SACCSIV – blog ortodox

Trump nu mai vrea prelungirea izolării: Riscăm să pierdem mai multe persoane aruncând ţara într-o recesiune gravă sau într-o depresiune

Posted in SUA, virus by Vali on martie 25, 2020

Sursa: https://flux24.ro/trump-nu-mai-vrea-prelungirea-izolarii-riscam-sa-pierdem-mai-multe-persoane-aruncand-tara-intr-o-recesiune-grava-sau-intr-o-depresiune/

Donald Trump looks out at Lake Michigan during a visit to the Milwaukee County War Memorial Center in Milwaukee, Wisconsin. REUTERS/Eric Thayer

Preşedintele american Donald Trump a avertizat marţi cu privire la riscul prelungirii măsurilor de izolare pentru limitarea răspândirii epidemiei COVID-19 în SUA, izolare care a aruncat economia americană în criză şi care ar putea ”distruge” ţara, transmit AFP şi DPA.

‘Se poate distruge o ţară închizând în acest fel”, a explicat liderul de la Casa Albă pentru Fox News, indicând că săptămâna viitoare va evalua efectele perioadei de izolare recomandată de 15 zile.

Trump a estimat că o o ”gravă recesiune” ar putea face mai multe victime decât noul coronavirus în SUA şi şi-a exprimat dorinţa ca activitatea economică să poată fi reluată cât mai rapid.

‘Putem pierde un anumit număr de persoane din cauza gripei. Dar riscăm să pierdem mai multe persoane aruncând ţara într-o recesiune gravă sau într-o depresiune”, a continuat liderul american, care a evocat posibilitatea a ”mii de sinucideri”.

”Trebuie să ne întoarcem la muncă mult mai repede decât cred oamenii”, a spus Trump, care a avansat data de 12 aprilie, când catolicii şi protestanţii sărbătoresc Paştele din acest an. ”Mi-ar plăcea să avem ţara redeschisă până la Paşte”, a afirmat preşedintele SUA.

Epidemia COVID-19 a cauzat în SUA moartea a 600 de persoane, iar aproximativ 50.000 de cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost confirmate, a anunţat marţi seara Universitatea Johns Hopkins.

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a spus că observă o „accelerare foarte extinsă” a contaminărilor cu noul coronavirus în Statele Unite, care “au potențialul” de a deveni noul epicentru al pandemieitransmite Radio Europa Liberă.

85% din noile cazuri confirmate în ultimele 24 de ore sunt din Europa și Statele Unite, a declarat jurnaliștilor, la Geneva, purtătoarea de cuvânt a OMS, Margaret Harris, precizând că, dintre acestea, 40% sunt din Statele Unite, relatează Reuters.

Luni, guvernatorii altor câteva state americane s-au alăturat grupului tot mai numeros al celor care dau curs recomandărilor autorităților sanitare și le cer locuitorilor să stea acasă pentru a încetini răspândirea infecției. Președintele Donald Trump a dat însă cu totul alt semnal, spunând la o conferință de presă, luni, că “America va fi deschisă din nou și în curând”. În Statele Unite, erau confirmate, luni, 42 de mii de cazuri de contaminare și cel puțin 559 de decese. La scară globală, s-au înregistrat aproximativ 392 de mii de cazuri de contaminare și peste 17 mii de morți, potrivit site-ului worldometers.info.

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  • nenimenea said, on martie 25, 2020 at 8:36 pm

   Motiv pt. interzicerea totala a activitatii Bisericii,slujbe,spovedanii,impartasanii chiar si cele care se mai puteau face…

   Apreciază

 1. vasile said, on martie 25, 2020 at 5:11 pm

  Oricum in SUA sunt foarte putine persoane decedate, raportat la nr. de îmbolnăviri care cu siguranta si el este mai mic decat cel real. Foarte bună inițiativa președintelui Trump

  Apreciază

 2. infiniteladder said, on martie 25, 2020 at 6:10 pm

  Desi consider ca si Trump nu face execeptie in privinta alegerii sale la conducerea SUA de elitele globaliste tind sa cred ca are dreptate in ceea ce spune.

  Apreciază

 3. Duhul Căpitanului said, on martie 25, 2020 at 6:54 pm

  @Mihai,ecumenisti…

  Apreciază

 4. Magda said, on martie 25, 2020 at 9:14 pm

  Despre cip-are:
  Donald Trump – You will Receive the Mark of The Beast by 2020!
  MANY WILL DIE!
  CALM (?!?) BEFORE THE STORM!

  RFID CHIP is coming Mark of The Beast Trump’s GRAY STATE 2020

  RFID CHIP coming Trump Demands I.D to buy GROCERIES!

  WE ARE ENTERING IN A CASHLESS SOCIETY
  (RFID CHIP) 2018-2019-ELITES PLAN FOR DE-DOLLARIZATION OF THE U.S. DOLLAR AND COMPLETE FINANCIAL COLLAPSE. World Moving to De-dollarize?

  RFID Chip (2018-2019)⚠️- 666 Mark of the Beast Microchip in Humans (8)

  DON’T BE SCARED – BE PREPARED! THIS IS ACTUALLY HAPPENING ON EARTH!

  CLONING CENTER Tragedies

  Underground Bases And Cloning Centers

  New World Order (lb romana)

  Apreciază

 5. Magda said, on martie 25, 2020 at 9:15 pm

  E de anul trecut:

  Rabinul Chaim Kanievsky: MESIA va veni pana la viitoarele alegeri din Israel
  Rabin: Mesia a pornit duminică, va apărea de Purim și va ajunge la alegerile israeliene – 9 APRILIE
  De Adam Eliyahu Berkowitz 22 ianuarie 2019
  ”Într-adevăr, Domnul nu face nimic fără să fi descoperit taina Sa slujitorilor Lui, proorocii!” Amos 3:7 (Biblia israeliană) / (Biblia ortodoxă)
  Rabinul Chaim Kanievsky, unul dintre cei mai proeminenți rabini ai acestei generații, a făcut o declarație șocantă, susținând că Mesia va veni înaintea alegerilor viitoare din Israel. Mai mulți rabini au remarcat că ”e scris pe perete” (n.t. sensul este ca au remarcat avertismentele) și semnele că procesul care conduce până la Mesia a început deja … pentru cei care au ochii să le vadă.

  Rabinul Fish a relatat o întâmplare, care se spune chiar acum în cercurile Haredi din Israel. Un tânăr cărturar al Torah, din afara Israelului, a fost găzduit pentru Sabat în urmă cu câteva săptămâni, în casa unui adept al rabinului Kanievsky. Tânărul l-a vizitat pe Kanievsky în timpul Sabatului. El l-a întrebat pe rabin dacă să aplice pentru cetățenia israeliană, pentru a vota cu partidul Haredi în alegerile israeliene care au loc pe 9 aprilie.
  ”Nu este nevoie”, răspunse rabinul Kanievsky. ”Mesia va fi deja aici înainte de alegeri”.
  Tânărul nu a fost sigur că l-a auzit corect pe rabin, așa că, după ce a plecat din casă, l-a întrebat pe nepotul lui Kanievsky, la rândul său un rabin venerat, pentru a-i confirma răspunsul. Nepotul a intrat în camera rabinului și l-a întrebat din nou: ”Ar trebui ca tânărul să depună [actele] pentru cetățenie înainte de alegeri?”
  Rabinul Kanievsky a răspuns: ”I-am spus deja că nu este nevoie. Mesia va fi aici înainte de alegeri.”
  Rabinul Fish a fost de acord, subliniind că predicțiile profetice s-ar putea materializa în timp ce vor trece neobservate. Cu 8 zile în urmă, rabinul Fish a prezis că eclipsa de lună sângerie, care a avut loc duminică deasupra continentului american, ar fi un semn important, cu atât mai mult cu cât a coincis cu sărbătoarea evreiască Tu B’Shevat.

  De fapt, un bombardament fără precedent pe timpul zilei de duminică, de către forțele aeriene israeliene împotriva țintelor militare iraniene din sudul Siriei, a dus la intensificarea conflictului. Un general iranian a declarat că forțele sale sunt pregătite ”să distrugă Israelul”, iar ministrul israelian de informații a menționat situația ca o ”confruntare deschisă” cu Iranul.
  ”Mesia este deja activ în lume, dar nu toată lumea este dispusă să vadă acest lucru”, a spus Fish. „Unii oameni nu doresc să vadă acest lucru, indiferent de ce dovadă este prezentată. Dacă conflictul cu Siria se va dezvolta, va deveni clar că procesul lui Mesia a început de Tu B’Shevat”.
  Dacă această criză [politică] sau criza militară ne aduce laolaltă, rezultatul ar putea fi Mesia”. Declarația rabinului Kanievsky a fost discutată de asemenea de rabinul Matityahu Glazerson, expert în codurile Torah, într-un video recent. Folosind un program pentru Torah, care caută secvențe de litere echidistant în Biblie, rabinul Glazerson a făcut o căutare a unor expresii relevante privind anunțul lui Kanievsky. El a observat că termenul “יבוא משיח” (Mesia va veni) apare odată în Leviticul 23, alături de literele “תשעט”, însemnând anul evreiesc curent, 5779.

  Apreciază

 6. Iftime Dan Cătălin said, on martie 25, 2020 at 11:52 pm

  Gargară masonica de 2 lei… Să zapaceasca mintea omului, să nu știe omul ce să mai creadă, care cine-i.
  Știți tertipul american cu polițistul bun și polițistul rău.
  😁😁😁

  Apreciază

 7. Iulia said, on martie 26, 2020 at 12:55 am

  Simplitate, stil direct, pare sincer. Nu stiu cat de exacta si veridica e parerea lui insa cu siguranta are si o mare parte de dreptate.

  Apreciază

  • gheorghe said, on martie 26, 2020 at 9:38 am

   Nu se poate nega ce a vazut si ce a auzit – cred ca este sincer in ce spune.
   Cand – insa – ia in deradere sau exprima dezacordul despre ce nu cunoaste in mod direct, … e alta treaba.
   Sigur, nu ii vine lui sa creada ce vede pe internet; asta nu inseamna ca sint minciuni.
   Inseamna doar atat, ca nu poate crede ce afla si poate ca este frica de vina sau insuficienta informare.

   Apreciază

 8. Duhul Căpitanului said, on martie 26, 2020 at 11:17 am

  @raducu,adică, le-a trebuit ecumenism, acuma, poate se vor vindeca prin corona virus (de ecumenism)…

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: