SACCSIV – blog ortodox

Gandul zilei: CEVA MAJOR se va petrece in momentul in care GROAZA DE FOAME va inlocui FRICA DE CORONAVIRUS

Posted in CARICATURI, foamete, REVOLTA, revolte sociale, virus by saccsiv on aprilie 14, 2020

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Adi said, on aprilie 14, 2020 at 11:16 am

  Alt caz de copil furat de catre tarile ‘civilizate’: https://evz.ro/copil-luat-de-autoritatile-daneze-de-langa-mama-romanca-direct-din-maternitate.html

  Apreciază

 2. pandemia, neamule said, on aprilie 14, 2020 at 12:28 pm

  Ideea e ca pandemia va ține fix atâta timp cât să se distrugă fără putință de refacere economiile țărilor lumii unde operează virusul. După ce obiectivul va fi atins, ni se va spune că s-a rezolvat. Gata cu pandemia. Pentru moment. Să vedem cu ce libertăți vom rămâne după aceea. Probabil că vor mai fi și alte pandemii, pentru a băga frica în oameni, astfel încât aceștia, bine fezandați, să ceară ei înșiși vaccinul, să dorească chiar să-l și plătească, numai să-l facă. Pandemiile vor funcționa probabil în preajma marilor sărbători creștine, pentru ca bisericile să aibă ușile cât mai bine închise.

  Apreciat de 1 persoană

 3. cristian said, on aprilie 14, 2020 at 1:03 pm

  „Made in U.S.A

  Cu nu prea mulți ani în urmă, planeta era isterizată de un virus asasin. Era virusul gripei aviare. Mari cercetători trâmbițau peste tot cum acel nenorocit de virus urma să decimeze planeta iar O.M.S-ul, de la înălțimea denumirii sale, anunța drept certă o pandemie necruțătoare. Deodată apare salvatorul umanității, cu chip de mare producător de medicamente, care anunță că, întâmplător, are în stoc leacul salvator. După ce toate statele lumii au cumpărat întregul stoc, precum și toată producția pe următorii 1000 de ani, virusul gripei aviare, speriat de celebrul vaccin, a rupt-o la fugă și s-a ascuns atât de bine încât nici până astăzi n-a mai fost găsit de nimeni.
  Acum, miza isterizării planetei cu diabolicul coronavirus nu mai este manevra unui producător de medicamente, ci una infinit mai mare: generarea de grave probleme economice, în principal Chinei și în secundar Uniunii Europene. Există acest virus? Indiscutabil. Este probabil o mutație a gripei sezoniere, care în fiecare an provoacă decese în rândul vârstnicilor, precum și un moment în care OMS-ul se face din nou de râs. Atât.”

  Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, dezbină-i, fă-i să se ruşineze de ceea ce sunt. Astfel, nu va trebui să lupţi pentru a-i cuceri, pentru că, speriaţi de ceea ce vor fi devenit, te vor implora pe tine să vii şi să-i salvezi de ei înşişi.

  -Sun Tzu

  Apreciat de 2 persoane

  • Radu Humor said, on aprilie 14, 2020 at 3:32 pm

   Este de acum clar că cel care a isterizat România cu gripa aviară , Gheorghe Flutur, pe atunci ministru al agriculturii,, azi preş de consiliu judeţean la Suceava de unde porneşte de fapt desfăşurarea pandemiei nu este străin de agenda ocultă ce isterizează acum România! .
   Ba, mai mult încă două judeţe conduse tot de pedelepre politice de-a lui Băsescu duc mai departe isterizarea !
   Mai nou apare şi Focşaniul condus de altă lepră securistă, de data asta pesedistă !

   Apreciat de 1 persoană

 4. P.M. said, on aprilie 14, 2020 at 1:13 pm

  Da,din pacate,sau din fericire,depinde din ce ungi priveste fiecare lucrurile,exodul romanilor va creste.

  Apreciază

 5. Scoala 82 said, on aprilie 14, 2020 at 4:12 pm

  Un eveniment extrem de important și prea putin mediatizat este acela ca Trump și cedat total puterea și prerogativele de președinte către FEMA care are putere totala asupra a tot ce mișcă sau nu din SUA, aceasta structura este stăpâna pe viața, moartea, sănătatea, libertatea oamenilor, pe resursele solului, subsolului și văzduhului. La noi este minunat încă, comparativ cu aceasta. In paralel cu minciuna enorma numita COVID, se desfășoară planul de a trece la NOM intr un ritm alert. Se forțează mișcarea GESARA și ENARA, având ca momeli distrugerea sistemului monetar, financiar și economic actual, bazat pe bănci lăcomie, credite înrobitoare, Federal Reserve și bancile naționale care sunt de fapt private și emit bani de hârtie fără acoperire bla bla bla. Dar ce soluție au ei: zic ca va veni Golden AGE, in care etalonul va fi aurului, ok pana aici, România va fi o țara super bogata… Apoi ei zic ca Trump a semnat nu știu ce document oficial cu civilizații extraterestre, care vor ajuta omenirea sa se scuture de cabala, bla bla. Apoi va fi i mare renaștere spirituală a omenirii in aceasta noua era. Deci ce ne așteaptă: falimentul statelor, vaccinare, prăbușirea tuturor monedelor și apariția monedei virtuale pentru care suntem pregătiți cu Bitcoinul , falsa invazie extraterestra și un izbăvitor, supraveghere peste tot, religia unic.
  Zic Sfinții părinți ca aurul și pietre scumpe vor sta in praf fără valoare…
  Are dreptate sacssiv sa plecam cât mai putem, dar stam totusi in loc, sa așteptăm sa se termine… nu se va termina, travaliul a început, nu se termina, sunt numai minciuni. Ce facem cei care nu avem unde pleca? Stam și așteptăm? Încercam sa găsim un loc sigur? Tot Dumnezeu ne va lumina, exista o soluție pt fiecare. Însă in grupuri cum zicea un sfânt parinte ne vom mântui, Singurătatea nu e buna.

  Apreciat de 2 persoane

 6. […] Gandul zilei: CEVA MAJOR se va petrece in momentul in care GROAZA DE FOAME va inlocui FRICA DE CORO… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: