SACCSIV – blog ortodox

Video: un real expert (virusologul Hendrik Streek) vorbeste la ZDF (tv german) altfel despre coronavirus si #statiacasa, decat tot auziti la televiziunile romanesti si nu considera gresit modelul suedez

Posted in carantina, GERMANIA, Suedia, VIDEO, virus by saccsiv on aprilie 8, 2020

Copiati masiv video de mai jos, caci militia gandirii din Romania a inceput sa vaneze intens tot ceea ce nu este conform spuselor lui Adrian Streinu Cercel, asa ca este foarte posibil sa ceara youtube stergerea sa.

Cititi va rog si:

Virolog decorat de guvernul german: Opriți carantina!

In Romania auzim la tv doar ceea ce este pe linia spuselor lui Adrian Streinu Cercel, despre care ancheta jurnalistica Rise Project a facut dezvaluiri inca din 2018:

Răspândiți BOMBA: Dezvăluirile Rise Project despre Adrian Streinu Cercel și Big Pharma / Surse La Roche explică schema ISTERIE – VACCINARE

Si nu stiu cum se face ca linia directoare transmisa de Adrian Streinu Cercel este aceeasi cu cea transmisa de Bill Gates:

BILL GATES despre LUMEA DE DUPA actuala pandemie de coronavirus: nu vor fi permise unele adunari pana la vaccinarea in masa / ne pregatim pentru urmatoarea pandemie

Referitor la Suedia:

Suedia spune NU carantinei. Este acesta cel mai nesăbuit sau cel mai corect răspuns la Covid-19?

Revenind la inregistrarea de mai sus, subtitrarea a fost facuta de Paul Hitter. Iata si transcriptul ei, conform https://m.luju.ro/virusologul-care-arunca-in-aer-carantina-totala-directorul-institutului-de-virologie-din-bonn-infirma-strategia-panicarda-de-a-inchide-tari-intregi-am-prieteni-care-se-intreaba-daca-vor-mai-avea-un-loc-de-munca-sau-isi-vor-mai-putea-plati-chiria-gasesc-ac

Reporter: Domnule Streeck, acest studiu pe care il realizati si despre care spuneti ca trebuia facut mult mai devreme – despre ce este vorba mai exact in acest studiu? Sustineti ca sunteti omul de stiinta care a vazut cele mai multe cazuri de Covid-19 in aceasta tara. Ce ati vazut in aceasta situatie, de fapt? Care este tabloul simptomatic al bolii? Cat de in serios trebuie sa luam aceasta boala? Si, pe de alta parte, cat de relaxati vom deveni la un moment dat in aceasta privinta? Pentru ca pur si simplu va trebui sa invatam sa traim cu aceasta boala. Nu va face niciun bine sa cufundam oamenii de dimineata pana seara in panica.

Hendrik Streeck: Acest studiu a inceput datorita rugamintii celor de la Oficiul de sanatate din Heinsberg, de a prelua pentru o perioada de timp diagnosticarea. Practic, sa constatam daca intr-un anume caz exista o infectare cu Covid-19 sau nu. In acea seara, m-am intalnit cu un bun prieten care este medic internist in clinica din Heinsberg. Am stat impreuna si ne-am gandit ca de fapt avem o oportunitate de a intelege mai bine aceasta boala. Apoi, chiar in cursul noptii, am citit studiile disponibile si chestiunile de etica medicala. In ziua urmatoare, am plecat impreuna cu cei de la Institutul de Igiena din Bonn, inspre oraselul Gangelt, cu doctorul Ricarda Schmithausen (directoarea laboratorului de microbiologie din Universitatea de Medicina din Bonn), colaborand strans, de asemenea, cu conducerea din Heisenberg, cu prefectul Pusch, si efectiv am mers din casa in casa.

Acesta a fost primul studiu diferit de cel la care lucram acum, dar in acea prima incercare am mers din casa in casa si am intrebat oamenii daca si ce simptome au. I-am intrebat cum cred ca s-ar fi putut infecta, ce alte boli mai au si ce tratamente urmeaza pentru boli pre-existente, dar am luat si probe, precum si analize de sange. In acelasi timp, am luat probe si din mediul inconjurator. Am testat daca virusul se afla pe soneria de la usa, in aer, in WC, pe suprafata telefonului mobil, pe telecomanda, ba chiar am luat probe de pe pisicile de apartament. Efectiv am mers din casa in casa timp de mai multe zile si am vorbit cu oamenii, luand si aceste probe.

Rezultatul acestor cercetari (l-am dat deja si in presa) este ca aproape toti oamenii infectati s-au plans de pierderea gustului si a mirosului. Aceasta afectare a simturilor dureaza cateva zile, apoi ele revin la normal. Deci nu este de lunga durata. Dar iata: acest simptom este un simptom nou descoperit cu ocazia acestui studiu.

Reporter: Si spuneti ca acest simptom este foarte acut. Am citit un exemplu pe care l-ati dat in presa, in care spuneati ca o mama nu mai putea simti nici macar mirosul pampersului plin al copilului ei.

Hendrik Streeck: Exact! este vorba despre o asistenta medicala care apoi ne-a povestit cum s-a testat singura cu otet, sa vada daca mai simte mirosul, sfarsind prin a fi foarte mirata de acest simptom.

La inceput, pe primul care ne-a descris simptomul acesta nici nu l-am luat prea in serios, gandindu-ne ca poate din cauza carantinei indelungate are aceste impresii si ca poate este doar ceva psiho-somatic.

Invitat: Va pot cumva intreba cand intervine de fapt acest simptom?

Hendrik Streeck: Din pacate, nu stim. Credem ca acest simptom apare catre sfarsitul bolii. Am aflat intre timp de alte cazuri in care alti nervi sunt afectati. Din Iran am aflat de un caz in care simptomul a mers catre urechi, persoana respectiva pierzandu-si auzul pentru o perioada scurta de timp.

Reporter: Perioada scurta de timp este un factor foarte important in acest caz. Deci auzul revine – aceasta pierdere a simturilor nu este definitiva.

Hendrik Streeck: Dar noi nu am studiat pierderea auzului, ci doar pe cea a mirosului si a gustului.

Reporter: Daca spuneti ca ati luat probe de peste tot, chiar si de pe pisici, ne intrebam atunci: unde sunt cei mai multi virusi? Este un subiect foarte important pentru foarte multi oameni, iar in acest caz primim mesaje care se bat cap in cap. Deci ce ne puteti spune?

Hendrik Streeck: Pisicile au fost foarte cooperante, toate au muscat betisorul cu care luam probe si s-au jucat cu el. Nicio pisica nu a iesit pozitiva cu Covid-19 la testare. Ce a fost foarte interesant (si am descoperit asta sub conducerea celor din Departamentul de Igiena al Universitatii Bonn): am gasit virusi prezenti pe soneria de la usa, in toaleta, pe chiuveta. Dar am dus aceste probe in Laboratorul de Virusologie, unde am incercat sa cultivam acesti virusi si sa vedem daca acesti virusi din probe pot creste, daca virusul este infectios, si nu am reusit acest lucru. Asta inseamna ca, de fapt, pe probe am luat ARN (n.r. acid ribonucleic) de la virusi morti, dar in probele luate nu am gasit niciun virus viu.

Reporter: Asta inseamna ca soneria, clanta, manerul cosului din supermarket, pisica, toate acestea nu reprezinta niciun pericol?

Hendrik Streeck: Da. In noul studiu pe care il pregatim si care este mult mai detaliat, in care studiem pe un esantion mult mai larg, vom putea spune mult mai exact unde se gaseste si unde nu se gaseste virusul. Dar pentru mine, personal, dupa rezultatele pe care le avem pana acum, inseamna ca o clanta de usa poate fi infectioasa doar daca cineva a tusit in palma si apoi a pus mana pe clanta usii, iar urmatoarea persoana a pus mana pe aceeasi clanta.

Reporter: Ce inseamna dupa? Cat timp supravietuiesc virusii pe suprafata?

Hendrik Streeck: Un astfel de studiu temporal nu a fost efectuat inca, deci nu stim exact. Dar probele au fost recoltate intr-o casa in carantina unde traiau multi oameni infectati si cu potential mare de infectie. Si totusi nu am gasit niciun virus viu pe nicio suprafata!

Reporter: Mi se pare o stire foarte buna! Asta inseamna ca a pastra distanta si a ne spala pe maini este ceva ce ne ajuta foarte mult…

Hendrik Streeck: Sunt convins de asta si aici gasesc eu si problema discutiei noastre, pentru ca speculam foarte mult si discutam pe tot felul de ecuatii, iar in astfel de socoteli matematice este de ajuns ca unul dintre factori sa fie gresit, si toata socoteala se prabuseste ca un castel de nisip. Cred ca exact asta trebuie sa facem: sa adunam toate datele, astfel incat sa reusim sa avem probe si dovezi de netagaduit, pe baza lor putand sa dam atunci recomandari si sa luam decizii.

Reporter: Pot sa va intreb daca institutul Robert Koch a efectuat cercetari in Heisenberg – in aceasta zona carantinata unde are multe cazuri la dispozitie?

Hendrik Streeck: Nu, nu au efectuat astfel de cercetari. De altfel, m-a mirat foarte tare acest lucru. De altfel, de aceea in prima faza noi ne-am tinut deoparte. Ne-am gandit ca este o sarcina a institutiilor statului, tocmai pentru ca ei ne-au dat si noua diferite recomandari, legate de diagnostice: pe cine sa testam, pe cine sa nu testam… Si afland ca institutul Robert Koch nu face un astfel de studiu si nici nu se gandeste sa faca un astfel de studiu, am simtit efectiv ca este de datoria mea ca virusolog sa facem un astfel de studiu. Mi-am dat seama ca va fi infinit mai greu un astfel de studiu, avand in vedere gravitatea situatiei, dar un astfel de studiu trebuie facut, astfel incat sa gasim raspunsuri pentru politicieni, dar si pentru cetatenii de rand.
Reporter: Incerc sa citesc printre randuri. Doriti sa spuneti ca se iau decizii prea rapid, luam hotarari pe baza unor fapte ce nu sunt verificate? Si va mai intreb o data mai clar: vi se pare ca toata aceasta carantina (#statiincasa) s-a intamplat prea rapid? Credeti ca ne putem intreba daca a fost o decizie buna intr-adevar?
Hendrik Streeck: Da, intotdeauna dupa ce s-a intamplat ceva, putem spune: ar fi fost mai bine altfel… Dar cum a fost, totul s-a intamplat intr-o perioada scurta de timp, in care s-au luat masuri una dupa alta… Nu mai stiu exact cum a fost. Intai s-au interzis evenimentele mari, apoi s-au inchis scolile, apoi a venit ingradirea dreptului de a iesi din casa.

Si vis-a-vis de aceasta ultima interdictie: am spus din capul locului ca ar trebui intai sa asteptam, sa vedem ce se intampla… Virusul nu se supune niciunui politician, nu asculta de oameni, incat gata, de azi se opreste si nu mai infecteaza pe nimeni. Si mai mult decat atat: rezultatele a ceea ce decidem azi le putem vedea numai peste circa doua saptamani, astfel ca abia atunci putem, poate (nu stim inca sigur) vedea rezultatele primelor masuri luate. Dar trebuie sa ii lasam timp virusului, astfel incat sa putem vedea rezultate si pe termen lung. Astfel vom putea sa stabilim ce functioneaza si ce nu. La fel de gresit gasesc ca azi sa renuntam instantaneu la toate masurile luate si sa spunem ca totul a functionat. Ne aflam in aceasta situatie si cred ca trebuie sa vedem cum manevram virusul sau rata de infectare.

Reporter: Ce vreti sa spuneti? Ca ati fi lasat totul sa decurga normal (fara#stamacasa) sau ce ati fi facut? Pentru ca vedem exemplul Suediei – mi se pare o pista foarte interesanta despre care as dori sa vorbim. Pe de alta parte, avem tarile din sud-estul Asiei, care au incercat foarte-foarte rapid sa inteleaga unde sunt infectiile, unde merg oamenii, pe unde se plimba, au masurat si temperatura oamenilor de pe strada, i-au pus sa poarte masti etc. etc. Toate aceste tari au pus stapanire pe situatie relativ rapid. Trebuia sa procedam si noi la fel? Dumneavoastra ce masuri ati fi propus?

Hendrik Streeck: Eu cred ca o metoda foarte buna a fost aceea a Coreei. Sa testeze. Sa testeze cat de mult pot. In momentul in care au gasit un grup, au limitat direct acel grup. Astfel, nu au inchis toata tara, ci doar au urmarit contactele si acolo au testat si au carantinat. Din punctul meu de vedere, aceasta a fost cea mai buna strategie, si o strategie care s-ar putea aplica si Germaniei, pentru ca am avea posibilitatile de a o face.

Reporter: Vreti sa spuneti pentru ca avem posibilitatea de a testa?

Hendrik Streeck: Da! Pericolul acestui virus este ca atunci cand ajunge in spitale, camine de batrani (avem exemplele din Wolfsburg, Wurzburg sau in Italia)…

Reporter: Asta citesc si aud foarte des: italienii au inteles ca spitalele au fost adevarate focare de infectie, pentru ca la inceput nimeni nu a inteles exact ce are de facut.

Hendrik Streeck: Exact astfel de lucruri trebuie sa ne preocupe: cum protejam populatia vulnerabila cat mai bine si cum putem stopa raspandirea in randul acestor oameni vulnerabili. De exemplu, ar fi de dorit ca tot personalul medical si de ingrijire sa fie testat o data la patru zile. Aceasta se poate face dupa metoda Pool – metoda inventata de nemti, metoda care se foloseste si la transfuziile de sange, precum si la testarea pentru HIV sau hepatita. Sunt metode cu care se ocupa zilnic atat virologii, cat si medicii care fac transfuzii de sange. Astfel de metode pot fi folosite si la protectia pe termen lung a caminelor, spitalelor, locurilor de ingrijire a pacientilor. Asupra unor astfel de idei trebuie sa ne aplecam si mai ales sa le dezvoltam, dar aici este nevoie de implicarea mai multor experti care sa lucreze impreuna, nu doar a unor experti.

Reporter: Pentru ca spuneti ca este nevoie de mai multi, si nu doar de unii experti: pentru mine aceasta criza are o anumita figura, aceasta fiind figura virologului Drosten de la spitalul Charite din Berlin. Considerati ca este o greseala ca nu sunt adunate mai multe capete luminate sa lucreze impreuna, oameni cu specializari diferite (exact cum este Consiliul de etica din care face parte Merkel – consiliu initiat de cancelarul Schroeder)? Credeti ca este posibil ca acest mod de abordare sa fi fost mai bun?
Hendrik Streeck: Pe domnul Drosten il pretuiesc foarte mult, sunt urmasul sau si colegul sau si ii pretuiesc parerea. Nu fara motiv este conducatorul Centrului national de cercetare a virusilor Corona. Consider ca este indreptatit sa fie primul consultat in acest caz. Doar ca noi, virologii, lucram fiecare in mod diferit. Probabil ca si marele public observa asta… Domnul Drosten este foarte centrat pe virusi, el cerceteaza virusul si observa ce anume il face mai special, cum se schimba (de exemplu, cum a ajuns de la liliac la om) si cum se raspandeste. Munca mea ca virolog, de exemplu, presupune sa vad cum anume afecteaza acest virus corpul uman, cum reactioneaza sistemul imunitar, care este tabloul clinic al pacientului…

Deci ceea ce poate face domnul Drosten nu pot face eu atat de bine ca el, dar ce fac eu nu poate face domnul Drosten la fel de bine ca mine. Nu exista niciun fel de concurenta sau ceva de genul acesta, ci doar faptul ca avem specializari diferite si mi se pare trist ca din partea conducerii tarii s-a mers pe o abordare monotematica.

Invitat: S-ar putea face o masa rotunda cu toti virusologii sau un schimb de informatii cu expertii chinezi? Exista asa ceva?

Hendrik Streeck: Asa ceva nu exista, din pacate. Actiunile au fost pornite de BMBF (n.r. Ministerul pentru Educatie si Cercetare), era planuit sa fie o retea de cercetare mai mare, dar pana acum nu este.

Reporter: Este tardiv ceea ce se intampla? O spuneti si dumneavoastra (nu doar ca virusolog, ci o spuneti ca cetatean al acestei tari): ceea ce traim in aceste momente are o influenta extraordinara asupra vietii multor oameni, astfel incat trebuie foarte rapid sa ne gandim cum va merge mai departe toata aceasta poveste, pentru ca daca o mai ducem o vreme asa (#stamacasa), viata si lumea vor fi cu totul altfel cand in sfarsit vom putea iesi din case.
Hendrik Streeck: In aceasta problema oscilez, pentru ca sunt virusolog, si sunt invitat in platou ca virusolog, si nu ca expert in economie sau etica, dar clar am si eu parerea mea, iar in inima mea este clar ca pot cantari si ma pot gandi ce inseamna anumite masuri pentru mine. Si chiar ca doctor, caci si medicii se preocupa de etica. Daca vorbesc ca cetatean, cred ca pentru fiecare este important. Daca vorbim de exemplu despre economie, este – cum spuneam – important pentru fiecare sa isi stabileasca propriile granite si limite. Si cred ca, de exemplu, in economie sunt limitat, nu pot da sfaturi pertinente.
 Dar cunoastem multi virusi, am lucrat cu multi virusi si stiu ce inseamna o interzicere a parasirii locuintei si cum se simt oamenii care trec prin asta. Am eu insumi prieteni care se intreaba daca vor mai avea un loc de munca sau prieteni care se intreaba daca isi vor mai putea plati chiria pe termen lung. Prin urmare, in comparatie cu alte epidemii si alti virusi pe care i-am avut, gasesc aceste masuri ca fiind drastice. Nu pot estima exact, dar mi-as fi dorit sa nu se fi luat imediat aceasta decizie (n.r. #stamacasa), sa nu se fi reactionat atat de dur, ci mai degraba sa ne fi gandit impreuna unde dorim sa ne indreptam.

Limita noastra este limita capacitatii spitalelor, nicidecum numarul infectatilor. Nu am auzit insa din partea autoritatilor care este orientarea, directia in care mergem, care este scopul nostru. Sunt 1.000 de infectari pe zi prea mult? Sunt 100 de infectari pe zi prea mult? Este una singura prea mult? Sa controlam 100% infectarile nu putem, dar observ ca numaram tot timpul cate infectari noi apar.

Ar trebui sa ii ascultam pe medicii din terapiile intensive. Desigur ca avem o amanare temporala. Totusi, ei pot cel mai bine estima care masuri sunt potrivite si care nu.

Reporter: Deci ar trebui sa ne gandim la o strategie de iesire din criza?

Hendrik Streeck: Eu, personal, ca cetatean, consider ca este foarte important sa ne gandim la asta.

Reporter: Si eu. Dar cum ar arata aceasta iesire? Aceasta este marea intrebare. Cum iesim din asta?

Hendrik Streeck: Exact de asta am initiat acest studiu: pentru a aduna probe, date, dovezi, sa stim cati au fost infectati, care este cu adevarat rata mortalitatii, sa vedem care sunt de fapt caile de infectare si sa incercam sa stopam caile de infectare, sa le evitam. Dar exista domenii unde masurile de izolare (n.r. #staiacasa) nu au sens, sau unde aceste masuri se pot usura. De exemplu, nu am gasit nicio infectare in saloanele de frizerie (coafor pentru doamne). Si totusi frizeriile sunt inchise…

Reporter: Continuati! Ma intereseaza foarte mult. In magazine, de exemplu. Nu inteleg de ce in supermarketuri putem minimiza riscul. Onteleg ca oamenii ajuta ei insisi, pastreaza distanta, si totusi in magazinele cu haine nu putem minimiza acest risc. Asta nu am inteles pana acum. Dumneavoastra intelegeti?

Hendrik Streeck: Eu, de exemplu, mi-am pus problema mastilor: oamenii nu mai pot comunica cu masca pe fata. De fapt, nu stim daca fara masca ne infectam sau nu. Mie mi se pare important, ca om de stiinta si virusolog, sa reflectam la ceea ce stim si ceea ce nu stim. De exemplu, stim destul de bine ca nu este vorba de o infectie prin atingere. Deci manerul de la usa, calculatorul, telefonul, le putem atinge – nu aceasta este calea de infectare. Stim insa ca daca, de exemplu, dansam lipiti unul de altul sau daca petrecem… Iata: la petreceri au fost multe cazuri de infectare. Intre aceste puncte trebuie gasite nuantele: cand poate avea loc o infectare si cand nu. Iar aceasta abordare poate fi orientarea catre slabirea masurilor restrictive.

Reporter: Inainte de a continua cu ceilalti invitati, revin asupra unei fraze pe care ati rostit-o: ‘trebuie sa-i lasam virusului un pic de timp’. Credeti ca asta face Suedia acum? Ei au ales alt drum si fac apel la raspunderea fiecaruia. Ce face de fapt Suedia?

Hendrik Streeck: Cred ca Suedia este curajoasa, in comparatie cu masurile drastice luate de alte tari, dar, din punctul meu de vedere, chiar nu este gresit cum procedeaza, pentru ca acum stim cum actioneaza virusul, petrecand timp si apropiere cu o persoana infectata. Deci cand suntem foarte aproape unii de altii si discutam si ne sar mici picaturi de saliva din gura, atunci se poate ajunge la o infectare. Astfel, Suedia cere cetatenilor sa pastreze distanta, sa nu formeze grupuri mari, dar viata normala de zi cu zi isi urmeaza cursul! Si apeleaza atat la igiena mainilor, cat si la protectie reciproca: atunci cand cineva se simte bolnav, ramane acasa. Nu stiu exact ce se va intampla si cum se va dezvolta situatia in Suedia.

Reporter: Aveti cifre de acolo?

Hendrik Streeck: Nu am cifre in acest moment – sunt lucruri care se intampla chiar acum. Nu pot spune cu siguranta daca cifrele vor merge in sus sau in jos. Astfel de estimari nu le poate face niciun virolog, dar, din punctul meu de vedere, nu mi se pare deplasat ce fac suedezii.

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alexandru TM said, on aprilie 8, 2020 at 12:04 pm

    Sumar:

    -medicul virusolog cu o echipa de medicina interna au fost pe teren din casa in casa pentru cercetare si studiu de prima mana.

    -Sau prelevat probe biologice de pe multiple suprafete (telefoane, clante de usa, WC, bideuri, telecomenzi, pisici animale de comapnie) din mai multe resedinte chiar si din medii carantinate cu o densitate mare de persoane care au o rata de infectiozitate-contagiozitate ridicata.

    -Scopul colectarii probleor era cel de a cultiva un virus viu contagios.

    -NU AU REUSIT CULTIVAREA UNUI VIRUS VIU DIN NICI O PROBA RECOLTATA.

    -Institutul de stat Robert Koch, Nu a facut si nici Nu are de gand sa conduca teste despre contagiozitatea de pe suprafete de contact (virusulogul , nu intelege de ce nu se face astea , deoarece e critic acest pas pentru informarea cetatenilor si a politicienilor)

    – Se poate ca o parte a populatie (varstnicii, bolnavii) si unele medii (spitale,caminde de batrani) sa sufere insa pentru a a concluziona cu siguranta daca este adevarat, trebuia testat masiv in grupurile respective si nu impuse masuri de restrictie nationale, ci izolate grupuri.

    -Nu s-a concluzionat niciodata cercetand ca s-a infectat cineva din anumite medii sociale de exemplu daca s-au infectat din frizerii, din magazine , din bussinesuri etc… Nu se stie sigur cum se proaga si se infecteaza, acest lucru trebuie studiat si cercetat, nu e o idee buna sa inchidem tot.

    -Nu exista grupuri de cercetare virusologice organizate de ministere sau grupuri de consultanta virusologice nationale sau internationale de a colabora in mod oficial pt indentificarea tiparelor. Ci se merge pe specularea evenimentelor.

    -Nu se considera gresita abordarea suedeza de a lasa interactiunea sociala sa continue.

    Apreciază

  2. Pocaiti-va , caci s-a apropiat Imparatia Cerurilor ! said, on aprilie 8, 2020 at 12:30 pm

    Pentru cei care vor sa ocoleasca oarecum cenzura impusa

    https://beebom.com/delhi-internet-shutdown-use-bridgefy-chat-app-without-internet-offline/

    Apreciază

  3. un marunt said, on aprilie 8, 2020 at 3:23 pm

    Frate Saccsiv, desi nu sunt un sustinator al absolut tuturor celor spuse de David Icke (mai ales ratacirile cu reptilieni s.a.m.d), totusi interviul urmator contine o analiza extrem de clara a saradei la care suntem ”invitati” cu totii sa ne aliniem:

    https://www.takebackyourpower.net/david-icke-on-londonreal-6april2020/?fbclid=IwAR0pankzSKz3jiuOjiP4rJDCVUmULSqRsSTjRmlg_PeRQG72GLQZHRvtA6s

    Videoul a fost deja cenzurat de cateva ori pe mai multe platforme si nu se stie cat timp va mai ramane accesibil.

    Apreciază

    • Magda said, on aprilie 8, 2020 at 7:05 pm

      mergi din site, în site…unde apare David Icke…
      Nu-ți dă voie să vizionezi dacă nu te loghezi cu adresa de e-mail:
      https://londonreal.tv/the-truth-behind-the-coronavirus-pandemic-covid-19-lockdown-the-economic-crash-david-icke/

      Apreciază

      • un marunt said, on aprilie 9, 2020 at 3:28 am

        Din cate am verificat eu chiar acum (trecut de miez de noapte in Romania), link-ul pe care l-am propus mai sus inca functioneaza si trimite catre un site unde inca se mai poate urmari interviul de 2h si jumatate cu David Icke. Videoul propriu-zis inca mai e gazduit pe platforma bitchute.

        In alta ordine de idei am vazut si eu comentariul fratelui Mihai de mai jos, cu parintele din Suceava internat in stare critica. Dati-mi voie sa intreb dintr-o curiozitate investigativa sa zicem: in Suceava se afla oarece concentratie de statii 5G? Daca da, s-ar potrivi exact cu ce sustine si David Icke precum si altii la unison cu el, anume ca cincigeu provoaca (printre multe alte rele) si forme grave de hipoxie. Si desigur ca se potriveste impecabil cu acea descriere ce pare-se ca a primit-o parintele, a ”transmiterii prin mobil”.

        Apreciază

    • Mihai said, on aprilie 8, 2020 at 9:04 pm

      https://bbc.co.uk/news/amp/technology-52198946

      Coronavirus: Youtube înnăsprește regulile după un interviu luat lui David Icke (07.04.2020)

      Youtube a interzis toate videoclipurile cu teoria conspirației care fac o conexiune falsă între simptomele coronavirusului și rețelele 5g

      Acum, serviciul deținut de Google va șterge videoclipurile care încalcă avceastă politică. Înainte limitau măsurile numai la a reduce frecvența cu care aceste filmări apăreau la recomandări. (în secțiunea din dreapta)

      Această măsură a fost luată după un live-stream cu Dacid Icke care a avut loc luni. În acest interviu el a făcut legătura între tehnologie și pandemie.

      Youtube a spus că filmarea va fi ștearsă.

      În timpul interviului, domnul Icke a pretins în mod fals că ”există o conexiune între 5g și actuala criză sanitară”

      Și când a fost întrebat ce părere are despre faptul că în Anglia și Irlanda de Nord au fost incendiate turnuri 5g, el a răspuns: ”Dacă 5G merge înainte și ajunge la nivelul la care vor ei, viața omenească așa cum o cunoaștem s-a terminat … deci oamenii trebuie să ia o decizie”.

      Anumiți utilizatori au îndemnat să se atace și alte turnuri %G, în comentariile care apăreau în timpul transmisiei.

      De asemenea, domnul Icke a spus că un vaccin pentru coronavirus, când va fi dezvoltat, va include ”microcipuri nanotehnologice” (nanocipuri) care vor face ca oamenii să fie controlați. A adăugat că Bill Gates – care ajută cu fonduri la cercetările privind un vaccin covid – ar trebui încarcerat. Părerile lui nu au fost contrazise de moderator, pe mare parte din durata transmisiei.

      Apreciază

    • Mihai said, on aprilie 8, 2020 at 9:28 pm

      https://bbc.co.uk/news/amp/technology-52198946

      Mai jos în pagină, cei de la BBC încearcă să discrediteze teoria conform căreia ”coronavirusul folosește semnalele radio din rețea pentru a comunica și a-și alege victimele”.
      Cineva spunea: dacă vrei să afli adevărul despre o problemă, interesează-te ce părere are cutare (nu-i dau numele) despre acel lucru, apoi alege varianta opusă.
      Este un părinte duhovnicesc în Suceava care a fost internat în spital, confirmat cu coronavirus (după ce a fost internat) și care a fost și în stare critică. Vă anunț că am aflat despre acest părinte că ar fi avut vestire de la Dumnezeu că acest virus se răspândește prin mobil (!). Părintele nu știu să le aibe cu tehnologia, și nu cred că urmărește astfel de site-uri. Dacă într-adevăr Dumnezeu i-a transmis un mesaj, i-a transmis într-un mod simplu, pe înțeles.

      BBC-ul:
      ”Este adevărat că 5G folosește frecvențe radio diferite de tehnologiile precedente, dar este important să înțelegem că lungimea de undă (waveband) este în continuare ne-ionizantă, ceea ce înseamnă că nu are suficientă energie pentru a rupe legăturile chimice din ADN-ul celulelor noastre”
      Tot BBC-ul zice mai jos că nu există nici o dovadă cum că tehnologia 5G ar cauza cancer. Dar ei merg mai departe, și includ în această afirmație și tehnologiile precedente. Mai mult, ei spun că nu poate cauza nici un fel de boală, nu numai cancer.

      Cineva a spus că un pustnic din Sfântul Munte s-a rugat lui Dumnezeu cu privire la coronavirus, și că ar fi primit vestire despre această boală cum că ar fi provocată de om, în mod intenționat. Tot părintele a spus că adevărul va ieși la lumină negreșit.

      Apreciază

  4. Radu Humor said, on aprilie 8, 2020 at 3:33 pm

    O altfel de abordare :
    „Pedagogia severă a virușilor ce ne învață minte! Există viruși informaționali și virusuri biologice, care nu-s nici vii, nici morți, sunt programe informaționale tip „pumnalul sau pistolul din spatele busolei” corăbierilor deturnați: atacă programul informațional al celulei, înlocuindu-l cu propriul lor program, pentru automultiplicare! Sunt 22 de specii, 7 atacând ADN-ul celulei, iar 15 ARN-ul din nucleu! Nu-s nici noi, nici creați în laborator, au între juma de miliard de ani și 2,5 miliarde(!), și – se pare – sunt activați… de programele defectuase ale ființei umane (păcate!)! Unii susțin că sunt programe cuantice: un infectat cu un virus extrem de agresiv, apare la poarta unei Cetăți ermetic închise, iar I infectat apare instantaneu, la poarta opusă la 1/2 h de mers! Cum altfel s-a răspândit, dacă nu… informațional, cuantic, cu viteza „c”! Afectează plămânii & coroana: Dum spiro, spero! Se simt în largul lor la… frecvențele extrem de joase, la care ne ține mass-media: violență, ură, scene horror, frică, angoase, invidie, gelozie, răutate! Vindecarea nu e doar chimio-pharma, ci, mai ales, prin gândire înaltă, luminoasă! Chimic, li se poate doar neutraliza setea de-a parazita(piratiza) viața! Virușii în adormire de miliarde de ani sunt activați… chiar de noi, prin tipurile de erori ale programelor noastre, care sunt sincronice cu programele Naturii. Noi nu suntem saci de virusuri și microbi, ci ei sunt cumva anticorpii Naturii ofensate, noi activăm o specie sau alta de virus, prin excesele, greșelile la care o supunem, de ex. SIDA, sifilisul(boli ale… prostituției) sau… dezastrul ecologic al despăduririi și poluării! Cum să omori un virus cu vaccinul, când el e mai mult informație, decât viață incipientă, ei doar ajută… păcătoșii să treacă Styxul în Hades! Da, el poate fi doar neutralizat prin… conectarea noastră la Legea Morală a armoniei cu Creația!”

    Apreciază

  5. Magda said, on aprilie 8, 2020 at 3:54 pm

    Am făcut mai mult de jumătate din transcript…după ce-l termin, ți-l trimit pe e-mail?

    Apreciază

    • saccsiv said, on aprilie 8, 2020 at 8:08 pm

      Magda

      Iertare, dar cel pe care l-am postat la final nu era bun?

      Apreciază

      • Magda said, on aprilie 8, 2020 at 8:27 pm

        Nu știu, o fi bun!
        N-am citit până la capăt, decât ceea ce-a scris ÎN MARE…pare ok!
        N-are nimic că am ”muncit”…am dat din degete cu folos…pentru mine 🙂

        Apreciază

  6. Duhul Căpitanului said, on aprilie 8, 2020 at 5:10 pm

    Am văzut pe aici niște acuzații despre preoții nepomenitori ca ar fi schismatici, sectari…Sa lămurim puțin lucrurile :Duhul Sfant este o fecioara rușinoasă care nu stă unde este necuratie. Nu este proprietatea nici a lui Daniel, nici a „episcopilor”, nici a „preoților”, care ‘nu țin Dreapta Credință. El sta acolo unde este Adevărul. „Duhul sufla unde vrea”, spune Scriptura. El nu stă nici în lăcașurile apostatilor. Duhul Sfant îl păstrezi printr-o lupta de o viata. „Trupul nu folosește la nimic, Duhul este cel ce da viata”, spune Mântuitorul. Biserica este o instituție divin-umana, și este acolo unde este Adevărul. Nu există mai multe biserici, cum nu există mai multe adevaruri. Toate celelalte credințe sunt omenești, după cum spune Sfântul Apostol Pavel. Doar Ortodoxia este divina. În sfârșit, se poate vorbi o zi întreaga despre frumusețea bisericii, dar nu facem aici lecții de dogmatica… Acuma, episcopii și preoții care nu lupta împotriva ecumenismului și a actelor cu cip, pierd harul Duhului Sfant. Ei pleacă singuri din adevăr, din Biserica. Este dreptul meu de a nu pomeni episcopul apostati. E o îngrădire a mea de erezie. Acuma, preoții care nu au măcar un cuget antiecumenist și care nu se leapădă de actele cu cip, pierd și ei harul. Am văzut preoți care stau cu telefonul pe Sfânta masa..Și eu, când ma spovedesc, îl întreb pe preot, nemaifiind nici unul nepomenitor :”părinte, ești împotriva ecumenismului și a actelor cu cip?”. Dacă îmi spune „da”, ma spovedesc la el. Consider că așa ar trebui să facă orice crestin. Dumnezeu le mai păstrează harul acestor preoți care pomenesc de frica, pentru mântuirea credincioșilor, cu toate că au trecut 4 ani de la Creta. Încă le mai păstrează harul. Dar, monahii?! Ei sunt ostașii lui Hristos. Ei trebuiau să se opună. Nu au familie, copii. Nu avea de ce sa le fie frica. Dar, cred că nici la preoții care pomenesc de frica, Dumnezeu nu va mai rabda mult. Ori ești preot, ori ești fricos…

    Apreciază

  7. sky said, on aprilie 8, 2020 at 6:36 pm

    Astfel este in Coreea de sud in aceasta perioada in care aproape toata planeta e in carantina; la aceasta ora in Coreea de sud sunt 10.000 de cazuri confirmate si 200 de morti:

    Apreciază

  8. Ostrov said, on aprilie 8, 2020 at 7:10 pm

    O să închidă și ProTv-ul pentru știri false ?
    https://stirileprotv.ro/lbin/amp/index.php?article_id=3850202

    Apreciază

  9. tataia said, on aprilie 8, 2020 at 8:13 pm

    Record de poluare in Bucuresti. Ca sa vezi…tocmai acum cind marea majoritate a masinilor sint trase pe dreapta din cauza restrictiilor de circulatie. De unde rezulta ca poluarea nu provine de la masini. Si cit ma chinuiam eu in anii trecuti sa va explic ca asta este adevarul…poluarea nu e de la masini. Uite ca adevarul tot iese la iveala pina la urma.

    https://www.stiripesurse.ro/bucurestenii-spun-ca-nu-pot-respira-din-cauza-aerului-poluat-ministrul-mediului-arde-fosta-ferma_1450726.html

    Fie vorba intre noi si explicatia oficiala cum ca arde nu stiu ce ferma de porci imi pare cusuta cu ata alba.

    Apreciază

    • Mihai said, on aprilie 9, 2020 at 8:34 am

      S-ar putea să fie de la un incendiu. În ultimii ani au fost mai multe momente cu astfel de indendii care mi s-au părut suspecte. S-ar putea să fim sabotați. Incendii la depozite, spre exemplu. Acum vreo doi ani a ars chiar un centru de arhivare a datelor.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.