SACCSIV – blog ortodox

De Buna Vestire, neamul romanesc intra in izolare fortata

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 25, 2020

Dupa cum stiti, aseara la ora 22 s-a dat Ordonanta Militara 3:

ORDONANTA MILITARA 3: Persoanele de peste 65 de ani vor putea ieși din casă doar între orele 11.00 și 13.00

Ce se aplica incepand de azi, de Buna Vestire. Ordonanta Militara 2 ne interzisese dinainte sa mai mergem la biserica, de acum nu vom mai putea merge nici pe langa ea. Vom auzi insa probabil clopotele:

Rugăciune comună la mijlocul zilei, în toată România

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. oarecare said, on martie 25, 2020 at 8:20 am

  ce ziceti de ce spune omul acesta, eu tind sa ii dau dreptate:

  Apreciază

  • GHEORGHE said, on martie 26, 2020 at 10:57 am

   V-am spus ca eu am primit un raspuns anonim pe net acum citeva luni prin care eram asigurat in urma modului meu de a comenta ca poporul roman ORTODOX RUGATOR are OMUL GENIAL, ORTODOX ADEVARAT SI PATRIOT capabil sa dea ADUNAREA la momentul potrivit, impreuna cu O ECHIPA BINE INSTRUITA PROFESIONAL pentru PRELUAREA ROMANIEI.
   POATE FI EL, ACEST OM.!DA, DOAMNE!
   DOAMNE, AJUTA-NEPE TOTI!
   CAutati ADEVARUL si ADEVARUL VA FA FACE LIBERI!
   AMIN!

   Apreciază

 2. Mario said, on martie 25, 2020 at 8:40 am

  Frate Vasile, sarutmana mult ca m ati pregatit sufleteste pentru ce este acuma in lume si ce are sa vina inca de acuma 10 ani. Acuma daca o luam pe firul logic al papusarilor gandul imi zice ca urmeaza proiectul unda albastra (Project Blue Beam) pentru ca sa i pacaleasca si pe crestini si pe evrei si pe musulmani si probabil si pe hindusi cu semnele venirii unui mesia, care noi stim ca e antihristul. Haideti sa le o luam cu un pas inainte si sa reamintim cititorilor de pe blog de articolele postate de acum 10 ani si sa ne pregatim putin ca vad ca multi ne am slabit si am si uitat ce ne asteapta.
  https://benjaminfulford.net/2020/03/23/project-blue-beam-full-steam-ahead-sit-back-and-enjoy-fake-armageddon-show/

  Apreciază

 3. Mario said, on martie 25, 2020 at 8:44 am

  Acuma putem vedea si conexiunea intre carnea fast food injectata cu antibiotice si planul papusarilor, toti cei ce au consumat carnuri fast food si au umplut organismul cu antibiotice astfel ca in caz de boala nici nu mai pot raspunde la ele.
  https://www.globalresearch.ca/coronavirus-linked-meat-industry-global-cases-accelerate/5707328

  Apreciază

 4. R said, on martie 25, 2020 at 9:36 am

  Creștinarea unui întreg popor, cel rus, a fost făcută de un singur conducător, cneazul Vladimir, chiar dacă această creștinare a avut bază la început scopuri geo-politice, strategice, etc. Rușii sunt creștini de o mie de ani.

  https://www.timpul.md/articol/cum-s-a-cretinat-rusia-46432html

  Românii sunt creștini de două mii de ani.

  Descreștinarea unui popor se face mai greu, dar nu e imposibil de realizat. Trebuie mai mult timp și mai mult efort din partea conducătorilor și a factorilor de decizie de sorginte eretică/atee/ păgână, mai multe războaie și revoluții, mai multe ocupații străine, și, în final, se obține rezultatul dorit: poporul este descreștinat.

  Vina nu este numai a factorilor de decizie, ci și a poporului care se leapădă de credința sa. Numai că lepădarea de credință, cel puțin în cazul românilor, nu s-a făcut brusc, ci s-a făcut treptat, treptat, imperceptibil, la presiunea vicleană a factorilor externi, în așa fel încât, acum, când ne confruntam deodată cu această situație nemaivăzută, constatăm că poporul credincios a ajuns o masă amorfă care nu-și mai apără credința, pentru că nu mai are ce apăra. Adevărul a ieșit la suprafață. E mai bine așa. Ninivitenii care erau sortiți pieririi, au fost iertați de Dumnezeu tocmai pentru că, în ciuda tuturor păcatelor, mai aveau credință, și așa au putut să se mobilizeze la rugăciune în fața primejdiei. Dar nu o rugăciune formală, ci una care a mișcat pe Dumnezeu în hotărârea Sa. Deci oamenii pot schimba cursul istoriei prin credința lor, și Dumnezeu îi ASCULTĂ.

  Cincizeci de ani de comunism au zdruncinat din temelii credința, și treizeci de ani de democrație a furiei libertăților fără limite – pe principiul fă ce vrei – după ieșirea din chinga comunistă, au adus poporul în pragul apostaziei. Cine s-a mai gândit la Dumnezeu când credința a fost înlocuită de goana după bani și de tehnica din ce în ce mai avansată, care l-a făcut pe om să se creadă dumnezeu.

  Credința este un proces de educare permanentă, nu e ceva ce pică de-a gata. Credința se educă în familie, la biserică, la școală, în societate, și se transmite din generație în generație. Asta cere efort, consecvență, implicare și responsabilitate. Vicisitudinile istoriei prin factorii de decizie eretici/atei/păgâni, pot face ca acest climat normal de transmitere a credinței prin educare să sufere rupturi, discontinuități și anomalii, și dacă oamenii nu mai primesc o educație religioasă sănătoasă, devin treptat indiferenți față de Dumnezeu, pentru că în școală nu se mai vorbește de Dumnezeu, pentru că biserica e prigonită și nu mai catehizează tineretul așa cum trebuie. Ultima redută a fost familia. Poate de aceea este și cea mai prigonită și supusă unor atacuri de neimaginat, pentru că prin familie se transmit acele valori morale creștine care fac un popor să nu piară. Dar familia singură atacată din toate direcțiile nu poate face totul într-o societate din care Dumnezeu a fost scos cu forța în ultima sută de ani, în care în cultura și educația unui popor nu se mai vorbește de Dumnezeu, și în care biserica nu a făcut suficientă misiune în ultimi treizeci de ani.

  Ce viitor poate avea un popor care strigă că vrea spitale, nu catedrale, care este preocupat în mod obsesiv de sănătatea trupească și deloc de sănătatea sufletească, pe care o poate obține doar prin Tainele Bisericii. Dacă conducătorii și preoții bisericii nu mai slujesc Sfintele Slujbe din cauza unei boli, și închid bisericile de frica contaminării, avem ceea ce merităm. Orice credincios ar trebui să știe că în Sfântul Potir nu e vin, apă și pâine, ci chiar, la propriu, Trupul și Sângele Fiului lui Dumnezeu, care a pătimit, a fost răstignit, a murit și a înviat pentru păcatele noastre, și pentru a ne deschide din nou ușa raiului. Așadar nu există boală care L-ar putea învinge pe Dumnezeu, și numai Dumnezeu este Acela care ne vindecă de orice boală, chiar dacă cu aceeași linguriță se împărtășesc oameni fără număr. Și cine zice altfel e blasfemie în fața lui Dumnezeu. Asta este singura șansă sigură de salvare din orice epidemie și pandemie.

  În acest context închiderea bisericilor nu are nici un sens. Cei care au făcut-o știu asta, și probabil că și-au asumat deplin în fața lui Dumnezeu toate responsabilitățile ce decurg de aici, dar poporul, care s-a îndepărtat de credință nu mai știe că prin acceptarea fără nici o reacție închiderii bisericilor a renunțat la singurul ajutor adevărat pe care-l putea avea. A rămas astfel singur și descoperit în fața răutăților acestei lumi nemiloase, care acum vor avea și mai multă forță de atac prin înșelare, minciună și distrugere.

  Apreciază

 5. ciprian p. said, on martie 25, 2020 at 10:52 am

  Apărătoare Doamnă, pentru biruin­ță, mulțumiri, izbăvindu-ne din ne­voi, aducem ție, Născătoare de Dum­ne­zeu, noi, robii tăi. Ci, ca aceea ce ai stăpâni­re nebiruită, izbăvește-ne din toate ne­­voile, ca să strigăm ție: Bu­cură-te, Mireasă, pururea Fecioară!

  Rugăciune către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu

  O, Preasfântă Născătoare de Dum­ne­zeu, Fecioară stăpână, ceea ce ești mai înaltă și mai presus decât îngerii și arhanghelii și mai cinstită decât toa­tă făptura; mirarea cea mare a în­ge­ri­lor, propovăduirea prorocilor, po­doa­ba cea aleasă a arhanghelilor, întă­rirea cea tare a mucenicilor, lauda cea preamărită a apostolilor, povățuitoa­rea cea tare a călugărilor, înfrânarea cea tare a postitorilor, curăția și slava fecioa­re­lor, veselia cea lină a mai­ci­lor, în­țe­lep­ciunea și învățătura prun­ci­lor, câr­muitoarea săracilor și a vădu­velor; îmbrăcăminte celor goi, sănă­tate celor bolnavi, izbăvire celor ro­biți; liniște celor de pe mare, liman bun celor înviforați, povățuitoare ne­os­te­nită ce­lor rătăciți, mergere ușoară celor călă­tori, odihnă bună celor oste­niți, aco­pe­rământ și scăpare celor asu­priți; nădejde celor fără de nădejde, ajută­toare celor lipsiți; celor săraci bo­găție neîmpuținată, celor întristați de-a pururea mângâiere, celor pe care nu-i iubește nimeni iubire cu smerenie; ce­lor păcătoși mântuire către Dum­­ne­zeu; tuturor creștinilor ocrotire tare, a­ju­tătoare nebiruită și folo­si­toare.

  Prin tine, Cel nevăzut S-a făcut văzut, pentru care aducem rugăciune ție noi, robii tăi, Doamna noastră. O, preamilostivă împărăteasa a Luminii ce­lei înțelegă­toare și preamărită, care ai născut pe Împăratul nostru, Hristos Dumnezeu, Cel ce dă viață tuturor, ceea ce ești slăvită de cele cerești, minte înge­rească, stea cu totul luminoasă și mai sfântă decât toți sfinții; împărăteasa împăraților, Stăpâna tu­turor făpturilor, Fecioară încuviințată de Dumnezeu, Mireasă nestricată, pa­lat al Preasfân­tului Duh, tron de foc al Împăratului celui nevăzut, chivot ce­resc, purtător al Cuvântului lui Dumnezeu, căruța cea în chipul focului; odihna Dumne­zeului celui viu, zămislirea negrăită a tru­pului lui Hristos, cuibul Vulturului ce­resc, turtureaua cea cu bună glă­suire, porumbița cea preabună, lină și fără de răutate; Maică iubitoare de fii, adân­cul milelor, picătura care risipești mâ­nia lui Dumnezeu, adâncimea cea ne­mă­surată, taina cea negrăită, minu­nea cea neștiută, minune nespusă;

  Bi­serică nefăcută de mână omenească a Însuși Împăratului tuturor veacuri­lor; tămâia cea cu bun miros, veșmânt cinstit, porfiră de Dumnezeu țesută, Rai sufle­tesc, odrasla pomului celui de viață purtător, floarea cea preafrumoa­să, care ai înflorit nouă veselia ce­reas­că, strugurele mântuirii noastre, paha­rul Împăratului Ceresc, întru care s-a dres de la Duhul Sfânt vinul harului Celui neîmpuținat; solitoarea legii, înce­pă­tura credinței celei adevărate a lui Hristos, turnul cel neclintit, pieirea ere­ticilor, sabia mâniei lui Dumnezeu îm­­po­triva tu­turor celor nelegiuiți; în­grozire diavolilor, biruință în războaie, păzi­toare adevă­ra­tă tuturor creștinilor și lumii încre­din­țată mântuire.

  O, întru tot milostivă Doamnă Fecioară, Stă­pâ­nă Născătoare de Dumnezeu, auzi-ne pe noi cei ce ne rugăm ție și arată mila ta poporului drept-credincios; roagă pe Fiul tău să ne izbăvească de tot răul. Și păzește locașul acesta și toate orașele și satele creștinești și tot po­porul cel bine-credincios, care scapă la tine și cheamă numele tău cel sfânt, de toate năpas­tele, de boală, de cutremur, de po­top, de foc, de sabie, de venirea altor neamuri asupra noastră și de răz­boiul cel dintre noi, de toate durerile și tot ne­cazul. Ca să nu fie îm­puținați robii tăi nici cu răni, nici cu îngrozire, nici cu moarte, nici cu dreapta mânie a lui Dumnezeu; ci îi păzește și îi mântuiește cu mila ta, Doamnă, ceea ce te rogi pentru noi și pentru buna întocmire a văzduhului, spre vremi adu­cătoare de roadele cele de folos, pe care le dăruiești nouă. Izbăvește, ridică și miluiește din toate nevoile, Stăpână preami­los­tivă, Năs­că­toare de Dumne­zeu prea­lă­udată, pe cei ce sunt în primejdii. Adu-ți aminte de robii tăi și nu trece cu vederea lacrimile și suspi­narea lor; ci ne înno­iește pe noi cu bunătatea ta, ca să ne mângâiem cu mul­țumire, aflându-te pe tine ajută­toa­re. Milostivește-te, Doam­nă Prea­cu­rată, spre ajutorul po­po­rului celui binecredincios.

  Nădej­dea noastră, adu­nă pe cele risipite: pe cei rătăciți pe cale povățuiește-i, pe cei căzuți de la dreapta credință iarăși la credință întoarce-i, pe cei bătrâni sprijinește-i, pe cei tineri îi învață, pe prunci hrănește-i și preamărește pe cei ce te preamăresc; dar, mai ales, păzește Sfântă Biserica Fiului tău și o ferește întru lungime de zile.

  O, milostivă și preaîndurată Îm­pă­răteasă a Cerului și a pământului, Născătoare de Dumne­zeu, pururea Fecioară, miluiește cu mij­lo­cirea ta po­porul drept-credincios și toată drept-credincioasa creștinătate. Păzește-o sub acoperământul milei tale, apăr-o pe ea cu cinstitul tău aco­pe­rământ și roagă pe Hristos, Dumne­zeul nostru, pe Care mai presus de fire L-ai întrupat, să ne încingă pe noi cu putere de sus, ca să ne putem apăra împotriva vrăjmașilor ce se luptă îm­potriva noastră.
  Caută spre noi toți cu folosința ta cea preamilostivă, ridică-ne pe noi din adâncul păcatelor și ne luminează ochii inimii spre cău­ta­rea mântuirii. Milostivă fii nouă aici, iar la înfricoșătoarea Judecată, pe Fiul tău pentru noi roagă-L. Pe cei care s-au mutat întru dreaptă credință, din această viață în cea veșnică, îm­preună cu în­gerii, cu arhanghelii și cu toți sfinții, împărtășește-i ca să stea de-a dreapta Fiului tău și Dumnezeu; și prin rugăciu­nea ta învrednicește pe toți ortodocșii creștini să viețuiască cu Hristos, și cu bucurie în locașurile în­ge­rești să se desfăteze.

  Că tu ești, Doam­nă, slavă a celor cerești și ajutătoare a pă­mântenilor; tu ești nădejdea și fo­lositoarea tuturor celor ce aleargă la tine și cer ajutorul tău cel sfânt; tu ești rugătoarea cea fier­binte către Fiul tău și Dumnezeul nostru, că rugăciunile Maicii mult pot spre îmblânzirea Stăpânului. Și, cu a ta mijlocire, în­drăznim să ne apropiem de sfântul altar, de harul preasfintelor și de viață făcătoarelor Taine, deși sun­tem ne­vrednici. Pentru aceea, și pe icoană văzând chipul tău cel întru tot cinstit și pe Cel Atotțiitor cu mâna ținând, ne bucurăm noi păcătoșii și, cu umilință căzând, pe acesta cu dragoste și cu frică îl sărutăm, așteptând, Doam­nă, prin sfintele și de Dumnezeu primitele tale rugăciuni, să ajungem la cele cerești ale vieții celei fără de sfâr­șit, și să stăm fără de rușine în ziua Ju­decății de-a dreapta Fiului tău și Dum­ne­ze­ului nostru, slăvindu-L pe El îm­pre­ună cu Cel fără de început al Lui Pă­rinte și cu Preasfântul și Bunul și de viață făcă­torul Lui Duh, acum și puru­rea și în vecii vecilor. Amin

  Apreciază

 6. vlad tepes said, on martie 25, 2020 at 12:48 pm

  Dupa ce autoritatile romane vandute(de fapt, antiromane) au lasat sa intre aproape toti diasporezii infectati(avand ordine clare dinafara, in acest sens), fara a inchide in prealabil frontierele, acum Plavanul trimite peste noi armata total masonizata la varf si Militia lui Garcea-Vela, nu ca sa ne apere asa cum ar fi normal, ci ca sa ne bage ca pe niste sclavi-zombi in Ghetouri! Nu inainte de a inchide Bisericile si a interzice Sfintele Taine! Ar fi unic in Istoria acestui neam si totodata visul globalistilor oculti! Practic, avand ca pretext acest Coronafâs mai slab decat o gripa, Iudele autohtone scuipa asupra propriului popor, si in acelasi timp il si deposedeaza de drepturile lui fundamentale, avand in spate, din pacate, o masa uriasa si amorfa de conationali spalati pe creier sau cretini cu acte, care le sprijina masurile naziste! Evident ca, toate masurile astea specifice teroarei iacobine ii exclud pe „smecherii” statului(legitim sau subteran), ele fiind doar pt „pulime”! O sa vedeti ca o sa iesim fara multe victime din criza asta artificiala generata de Coronafâs, dar o sa intram apoi brusc intr-o criza groaznica economico-financiara si alimentara, care de data asta va fi mortala pt majoritatea populatiei! Mai ales ca va fi dublata de revolte si miscari sangeroase de strada, gherile urbane si eventual, lovituri de stat, pe fondul disolutiei autoritatilor vandute si antinationale, pt ca la roman nu conteaza atunci cand ii ataci drepturile fundamentale, credinta si traditiile, ci doar atunci cand ii ataci buzunarul si matzul! In acele zile fierbinti nu va exista mila si indurare, dupa cum spune si profetia pustnicului Zosima din Rarau!

  Apreciat de 1 persoană

 7. Mihai said, on martie 25, 2020 at 12:50 pm

  Se spune ca in Italia/2019 , 70% s-au vaccinat împotriva gripei, tot in același an au introdus 5G..iar acum vedem concluzia

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: