SACCSIV – blog ortodox

Nor uriaș de praf peste România în următoarele două zile

Posted in Romania, STIRI by Vali on martie 27, 2020

Sursa: http://www.ziuadevest.ro/nor-urias-de-praf-peste-romania-in-urmatoarele-doua-zile/

Un nor uriaș de praf, de origine origine asiatica, de tip smog, va provoca depășiri importante ale particulelor în suspensie PM10 din atmosferă.

Astfel, în următoarele 3 zile, pe fondul circulației atmosferice preponderent dinspre Est în troposfera medie și inferioară, un nor de praf de origini central-asiatice va acoperi majoritatea regiunilor, cu precădere în sudul, centrul și estul teritoriului, dar temporar și în rest, cantitatea de particule în suspensie PM10 și PM2.5 va crește foarte mult (depășind chiar de 10 ori limitele normale).

 

Tagged with: , ,

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ehehe said, on martie 27, 2020 at 10:26 am

  Ehehe.
  Si mai baga ei niste virusi fumosi prin norii aia.
  Sa vezi atunci explozie de cazuri in lume

  Apreciază

  • un marunt said, on martie 27, 2020 at 11:29 am

   (Il rog pe fratele Saccsiv sa ma ierte ca revin pentru a mia oara, dar) Cu tot respectul, insa teoria oficiala a ”imbolnavirii prin germeni” – care a luat nastere prin aberatiile scrantitului de Pasteur (atat de tamp incat nici macar nu era in stare sa desfasoare niste rationamente calumea, si lasa concluzii trase in coada de peste, ca un copil inapoiat) si a fost ulterior preluata de stabilimentul medical intrat inca de prin anii 1920-30 pe mainile marilor industriasi stim noi cine (Rockefeller, Carnegie si altii) – este o totala falsitate si aberatie. Ceea ce medicina oficiala numeste virusuri sunt de fapt niste ramasite proteice ramase de pe urma eforturilor desfasurate de microorganisme ce traiesc in mod natural in interiorul organismului nostru si se ocupa de debarasarea reziduurilor si descompunerea putregaiurilor (exact asa cum un cadavru e descompus de bacterii si fungi). Aceste microorganisme au fost descoperite de un adevarat om de stiinta iubitor al adevarului stiintific, contemporan cu infumuratul si ucigasul de Pasteur, savant pe numele sau Antoine Béchamp. Numele pe care el l-a pus acestor microorganisme a fost microzime (micuti fermenti, de la grecescul ”zimi”) si s-a adeverit ulterior (prin cercetarile unor deosebiti oameni de reala stiinta, Royal Rife si Gaston Naessens) ca aceste microorganisme sunt pleomorfe, luand pana la 3 forme in conditii de simbioza pasnica, pe un teren interior curat al tesuturilor gazda, insa putand lua pana la 16 forme in conditii patologice. Ele saracele nu cauzeaza boala, ci dimpotriva au rostul (evident, de Dumnezeu randuit chiar si in lumea asta supusa stricaciunii, dupa caderea in pacat a protoparintilor) de a fi ”gunoierii” organismului. Cu alte cuvinte, daca organismul e curat si fara de toxine, atunci nici nu ai de ce boli sa te ingrijorezi, insa daca organismul se incarca cu mizerii, atunci in consecinta si produsele metabolice ale acestor microzime-gunoieri vor deveni toxice, ducand la inflamare in organism, si chiar la moartea a insesi acestor microzime (in conditii de toxicitate avansata).

   Aceste microorganisme exista deci in mod natural in tesuturile fiecarei tip de faptura vie (si sunt specifice, adica cele de broasca nu se vor potrivi cu cele de caine, de pilda; de aceea, a realiza vaccinuri cu ser bovin-porcin sau de cal inseamna a introduce material strain in corpul omului…..), si nu sunt niste pradatori externi care stau la panda sa ne invadeze cu o rautate feroce. Daca gunoaie intra in organism, atunci gunoaie vor descompune aceste microfapturi si de-aici starea de boala, drept pentru care si solutia de luat este in primul rand DETOXIFIEREA, nu inghitirea cu toptanul de antibiotice, care pe termen lung nu fac altceva decat sa mascheze problema de fond, intrerupand activitatea gunoierilor care de bine de rau nu incearca altceva decat sa remedieze situatia (e in adevarat ca in situatii de urgenta e justificata folosirea de antibiotice pentru a mai modera procesele metabolice ale acestor microzime trecute in stadiul de bacterii sau ciuperci, insa si aici se cuvine a apela la antibiotice naturale, cum ar fi argintul coloidal, uleiul esential de maghiran salbatic, vitamina C s.a.m.d, iar apoi obligatoriu rezolvata problema de fond, anume cea a detoxifierii).

   Pentru cei interesati, adun aici o mica selectie de carti si materiale care explica mult mai temeinic toata aceasta problematica:

   https://archive.org/details/bechamporpasteur00hume_0/page/76/mode/2up/ ==> sa vedeti cine-a fost maretul Pasteur si sa cunoasteti adevarul despre microbiologie, expus de Béchamp

   http://www.whale.to/a/virusmania.html ==> carte cu doi autori nemti, expune aceeasi problema a frauduloasei teorii a ”infectarii prin germeni”

   http://www.truthquest2.com/germtheory.htm

   https://impfen-nein-danke.de/u/robert-o-young-dismantling-the-viral-theory.pdf#search='robert+young+dismantling+the+viral+theory

   De ce tin sa postez acest comentariu drept raspuns la afirmatiile de mai sus? Pentru a indica faptul ca este intr-adevar intemeiat sa ne ingrijoram de ce poate aduce acel nor de praf, insa pentru a sublinia apasat faptul ca pericolul nu consta in ”virusii care sa ne infecteze” (caci un virus e un produs metabolic secundar fara nici o putere activa el in sine) ci in toate toxinele si poluantii care ne vor imbolnavi ele insele, inducand o reactie de interventie din partea microzimele noastre asa cum am cautat sa descriu mai sus (ducand la produsi metabolici otravitori pentru tesuturi, stare de inflamatie etc).

   Se impune deci echiparea cu filtre eficiente de aer! Recomand de asemenea tuturor celor ce au rabdarea sa citeasca aceste randuri sa studieze piata producatorilor de dispozitive de protectie impotriva radiatiei electromagnetice, cu care vom fi bombardati de statiile 5G ce le vor fi montat baiatii pana sa ne dea drumul din custile ”izolarii responsabile ca sa nu ne infectam semenii”. In masura in care primeste Saccsiv ideea si i se pare sanatoasa, l-as indemna si l-as ruga chiar pe el ca intr-o rubrica cat de scurta sa indemne publicul cititor al blogului sa ia serios in considerare necesitatea unor asemenea mijloace de protectie impotriva poluarii (chimice si electromagnetice). Nu de alta, dar randurile astea poate nici nu le mai citeste altcineva in afara de fratele Saccsiv. Inainte sa inchei, primiti rogu-va cateva sugestii de producatori de dispozitive de protectie:

   https://www.airestech.com/

   https://www.safespaceprotection.com/products/

   https://www.emf-harmony.com/

   https://shop.earthcalm.com/EarthCalm-EMF-Protection-Technology

   https://www.blushield-us.com/?v=7516fd43adaa

   Doamne ajuta!

   Apreciat de 1 persoană

   • safimvigilenti said, on martie 27, 2020 at 11:37 pm

    multumim pt link-uri, sper sa gasim vreme sa le studiem

    Apreciază

 2. Mihai said, on martie 27, 2020 at 12:35 pm

  Am un prieten cu o sensibilitate olfactivă mai mare decât a mea. Semnificativ mai mare, aş putea spune. Omul mi-a zis: există ceva în aer ! Nu de azi sau de ieri, ci de două săptămâni !

  Am intâlnit pe net ipoteza unora că se dă cu gaz sarin în atmosferă. Sarin este gaz de luptă, cu care s-a dat în Japonia în anii 90. E celebru cazul cu acea sectă condusă de Yoko Asahara, condamnat la moarte de japonezi. În atacul respectiv au fost afectaţi vreo 6000 de japonezi, într-un metrou.

  Vedeţi că autorităţile s-ar putea să fie de bună credinţă la faza asta … când cei de la noi, şi conducătorii din alte ţări, le spun popoarelor să stea în casă, s-ar putea să urmărească binele oamenilor, cu adevărat … Trebuie să fim oameni obiectivi, impasionali, şi să acceptăm şi această posibilitate …M-am gândit înapoi la ce a fost, şi parcă mă înspăimântă când îmi amintesc îndemnul preşedintelui: ”Singurul mod de a ne proteja este să stăm în casă”.

  Această situaţie ridică o nouă posibilitate.

  Ipoteză:
  A început exterminarea umanităţii. Dar decizia au luat-o nu conducătorii popoarelor, nici nu sunt împlicaţi în vreun fel. O grupare aflată deasupra lor a început să reducă populaţia globului.
  Are sens să nu îi coopteze pe conducătorii locali, din cauza riscului de a trăda. Aceştia oricum nu ar fi acceptat aşa ceva, zic eu.

  În această ipoteză, lucrurile capătă conotaţii noi. Poate guvenanţii încearcă pe bune să îşi ferească popoarele de la moarte, prin statul în casă. În acest fel îşi protejează în mod direct oamenii, dar îşi uşurează şi munca de a-i prinde pe agenţii de la sol, în caz că acest gaz sarin (sau ce o fi) este eliberat de agenţi de la sol.
  Aşa înţeleg într-o altă cheie treaba cu declaraţiile. Îi reperează mai uşor pe eventualii intruşi.

  Viziunea acestui tip este că agentul patogen din atmosferă (pe care l-a simţit el) nu este virusul, ci este o substanţă care irită căile respiratorii. Virusul nu poate acţiona în corp decât dacă sunt iritate căile respiratorii, în opinia lui.

  Vă spun că omul nu prea intră pe internet, posteşte, e om al rugăciunii, se împărtăşeşte destul de des. Mi-a spus: stai în casă. Mai ales pe cei bătrâni îi îndeamnă să stea în casă.

  Problema din atmosferă nu a fost provocată de Dumnezeu dar este îngăduită de Dumnezeu, în viziunea lui.

  ”Vremea este să lucreze Domnul, că oamenii au stricat legea Ta (Psalm 118, 126)

  Cam asta am avut să vă spun despre acest subiect. Unii s-ar putea să mă suspecteze că sunt agent şi lucrez pentru guvern. Fiecare e liber să accepte sau nu ceea ce citeşte.

  Iertaţi-mă.

  Doamne, ajută !

  Apreciat de 1 persoană

 3. dante said, on martie 27, 2020 at 1:25 pm

  Intreb cititorii de pe aici daca ei au simtit urmatorul lucru?
  De vre-o 2 saptamini i-mi lacrimeaza ochii aproape zilnic cind ies afara, mentionez ca asta se intimpla numai afara, parca ar fi o reactie alergica. Intiplator sau nu, am alti doi oameni care se vaita si ei de aceeasi problema si ma gindeam azi ca nu cumva baietii dau cu niste chestii pe sus cu avioanele? Este foarte ciudat pentru ca eu nu am avut pina acum probleme cu ochii.

  Apreciază

  • NOMAD said, on martie 27, 2020 at 2:01 pm

   Da , frate si eu simt la fel, cum circul cu masina cum imi simt fata murdara imbacsita si ma ustura ochii si imi vine sa ma scarpin pe fata , tot asa intreb si eu apropiati daca au aceeleasi simptone… unii au unii nu
   Si inca ceva de vreo saptamana e o ceata in atmosfera , care nu se explica meteorologic…. a disparut cat a fost zapada , dar a aparut iar dupa ce sa topit zapada…

   Apreciază

  • tataia said, on martie 27, 2020 at 6:28 pm

   Cred ca e de mai bine de doua saptamini dar eu am o problema usor diferita. Cind ma trezesc ochiul sting imi este atiti de uscat incit atunci cind clipesc pleoapa pur si simplu imi zgirie globul ocular si este dureros. Clipesc de citeva ori si ochiul incepe sa imi lacrimeze dar senzatia de zgiriere persista inca 2-3 ore dupa ce m-am trezit. Mentionez ca este vorba doar de ochiul sting. NU am nici o problema la dreptul. Hai ca am inceput sa ne plingem ca doua babe care se lauda care din ele are o boala mai ciudata.

   Apreciază

 4. Ionel said, on martie 27, 2020 at 1:55 pm

  Foarte interesant de vreo cinci ani la rând la sfârşitul lui martie avem un nor de praf peste Romania!!!

  Apreciază

 5. Stefan said, on martie 27, 2020 at 3:20 pm

  O ipoteza e ca ce se imprastie in aer sunt nanoboti care sunt sprayati mai puternic decat prin chemtrails. Acestia pot sa interactioneze mai puternic in campul 5G. De ce s-a spus ca a fost asa mare dezastru si s-au luat masuri dictatoriale tocmai in tarile care au implementat in 2019 5G pe scar larga (Romania, Coreea de Sud, SUA). Si in Italia se instaleaza pe repede inainte antenele 5G.

  Apreciază

  • un marunt said, on martie 27, 2020 at 4:47 pm

   Frate Saccsiv, ingaduie-mi sa revin cu inca un comentariu pe aceeasi tema a pricinii ”infectarilor”. In cat priveste ipoteza cu gazul sarin, desi nu sunt specialist nici in medicina nici in armament militar, totusi din cate stiu el impune folosirea unor antidoturi foarte specifice (care se injecteaza) pentru a contracara actiunea si a redresa starea celui expus la acest gaz. Prin urmare, daca e sa admitem ca au existat si in provincia cu pricina din China precum si in alte tari oameni care s-au ”vindecat” din randul celor declarati ca fiind imbolnaviti, cu siguranta nu ar fi putut fi vindecati (sub ipoteza ca agentul pricinuitor ar fi gazul sarin) DECAT prin interventia cu acele antidoturi specifice, in asa fel incat doctorii respectivi care au preluat cazurile respective si-ar fi dat imediat seama ca au de-a face cu gaz sarin (caci mai intai trebuie sa-l identifice ca sa stie ce antidot sa administreze pentru a putea recupera pacientul). Ceea ce, sub aceasta ipoteza operativa de gaz sarin, ar insemna ca mai toti doctorii de la care a venit vreun raport de ameliorare a situatiei bolnavilor tratati ar fi cu totii complici in aceasta schema, ei stiind ca de fapt despre gaz sarin e vorba, insa pacalindu-ne pe noi la televizor. Nu e chiar plauzibil, pentru ca totusi de bine de rau, chiar daca or fi ei spalati pe creier din facultate cu false teorii pasteuriene si cu falsa idee ca ”vaccinurile ne izbaveste de toate infectiile (agramatism voit!)”, nu cred ca ar fi cu totii atat de gaunosi la suflet incat sa nu acuze clar gazul sarin de cauzarea problemei daca asa ar sta lucrurile.

   Cu alte cuvinte, lucrarea s-a lucrat as zice cu niste poluanti mult mai subtili, care sa treaca cu succes nedetectati pe sub nasul doctorilor ”formatati” ei cu teorii tampe despre ”imbolnavirea prin germeni” inca din facultate. Si in acest sens, dupa cum au sesizat toti ceilalti frati, acesti poluanti subtili exista si fara indoiala ca cerurile ne sunt stropite cu asa ceva. Pe cat se poate fratilor inarmati-va cu purificatoare de aer, precum si cu suplimente de tip zeolit, care sa cheleze organismul de metale grele.

   Doamne ajuta!

   Apreciază

   • Angelica B. said, on martie 27, 2020 at 11:20 pm

    @ un marunt
    1. Teoria cu gazul sarin, că a fost un accident (povestea cu soldaţii americani infectaţi), nu prea ţine. Că a fost dat intenţionat, poate, dar nici aşa. Păi atunci de ce s-a mai făcut simularea de pandemie la New York în septembrie 2019? Folosirea gazului sarin sau a ceva mai subtil sub forma unei arme biologice este o chestiune colaterală. Miza lor este clară: scenariul pandemiei pentru a împuşca mai mulţi iepuri dintr-un foc – impunerea vaccinării obligatorii (folosirea vaccinului cu implantul pregătit deja de Bill Gates), criză economică, dispariţia banilor cash, controlul populaţiei etc.
    2. Aviz: Suplimentele de tip zeolit de pe piaţă sunt false. U.E. a pus monopol pe zăcămintele de zeolit din Bosnia-Herţegovina (parcă pe acolo se află singurele zăcăminte adevărate) şi le foloseşte, probabil doar pentru elite, iar tot ce există pe piaţa, la noi, în Europa sau în lume sunt produse contrafăcute.

    Apreciază

 6. Max said, on martie 28, 2020 at 9:37 am

  Nu vorbade sarin.Sarinul, ca și celelalte gaze de lupta neuroparalizante, are efect doar în conce.ntrații mari, care se pot realiza numai în spații inchise.De aceea, au ales metroul Tokio și New York pentru atac.Gazul respectiv are miros specific, nicidecum nu este inodor, ca sa dea simptomele suferite de unii mai sensibili. Căutați în alta parte răspunsul, cu siguranță, agentul este răspândit aerian,prin chemtrails.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: