SACCSIV – blog ortodox

Video: Vladimir Putin in vizita la un spital cu bolnavi de coronavirus

Posted in SPITALUL, virus, Vladimir Putin by saccsiv on martie 25, 2020

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Kora said, on martie 25, 2020 at 8:46 pm

  Lucrez in domeniu, toate izoletele prezentate la TV par a fi goale in cel mai rau caz cu un manechin, nu poti manevra cu atata lejeritate greutatea unui om, (efotul depus este considerabil la orice miscare ). Exemplu: de la min 1:31 cel din dreapta fata nu are nici o problema sa „zdruncine” singur cu o mana „pacientul”.
  https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/video-armata-a-iesit-pe-strazi-imagini-din-piata-unirii-din-bucuresti-1280973

  Apreciază

  • Riko said, on martie 26, 2020 at 12:53 am

   Asta pentru ca chiar era goala. Acolo baga izoleta goala in ambulanta atat.

   Apreciază

 2. mircea.v said, on martie 25, 2020 at 9:01 pm

  Referitor la declaratia cu deplasarile, poate ma lamureste si pe mine cineva. Daca eu vreau sa plec in alta localitate, avand unul din motivele personale mentionate in declaratie, se poate si mai multe zile, sau doar in ziua respectiva „intre orele”. Ca in declaratie doar „intre orele” este mentionat, nu „de la data de – ora, la data de – ora”

  Apreciat de 2 persoane

  • Alexandru TM said, on martie 26, 2020 at 12:39 am

   @mircea.v

   In teorie daca ai sub 65 de ani si te deplasezi intre intervalul orar 6-22 cu un motiv intemeiat chiar si intre localitati , nu ar trebui sa ai probleme, la intoarcere iti trebuie alta declaratie, nu-i intereseaza unde inoptezi si cat stai atata timp cat nu esti pe strada in intervalul interzis. Numai vezi ce scrii acolo, am auzit de la unii ca pot verifica si adresele sau nr de telefon de la adresele de destinatie , in unele cazuri pt validitate sau veridicitate. Deci cu atentie.

   Mantuire

   Apreciază

  • gheorghe said, on martie 26, 2020 at 9:10 am

   Eu nu sint in tara si nu am de ce si cand sa folosesc astfel de declaratie…
   Incerc, daca nu e cu suparare sa spun ce am inteles eu ca ar fi „bun” pentru situatia prezentata:
   1. deplasare pe timp de noapte nu se poate – inseamna ca nu poate fi prevazut un interval care depaseste ora 22 sau incepe inainte de ora 6. (parca astea sint orele, da?)
   2. Declaratia se refera la deplasare si activitate, nu se refera la sedere.
   O declaratie se va folosi pentu „dus” … cu intervalele legale.
   O a doua declaratie se va folosi opentru „intors”.
   3 Activitatea pentru motivul de „dus” este ceea ce vrei sa faci acolo: „sa ingrisjesc pe tata”, „sa repar reteaua de apa de la fiul meu”, … s.a.m.d.
   4 Activitate pentru motivul de „intors” este mai simplu – intoarcerea acasa pentru respectarea conditiilor legale de izolare.

   Apreciază

  • Angelica B. said, on martie 26, 2020 at 9:48 am

   „Fiţi înţelepţi ca şerpii şi blânzi ca porumbeii” (Mt. 10, 16). Eu cred că Declaraţia în sine trebuie să sune cât mai evaziv, fără „intervale”, fără „ore”. Comentatorii care se referă la orele 22 şi 6 uită că articolele 4 şi 5 din Ordonanţa militară nr. 2 au fost abrogate (prin Ordonanţa militară nr. 3). Eu folosesc un gen de Declaraţie unde nu apare nici un „interval” sau „ore”. Îţi recomand să bifezi căsuţa (aşa o am eu în Declaraţia mea) „deplasare pentru asigurarea asistenţei pentru persoane în vârstă, vulnerabile sau pentru însoţirea copiilor”, că nu trebuie să dai alte amănunte acolo. Dacă bifezi căsuţa „deplasare pentru rezolvarea următoarei situaţii urgente” trebuie să dai mai multe detalii. Eu scriu la traseu: Domiciliu-(adresa de destinaţie)-retur. Deocamdată nu m-a oprit nimeni. Mergem şi cu „Doamne ajută” înainte. Cică unii poliţişti opresc şi cer să vadă cum te protejezi, dacă ai mănuşi, mască şi spirt la tine. Atenţie, se pot trece la motive de deplasare şi „activităţile agricole” (adică locuieşti undeva, dar ai un teren agricol în altă parte la care trebuie să ajungi). Ţi-aş da un model de declaraţie al meu dar nu am o adresă de e-mail a ta.

   Apreciază

  • mircea.v said, on martie 26, 2020 at 2:17 pm

   Multumesc pt raspunsuri!

   @Angelica B, vezi sa nu fie un model vechi ceea ce ai tu. Cauta pe pagina mai. Militianul acum e cel mai cocos, si nu prea sta la discutii.

   Apreciază

   • Angelica B. said, on martie 27, 2020 at 8:06 pm

    @ mircea.v
    Noile tipuri de declaraţii, cu sigla guvernului, nu mai prevăd intervalul sau orele de desfăşurare. În schimb, nu mai există o rubrică privind „alte situaţii de urgenţă”. Totodată, şi asta mi se pare important din punct de vedere juridic, nu mai apare nici textul cu articolul din Codul Penal privind falsul în declaraţii. Ca atare, întrucât în ordonanţele militare nu există vreun articol privind amenzi sau contravenţii (şi am înţeles că nici nu au voie să treacă aşa ceva acolo), mă întreb: pe ce bază legală ar putea poliţiştii să amendeze acum oamenii? Care este încadrarea legală pe care ei o trec în Procesul Verbal de contravenţie? Din acest punct de vedere, el ar putea fi atacat foarte uşor în instanţă. Mi se pare o chestiune foarte importantă acest aspect: este cumva o scăpare a legii? Sau este o portiţă de scăpare pe care ne-o lasă la îndemână Dumnezeu?

    Apreciază

 3. pamaio said, on martie 25, 2020 at 9:28 pm

  Pr.athonit Pimen Vlad

  Apreciază

  • Kleomenis said, on martie 26, 2020 at 11:27 am

   Beau athonitii cafele ca turcii. Tigara le mai lipseste…
   Pimene, opreste pomenirea lui Bartomeu, altfel vine covid19 si peste sfintia ta!

   Apreciat de 1 persoană

 4. pamaio said, on martie 25, 2020 at 10:00 pm

  Apreciază

 5. infiniteladder said, on martie 25, 2020 at 10:03 pm

  Ce parare au cei de la Forumul Economic Mondial despre „teoriile conspiratiei”: Conspiracy theories can be very harmful for society. Not only can they influence people’s health choices, they can interfere with how different groups relate to each other and increase hostility and violence towards those who are perceived to be “conspiring”. So as well as acting to combat the spread of the coronavirus, governments should also act to stop misinformation and conspiracy theories relating to the virus from getting out of hand.
  https://www.weforum.org/agenda/2020/03/coronavirus-conspiracy-theories-false-information-coid19-health/

  Apreciază

  • Mario said, on martie 26, 2020 at 9:59 am

   Ne intoarcem pe timpul comunismului unde minciuna de stat trebuie aparata cu ciomagu, pt ca adevarul daca e adevar nu se impune niciodata cu bata… Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea rabdarea si credinta Sfintilor ca prigoana e la usa.

   Apreciază

 6. gabimdi said, on martie 25, 2020 at 10:07 pm

  Imi place foarte mult de Putin!

  Apreciază

  • Riko said, on martie 26, 2020 at 12:55 am

   Care dintre ei?

   Apreciat de 1 persoană

   • Mario said, on martie 26, 2020 at 10:00 am

    Buna intrebare Riko :)) raspunsul corect e cel de dinainte de 2009 care nu mergea in sua nu se intalnea cu sionisti ci mergea doar prin china, india, iran venezuela

    Apreciat de 1 persoană

 7. infiniteladder said, on martie 25, 2020 at 10:19 pm

  Va aduc la cunostiinta ceva interesant, exista un grup de lucru denumit „East StratCom Task Force” (https://en.wikipedia.org/wiki/East_StratCom_Task_Force), creat de Consiliul European pentru a combate „dezinformarea Rusiei”.Sa va dau exemplu un articol elocvent de actualitate: https://euvsdisinfo.eu/report/2011s-movie-contagion-is-a-perfect-clue-that-coronavirus-is-american/

  Apreciază

 8. "corona" 2011 said, on martie 25, 2020 at 11:48 pm

  Ia uite ce spunea Vadim Tudor în 2011 la Antena 3:

  https://actadiurna2016.wordpress.com/

  Apreciază

 9. Un om said, on martie 26, 2020 at 1:20 am

  FOARTE IMPORTANT și EXTREM DE GRAV!
  1. Zice și de ce nu pot ieși din casă cei peste 65 de ani: https://www.youtube.com/watch?v=WU-tKc_jP8A
  2. Minutul 9:20 (dreapta -14:53): https://www.facebook.com/ObservatorAntena1/videos/237942973997880
  3. https://www.activenews.ro/stiri/Victor-Costache-Toti-bucurestenii-vor-fi-testati-pentru-coronavirus-160714
  Din acestea rezultă ceva cumplit: Se pare că se dorește ca anumite categorii de oameni (bătrânii, dar poate și copiii pentru vaccinare obligatorie) să fie scoși (eventual cu forța) din locuințe pentru a fi duși altundeva. Probabil că pe bătrâni statul îi urăște pentru că se opun mizeriilor sexuale! Se dorește și educație sexuală obligatorie!

  Apreciază

 10. Nelutu said, on martie 26, 2020 at 9:38 am

  Putin este un adevarat patriot,iubitor de neam si tara!Sa–i dea D-zeu sanatate si putere !De un asemenea presedinte au nevoie romanii,nu de un sas nemernic,dusman al romanilor,vinzator de neam si tara!

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: