SACCSIV – blog ortodox

O companie americană susținută de Bill Gates va începe testarea unui vaccin împotriva covid-19

Posted in vaccin, virus by Vali on aprilie 7, 2020

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/o-companie-americana-sustinuta-de-bill-gates-va-incepe-testarea-unui-vaccin-impotriva-covid-19.html

 

Un nou candidat la titlul de ”vaccin împotriva COVID-19” intră în faza 1 de testare umană, după ce Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a acceptat o cerere de la Inovio Pharmaceuticals în cadrul programului de investigare New Drug.

 

Potrivit TechCrunch, Inovio intenționează să injecteze primul subiect voluntar de testare cu aceste posibil vaccin, ADN INO-4800, pe care l-a dezvoltat în urma rezultatelor promițătoare ale studiilor preclinice efectuate pe animale, care au indicat un răspuns imun crescut.

Posibilul vaccin ADN Inovio funcționează prin injectarea unei plasmide special concepute (o structură genetică mică și independentă) pe un pacient, astfel încât celulele să poată produce un anticorp, care să lupte împotriva unei infecții specifice. Vaccinurile ADN, deși sunt disponibile și aprobate pentru mai multe infecții animale în medicina veterinară, nu au fost încă aprobate pentru uz uman.

Activitatea acestei companii nu a început acum de la zero. Inovio a finalizat anterior un studiu în faza 1 pentru un vaccin ADN în cazul Sindromului respirator (MERS) din Orientul Mijlociu.

Compania a făcut acest lucru în mare parte datorită susținerii Fundației Bill și Melinda Gates, precum și datorită finanțării pe care a primit-o de la organizații non-profit.

Acum, dacă studiile clinice vor avea succes, Inovio spune că va putea să aibă până la 1 milion de doze de vaccin gata până la sfârșitul anului, pentru utilizarea atât în ​​studiile suplimentare, cât și pentru utilizarea potențială de urgență, după ce va primi autorizarea.

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] O companie americană susținută de Bill Gates va începe testarea unui vaccin împotriva covid-19 […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: