SACCSIV – blog ortodox

Albert Pike (mason grad 33) despre cumplita si sangeroasa revolutie ce-l va precede pe ANTIHRIST

Statuia lui Albert Pike la Washington DC. Foto: https://en.wikipedia.org/wiki/Statue_of_Albert_Pike

Antihristul nu va stapani peste o omenire atee. Iata ce spunea Cuviosul Serafim Rose:

„De ce vor dori toţi cei din lumea întreaga să se închine lui? Evident, fiindcă este ceva în el ce corespunde cu ceva din noi. Iar acest ceva este lipsa lui Hristos din noi înşine. Dacă ne vom închina lui (ferească Dumnezeu!), va fi pentru că vom simţi o atracţie către un lucru exterior, care s-ar putea să semene a creştinism, de vreme ce antihrist înseamnă cel ce este în loc de Hristos, sau seamănă cu Hristos.”

Cum se va petrece insa aceasta, intr-o lume pe care deocamdata o vedem limpede ca-i stapanita de atei?

Albert Pike a dat raspunsul inca din secolul 19:

“Vom dezlănțui nihiliștii și ateii și vom provoca un formidabil cataclism social, care în toată grozăvia sa va arăta în mod clar națiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei și a turbulențelor celor mai sângeroase.

Apoi peste tot, cetățenii, obligați să se apere de minoritatea mondială a revoluționarilor, îi vor extermina pe acei distrugători ai civilizației și mulțimea, dezamăgită de creștinism, ale cărei spirite deiste vor fi din acel moment, fără busolă sau direcție, nerăbdătoare pentru un ideal, dar fără să știe spre ce să-şi manifeste adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adusă în cele din urmă în faţa ochilor publicului.

Această manifestare va rezulta din mișcarea generală reacționară care va urma distrugerii creștinismului și ateismului, ambele cucerite și exterminate în același timp.”

Pasajul este extras dintr-o scrisoare din anul 1871, pe care marele maestru mason de grad 33 Albert Pike (1809 – 1891) i-a adresat-o lui Giuseppe Mazzini, revoluţionar italian şi membru Illuminati.

In acelasi material mai facea referire si la viitoare trei razboaie mondiale, pe care papusarii le vor declansa pentru a urni omenirea pe traseul dorit de ei. Doua deja au fost, urmeaza al treilea…

Revenind la citatul de mai sus, aceasta dorita teribila inclestare de forte va avea nevoie de uriase mase de oameni, care, consider ca nu se vor pune in miscare doar agitandu-li-se in fata stindarde doctrinare. Ceva cu mult mai aproape de nevoile lor primare ii va ridica pe oameni in picioare si abia mai apoi ii vor urma pe cei cu steagurile. Iar acest ceva, nu poate fi decat foamea.

 

Ipoteza: coronavirusul va fi folosit pentru transpunerea in practica a directivelor din scrisoarea lui Albert Pike?

Observam in intreaga lume un formidabil atac al ateilor si nihilistilor impotriva Sfintei Liturghii, a Sfintei Impartasanii, a Bisericii si a traditiilor.

Mai observam si o pierdere a libertatilor fara precedent in istoria umanitatii, una dintre consecintele ei directe fiind declansarea unei colosale crize economice si alimentare ce va duce inevitabil la o foamete de proportii apocaliptice.

Iar foametea la nivel de continente intregi + pierderea libertatii + propaganda mass-media ca totul este bine, va duce, indiferent daca vrem sau nu vrem, la mega revolte in comparatie cu care revolutiile franceza sau bolsevica vor parea simple plimbari prin parc.

Dupa ce omenirea va ajunge la acest punct de fierbere, vor apare si cei cu stindardele doctrinare…

E o ipoteza. Nu-i obligatoriu ca evenimentele sa se petreaca acum.

Cititi va rog si:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

 

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ortodoxend said, on martie 25, 2020 at 1:22 pm

  In India s-au inchis toate magazinele si chiar supermarketurile si pietele, oamenii si curierii sunt batuti daca ies pe strada.

  Apreciază

 2. Mario said, on martie 25, 2020 at 1:27 pm

  Noua ordine mondiala este aici! Daca nu credeti urmariti acest video pana nu dispare de pe yt

  Apreciază

  • mercurie said, on martie 25, 2020 at 5:53 pm

   Da, asta asa e. Am gasit pe net, pe aiurea, cateva lucruri interesante.
   Zic ei mai departe: Se prea poate să-şi înceapă lucrarea în împrejurările unei conflagraţii mondiale când umanitatea, după ce a suferit toate urâciunile războiului, nu va mai vedea nici o cale de ieşire din dezastruoasa sa fundătură, fiindcă toate mijloacele de rezolvare se vor afla în mâinile unei societăţi secrete care va coopera cu Antihrist. El va oferi un plan pentru rezolvarea reuşită a crizei mondiale, întemeiat pe înţelepciune politică şi socială – anume statornicirea unei structuri politice şi sociale uniforme în întreaga lume.
   Ostenită de grozăviile războiului şi fiind oarbă duhovniceşte, omenirea nu va recunoaşte acest proiect ca fiind o cursă vicleană şi astfel va fi ademenită în cea mai nemiloasă şi mai necurmată robie. Dimpotrivă, oamenii vor întâmpina cu osanale manifestările de înaltă erudiţie, înţelepciune şi geniu ale lui Antihrist.

   Mica explicatiune:
   Primul Război Mondial( 28 iulie 1914 – 11 noiembrie 1918 )s-a dovedit a fi o ruptură decisivă cu vechea ordine mondială(a se observa ca daca vechea ordine mondiala a fost inlaturata,va incepe automat o noua ordine mondiala), marcând încetarea finală a absolutismului monarhic în Europa. Patru imperii au fost doborâte: German, Austro-Ungar, Rus și Otoman. Cele patru dinastii ale lor, Hohenzollern, Habsburg, Otoman și Romanov, care au avut rădăcini ale puterii încă din timpul cruciadelor,au căzut după război.
   Eșecul de a rezolva crizele postbelice a contribuit la ascendența fascismului în Italia, a nazismului în Germania și la izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial. Războiul a catalizat Revoluția bolșevică, cea care avea să inspire ulterior revoluții comuniste în diferite țări, precum China sau Cuba. În est, căderea Imperiului Otoman a pavat calea spre democrația modernă și laicizarea statului succesor, Turcia. În Europa Centrală au fost înființate state noi, precum Cehoslovacia sau Iugoslavia, iar Polonia a fost redefinită.

   Ce s-a intamplat dupa cel de al doilea razboi mondial,consecinte(wikipedia citire):
   Organizația Națiunilor Unite
   Organizația Națiunilor Unite a fost fondată ca un rezultat direct al celui de-al Doilea Război Mondial(care banuiesc ca a fost ca o a doua etapa din noua ordine mondiala)
   De vreme ce Liga Națiunilor a eșuat, în mod evident, să prevină războiul, a fost pusă la cale o nouă ordine internațională. În 1945 a fost fondată Organizația Națiunilor Unite. Pentru a preveni izbucnirea unui nou război, la fel de devastator ca a doua conflagrație mondială, și pentru a asigura o pace durabilă în Europa, în 1951, a fost înființată Comunitatea Europeană a Cărbunelui și Oțelului, (Tratatul de la Paris), predecesoara Uniunii Europene. ONU este responsabilă și pentru crearea statului modern Israel, în 1948, în parte, ca răspuns la Holocaust.
   Bineinteles ca si cea de a doua organizatie care promitea pacea,prosperitatea,intelegerea intre popoare etc a esuat la fel de bine ca si prima,totul ramanand la stadiul de promisiuni. Adica vorbe ,nu fapte. Adica democratia mincinoasa. Sau anarhie mai pe scurt.

   Apreciază

 3. Mario said, on martie 25, 2020 at 1:31 pm

  Multumesc Preasfinte Nascatoare de Dumnezeu ca azi de Sfanta zi a Bunei Vestire mi a deschis Biserica Fiului ei si am putut sta la Sf Liturghie. Marturisesc ca alte biserici le am gasit inchise cu lanturile puse si nu auzeam nimica nici dinauntru nici din difuzoare. De asemeni cat m am plimbat prin oras pana nu am vazut urma de soldat. Doamne ajuta!

  Apreciat de 1 persoană

 4. RomeoB said, on martie 25, 2020 at 1:48 pm

  Exista o profetie a unui sfant grec ( +1977 ), care afirma ca in timpul razboiului ruso-turc-nato, vor muri atat de multi greci de foame si de boli incat va fi necesar sa fie ingropati in gropi comune.Grecia nu va lua paete la lupte, dar cu toate acestea vor muri foarte multi.
  IPS Neofit de Morfu, in mod repetat le-a cerur grecilor si cipriotilor sa face stocuri de alimente pt 6 luni.
  Coronavirusul pare un test. Se verifica efectele.
  ADEVARATELE ARME BIOLOGICE DE DISTRUGERE IN MASA VOR FI FOLOSITE IN TIMPUL RAZBOIULUI !

  Apreciază

 5. Mihai said, on martie 25, 2020 at 1:58 pm

  Uitați ce promovează Mass-media

  “PornHub da „o mana de ajutor” italienilor: acces premium gratuit in martie

  PornHub sare in sprijinul italienilor si le ofera acces gratuit la sectiunea Premium a site-ului, pentru a-i motiva sa ramana acasa.”

  Total bolnav!

  Apreciază

 6. RomeoB said, on martie 25, 2020 at 2:05 pm

  PREDICA MITROPOLITULUI NEOFIT DE MORFOU la praznicul Sfintilor Ingeri, publicata pe 17 noiembrie 2019:
  „Eu nu sunt profet, eu sunt comentatorul stirilor profetite.”

  “Zilele si lunile care vin sunt FOARTE CRITICE pentru omenire, cele indepartate devin apropiate. Toti se pregatesc de RAZBOIUL GENERAL pe care l-au profetit oamenii lui Dumnezeu”. NU SUNTEM SINGURI, TREBUIE SA CHEMAM SI SA IMPREUNA-LUCRAM CU PUTEREA LUI DUMNEZEU!

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/predica-mitropolitul-neofit-morfou-sarbatoarea-sfintilor-arhangheli-zilele-lunile-care-vin-sunt-foarte-critice-pentru-omenire-toti-se-pregatesc-de-razboiul-profetit-nu-suntem-singuri-puterea-dumnezeu/

  Apreciază

 7. Adigo said, on martie 26, 2020 at 3:15 am

  Lucrurile sunt mai simple. In scripte se zice ca Antichrist va fi un pseudo-slvator (soter). Dar de ce ne va salva? Iata de ce; de criza conspirata chiar de el. Cine incearca sa-si salveze viata, si-o va pierde. Asta e acum. Mat 16:15. Si-o va pierde fiindca Pecetea (Marca) in ADN va fi imposibil de schimbat. Vine odata cu vaccinul. Armata e pe strazi. a preluat controlul. .

  Apreciază

 8. […] Albert Pike (mason grad 33) despre cumplita si sangeroasa revolutie ce-l va precede pe ANTIHRIST […]

  Apreciază

 9. […] Albert Pike (mason grad 33) despre cumplita si sangeroasa revolutie ce-l va precede pe ANTIHRIST […]

  Apreciază

 10. […] Albert Pike (mason grad 33) despre cumplita si sangeroasa revolutie ce-l va precede pe ANTIHRIST […]

  Apreciază

 11. […] Albert Pike (mason grad 33) despre cumplita si sangeroasa revolutie ce-l va precede pe ANTIHRIST […]

  Apreciază

 12. Luma said, on iulie 28, 2021 at 11:37 pm

  Crestinismul nu are cum sa fie distrus. Ar insemna sa fie distrusa Biserica lui Hristos si, sa nu uitam ca „portile iadului nu o vor birui pe ea”. Deci nu pot da crezare afirmatiilor de aici fie si numai din acest motiv.

  Apreciază

  • saccsiv said, on iulie 29, 2021 at 11:53 am

   Luma

   Stii ca va veni antihristul, da?
   Mai sus ti se explica de ce masele il vor primi.
   Evident ca Biserica nu va fi distrusa, problema e cati vor mai fi in ea.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: