SACCSIV – blog ortodox

Exista un plan vechi, ce n-a fost implementat in timpul gripei porcine dar care va fi implementat in timpul coronavirus Covid-19? Despre plan avertiza Greg Evensen acum 11 ani: armata, interdictia de a calatori, orase inchise, vaccinare obligatorie, bratari cu cip si autobuze care sa-i duca pe cei ce se opun…

Posted in ARMATA, CIPURI, GRIPA PORCINA, VACCINARE OBLIGATORIE, virus by saccsiv on aprilie 1, 2020

Am atat de multa informatie pe blogul asta, incat uneori uit de articole importante. De exemplu, azi am gasit un video pe care-l postasem pe 18 septembrie 2009:

https://saccsiv.wordpress.com/2009/09/18/video-si-transcriptul-vom-avea-bratari-rfid-obligatorii-pentru-a-dovedi-ca-ne-am-vaccinat/

Il consider de o importanta covarsitoare.

Voi reveni asupra lui.

In 2009 OMS declara stare de pandemie de gripa porcina. Dupa 11 ani, acelasi OMS declara pandemie de coronavirus Covid-19.

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Gripa_tip_A(H1N1) de la declanșarea sa în aprilie 2009 și până în august 2010, pandemia de gripa porcina a provocat între 150 000 și 575 000 de decese în lume. La vremea aceea omenirea n-a fost bagata in arest la domiciliu.

Coronavirusul Covid-19 a ucis pana acum 42 404 oameni pe intreg Pamantul:

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Va ajunge pana la anul la o jumatate de milion? Probabil ca nu, insa deja isteria este maxima iar mare parte din omenire nu mai are libertatea de a circula.

Revenind la video, in timpul gripei porcine a existat deci libertate, insa Greg Evensen ne avertiza in 2009 despre un plan sinistru. N-a fost aplicat atunci.

Repostez aici respectivul video si transcriptul din articolul ce-l postasem acum 11 ani:

Greg Evensen, fost membru în Kansas State Troopers, vorbea la un congres în Texas, Oklahoma cu privire la planurile guvernului federal de a implementa un sistem de supraveghere încorporat în brăţări şi de a suprima drepturile de liberă călătorie în perioada sezonului gripal şi a erupţiei de GRIPA PORCINA.
Greg Evensen a fost rugat să vorbească despre extrasul din articolul său în care facea legătura între gripa porcină şi pregătirea armatei pentru a interveni. În acel articol, el facea referire la nişte brăţări de metal cu cip pe care oamenii vor fi forţaţi sa le accepte.

“Din păcate, eu cred că acesta este unul dintre multele planuri realizate pentru a asigura punerea în practică a decretului guvernamental pentru obligativitatea vaccinării, care din nefericire a fost adoptat şi în Oklahoma săptămâna trecută. Acest decret stipulează faptul că toată lumea din Statul Oklahoma va fi vaccinată.

Acum, acestea fiind spuse, există de asemeni planuri ce vor asigura faptul că nu veţi mai călători liber şi nici nu veţi mai putea merge nicăieri fără dovada faptului că v-aţi vaccinat, în momentul în care guvernul obligă vaccinarea populaţiei la anumite niveluri. Când această obligativitate va avea loc, mi s-a spus de către trupele militare că există proiecte  gata a fi implementate, proiecte ce includ blocaje stradale şi puncte cheie, aşa cum le numim noi, noduri mari interstatale în jurul marilor oraşe unde majoritatea locuitorilor pot fi ţinuţi până când ei ori dovedesc vaccinarea pe baza actelorori, cum e cazul unui medic specialist din Wisconsin, Milwaukee ce a observat descărcarea la spital a cutiilor ce conţineau brăţări de metal ce conţin un fel de dispozitiv, ce odată puse, se consideră că sunt permanente. Deasupra este un cip, iar acesta va conţine tot felul de informaţii despre deţinător, incluzând faptul că acesta a fost sau nu vaccinat.

Acesta este un plan dintre multe altele. Încă nu a văzut lumina zilei, dar există. Tu alegi otrava. Este uciderea lentă sau sinuciderea lentă. Ori te vor omorî cu injecţia, sau dacă te trezeşti şi spui, sigur, vreau să călătoresc oriunde doresc şi ceri vaccinarea, pentru mine este sinucidere, sinucidere în mod lent. Deci, noi nu dorim să ne vaccinăm, asta e clar, dar s-ar putea să nu fie de ales. Mi s-a spus că aceste planuri includ autobuze ce vor fi folosite pentru cei ce refuză vaccinarea. Oamenii vor fi însoţiţi atunci către autobuze şi duşi, aşa cum mi s-a spus când eram în Troopers. Vor avea o  călătorie gratis către un adăpost drăguţ şi călduţ.

Ei bine, acesta este unul din multele planuri. Nu putem să ştim că e chiar aşa până nu se va implementa, dar vă asigur că aceste planuri există şi forţele de execuţie vor face tot posibilul să instaleze ordinea mondiala. Vor fi mulţi care se vor opune vaccinării, iar acesta este un lucru bun pentru noi, dar cred că tot majoritatea va fi cea care va sta drepţi şi va striga: vaccinează-te, sau urcă în autobuz. Asta ne aşteaptă.” 

Comentariu saccsiv:

La 11 ani distanta, Bill Gates vorbeste si el despre … “certificate digitale pentru a dovedi cine e sanatos, testat recent sau daca a fost vaccinat atunci cand va fi disponibil vaccinul”:

CORONAVIRUS: Vaccin cu certificat digital sub piele (cine e sanatos, testat recent sau daca a fost vaccinat)?

Daca intr-adevar exista un plan, va fi aplicat acum?

 

28 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Alina said, on aprilie 1, 2020 at 2:36 pm

    Nu cumva gripa porcina era doar la porci? Nu se transmitea la om. Și au fost onorați porci.

    Apreciază

  2. Releu said, on aprilie 1, 2020 at 3:01 pm

    Apreciază

    • Cosmin said, on aprilie 1, 2020 at 8:20 pm

      Am o presimtire. Tinutul asta in casa al populatiei mi se pare foarte suspect. Cineva parca trage de timp ca sa poata face ceva.

      Tot suspect mi se pare si faptul ca, desi masurile de carantina sunt aplicate, numarul infectiilor creste. Ceea ce tradeaza faptul ca statisticile sunt umflate artificial.

      Am vorbit cu niste apropiati, ignoranti de felul lor, dar panicati frate de nu-ti vine sa crezi. I-am invitat la mine si ei nu vor sa iasa din casa sub nici o forma.

      Altii mi-au spus: nu ne intereseaza ce masuri se vor implementa dupa pandemie, pentru noi e important sa dispara acest virus. Sunt acei prieteni ai mei care se bateau cu caramida in piept ca ei nu vor avea cip implantat sub piele niciodata.

      Si asa incet incet, incep sa imi formez o parere si mai clara despre cei din jurul meu cu care ma osteneam sa-i trezesc.

      Bineinteles, in toata aceasta poveste, eu sunt cel cu teoria conspiratiei, apocalipticul si cel care panicheaza lumea cu istorioare apocaliptice.

      Apreciază

      • Magda said, on aprilie 1, 2020 at 10:06 pm

        Și eu simt la fel…se coace ceva în ascuns…bine, probează gradul de spaimă dar și de supunere LA COMANDĂ…nici eu nu pot să scap de senzația clară că, pe lângă experimentul social, ca să zic așa al gradului de obediență dobândit pe baza atâtor ani în care dreptate nu s-a făcut, iar oamenii – individualiști – și-au atenuat până la dispariție simțul critic asupra autorităților care-și bat joc de ei închizându-se fiecare în cochilia lui devenind ei înșiși – la scară mai mică – mici derbedei obsedați de bani și de putere…băieții cu ochii albaștri, în cârdășie cu cei din kaki și alte structuri ”române” pentru care s-a tăiat (sâc!) de la Sănătate ca să le dea lor…sunt într-un concubinaj ne-disimulat cu asasinii economici din clasa politică care au tocat/toacă bani, resurse, distrugând destine, vise, oameni și o țară…pe care o urăsc!

        P.S. După mine, se testează perioada de probă care trebuie să devină o ”normalitate”, o obișnuință pentru ca apoi, când vor scoate săbiile PE BUNE asupra noastră, trăgând de copii, părinți, bătrâni…lumea – îndobitocită – să creadă că ei…”lucrează” pentru binele comun….precum FNI-ul la liniștea românilor, extrăgându-și felia de tort, cu câteva zile de prăbușire, toți băieții elitiști enumerați mai sus…și ca felia de tort să fie gustoasă, lumea…din comoditate și scârbă de a se mai împotrivi ”în van” autorităților tembele și abuzive peste poate, se vor enerva și revolta asupra celorlalți care nu vor să se integreze în sistemul orwelian.

        Apreciază

      • Giani said, on decembrie 16, 2020 at 12:17 pm

        Si eu incerc sa ma mentin intreg la cap.Nu esti singur Cosmine.

        Apreciază

  3. vlad tepes said, on aprilie 1, 2020 at 3:12 pm

    Eu cred ca in aceste vremuri, Lumea intreaga este pregatita pt sclavie si lanturi! Acest lucru il stiu si Dracoveniile din Oculta, de aceea au dat ordinul slugilor ei de la conducerea statelor, pt Inchisoarea Globala! Daca n-ar fi fost asa, oamenii ar fi luptat din toate puterile pt libertatea lor, insa consumerismul, placerile,
    comoditatea, dar mai ales indepartarea de Dumnezeu il face pe omul de astazi, sa fie foarte slab in a lupta si in a lua decizii decisive!

    Apreciază

    • Radu Humor said, on aprilie 1, 2020 at 5:13 pm

      De abia acum îşi vor da seama şi tinerii de greşeala imensă făcută atunci când luau în derâdere avertismentele celor mai în vârstă cu privire la planurile oculte de îngrădire a libertăţilor !
      Nici acum nu-i prea târziu, dar se vor dezmetici ?!
      Noi, stăm acasă, avem cu ce ne umple timpul : treburi gospodăreşti, conversaţii intra şi extra familiale, meditaţie, rugăciune, post ş.a. ! Dar hai să ne imaginăm ce face un tânăr în aceste zile ?

      Apreciază

      • tataia said, on aprilie 2, 2020 at 12:28 am

        Tinerii nu isi vor da seama nici in ultimul ceas. Dar pina la urma nu stiu de unde ai scos-o ca batrinii sint cei care ii avertizeaza pe tineri…Mie imi pare ca cea mai „treaza” generatie este cea de virsta mijlocie intre 30 si 50 de ani. Toti cei care au sub 30 de ani sint super indoctrinati cu tehnologia care ne face viata mai buna. Iar cei de peste 50 de ani nu cred nimic decit ceea ce se spune la televizor…Daca nu s-a spus la televizor inseamna ca nu este adevarat si pe tine te manipuleaza timpenia aia de internet unde toti semodoctii isi exprima opiniile nocive. Fara suparare dar asa sint toti cei de virsta a III-a…Cei care s-au imbulzit sa ia cardul de sanatate. Cei care cum iau pensia se reped la farmacie sa isi scoata medicamentele. Etc.

        Apreciază

      • Magda said, on aprilie 2, 2020 at 7:36 am

        De acord cu tataia ceea ce-a spus ca răspuns…exact așa e!

        Ce vor face tinerii? Vor sta ce vor sta, apoi vor da în turbare…vor ieși la aer indiferent de consecințe și se vor revolta pe cei care-i țin strânși în lesă…d-aia se și face experimentul ăsta social pe noi…ca să vadă care, cum reacționează!
        Iar tinerii, pentru a fi lăsați să facă ce vor…vor fi primii, alături de bunicii lor (cum bine spunea tataia la faza asta…) care vor primi brățări electronice, carduri, implanturi, vaccinuri…ce vreți voi, numai ca să iasă din starea asta nenorocită de izolare impusă și să ”trăiască” cică normal…ei cu UNTOLD, distracții, etc…iar bunicii lor…pentru a vedea din nou bine, a auzi, a merge cum o făceau odată!

        Apreciază

      • Giani said, on decembrie 16, 2020 at 12:26 pm

        tataia,eu stiu batrani care evita discutiile despre oculta,cipuri,vaccin,ecumenism.Ei zic ca fsra compromis nu poate trai nimeni normal.Ei zic ca cei care nu sunt cu sistemul sunt neincadrabili social.Sa nu le vorbesti de tara,de patriotism,ca repede te fac legionar si te eticheteaza in fel si chip .Nu i inveti tu pe ei carte.Daca nu mergi la biserica si nu esti cu ereticii ecumenisti,esti sectar si nu trebuie sa te creada nimeni pe tine,un nimeni.Daca le spui ca prin vaccin se omoara singuri,ei zic ca e viata lor si ca fiecare face ce vrea cu viata lui.Si mai zi ceva.Ca nu poti sa le zici nimic ca sar repede in sus.

        Apreciază

    • pamaio said, on aprilie 1, 2020 at 7:42 pm

      Din punct de vedere legal aceasta petitie are valoare ?

      Apreciază

  4. Higo said, on aprilie 1, 2020 at 4:33 pm

    cica asta ar putea fi una din companiile care va vor oferi technologia, actiuni sa va cumparati insa din imparatia lui Dumnezeu 🙂 https://profusa.com

    Apreciază

  5. ciprian p. said, on aprilie 1, 2020 at 7:19 pm

    Orice prigoană va veni, să nu ne lipsim de Sfânta Împărtăşanie

    Căci vouă vi s-a dăruit, pentru Hristos, nu numai să credeţi întru El, ci şi să pătimiţi pentru El’’ (Filipeni 1, 29)

    În închisoare, purtam asupra mea o bucățică din Sfânta Împărtășanie, păstrată pentru momente limită. O păstram într-o batistă curată, înfășurată și înnodată, fie legată cu o sforicică în jurul gâtului, fie chiar în buzunar, pentru a-mi fi la îndemână în momentele critice. În timpul perchezițiilor, n-o ascundeam. Aveam credință că ea se apără singură și mă apără și pe mine. Așa se întâmpla.

    Când îmi venea rândul să fiu percheziționat, eram dezbrăcați și la pielea goală. Hainele și lenjeria, batistele, prosoapele și orice îmi aparținea erau pipăite la toate încheieturile și cusăturile și aproape totdeauna tăiate și descusute. După ce milițianul îmi spunea să-mi iau boarfele, mă aplecam să le ridic și găseam batista cu Sfânta Împărtășanie deasupra lor, fie printre ele, neatinsă, nedezlegată, necălcată în picioare, așa cum aveau obicei să facă cu orice găseau asupra celui percheziționat. O singură dată m-a întrebat la Jilava un milițian:

    – Ce ai în batistă?

    – Sfânta Împărtășanie! i-am răspuns fără să mă tem.

    – Ia-ți bagajul și treci la cameră!

    Mai mult de 15 ani am purtat la mine Minunea lui Dumnezeu, Minunea Minunilor Lui, Trupul și Sângele Fiului Său, în mâinile mele păcătoase de om pământean: și am ieșit cu această Minune afară!

    Astăzi, când antihriștii pun la îndoiala minunea Sfintei Împărtășanii să stăm bine în credință deoarece: fără împărtăşirea cu Sfintele Taine nu putem trăi cu adevărat în Hristos, nu putem avea viaţă în noi. ,,Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veţi mânca trupul Fiului Omului şi nu veţi bea sângele Lui, nu veţi avea viaţă în voi. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu are viaţă veşnică şi Eu îl voi învia în ziua de apoi” (Ioan 6, 53-54). Nu ne putem deci mântui fără să ne împărtăşim cu Trupul şi Sângele Domnului. Tocmai de aceea copiii, după Sfântul Botez şi ungerea cu Sfântul şi Marele Mir, primesc imediat şi Sfânta Împărtăşanie. În acelaşi timp, Sfânta Împărtăşanie este pentru creştini adevărată mâncare şi adevărată băutură care ne ajută să creştem în Hristos şi să devenim una cu El. Mântuitorul zice: ,,Trupul Meu este adevărată mâncare şi sângele Meu adevărată băutură. Cel ce mănâncă trupul Meu şi bea sângele Meu rămâne întru Mine şi Eu întru el” (Ioan 6, 55-56).

    Dacă nu ne hrănim mereu cu Hristos din Sfânta Împărtăşanie nu putem creşte duhovniceşte şi, cu atât mai mult, nu putem deveni una cu El. Sfânta Împărtăşanie ne transformă, încetul cu încetul, în Hristos Însuşi. Căci ,,firea celui mai tare schimbă firea celui mai slab”, zic Părinţii. Cei care nu vor să se împărtăşească – şi aceştia, din păcate, sunt majoritatea credincioşilor noştri de astăzi – rămân departe de Hristos, chiar dacă li se pare că-L urmează. Când Mântuitorul vorbea despre pâinea cea vie care este Trupul Său şi zicea că cine nu mănâncă din această pâine nu are viaţă în el însuşi, mulţi din cei ce-L urmau L-au părăsit căci spuneau: ,,Greu este cuvântul acesta! Cine poate să-l asculte” (Ioan 6, 60). Aşa şi astăzi, mulţi nu înţeleg rostul Sfintei Împărtăşanii şi stau departe de ea, spre marea lor pagubă. Iubiților, uniți-vă cu Hristos prin Sfânta Împărtășanie și veți trăi cu adevărat!
    Eu așa am trăit în temniță și am ieșit afară!

    (Minunile Sfintei Împărtășanii, istorisite de unul dintre marii mărturisitori ai lui Hristos din temnițele comuniste. Extras din Imn pentru crucea purtată– Virgil Maxim, Ed. Babel, 2012)

    Text editat de Dr. Gabriela Naghi

    Apreciază

  6. Spaceman said, on aprilie 1, 2020 at 8:47 pm

    Pentru mine este destul de clar că tot circul ăsta cu ursuleți polari este o diversiune care să servească agendei digitale globale, adică guvernare digitală – cetățeni digitali – economie digitală, pentru ca oamenii să nu mai aibă drepturi și libertăți decât cu… certificate de cetățean responsabil, iar celorlalți restricții și pedepse. Dar ca acest plan să funcționeze oamenii trebuie să fie foarte, foarte speriați, ca să fie ușor de manipulat, pentru asta se folosește terorismul mediatic.

    http://www.romania-actualitati.ro/aplicatie_care_sa_sustina_eforturile_de_lupta_impotriva_coronavirusului-137069

    De exemplu, Germania dorește să introducă ‘certificate de imunitate’

    https://saccsiv.wordpress.com/2020/03/30/germania-va-emite-certificate-de-imunitate-persoanelor-care-s-au-vindecat-de-coronavirus-vor-fi-scutiți-de-orice-restricții/

    iar persoanele care intră în posesia unor astfel de certificate să fie scutite de orice restricții. În Germania funcționează un fel de pașaport internațional de vaccinări numit Impfpass, în format pe hârtie, dar încă din noiembrie 2018 se promitea că începând cu anul 2020 se va trece la Impfpass doar în variantă electronică, implementat ca parte a registrului de sănătate electronic Elga.

    https://www.diepresse.com/5533720/2020-kommt-der-elektronische-impfpass#kommentare

    https://www.elga.gv.at/e-impfpass/e-impfpass/

    Iată și o platformă digitală internațională de servicii de sănătate integrate, CGM (CompuGroup Medical), la care a aderat și România.

    https://www.cgm.com/corp/index.en.jsp#

    https://www.cgm.com/corp/selection_en.en.jsp

    https://www.cgm.com/ro/index.en.jsp

    Apreciază

  7. Mihai said, on aprilie 1, 2020 at 11:15 pm

    Buna seara, va rog care va mai aduceți aminte cine a făcut și cum era profeția despre acele autobuze care vor duce pe creștini…parcă spunea acolo : ..să vă urcați în primele autobuze… îmi cer iertare daca gresesc, Doamne ajută!

    Apreciază

  8. neicaion said, on aprilie 2, 2020 at 10:06 am

    O nouă, (pentru noi muritorii de rând), teorie despre Covid și Noua Ordine Mondială, vizionați acest video extrem de explicativ, https://www.facebook.com/calinmircea.gascu.31/videos/604493826815905/?funlid=pylN03ASzbO7J4dt&d=w&vh=i , (Felicitări lui Raul), interesant că-scoate la lumină și scopul acelor șpreieri masive din avioane cu pulbere de aluminiu, propietarii, a miilor de sateliți, lansați recent, (sistemul din umbră, statul paralel), au distribuit acest Covid, (o răceală mai persistentă ce atacă sistemul imunitar),pe calea undelor din spațiu pentru a avea acoperire maximă asupra Pământului, prin tehnologii ce doar puțini le cunosc, exact acolo unde și când și-au dorit, scopul este vaccinare, cipuire și subjugarea umanității, acele șpreieri din avioane cu pulbere de aluminiu pe care oamenii le-au inhalat ani la rând au avut ca scop să facă oamenii receptivi la semnalele, undele trimise de sateliți, (deci la planul acesta se lucrează de mai mult timp), chinezii cumva și-au dat seama de realitatea sursei Covid-ului bruind semnalul sateliților, de aceea stoparea împrăștierii virusului pe teritoriul lor și recuperarea rapidă a celor așa-ziși infectați, faptul că nu au făcut publică acestă descoperire nu este un mister, ei caută o asemenea metodă de subjugare a populației lor,(și nu numai), de mai mult timp și vor ca ei să fie propietarii umanității, nu alții. Acum încet, încet adevărul va ieși la lumină, cu ce vor continua???.

    Apreciază

  9. Bianca said, on aprilie 2, 2020 at 11:11 am

    Legat de ce afirma acum mai bine de 10 ani Greg Evens, alaltăieri seară (31.03.2020) a fost blocat accesul atât pe intrare cât și pe ieșire în Suceava, ordonanța 6. Seamănă cu ce spunea Greg Evens ? E numai începutul. Nu e suspectă mediatizarea minoră a acestui aspect ? Pentru că în timp ce media cultivă panica cu aplicație și metodă, totodată ea – cel puțin momentan – minimizează expunerea mediatică a carantinării (aproape) totale din Suceava și câteva din localitățile învecinate.

    Alt aspect, dacă citiți despre gripa ”spaniolă” (că numai spaniolă nu a fost la origine) o să vedeți că a avut 3 valuri: s-a extins masiv odată cu deplasarea trupelor din primul război mondial dar n-a fost așa agresivă, după o perioadă de remisie (pe perioada verii probabil) a venit valul 2 (s-a bănuit o modificație genetică a tulpinii inițiale) care a avur o mortalitate mult mai mare – în special în rândul tinerilor și a vârstei medii (combatanții), atunci a fost dezastrul cel mare – apoi după încă 1 an a venit valul 3 cu mortalitate mare dar cu număr ceva mai mic de cazuri și apoi s-a stins.

    În 2008 pe un site unde se vota împotriva împrumutului FMI, petitieonline.ro, am citit o postare care mi-a reținut atenția, părea să vină cu informații din „interior”, multe informații converg cu cele descrise de sacssiv în acest articol: armata, interdictia de a călători, orașe inchise, identificare electronică. N-am fost inspirat să salvez postarea iar site-ul a dispărut. O să vă relatez câte ceva din ce-mi amintesc că am citit atunci și precizez că evenimentele anticipate în acea postare nu erau datate d.p.d.v moment probabil al aparției.

    Sper să mă înșel, dar bănui că suntem în prima fază, cea de extensie masivă și agresivitate ceva mai mică. Masele sunt fezandate în frică și spaimă și se reduc gradual libertățile. Pe principiul broaștei pusă la fiert. Mai sunt voci care spun – pe bună dreptate – că măsurile luate sunt disproporționate față de cauze. Când va veni însă valul 2, cel cu adevărat periculos (nu mai contează că va fi o mutație genetică spontană sau mai probabil una realizată în laborator), vor îngheța toți. Atunci va veni vaccinarea drept unică soluție salvatoare. Nu va fi obligatorie dar gloata va face coadă la vaccin (pentru un plus de veridicitate e probabil că vor și plăti vaccinul și nu va fi tocmai ieftin). Iar gloata și media îi vor pedepsi public pe cei ce refuză vaccinarea. Dacă o refuzi oricum devii paria, nici din gunoi nu mai poți mânca că nu ești lăsat să ajungi la container, ai ca perspectivă pe termen scurt sau cel mult mediu (unii mai au rezerve dar în 3 luni, maxim 6 luni, covârșitoarea majoritate a populației nu va mai avea nici rezerve) moartea de foame, sete, frig (că va fi spre iarnă) sau dacă vrei să fugi ai de ales între glonț și echivalentul lagărelor FEMA unde vei ajunge cumplit de înnspăimântat și unde-ți vei găsi rapid sfârșitul. Trebuie să lași loc altora. Orașele și localitățile din proximitate fiind deja blocate, vor exista 3 cordoane militare în jurul localităților blocate, primul cerc va vorbi limba română și va soma, unii din primul cordon se vor îndura și nu vor trage, celelalte 2 cordoane vor trage fără somație.

    Brățările ce confirmă „imunitatea”, vaccinarea cvasiobligatorie, eliminarea cash-ului se vor definitiva posibil anul acesta. Cât de curând doar plăți electronice cu cardul/prin telefon și apoi actul de identitate unic. Probabil 2021 va fi anul cernerii finale.

    Apreciază

  10. […] Exista un plan vechi, ce n-a fost implementat in timpul gripei porcine dar care va fi implementat in… […]

    Apreciază

  11. Mihai said, on aprilie 2, 2020 at 8:53 pm

    Extrase dintr-un articol de pe acest blog.

    https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/01/gripa-porcina-in-caz-de-pandemie-se-va-declara-legea-martiala-ce-va-insemna-acesta/

    In articolul ”GRIPA PORCINA a fost creata in laborator? Indiferent de raspuns, faptele dovedesc ca teama de o pandemie va fi folosita pentru vaccinare in masa si declararea starii de urgenta” avertizam asupra faptului ca ELITELE doresc crearea de catre anumite organizatii si mass-media a unei stari de panica in randul populatiei cu scopul de impune starea de urgenta. Si iata ca la Fox News deja se pregateste mentalul colectiv cu ideea de … lege martiala.

    Dupa cum observati, se vorbeste despre cum o pandemie de gripa porcina poate duce la declararea legii martiale in SUA si automat la suspendarea unor drepturi constitutionale.

    In cazul de fata si o boala poate fi un motiv foarte bun. Ce reguli va impune o astfel de lege intr-un astfel de caz?

    – Interzicerea aglomerarilor publice: biserica, cinema, metrou, scoli, etc. Daca lumea va fi suficient de amortita incat ELITELE sa poata pune in practica acest plan, este evident el se va extinde la nivel global, deci inclusiv in lumea ortodoxa, unde printre primele masuri vor fi impotriva impartasaniei.

    – Interzicerea calatoriilor si a liberei circulatii

    – Vaccinari obligatorii. In acest caz vor putea in sfarsit sa injecteze in corpurile noastre tot ceea ce considera ei ca ar fi necesar. O lege martiala o data impusa, nu se va limita la aspectele gripei porcine.

    – Carantina obligatorie. In acest caz se vor putea face abuzuri inimaginabie, creandu-se adevarate lagare.

    – Vor fi stabilite strict anumite locuri “sigure” de unde ne vom putea aproviziona, iar acestea nu vor fi pietele in care isi vand produsele producatorii traditionali. Ca urmare vom manca si bea doar ce vor dori ELITELE.

    Este un scenariu de cosmar, dar perfect realizabil daca populatia mai doarme mult in bocanci si mai ales daca analistii inteligenti din mass-media continua sa nu-si puna mintea la contributie si sa ia atitudine. Deocamdata insa aproape toti tac, ba mai mult, pun umarul la intretinerea isteriei.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.