SACCSIV – blog ortodox

Oprește-ți frica! 12 oameni de știință medicală vorbesc despre masurile luate fata de virusul COVID19

Posted in carantina, panica, virus by saccsiv on martie 30, 2020

VACCINE IMPACT: Stop the Fear-Mongering! 12 Medical Scientists Speak Out on COVID19 Responses

Experți care pun la îndoială panica fata de Coronavirus

Oprește-ți frica! 12 oameni de știință medicală vorbesc despre masurile luate fata de virusul COVID19

Dr Sucharit Bhakdi este specialist în microbiologie. A fost profesor la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz și șeful Institutului de Microbiologie Medicală și Igienă și unul dintre cei mai citați oameni de cercetare din istoria Germaniei.

Ce spune el:

Ne este teamă că 1 milion de infecții cu noul virus vor duce la 30 de decese pe zi în următoarele 100 de zile. Dar nu ne dăm seama că 20, 30, 40 sau 100 de pacienți ce au fost testagi pozitivi cu coronavirus mor deja în fiecare zi.

Masurile anti-COVID19 ale guvernului sunt grotești, absurde și foarte periculoase […] Speranța de viață a milioane este scurtată. Impactul îngrozitor asupra economiei mondiale amenință existența a nenumărate persoane. Consecințele asupra îngrijirii medicale sunt profunde. Serviciile pentru pacienții aflați în dificultate sunt deja reduse, operatiile anulate, cabinetele sunt goale, personalul spitalului scăzând. Toate acestea vor avea un impact profund asupra întregii noastre societăți.

Toate aceste măsuri duc la autodistrugere și sinucidere colectivă bazată pe nimic altceva decât pe o nalucire.

Dr Wolfgang Wodarg este un medic german specializat în pulmonologie, politician și fost președinte al Adunării Parlamentare a Consiliului Europei. În 2009, el a solicitat o anchetă asupra presupuselor conflicte de interese în jurul răspunsului UE la pandemia de gripă porcină.

Ce spune el:

Politicienii sunt judecați de oamenii de știință … oamenii de știință care vor să fie importanți pentru a obține bani pentru instituțiile lor. Oamenii de știință care apar doar în mainstream și își doresc partea lor […] Și ceea ce lipsește acum este un mod rațional de a privi lucrurile.

Ar trebui să ne punem întrebări precum „Cum ai aflat că acest virus este periculos?”, „Cum era înainte?”, „Nu am avut același lucru anul trecut?”, „Este ceva nou?”

Insa acest lucru nu se intampla.

 

Dr. Joel Kettner este profesor de Științe ale Sănătății Comunitare și Chirurgie la Universitatea Manitoba, fost ofițer șef de sănătate publică pentru provincia Manitoba și director medical al Centrului Internațional de Boli Infecțioase.

Ce spune el:

Niciodată nu am văzut nimic de genul acesta, nicaieri. Nu vorbesc despre pandemie, pentru că le-am văzut pe 30 dintre ele, una în fiecare an. Se numește gripă. Și alte virusuri ale bolilor respiratorii, nu știm întotdeauna ce sunt. Dar nu am văzut niciodată această reacție și încerc să înțeleg de ce.

[…]

Îmi fac griji pentru mesajul publicului, de teama de a intra în contact cu oamenii, de a fi în același spațiu cu oamenii, de a strânge mâinile, de a avea întâlniri cu oamenii. Îmi fac griji pentru multe, multe consecințe legate de asta.

[…]

În Hubei, în provincia Hubei, unde au fost cele mai multe cazuri și decese de departe, numărul real de cazuri raportate este de 1 la 1000 de persoane, iar rata reală a deceselor raportate este de 1 la 20.000. Poate că asta ar ajuta la punerea lucrurilor în perspectivă.

Dr John Ioannidis profesor de medicină, de cercetare și politici în domeniul sănătății și de știință a datelor biomedicale, la Școala de Medicină a Universității Stanford și profesor de statistică la Școala de Științe a Universității Stanford. Este director al Centrului de Cercetare Prevenție Stanford și co-director al Centrului de Inovare Meta-Cercetare de la Stanford (METRICS).

De asemenea, este redactor-șef al Jurnalului European de Investigații Clinice. A fost președinte la Departamentul de Igienă și Epidemiologie, la Școala de Medicină a Universității Ioannina, precum și profesor adjunct la Școala de Medicină a Universității Tufts.

Ca medic, om de știință și autor, a adus contribuții la medicamente, epidemiologie, știința datelor și cercetări clinice. În plus, a fost pionier în domeniul meta-cercetării. El a arătat că o mare parte din cercetările publicate nu îndeplinesc standarde științifice bune.

Ce spune el:

Pacienții care au fost testați pentru SARS-CoV-2 sunt disproporționat cei cu simptome severe și rezultate nefavorabile. Deoarece majoritatea sistemelor de sănătate au capacitate de testare limitată, prejudecata de selecție poate chiar să se agraveze în viitorul apropiat.

Singura situație în care a fost testată o întreagă populație închisă a fost vasul de croazieră Diamond Princess și pasagerii săi din carantină. Rata de deces a cazului a fost de 1,0%, dar aceasta a fost o populație în mare parte în vârstă, în care rata de deces din Covid-19 este mult mai mare.

[…]

Rata de fatalitate a cazului Covid-19 ar putea fi atât de scăzută? Nu, spun unii, indicând rata mare la persoanele în vârstă. Cu toate acestea, chiar și unele așa-numite coronavirusuri de tip ușor sau de tip rece, cunoscute de zeci de ani, pot avea rate de fatalitate a cazurilor de până la 8% atunci când infectează persoanele în vârstă din casele de bătrâni.

[…]

Dacă nu am fi știut despre un nou virus acolo și nu am fi verificat indivizii cu teste PCR, numărul deceselor totale cauzate de „boala asemănătoare gripei” nu ar părea neobișnuit anul acesta. Cel mult, am putea observa întâmplător că gripa în acest sezon pare a fi ceva mai severa decât de obicei.

– „Un fiasco în devenire?  Pe măsură ce pandemia coronavirusului stăpânește, luăm decizii fără date fiabile ”, Stat News, 17 martie 2020

Dr Yoram Lass este un medic, politician și fost director israelian al Ministerului Sănătății. De asemenea, a lucrat ca decan asociat la Școala Medicală Universitară din Tel Aviv, iar în anii 1980 a prezentat emisiunea de televiziune bazată pe știință Tatzpit.

Ce spune el:

Italia este cunoscută pentru enorma sa morbiditate în problemele respiratorii, de mai mult de trei ori decât orice altă țară europeană. În SUA, aproximativ 40 000 de oameni mor într-un sezon gripal regulat, iar până în prezent 40-50 de persoane au murit din cauza coronavirusului, majoritatea într-o casă de îngrijire medicală din Kirkland, Washington.

[…]

În fiecare țară, mai multe persoane mor din cauza gripei în comparație cu cele care mor din cauza coronavirusului.

[…]

… există un exemplu foarte bun pe care îl uităm cu toții: gripa porcină în 2009. Acesta a fost un virus care a ajuns în lume din Mexic și până azi nu există nicio vaccinare împotriva lui. Dar ce?  La vremea respectivă nu exista Facebook sau poate exista, dar era încă la început. În schimb, coronavirusul este un virus cu relații publice.

Cine crede că guvernele stopeaza virușii greșește.

– Interviu în Globes, 22 martie 2020

Dr Pietro Vernazza este un medic elvețian specializat în Boli Infecțioase la Spitalul Cantonal Sf. Gall și profesor de politici de sănătate.

Ce spune el:

Avem cifre de încredere din Italia și o lucrare a epidemiologilor, care a fost publicată în renumita revistă științifică „Science”, care a examinat răspândirea în China. Acest lucru arata clar că aproximativ 85 la sută din toate infecțiile au avut loc fără ca nimeni să observe această boala. 90% dintre pacienții decedați au peste 70 de ani verificabil, 50% peste 80 de ani.

[…]

În Italia, una din zece persoane diagnosticate mor, potrivit concluziilor publicației Science, adică statistic una din 1 000 de persoane infectate. Fiecare caz în parte este tragic, dar de multe ori – similar cu sezonul gripei – afectează persoanele care se află la sfârșitul vieții.

[…]

Dacă închidem școlile, vom împiedica copiii să devină imuni rapid.

[…]

Ar trebui să integrăm mai bine faptele științifice în deciziile politice.

– Interviu în St. Galler Tagblatt, 22 martie 2020

Frank Ulrich Montgomery este radiolog german, fost președinte al Asociației Medicale Germane și vicepreședinte al Asociației Medicale Mondiale.

Ce spune el:

Nu sunt un fan al carantinei. Oricine  impune ceva de genul acesta trebuie să spună și când și cum o sa aduca lucrurile la normal. Deoarece trebuie să presupunem că virusul va fi alături de noi mult timp, mă întreb când vom reveni la normal? Nu puteți ține școlile și centrele de zi închise până la sfârșitul anului. Pentru că va dura cel puțin atât de mult până vom avean un vaccin. Italia a impus un blocaj și are efectul opus. Au ajuns rapid la limitele de capacitate, dar nu au încetinit răspândirea virusului prin carantina.

– Interviu în general Anzeiger, 18 martie 2020

Prof. Hendrik Streeck este cercetător, epidemiolog și clinician german în domeniul HIV.  Este profesor de virologie și director al Institutului de Virologie și Cercetări HIV, la Universitatea Bonn.

Ce spune el:

Noul agent patogen nu este atât de periculos, ci este chiar mai puțin periculos decât Sars-1. Lucrul special este că Sars-CoV-2 se reproduce în zona gâtului superior și, prin urmare, este mult mai infecțioasă, deoarece virusul sare din gât în ​​gât, ca să zic așa.  Dar acesta este și un avantaj: Deoarece Sars-1 se reproduce în plămânii adânci, nu este atât de infecțioasă, dar cu siguranță ajunge pe plămâni, ceea ce o face mai periculoasă.

[…]

De asemenea, trebuie să țineți cont de faptul că decesele cauzate de Sars-CoV-2 în Germania au fost exclusiv la persoanele în vârstă. În Heinsberg, de exemplu, un bărbat în vârstă de 78 de ani cu boli anterioare a murit din cauza insuficienței cardiace și asta fără implicarea Sars-2 pulmonar. De când a fost infectat, el apare în mod natural în statisticile Covid 19. Dar întrebarea este dacă nu ar fi murit oricum, chiar și fără Sars-2.

– Interviu la Frankfurter Allgemeine, 16 martie 2020

Dr Yanis Roussel et. Al.  – O echipă de cercetători de la Institutul Spitalului Universitar de boi Infectioase Mediteranean , Marsilia și Institul de Cercetari pentru Dezvoltare, Asistență Publica a spitalului din Marseille, care efectuează un studiu revizuit în comun cu privire la mortalitatea cauzata de coronavirus pentru guvernul Franței în cadrul „Investiții pentru  Programul viitorului.

Ce spun ei:

Problema SARS-CoV-2 este probabil supraestimată, deoarece 2,6 milioane de oameni mor de infecții respiratorii în fiecare an, comparativ cu mai puțin de 4000 de decese pentru SARS-CoV-2 în momentul scrierii.

[…]

Acest studiu a comparat rata mortalității SARS-CoV-2 în țările OCDE (1,3%) cu rata mortalității coronavirusurilor comune identificate la pacienții cu AP-HM (0,8%) de la 1 ianuarie 2013 la 2 martie 2020. Testul Chi-pătrat s-a efectuat, iar valoarea P a fost 0,11 (nu este semnificativă).

[…]

… trebuie menționat că studiile sistematice ale altor coronavirusuri (dar nu încă pentru SARS-CoV-2) au descoperit că procentul de purtători asimptomatici este egal sau chiar mai mare decât procentul de pacienți simptomatici. Aceleași date pentru SARS-CoV-2 pot fi curând disponibile, ceea ce va reduce și mai mult riscul relativ asociat cu această patologie specifică.

– „SARS-CoV-2: frica versus date”, Jurnalul Internațional al Agenților Antimicrobieni, 19 martie 2020

Dr. David Katz este un medic american și director fondator al Yale University Prevention Research Center.

Ce spune el:

Sunt profund îngrijorat de faptul că efectele sociale, economice și de sănătate ale acestei derogări afecteaza aproape toate aspectele vieții normale – școlile și întreprinderile închise, adunările interzise – vor fi de lungă durată și calamite, eventual mai grave decat efectele directe ale virusului în sine. Piața bursieră va răscumpăra în timp, dar multe companii nu o vor  face niciodată. Șomajul, sărăcia și disperarea care ar putea rezulta vor fi flageluri de sănătate publică de ordinul întâi.

– „Este lupta noastră împotriva coronavirusului mai dura decât boala?”, New York Times 20 martie 2020

Michael T. Osterholm este profesor regent și director al Centrului pentru Cercetări și Politici de Boli Infecțioase de la Universitatea din Minnesota.

Ce spune el:

Luați în considerare efectul închiderii birourilor, școlilor, sistemelor de transport, restaurantelor, hotelurilor, magazinelor, teatrelor, sălilor de concerte, evenimentelor sportive și altor locații la nesfârsit si a punerii tuturor lucrătorilor lor în șomaj. Rezultatul probabil nu ar fi doar o depresie, ci o descompunere economică completă, cu nenumărate locuri de muncă pierdute permanent, cu mult înainte ca vaccinul să fie gata sau imunitatea naturală să fie pusă în stăpânire.

[…]

Cea mai bună alternativă va presupune probabil ca lăsarea persoanelor cu risc scăzut de boală gravă să continue să funcționeze, să își desfășoare activitatea și producția și să „conducă” societatea, în același timp sfătuind persoanele cu risc mai mare să se protejeze prin distanțare fizică și acumulându-ne cât mai agresiv capacitatea de îngrijire a sănătății. Cu acest plan de luptă, am putea construi treptat imunitatea fără a distruge structura financiară pe care se bazează viața noastră.

– „Faceți față realității covid-19: o blocare națională nu este un  leac”, Washington Post 21 martie 2020

Dr Peter Goetzsche este profesor de proiectare și analiză de cercetare clinică la Universitatea din Copenhaga și fondator al Cochrane Medical Collaboration. A scris mai multe cărți despre corupția în domeniul medicinii și puterea marilor companii farmaceutice.

Ce spune el:

Problema noastră principală este că nimeni nu se va opune vreodată  acestor masuri draconice.Vor avea probleme doar dacă se face prea puțin. Deci, politicienii noștri și cei care lucrează cu sănătatea publică fac mult mai mult decât ar trebui.

Nu au fost aplicate astfel de măsuri draconice în timpul pandemiei de gripă din 2009 și, evident, nu pot fi aplicate în fiecare iarnă, care este tot timpul anului, întrucât este întotdeauna iarnă undeva. Nu putem închide întreaga lume permanent.

Dacă se dovedește că epidemia va inceta in curand, va exista o coadă de oameni care vor dori sa obtina beneficii din asta. Și putem fi blestemați cu siguranță ca măsurile draconice vor fi aplicate din nou data viitoare. Amintiți-vă însă gluma despre tigri. „De ce sufli cornul?” „Pentru a ține departe tigrii.”  “Dar nu există tigri aici.”  „Uite-i acolo!”

– „Corona: o epidemie de panică în masă”, postare pe blogul Medicamente mortale  la 21 martie 2020

Dacă găsiți alte exemple de experți notabili care se abat de la narațiunea principală, vă rugăm să le postați (pe site-ul  Off-Guardian website). Ca întotdeauna, această listă ar fi fost imposibil de construit fără  Swiss Propaganda Research. Urmăriți-le munca și partajați pe scară largă. O resursă indispensabilă.

Sursa.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Virolog decorat de guvernul german: Opriți carantina!

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mircea.v said, on martie 30, 2020 at 9:40 pm

  Virgil Maxim este arestat in calitate de membru al tineretului legionar – Fratiile de Cruce (era elev de liceu), si ajunge in decembrie 1942 la inchisoarea Aiud. In cartea sa „Imn pentru crucea purtata” spune:

  „Ni s-au luat datele autobiografice, amprentele digitale şi ni s-au dat numere de încarcerare. Eram 3203. ”

  Acum sistemul stie aproape totul despre noi, avem cnp, santem amprentati. Inchisoarea e alta.

  (Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.)

  Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

  Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
  Cap. 6
  19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
  20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

  Matei 22:
  15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
  16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
  17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
  18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
  19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
  20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
  21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
  22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

  Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:

  „Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
  Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
  Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

  Sfantul Justin Popovici:

  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
  De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
  Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
  În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
  Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu.Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
  Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
  Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

  Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
  Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
  De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

  Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

  Argumentatia de mai sus este valabila si in cazul vaccinarii obligatorii. Ai dreptul sa vaccinezi obligatoriu ceea ce ai facut tu, nu ceea ce a facut Dumnezeu.
  Asa ca, statul poate sa vaccineze obligatoriu diverse cladiri, strazi, canalizari, banii ce sant in circulatie, semafoare… Nu poate vaccina obligatoriu omul.

  ––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  In 1755 (Pennsylvania Assembly: Reply to the Governor, Tue, Nov 11, 1755), Benjamin Franklin wrote:
  „Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety.”
  „Aceia ce renunta la libertatea esentiala, pentru a procura o mica si temporara siguranta, nu merita nici libertate nici siguranta.”

  Apreciază

 2. Sită Deasă said, on martie 30, 2020 at 9:43 pm

  https://www.antena3.ro/coronavirus/sondaj-coronavirus-avangarde-sinteza-zilei-564928.html

  Sondaj Avangarde. 52% dintre români cred că virusul a fost creat în laborator

  Sociologul Marius Pieleanu a prezentat, luni seară, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, un sondaj Avangarde, efectuat în perioada 28-29 martie 2020, despre ce cred românii cu privire la pandemia de coronavirus care ne afectează.

  Cele mai recente date ale sondajului Avangarde arată că 82% din cei chestionați se declară îngrijorați de direcția în care se îndreaptă țara.

  La întrebarea: ‘Dumneavoastră personal credeți că acest virus a apărut prin transferul de la animal la om (varianta oficială) sau credeți că a fost creat în laborator?’, doar 14% din români cred că noul coronavirus a apărut din transfer de la animal la om.

  52% cred că virusul a fost creat în laborator, iar 34% nu pot aprecia/n-au răspuns.

  Sondajul a fost efectuat în perioada 28-29 martie 2020, pe un eșantion de 950 de subiecți.

  Sondajul a fost făcut prin metoda Cati (interviuri telefonice), având o marjă de eroare de 3,2% pentru un nivel de încredere de 95%.

  –––––––-

  Eu cred că procentul este mult mai mare

  Apreciază

 3. Alex said, on martie 30, 2020 at 10:08 pm

  Am primit asta si am fost rugat sa o raspandesc mai departe:

  „Sfântul Nichifor Leprosul se arată în Bulgaria și ne dă leacul pentru Coronavirus

  „…….Am auzit de pe internet că jurnalistul
  Anghel Boncev scria o carte despre Sfântul Nichifor Leprosul, necunoscut nouă, într-un moment critic în care lumea era învăluită de pandemia coronavirusului, mulți murind, uciși de către noua molimă.

  Mărturia lui A. Boncev:
  Deoarece până atunci nu aveam prea multe cunoștințe despre viața lui, acatistul, rugăciuni, mă mulțumeam cu puținul pe care îl știam deja și îmi spuneam că sfântul ne va ajuta, aveam credința că va fi împreună cu noi, mă simțeam aproape de el. Am plâns toată noaptea, rugându-mă lui, gândindu-mă la ce se întâmpla în lume și la cazurile oamenilor infectați care se tot înmulțeau zilnic în Bulgaria.
  La 4 dimineața, în acea noapte, am adormit. În visul meu, m-a vizitat Sfântul Nichifor Leprosul. L-am recunoscut imediat. L-am văzut imediat în reverenda lui neagră, stând drept, ținându-și crucea aurie în mâna dreaptă. Mi s-a adresat cu aceste cuvinte:
  „Spune-le tuturor să se roage mie, dar de mai multe ori. Să facă și slujbe. Există un leac, și acesta este Sfânta Împărtășanie. Este și o plantă de băut (ceai), cimbrul, ucide virușii. Și în orice caz, să mergeți fără griji la casa Domnului în aceste vremuri grele, deoarece nu este niciun om contagios acolo și nimeni nu poate fi infectat acolo.”
  Noaptea următoare, a venit din nou și de data asta mi-a spus că mulți creștini, și nu numai, s-au rugat lui deoarece s-a dus vestea despre apariția lui în Grecia prin rețelele de socializare. Mi-a spus, de asemenea, să-i zic fiului meu să se roage lui, dar nu doar o dată, așa cum îi zisesem cândva – nu ajunge. „De multe ori”, a repetat sfântul. A doua zi mi-am întrebat copilul: „De câte ori te-ai rugat Sfântului Nichifor?” Și mi-a răspuns că doar o dată, dimineața. I-am explicat că nu ajunge.
  În a treia noapte l-am văzut din nou. De data asta, cel mai important lucru pe care l-am înțeles a fost acela că Bulgaria va fi protejată de virus. L-am întrebat: „Va fi toată Bulgaria protejată?” „Da”, mi-a spus. În acel moment am văzut țara noastră ca o hartă, și el stătea deasupra ei, peste Bulgaria de sud, mai exact undeva deasupra Plovdivului. Și a spus „Trageți clopotele, trageți clopotele, trageți clopotele!” L-am întrebat: „Sunt clopote în episcopia Plovdivului?” Mi-a zis scurt și afirmativ: „Da”. Apoi s-a înălțat la cer și cu crucea sa de aur binecuvânta de sus. Din însăși crucea s-a pogorât o lumină și a luminat întreaga țară. Ultimul lucru pe care l-a spus a fost: „O să treacă!”
  După asta, o schimbare uriașă s-a întâmplat înăuntrul meu – siguranța și puterea pe care minunea Sfântului Nichifor Leprosul mi-au inspirat, în fața panicii care a înghițit pe toată lumea și țara noastră…”

  Bazat pe o mărturie din Bulgaria”

  SURSA: https://asceticexperience.com/2020/03/saint-nikephoros-the-leper-appears-in-bulgaria-and-gives-the-cure-for-coronavirus/?fbclid=IwAR1yMCHnKY0BeHrj-tevo8zc4EXD3S65jvdnGR6awVkCP1JbF_Z97Z748Ig

  Apreciază

 4. Sită Deasă said, on martie 30, 2020 at 10:27 pm

  Prigoana a început: Deputatul Ungureanu a făcut un denunţ penal faţă de preoţii de la Cluj care au folosit aceeaşi linguriţă la împărtăşanie

  https://ortodoxia.ro/article/prigoana-inceput-deputatul-ungureanu-facut-un-denunt-penal-fata-de-preotii-de-la-cluj-care-au-folosit-aceeasi-lingurita-la-impartasanie

  Apreciază

 5. acelas said, on martie 30, 2020 at 11:13 pm

  sondaj de opinie bunicel …, interpretat de un cretinel

  Apreciază

 6. Un adevar spus in gluma said, on martie 31, 2020 at 12:00 am

  Apreciază

 7. isa said, on martie 31, 2020 at 12:24 am

  Nemernicie maxima: https://m.dcnews.ro/se-pot-face-intreruperi-de-sarcina-in-criza-covid-19-avort-in-pandemia-generata-de-noul-coronavirus-in-romania_739492.html
  Adică bolnavilor cronici li se anulează consultațiile, insa a omorî un copil nenascut nu se amâna, nici nu se anulează!

  Apreciază

 8. moonty_man said, on martie 31, 2020 at 10:57 am

  Oprește-ți frica!
  #rezistenții,au strigat în gura mare:
  -” Vrem spitale nu catedrale”
  Dumnezeu le-a ascultat ruga și au spitale goale de pacienți cu probleme adevărate și pline de virusați pe de altă parte.Ce paradox,nu-i așa? Ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea să și primești!😱

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: