SACCSIV – blog ortodox

STREINU-CERCEL, „desființat” de un medic militar: „Lasă-ne! Opriți acest joc pervers” / „Spălați-vă pe mâini, noi vă spălăm creierul”

Posted in Romania, STIRI, virus by Vali on martie 29, 2020

Sursa: https://www.gandul.ro/stiri/streinu-cercel-desfiintat-de-un-medic-militar-lasa-ne-opriti-acest-joc-pervers-spalati-va-pe-maini-noi-va-spalam-creierul-19412552

FOTO facebook / Cezar Alexandru

Medicul Alexandru Cezar Andrițoiu îl critică dur pe Adrian Streinu-Cercel și cere „să se înceteze cu declararea deceselor din cauza coronavirusului”.

Medicul primar Alexandru Cezar Andrițoiu de la Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Ștefan Obreja” din Craiova, acuză autoritățile că dezinformează poporul român.

„Încetaţi cu declararea deceselor din cauza COVID! Opriţi acest joc pervers! Deveniţi patetici! Alo! Presa! Ce e mişto să tot vorbeşti despre morţi? Acum o lună imi f**** toată ziua cu morţii din accidente rutiere! În spitalele din România se moare din infecţii intra-spitaliceţti cât nu puteţi voi să număraţi! Rujeola omoară! Gripa omoară! Ne-aţi otrăvit mâncarea si ne omorâţi zilnic de cancer! Avem 1 milion de infectaţi cu virus hepatitic C! Acum vreo doi ani mureau copiii cu aşa -zis sdr. hemolitic-uremic. De fapt..apa din fântâni era infectată! Veniseră unii să caute gaze de şist pe la noi! Aţi tăcut mâlc!

Streinu-Cercel!! Lasă-ne! Că ştim cine eşti! Îţi ies gradele de sub halat. Unde vreţi să duceţi isteria asta colectivă? Opriţi-vă! Până nu vă opreşte o turmă înfometată şi disperată care ar putea să vă mature fără ca voi să stiţi nici măcar unde este Târgoviştea pe hartă! OPRIŢI-VĂ! POPORUL ROMÂN NU MERITĂ ASTA!”, a scris doctorul pe Facebook.

Ulterior, medicul și-a șters mesajele, dar nu înainte ca internauții să facă o captură de ecran. Singurul mesaj pe care nu l-a şters medicul a fost: „Spălaţi-vă pe mâini, noi vă spalăm creierul”.

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. vlad tepes said, on martie 30, 2020 at 12:59 am

    Masonu-Cercel si Alexandru Rafila , acesti 2 impostori aflati in slujba OMS, a Big Pharma si implicit, in slujba Ocultei, au reusit sa faca atata rau Romaniei si romanilor, incat nici nu va puteti inchipui! Pe langa dezimformarile si masurile anarhice si de teroare puse la cale de catre acesti 2 „doctori Mengele” ai Coloniei in legatura cu Coronavirusul, acestia sunt responsabili si de consecintele masurilor lor profund antiumane: distrugerea totala a economiei, devalorizarea monedei nationale, foamete, haos, anarhie, etc. Daca mai punem la socoteala ca, sunt sustinatori feroce ai vaccinarii obligatorii si vinovati de inselarea romanilor in 2009-2010 cu asa-zisa gripa porcina, ca sa ne infricoseze si sa bagam astfel in noi niste vaccinuri toxice si ucigase din Kazahstan, atunci tabloul imposturii si al tradarii lor este complet!

    Apreciază

  2. kifa7 said, on martie 30, 2020 at 3:17 pm

    Covid19 este un atac terorist, prin plantare manuala de agent biologic, mascarada criminala va dura 10 ani , toamana si iarna, in special vor lovii pe cei vulnerabili, virusul fantastic va face mutatii, se va ajunge la Lege Martiala si Rezident Evil, pana populatia worlwide va cere salvarea, intre timp vor avea @ grija de vorbareti ! Cine va rabda pana la capat va fi mantuit !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: