SACCSIV – blog ortodox

BILL GATES despre LUMEA DE DUPA actuala pandemie de coronavirus: nu vor fi permise unele adunari pana la vaccinarea in masa / ne pregatim pentru urmatoarea pandemie

Posted in Bill and Melinda Gates Foundation, Bill Gates, CBS, pandemie, vaccin, vaccinare, VIDEO, virus by saccsiv on aprilie 7, 2020

CBS: Bill Gates calls for nationwide social isolation policy to slow coronavirus spread

CBS News Aprilie 2, 2020, 8:22 AM

Bill Gates solicită o politică de izolare socială la nivel național pentru a încetini răspândirea coronavirusului

Co-fondatorul Microsoft și miliardarul filantrop, Bill Gates, avertiza încă din 2015 cu privire la amenințarea unei pandemii globale. Fundația Bill și Melinda Gates a pus la dispoziție 100 de milioane de dolari pentru combaterea coronavirusului. Gates a vorbit la „CBS This Morning”, cu co-gazda Anthony Mason, într-o conversație amplă, făcând apel la o politică de izolare socială la nivel național, pentru a încetini răspândirea pandemiei, și pentru ca guvernul federal să „stabilească prioritățile” în ceea ce privește testarea.

Citiți mai jos o parte din interviul lor:
Bill Gates: Dacă implementăm măsuri puternice de izolare la nivel național, acestea vor ajuta pe toată lumea să iasă mai repede din asta, și să se reducă decesele și să se reducă recesiunea economică.

Anthony Mason: Ei bine, în mod evident, avem unele state care au politici diferite de ale altora. Credeți că avem nevoie de o conducere de la Casa Albă pe care nu o avem?

Gates: Cred că presiunea colegilor guvernatori, a filialei executive, a experților ar trebui să fie foarte puternică, astfel încât toți cei 50 de guvernatori să vadă că trebuie să facă acest lucru, sau să existe o decizie federală privind izolarea socială. Cu cât începi mai devreme, cu atât vei avea mai puține cazuri, și cu atât mai devreme putem reveni la un anumit nivel de normalitate.

Mason: Spuneți de ceva timp că nu facem prioritară testarea. Cine ar trebui să ia decizii aici?

Gates: Ei bine, guvernul federal trebuie să stabilească prioritățile, deoarece avem o mulțime de oameni care sunt doar îngrijorați, și care ar dori să facă testul. Și dacă am avea o capacitate infinită (de testare), asta ar fi minunat. Până la jumătate din testele noastre se adresează oamenilor pe care nu ar trebui. Și asta face ca să fiți nevoiți să așteptați, de multe ori trei sau patru zile, chiar dacă sunteți asistent medical, pentru a obține rezultatul respectiv.

Mason: În 2015, ați avertizat că nu suntem pregătiți pentru următoarea epidemie. De ce nu suntem mai bine pregătiți?

Gates: Ei bine, de fapt, s-au făcut foarte puține investiții în, de exemplu, dezvoltarea capacității rapide de diagnosticare… Fundația noastră și alte câteva guverne au lucrat la unele platforme de vaccinuri noi, care sunt cele mai promițătoare… Dar știți, din păcate nu se poate estima riscul, și a fost ceva despre care știți că am încercat  să vorbesc, și știți, am considerat că am avut o anumită implicare. Dar, de fapt, personalul din această zonă a fost redus …

Deci, știți, cred că de data asta, oamenii au înțeles că acesta este un eveniment de miliarde de dolari. O să fie sute de mii de vieți la nivel global. Cred că acum oamenii înțeleg de ce s-au declanșat acele alarme și că, pentru următoarul eveniment, vom fi mult mai bine pregătiți decât am fost pentru acesta.

 

Ascultați acest episod pe ART19

 

Mason: În cele din urmă, guvernul federal nu a reușit să fie pregătit pentru testare?

Gates: Ei bine, sunt sigur că vor fi multe discuții despre eveniment după ce acesta se va fi întâmplat, știți, de ce înainte de această lovitură nu am făcut mai multe? De ce, știți, chiar când s-a întâmplat, nu am făcut mai mult? … cel mai important este să așteptăm cu nerăbdare și să spunem: „Crește numărul de teste? Viteza cu care se primesc rezultatele este mai mică de 24 de ore? Și testăm oamenii potriviți?” Încă nu suntem acolo. Și deci hai să rezolvăm problema, și după aceea vom putea, știți, poate peste un an, să avem discuții maiaprofundate despre acest eveniment.

Mason: Ați vorbit și în 2015 despre potențialele consecințe economice ale acestui lucru… Cât de preocupat sunteți de capacitatea de recuperare a economiei americane?

Gates: Ei bine, economia este rănită … E minunat că Congresul a acționat. Probabil că va trebui să facem mai multe acolo … Dar știți, economia își poate reveni într-un mod în care oamenii care se îmbolnăvesc și mor nu o pot face.

Mason: Ați luat legătura cu liderii de la Washington. Ați vorbit cu președintele despre asta?

Gates: Nu am vorbit direct cu președintele. Fundația noastră încearcă să fie cât mai utilă într-un mod cât mai constructiv posibil. Și de aceea am vorbit cu șeful companiilor farmaceutice. Am discutat cu o mulțime de agenții, inclusiv CDC (Centers for Disease Control and Prevention – Centrul pentru controlul și prevenirea bolilor), și NIH (National Institutes of Health – Institutul Național de Sănătate) despre modalitatea în care să lucrăm împreună la vaccin și la medicamente.

Mason:… este ceva care v-a surprins cu adevărat în legătură cu ce s-a întâmplat?

Gates: Știți, am crezut că vom reacționa puțin mai repede. … ce facem, cum trebuie să schimbăm economia aici pentru a scădea numărul de cazuri, este, știți, este într-adevăr nemaivăzut… Chiar și problema îndată ce numerele cazurilor se reduce … dar cum arată această deschidere? Știți, ce activități au, cum ar fi școlile, au un astfel de beneficiu și se poate face în așa fel încât riscul de transmitere să fie foarte scăzut?

Mason: Da.

Gates: Și activități cum ar fi adunările, pot fi – într-un anumit sens – mai mult opționale. Și deci, până când veți fi vaccinați la scară mare, este posibil ca aceste activități să nu mai revină deloc.

Mason: Credeți că ne vom gândi altfel la pandemii de acum înainte?

Gates: Ei bine, asta este sigur. Știți, au fost câteva filme – nu erau atât de populare – despre asta. Și pentru a le face ceva mai populare, de obicei avea loc un miracol la sfârșit, în care un erou, știți, inventa ceva și, boom, totul revenea la normal… Nu, conștientizarea acestui fapt este o amenințare și probabil cea mai mare amenințare, să știți, pentru că ucide zeci de milioane de oameni. Aceasta va fi permanent încorporată. Deci, de data aceasta, cred că ne vom pregăti pentru următoarea pandemie.

Mason: Ați avut probleme să vă ajustați la distanțarea socială acasă?

Gates: Da, mi se pare atât de deconcertant să mă trezesc în fiecare dimineață și să mă gândesc: „Ei bine, acesta a fost un vis ciudat pe care l-am avut” și apoi să spun: „Dumnezeule, da, știți, uite, nu există trafic pe pod. Și oh da, prima mea întâlnire este prin intermediul ecranul calculatorului … și cineva va aduce niște mâncare, dar nu îl voi vedea.” Acest lucru este super dramatic. Știi, folosesc foarte mult calculatorul. Și mă gândesc mult la pandemii. Și chiar și așa, cu greu îmi vine să cred că suntem în această situație.

 

Comentariu saccsiv:

Bill Gates pare ca se refera doar la SUA, insa, evident, nu este asa, ci se refera la intreaga omenire. Asadar, zice el, anumite adunari nu vor mai putea avea loc pana la vaccinare. De exemplu, in biserici?

Bill Gates avea deja patentul vaccinului pentru coronavirus? Unii spun ca da.

Cert este ca in octombrie 2019 a avut loc simularea Event 201 la John Hopkins Center for Health Security, în parteneriat cu Forumul Economic Mondial și cu Fundația Bill și Melinda Gates:

Au prezis Bill Gates si Formul Economic Mondial pandemia de coronavirus? Se va produce o oprire totală a internetului pentru a controla informațiile?

Iar de curand Bill Gates ne vorbea despre un vaccin cu certificat digital sub piele (cine e sanatos, testat recent sau daca a fost vaccinat).

Iar azi opinia publica a fost anuntata ca:

O companie americană susținută de Bill Gates va începe testarea unui vaccin împotriva covid-19

Foarte interesant este ca in interviul de pe CBS ne vorbeste si despre o a doua pandemie. Doar ne sperie, ca sa acceptam totul de acum, sau oare ce ni se mai pregateste?

 

23 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. moonty_man said, on aprilie 7, 2020 at 9:26 pm

  Trei semne inconfundabile că Războiul vine în America: Pompeo ordonă tuturor cetățenilor americani să se întoarcă „imediat” în SUA

  https://www.naturalnews.com/2020-03-31-three-unmistakable-signs-that-war-is-coming-to-america-pompeo-orders-americans.html

  Apreciază

 2. Christi said, on aprilie 7, 2020 at 9:55 pm

  O afirmatie interesanta de pe site-ul „stiri.tvr.ro”: „Procedura (de implantare a cipului) se face cu același tip de seringă folosită la vaccinuri.”

  http://stiri.tvr.ro/patru-mii-de-suedezi-au-microcipuri-sub-piele–dispozitivele-sunt-folosite-in-locul-cardurilor-de-pla–i-sau-de-acces_839884.html#view

  Apreciază

 3. . said, on aprilie 7, 2020 at 10:18 pm

  Apreciază

 4. Muff said, on aprilie 7, 2020 at 10:23 pm

  Cred ca va fi inca un val. A scapat porumbelul unora ca la toamna/iarna mai vine un val.
  Cred ca de aia i-au schimbat repede numele din coronavirus in covrig19 pt ca urmeaza covrig20.
  Sa fie Bill Gates “Alesul”? Pt ca e destept, bogat, filantrop si o sa aibe solutia finala?
  Doamne, ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

  • astridcezara said, on aprilie 8, 2020 at 12:16 am

   Nu e Alesul.E unul din oamenii diavolului,ca toti cei care conduc structurile…seful meu de la serviciu rade si se lauda ca e indracit…si se comporta in consecinta

   Apreciază

 5. vlad tepes said, on aprilie 8, 2020 at 12:07 am

  Va dati seama, ce ar insemna sa fim vaccinati cu vaccinul lui Bill Gates, pt ca mai mult ca sigur ca pe acesta il vor aduce Iudele noastre in Colonie? Adica primesti de la satanele din Oculta o molima rezonabila(din care majoritatea ar scapa cu viata), iar apoi esti obligat sa le iei la pachet si „antidotul”, adica o otrava letala care ori te omoara direct(varianta mai buna), ori te transforma pe tot restul vietii intr-un zombi fara viata reala, fara sentimente, depinzand de altii, o adevarata leguma! Pt ca , fiti siguri, acesta va fi scopul „antidotului”!

  Apreciat de 1 persoană

 6. Mihail said, on aprilie 8, 2020 at 12:08 am

  Bill Gates sa.si faca cate vaccinuri vrea ,ca e in fasa de risc Ceilalti 95%fie ca nu iau virusul ,fie ca sant asintomatici fie ca ajung la terapie intensiva se vindeca,nu se sperie nimeni de virusul asta si statele sa.si faca treabasi sa dezvote medicine si sisteme de sanatate serioase ca noi deja am platit contributii la stat iar cine vrea vaccin si e in fasa de risc poate sa.l faca dar nu cu cipuri si alte prostii cadeja ajungem la limita si cupul sar pute sa le iasa pe ochi,ATENTIE CU BATAIA DE JOC CA O SA VA ARDA LUMEA PE UNDE O SA VA PRINDA SI NIMENI NU O SA VA POATA SALVA ,DOAR DACA FUGITI PE MARTE

  Apreciază

 7. Yulyan said, on aprilie 8, 2020 at 12:51 am

  Daca a doua pandemie ,careia vor sa ii dea drumul, se numeste Eurocolia,e clar ca a avut dreptate Parintele Pahomie, al carui mesaj a fost postat pe Ortodoxinfo ,referitor la cutremur, prin care ne indemna sa punem Cruce la usi si sa rostim rugaciunea inimii! DOAMNE ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

 8. Mark said, on aprilie 8, 2020 at 1:02 am

  2020, … ultima libertate. Intr-un deceniu mucenicia incepe. Vegheati deci, pregatitiva si va rugati caci un deceniu trece repede…

  Apreciază

  • Angela said, on aprilie 8, 2020 at 11:20 am

   @ mark of the ,,,

   Suntem deja in galeata si tu vorbesti de inca un deceniu de … libertate? Esti bine, prietene?

   Nu vreau sa-ti stric feng-shui-ul dar deschide ochii. Stii ce pateste iepurasul cand inchide ochii?

   Apreciază

 9. Mark said, on aprilie 8, 2020 at 1:22 am

  Vezi pe google si „EVENT 201”.

  Apreciază

  • Angela said, on aprilie 8, 2020 at 11:06 pm

   @Mark

   Pai atunci cand spui tu este dorita / estimata / posibila aparitia Antihristului.Pana atunci insa mai sunt foarte multe de petrecut dar, din pacate, extrem de multa suferinta. Nici vorba de „libertate” dupa cum zici.

   Apreciază

 10. Mihai said, on aprilie 8, 2020 at 9:31 am

  Apreciat de 2 persoane

 11. linos said, on aprilie 8, 2020 at 5:28 pm

  Banc cu Bula la ora de engleza:

  Profesoara: Cum se spune „Portile Iadului” in engleza?
  Bula: Mmm … Bill Gates?

  Apreciază

 12. john said, on aprilie 8, 2020 at 7:50 pm

  Frati romanii:
  Domnul a zis sa sacrifice un miel, lui Moise și lui Aaron în țara Egiptului:
  „Să ia din sîngele lui, și să ungă amîndoi stîlpii ușii și pragul de sus al caselor unde îl vor mînca.”

  Dumnezeu anunță poporul Israel, în țara robiei Egipt, căci îi va elibera; El spune:
  „Cînd îl veți mînca, să aveți mijlocul încins, încălțămintele în picioare, și toiagul în mînă; și să-l mîncați în grabă; căci sînt Paștele Domnului.

  În noaptea aceea, Eu voi trece prin țara Egiptului, și voi lovi pe toți întîii-născuți din țara Egiptului, dela oameni pînă la dobitoace; și voi face judecată împotriva tuturor zeilor Egiptului; Eu, Domnul.Ieșirea – a doua carte a lui Moise capitolul 12- integral

  Pesaḥ sau Pesach, (în ebraică פֶּסַח, Pesaḥ, lit. Pasare, Paștile ebraic) este sărbătoarea religioasă a poporului Israel care simbolizează eliberarea din robia egipteană și ieșirea din Egipt a fiilor lui Israel conduși de Moise, și cei 40 de ani de peregrinare prin deșert. Este o sărbătoare fixă din calendarul religios ebraic, care se desfășoară anual în perioada 14-21 a lunii Nisan, lună ce marca în antichitate începutul anului ecleziastic ebraic. În timpul acestei sărbători nu se consumă pâine și nici produse dospite.
  In aceasta Miercuri seara, evreii din întreaga lume se vor aduna acasă pentru ceremonia de miere a Paștelui (masă festivă), care a avut loc prima oară cu 3.332 de ani în urmă, în noaptea înainte ca israeliții să părăsească Egiptul. O parte a ceremoniei necesită deschiderea ușii din față și invitarea tuturor celor care le este foame să intre. Când se va face acest lucru, o privire către ceruri va dezvălui un spectacol astronomic: ce-a mai mare super luna a anului.Aceasta va fi cea de-a doua lună consecutivă, în care vedem o superlună . Luna trecută, o superlună a apărut de Purim. Acest lucru nu este neașteptat, întrucât atât Purim, cât și Paștele apar la mijlocul lunii ebraice, Purim în data de 14 Adar și Paștele pe 14 în Nisan. Calendarul ebraic este lunar, cu luna care începe cu apariția lunii noi. Prin urmare, luna plină va apărea întotdeauna la mijlocul lunii calendaristice.

  „26. Şi luna va străluci ca soarele, iar soarele va străluci de şapte ori mai mult, ca lumina a şapte zile, în ziua când Domnul va lega rana poporului Său şi va tămădui vânătăile de pe trupul lui. Isaia 30:26”
  ( URMARITI CERUL ,IN ACEASTA NOAPTE)

  Apreciază

  • saccsiv said, on aprilie 8, 2020 at 8:26 pm

   john

   Ce este asta?

   Apreciază

   • Angela said, on aprilie 8, 2020 at 11:08 pm

    Un indemn ca sa te bucuri de cerul instelat si de luna plina. Mai iei o gura de aer curat. Ce altceva?

    Apreciază

 13. […] BILL GATES despre LUMEA DE DUPA actuala pandemie de coronavirus: nu vor fi permise unele adunari pan… […]

  Apreciază

 14. […] BILL GATES despre LUMEA DE DUPA actuala pandemie de coronavirus: nu vor fi permise unele adunari pan… […]

  Apreciază

 15. MI said, on aprilie 22, 2020 at 12:11 pm

  A republicat asta pe Ioana.

  Apreciază

 16. […] BILL GATES despre LUMEA DE DUPA actuala pandemie de coronavirus: nu vor fi permise unele adunari pa… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: