

  Dovada faptelor o fac cu următoarele mijloace de probă:

  Proba cu martori (vom depune lista martorilor pe măsura avansării procedurii penale)Declarația președintelui senatului, Titus Corlățean, în plenul reunit al Parlamentului României, din înregistrarea oficialăDocumente, înscrisuri, înregistrări video ale unor apariții publice (exemplu: ordinele din spitale de a se ascunde date, declarația ministrului sănătății Nelu Tătaru „Eu am solicitat ca în fiecare județ toate decesele pe care le avem să fie considerate ca deces suspect coronavirus.” -video)Constituția RomânieiConvenția Internațională a Drepturilor OmuluiHotărârile Grupului de suport tehnico-știintific, aprobate prin Hotărârile CNSSUDecretul nr. 195 din 16 martie 2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul RomânieiOrdonanțele Militare 1-7 (și cele ulterioare depunerii/înregistrării plângerii penale)

  În drept,

  invoc dispoziţiile Noului Cod Penal (actualizat)

  Articolul 394

  a) provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine;b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;c) aservire față de o putere sau organizație străină;d) ajutarea unei puteri sau organizații străine pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Articolul 395
  Trădarea prin transmitere de informații secrete de stat

  Transmiterea de informații secrete de stat unei puteri sau organizații străine ori agenților acestora, precum și procurarea ori deținerea de documente sau date ce constituie informații secrete de stat de către cei care nu au calitatea de a le cunoaște, în scopul transmiterii lor unei puteri sau organizații străine ori agenților acestora, săvârșite de un cetățean român, se pedepsesc cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Articolul 397
  Acțiuni împotriva ordinii constituționale

  (1) Acțiunea armată întreprinsă în scopul schimbării ordinii constituționale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat se pedepsește cu închisoarea de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  (2) Întreprinderea de acțiuni violente împotriva persoanelor sau bunurilor săvârșite de mai multe persoane împreună, în scopul schimbării ordinii constituționale ori al îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat, dacă se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Articolul 398

  Faptele prevăzute în art. 394–397, săvârșite de către Președintele României sau de către un alt membru al Consiliului Suprem de Apărare a Țării, constituie infracțiunea de înaltă trădare și se pedepsesc cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Articolul 402
  Atentatul contra unei colectivități

  Atentatul săvârșit contra unei colectivități prin otrăviri în masă, provocare de epidemii sau prin orice alt mijloc, în scopul îngreunării sau împiedicării exercitării puterii de stat, se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Articolul 403
  Actele de diversiune

  Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare, în întregime sau în parte, prin explozii, incendii sau în orice alt mod, a instalațiilor industriale, a căilor de comunicație, a mijloacelor de transport, a mijloacelor de telecomunicație, a construcțiilor, a produselor industriale sau agricole ori a altor bunuri, dacă fapta pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Articolul 404
  Comunicarea de informații false

  Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de știri, date sau informații false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.

  Articolul 406
  Compromiterea unor interese de stat

  Distrugerea, alterarea ori ascunderea unui document sau înscris în care sunt stabilite drepturi ale statului român în raport cu o putere străină, dacă prin aceasta sunt puse în pericol sau vătămate interesele de stat, se pedepsește cu închisoarea de la 7 la 15 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Articolul 407
  Divulgarea secretului care periclitează securitatea națională

  (1) Divulgarea unor documente sau a unor date care constituie informații secrete de stat, de către cel care le cunoaște datorită atribuțiilor de serviciu, dacă fapta pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la 7 la 15 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  (2) Deținerea în afara îndatoririlor de serviciu a unui document ce conține informații secrete de stat, dacă fapta pune în pericol securitatea națională, se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 10 ani.

  (3) Divulgarea, fără drept, a unor documente sau date care constituie informații secrete de stat, de către cel care ia cunoștință de acestea în afara îndatoririlor de serviciu, se pedepsește cu închisoare de la un an la 5 ani.

  Articolul 410
  Nedenunțarea unor infracțiuni contra securității naționale

  (1) Fapta persoanei care, luând cunoștință despre pregătirea sau comiterea vreuneia dintre infracțiunile prevăzute în art. 394-397, art. 399-403 și art. 406-409, nu înștiințează de îndată autoritățile se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani.

  (2) Nedenunțarea săvârșită de un membru de familie nu se pedepsește.

  (3) Nu se pedepsește persoana care, înainte de punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva unei persoane pentru săvârșirea faptei nedenunțate, încunoștințează autoritățile competente despre aceasta sau care, chiar după punerea în mișcare a acțiunii penale, a înlesnit tragerea la răspundere penală a autorului și a participanților.

  Articolul 412
  Sancționarea tentativei

  (1) Tentativa la infracțiunile prevăzute în prezentul titlu se pedepsește.

  (2) Se consideră tentativă și producerea sau procurarea mijloacelor ori instrumentelor, precum și luarea de măsuri în vederea comiterii infracțiunilor prevăzute în art. 395-397, art. 401-403, art. 408 și art. 399 raportat la infracțiunea de trădare prin ajutarea inamicului.

  Articolul 419 (Capitolul I Infracțiuni săvârșite de militari)
  Abuzul de autoritate

  Fapta superiorului sau a șefului care, prin încălcarea atribuțiilor de serviciu, cauzează o vătămare gravă a intereselor legale ale inferiorului sau subordonatului ori îl obligă să încalce îndatoririle de serviciu se pedepsește cu închisoarea de la unu la 3 ani.

  Articolul 438
  Genocidul

  (1) Săvârșirea, în scopul de a distruge, în întregime sau în parte, un grup național, etnic, rasial sau religios, a uneia dintre următoarele fapte:

  a) uciderea de membri ai grupului;b) vătămarea integrității fizice sau mintale a unor membri ai grupului;c) supunerea grupului la condiții de existență de natură să ducă la distrugerea fizică, totală sau parțială, a acestuia;d) impunerea de măsuri vizând împiedicarea nașterilor în cadrul grupului;

  se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  (3) Înțelegerea în vederea săvârșirii infracțiunii de genocid se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  (4) Incitarea la săvârșirea infracțiunii de genocid, comisă în mod direct, în public, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  Articolul 439
  Infracțiuni contra umanității

  (1) Săvârșirea, în cadrul unui atac generalizat sau sistematic, lansat împotriva unei populații civile, a uneia dintre următoarele fapte:

  a) uciderea unor persoane;b) supunerea unei populații sau părți a acesteia, în scopul de a o distruge în tot sau în parte, la condiții de viață menite să determine distrugerea fizică, totală sau parțială, a acesteia;c) sclavia sau traficul de ființe umane, în special de femei sau copii;d) deportarea sau transferarea forțată, cu încălcarea regulilor generale de drept internațional, a unor persoane aflate în mod legal pe un anumit teritoriu, prin expulzarea acestora spre un alt stat sau spre un alt teritoriu ori prin folosirea altor măsuri de constrângere;e) torturarea unei persoane aflate sub paza făptuitorului sau asupra căreia acesta exercită controlul în orice alt mod, cauzându-i vătămări fizice sau psihice, ori suferințe fizice sau psihice grave, ce depășesc consecințele sancțiunilor admise de către dreptul internațional;g) vătămarea integrității fizice sau psihice a unor persoane;h) provocarea dispariției forțate a unei persoane, în scopul de a o sustrage de sub protecția legii pentru o perioadă îndelungată, prin răpire, arestare sau deținere, la ordinul unui stat sau al unei organizații politice ori cu autorizarea, sprijinul sau asentimentul acestora, urmate de refuzul de a admite că această persoană este privată de libertate sau de a furniza informații reale privind soarta care îi este rezervată ori locul unde se află, de îndată ce aceste informații au fost solicitate;i) întemnițarea sau altă formă de privare gravă de libertate, cu încălcarea regulilor generale de drept internațional;j) persecutarea unui grup sau a unei colectivități determinate, prin privare de drepturile fundamentale ale omului sau prin restrângerea gravă a exercitării acestor drepturi, pe motive de ordin politic, rasial, național, etnic, cultural, religios, sexual ori în funcție de alte criterii recunoscute ca inadmisibile în dreptul internațional;k) alte asemenea fapte inumane ce cauzează suferințe mari sau vătămări ale integrității fizice sau psihice, se pedepsește cu detențiune pe viață sau cu închisoare de la 15 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

  (2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează faptele prevăzute în alin. (1), săvârșite în cadrul unui regim instituționalizat de oprimare sistematică și de dominare a unui grup rasial asupra altuia, cu intenția de a menține acest regim.

  Menționez că în măsura aflării complicității cu făptuitorii a altor persoane vă  voi aduce la cunoștință de îndată numele acestora și datele care indică complicitatea.

  Mă constitui parte civilă în procesul penal cu suma de 1 (unu) lei, reprezentând daune materiale şi/sau morale.

  Data,                                                                                  Semnătura,

  …………………                          ROMÂNIA          …………………………………………….

  SEMNALELE DE ALARMĂ TRASE DE CĂTRE PATRIOȚII ROMÂNI
  ȘI O PARTE A CȚIUNILOR DE APĂRARE

  Astăzi 19.03.2020 s-a instaurat DICTATURA MILITARĂ ÎN ROMÂNIA, CONTRAR PREVEDERILOR CONSTITUȚIONALE ȘI ALE LEGILOR ÎN VIGOARE! Sub MASCA necesității instituirii situației de urgență, ca urmare a declaratei pandemii la nivel mondial, Președintele țării, guvernanții, parlamentarii și anumiți oameni din structurile de stat, AU DAT O LOVITURĂ POPORULUI ROMÂN, CARE ESTE EVIDENT LOVITURĂ DE STAT.

  Având în vedere situația la nivel mondial și în special situația din România, în contextul acestei pandemii declarate de către Organizația Mondială a Sănătății, care ne afectează pe toți în egală măsură, invocăm următoarele:

  1. Dreptul legal și legitim ca Parlamentul României să reprezinte poporul român și nu interesele străine.

  2. Dreptul fiecărui cetățean, în mod individual și colectiv, la viață și protejarea de abuzuri care, sub masca legalității, afectează integritatea fizică și psihică a cetățenilor.

  3. Protejarea intereselor naționale economico-financiare și ale securității naționale în raport cu evenimentele reale fără exagerări și manipulări, dar mai ales cu evenimentele cunoscute numai de către anumiți oficiali, servicii secrete și bineînțeles de către trădătorii de țară.

  4. Aplicarea legii într-un mod care să nu permită abuzuri sub masca unor situații speciale, folosite astfel de forțe străine pentru a impune dictatura în România cu ajutorul crimei organizate din instituțiile de stat și a trădătorilor.

  5. Pentru că prima măsură luată în urma decretului a fost DATĂ PRIN ORDONANȚĂ MILITARĂ, ceea ce indică că în substrat pot fi intenții de instaurare a unei dictaturi militare total nejustificată și care poate face parte dintr-un complot (lovitură de stat) care vrea să profite de situația pandemiei.

  6. Fiindcă din măsurile luate prin ORDONANȚĂ MILITARĂ reiese și suspendarea activităților religioase, fără a se da posibilitatea a se ține slujbe cu participarea în condiții de siguranță, fapt care indică un atac la credință executat în mod deliberat.

  7. Deoarece decretul pentru instituirea situației de urgență a fost dat de către președintele Klaus Werner Iohannis fără să se țină cont de situația reală din România, care nu justifică nici decretul în sine și nici libertatea exagerată de a se lua următoarele măsuri:

  „Articolul 2: Pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și realizarea managementului consecințelor, raportat la evoluția situației epidemiologice, pe durata stării de urgență este restrâns exercițiul următoarelor drepturi, proporțional cu gradul de realizare al criteriilor prevăzute de art. 4 alin. (4):

  a) libera circulație;
  b) dreptul la viață intimă, familială și privată;
  c) inviolabilitatea domiciliului;
  d) dreptul la învățătură;
  e) libertatea întrunirilor;
  f) dreptul de proprietate privată;
  g) dreptul la grevă;
  h) libertatea economică.”

  Solicităm respingerea de către Parlamentul României a DECRETULUI nr. 195 din 16 martie 2020, privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României,

  Ca MĂSURĂ NEJUSTIFICATĂ ȘI TOTAL DISPROPORȚIONALĂ CU EVENIMENTELE INTERNE ȘI CARE ARE UN CARACTER DICTATORIAL CU INDICII DE LOVITURĂ DE STAT.

  În situația în care veți continua să nu vă apărați poporul, se vor depune acuzații pe numele fiecăruia pentru genocid, trădare și înaltă trădare.

  OPRIM GENOCIDUL ASUPRA POPORULUI ROMÂN!

  Știați că Fundația Rockefeller și Microsoft sunt parteneri de afaceri și au fabricat un vaccin care conține identitate digitală? WOW MINUNAT!!! Oile vor fi crotaliate! Țineți minte ce entuziasm a fost când s-au pus primele microcipuri la câini? Nu mai exista riscul să-ți pierzi câinele… Acum și ei sunt entuziasmați, oile vor fi undercontrol! 😁 Dar, poți încă face ceva:1.Renunță la zona de confort. 2.Folosește doar bani lichizi, fără transferuri online. 3.Semnează petiția pentru încetarea situației de urgență (dictatură militară). 4.Vezi genocid.ro 5. Caută-ne! Raul Coltor și George Popescu

  Despre bani aici: https://youtu.be/D5jI6WtTfLU

  Alianța crimei aici: https://id2020.org/alliance

  George Popescu – informatician și jurnalist independent ȘI Raul Coltor – analist de risc extern, atacuri informatice și fraude bancare, împreună cu mii de ostași ai informațiilor, vă cheamă să facem dreptate!

  Eu George Ninel Popescu, inițiatorul acestei petiții, declar următoarele:

  Nu am fost în contact cu nimeni din străinătate direct sau indirect. Dacă auziți că sunt în carantină, sunt arestat!
  #nufislugă Clipurile 1 și 2 de mai jos sunt esențialul + site genocid.ro
  Sunt întru totul alături de fratele Raul Coltor și de ceilalți oameni care au lucrat numai în interesul României și al poporului român!

  Dacă dispar faceți publică activitatea mea împotriva sistemului cu mențiunea că am fost luat etc. și că vreți să putem comunica.
  Apoi sesizări la toate instituțiile care sunt acum abilitate… presedinte, MAI, DSP, DSU etc.
  Postați MATERIALELE VIDEO cu mine si RAUL COLTOR la MAI si se va intelege de ce EL are ordin de „mobilizare” si eu ESTE posibil sa fiu bagat in carantina.
  Trimiteți extern etc
  Accentul pe a fi lasăt să comunic cu voi.
  În situația asta mai bine să fiu văzut ca un paranoic decât să nu arăt ce poate urma. Doamne ajută! link bkp https://youtu.be/lGhV8CHLbn4

  1. https://youtu.be/mM0UsEELsbw

  2. https://www.youtube.com/watch?v=D5jI6WtTfLU

  3. https://www.youtube.com/watch?v=9BtBOtiFaNk

  4. https://youtu.be/ezRK5yCaLtM

  5. https://youtu.be/JUdOQWeSjxY

  6. https://youtu.be/GeWOz81INcA

  7. https://youtu.be/JE51AXVPnas

  8. https://youtu.be/kfq-rMJtJAQ

  9. https://www.youtube.com/watch?v=HIMl-W0FXnc

  AICI NE VOM ÎNTÂLNI ÎN CURÂND LA LUCRU !

  Ne puteți contacta la email-ul din afiș, pe Facebook și Messenger,
  sau la numărul 0733270086 Whatsapp și 0763993415 Signal (descarcă de aici…)
  DETALII MAI JOS…
  OPRIM GENOCIDUL ASUPRA POPORULUI ROMÂN!

  George Popescu – informatician și jurnalist independent ȘI Raul Coltor – analist de risc extern, atacuri informatice și fraude bancare, împreună cu mii de ostași ai informațiilor, vă cheamă să facem dreptate!
  #NUFISLUGĂ

  https://genocid.ro

  Apreciază

 2. gloria said, on aprilie 18, 2020 at 7:48 am

  cel mai bun articol pe care am putut sa-l citesc astazi :https://www.comisarul.ro/articol/ioan-aurel-pop-presedintele-academiei-%E2%80%8Ba-le-fixa-b_1090181.html

  Apreciază

  • Cosmin said, on aprilie 18, 2020 at 9:43 am

   @ Gloria

   Am citit pe diagonala articolul.

   Eu cand vad afirmatii de genul: aceasta pandemie e cea mai cea si cati morti a generat, tot renunt la studiul articolului.

   Sa ne fie clar: e o gripa sezoniera transformata mediatic intr-o ciuma bubonica si intarita de autoritati prin masuri abuzive si disproportionate cu realitatea. Statistici umflate la greu, cu toate astea, cifrele nu reusesc sa depaseasca realele pandemii despre care nu se spune nimic.

   Scopul: instaurarea unui stat fascist global, o societate distopica unde controlul si monitorizarea populatiei sunt principiile de ordine.

   Eu pe asa zisii curajosi care „le zic bine”, ii numesc niste fricosi, fricosi de a nu fi penalizati de catre sistem, intarind minciuna sitemului prin afirmatii de genul celor mentionate anterior. Frica de cenzura.

   La ce folos sa ne fie frica de ceznzura, daca oricum mesajul transmis ne trage pe o linie moarta.

   Afirma si sustine Adevarul sau taci.

   Apreciază

   • gloria said, on aprilie 18, 2020 at 4:25 pm

    e adevarat Cosmin! e o gripa sezoniera, dar … pe ici pe colo imbunatatita ! iara un text il citim asa cum este scris si nu pe sarite , pe diagonala sau pe verticala !

    Apreciat de 1 persoană

 3. luigilucretiu said, on aprilie 18, 2020 at 11:04 am

  Oficial OMS – A venit timpul să-i luăm pe bolnavi din casă

  Apreciază

 4. acelas said, on aprilie 18, 2020 at 11:11 am

  sorosista care a stat in spatele discursurilor lui iohannis impotriva BOR si a credinciosilor ortodocsi din Romania

  https://www.capital.ro/soc-total-in-guvern-orban-i-a-cerut-demisia-lui-vela-ce-s-a-intamplat-intre-cei-doi-si-ce-decizie-a-luat-klaus-iohannis-surse.html

  Apreciază

 5. luigilucretiu said, on aprilie 18, 2020 at 11:20 am

  Dacă Parlamentul aprobă Decretul semnat astăzi de președintele Klaus Iohannis, ROMÂNIA INTRĂ ÎN DICTATURĂ!

  Citiți și băgați la cap ce vă paște … de Paște:

  Președintele României decretează:

  Art. 1. – Începând cu data de 15 aprilie 2020, se prelungește cu 30 de zile starea de urgență pe întreg teritoriul României, instituită prin Decretul nr.195/2020, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 212 din 16 martie 2020.

  Art. 2. – Pentru prevenirea răspândirii COVID-19 și realizarea managementului consecințelor, raportat la evoluția situației epidemiologice, pe durata stării de urgență este restrâns exercițiul următoarelor drepturi şi libertăți, proporțional cu gradul de realizare al criteriilor prevăzute de art. 3 alin. (5):

  a. libera circulație;
  b. dreptul la viață intimă, familială și privată;
  c. inviolabilitatea domiciliului;
  d. dreptul la învățătură;
  e. libertatea întrunirilor;
  f. dreptul la grevă;
  g. dreptul de proprietate privată;
  h. libertatea economică.

  …. Vezi textul integral AICI
  http://dantomozei.ro/2020/04/14/dictatura-iohannis-a-decretat-suspendarea-dreptului-la-viata-intima-la-proprietate-privata-si-dreptul-la-domiciliu/?fbclid=IwAR1-HoZhSeBZs5NhDuGiX-RIs7hXqll7hd2nLDxiIUTCBmxqnp8yRxLbAqY

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: